Aan Kauthar Bouchallikht

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Kauthar,

Groot feest op je Twitter-timeline gisteren! Over het NOS-bericht dat het jaarlijkse aantal vluchten op Schiphol misschien wel van 500.000 naar 300.000 moet dalen, omdat de luchthaven niet aan allerlei milieu-eisen voldoet.

Begrijp me goed: ik vind ook dat de eigenaren van Schiphol (de Staat, de gemeente Amsterdam en de gemeente Rotterdam bezitten 92 procent) lang genoeg hebben gemanipuleerd met cijfers om meer, meer, meer geld te kunnen verdienen.

Een stáátsbedrijf moet het goede voorbeeld geven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Kauthar Bouchallikht

 1. karton zegt:

  Whoeoeoehahaha !! Deze kopvod weet niet eens waar Schiphol ligt.
  Trouwens , wie stelt zo’n berichtje van deze Kuthar Poeshlhalliky via de media , eigenlijk op ? Want dat deze analfabeet écht Nederlands zou spreken én schrijven dát wil er bij mij niet in !

  Geliked door 2 people

 2. Bert zegt:

  Je ouders zullen je toch maar kuthaar genoemd hebben.
  Daar ben je dan ook lekker klaar mee.

  Like

 3. Julia zegt:

  Zo zie je maar weer wederom zo een ziekelijke vrouwelijke onbenul. Ik stel dan maar voor dat zij zelf als eerste in een bootje naar haar land van afkomst terug keert en de politiek direct verlaat. Het zijn werkelijk enorme leeghoofden waar dit land mee wordt gestraft. Hoe haal je het in de ziekelijke hoofd om de stekker uit onze motor van de economie te trekken. Groen Links en D66 zijn partijen die morgen nog verboden dienen te worden. Nee D66 in actie we verrijken de misdadige familie Rothshild van belastinggeld van maar liefst 150 miljoen om een Rembrandt aan te schaffen https://www.ninefornews.nl/nederland-koopt-voor-150-miljoen-euro-kunst-van-1-van-de-meest-kwaadaardige-families-ter-wereld/ 150 miljoen dat geïnvesteerd had moeten worden in o.a. het opleiden van zorgpersoneel. De schoften steunen nog eens een steenrijke familie. Sorry maar als dit soort links gif er morgen niet wordt uitgetrapt dan is over een paar jaar onze belastingpot totaal leeg geroofd door verspilling van miljarden aan belastinggeld. Wie gaan we wederom laten boeten de belastingbetalers en plaatsen nu een eigen huis in box 3 weer extra veel belastinggeld bij elkaar harken om de massa migratie en de verspilling van de overheid te bekostigen. De dupe zijn vooral ouderen en de jongeren https://www.telegraaf.nl/financieel/1604432293/ouderen-en-jongeren-de-klos-bij-ingreep-eigen-woning. De volgende zware last wacht ons ook nog https://www.ad.nl/binnenland/abn-amro-miljarden-extra-nodig-voor-inhaalzorg-ziekenhuizen~a80fb396/ Wie krijgen de rekening het klootjesvolk door torenhoge verhogingen van zorgpremie en dan is het nog afvragen wie er überhaupt nog voor zorg in aanmerking komen. Nee we kopen maar liever een schilderijtje om een stinkend rijke misdadige familie te spekken. Dat intens mislukte en falende Haagse zooitje is om over je nek van te gaan en werkelijk zum kotzen. Wederom wordt Nederland gestraft voor de komende vier jaar door corruptie en schijn verkiezingen. Ook Rutte is totaal overstag en heeft vele linkse deals geslagen om in het zadel te blijven. Kortom sta maar gelijk uw volledig salaris aan de fascistische mislukte Staat af want er blijft geen droog brood over.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/719194934/bronnen-begin-volgende-week-coalitieakkoord-partijen-willen-vrouwenquotum Nou Nederlanders hou uw hart maar vast en kiep uw beurs maar om. Nog meer mislukte afwaskwasten in de regering. Al die mislukte wijven hebben er tot op heden niets van terecht gebracht van defensie tot de rest. Nee we gaan meer en meer voor vrouwenquotum, bouw woningen voor asielzoekers en heel veel miljarden aan belastinggeld naar bodemloze putten. 50% vrouwen worden nu gevist uit de vriendinnen kruiwagen om Nederland verder naar de afgrond te helpen. Noem de huidige mislukkelingen alleen maar op zoals o.a. Ploumen, Ollengren, Kaag, Broekers-Knol, Vera Bergkamp en verder aangevuld met aanwas van hoofddoeken vrouwtjes en niet te vergeten de reeds voorheen mislukte soort schoevers meisjes over defensie en daar boven op een stel onderdanige watjes van mannen die zich laten onder schoffelen om te voldoen aan het nu al mislukte vrouwenquotum. . Dit is te triest voor woorden een regering bestaande uit ongekwalificeerde vrouwen dat wordt drama en een vernietiging van ons voorheen democratisch Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Groen Links, een stelletje notoire communisten, dat zijn van die lui die het niet zo op democratie hebben, heeft al milieu terroristen in de regeringsbankjes gebracht, en voegt daar nu islam terroristen aan toe.
  Van D66(6) ligt de partijtop met een islamiet in bed, en deze partij faciliteert en financiert (van belastinggeld) palestijns terrorisme ( https://radioisrael.nl/kaag-geeft-eindelijk-toe-palestijnse-terroristen-betaald-met-nederlands-belastinggeld/ ).
  Maar het zijn de PVV en het FvD die volgens de NOS & Co “staatsgevaarlijke partijen” zijn…

  Ik heb ook een boodschap voor moslim broeder Bouchallikht, een hele korte; To hell with you and the (GL) Trojan horse you rode in on.

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Omdat het ook over schiphol gaat:

  Den haag wil maar niet de stikstof berekeningen vrijgeven mbt lelystad-airport. Wappies zijn daar al een jaar of 2 mee bezig, alleen maar om ze in te mogen zien.

  Past precies in het plaatje van geheime rivm-modellen, geheime milieu-modellen, geheime ziekenhuis-cijfers, geheime geldstromen naar terroristen en een hugo die de WOB-rechterlijke uitspraken aan zijn macro-mafia -laars lapt

  Geliked door 1 persoon

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Tsjeesis, wat een islamitische rotsmoel, op die foto hierboven.
  Zegt mij genoeg. Die is wat van plan…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s