De PVV en vele Nederlanders maken zich zorgen over de islamisering van de staat en de vijfde colonne in Nederland

(Door: “Balkanske priče”

‘Ongeveer 1400 jaar geleden is ons de oorlog verklaard door een ideologie van haat en geweld die toen ontstond en werd verkondigd door een barbaar, die zichzelf profeet Mohammed noemde. Ik heb het over de islam, die het gif in onze samenleving is,’ zegt de PVV leider Geert Wilders. Islam/jihad loopt op twee benen. Een been wordt voorgesteld door de islam-apologeten: de mensen die zich doctor of politicus noemen, goed Nederlands schrijven en spreken en een rooskleurig portret ophangen van islam als een “religie van vrede”. De gereedschappen van deze “intellectuelen” zijn leugens en bedrog. De terroristen vertegenwoordigen het andere been: deze groep voert de tweede fase van het moslim expansionisme uit. Hoewel iemand die er niet van op de hoogte is, zou kunnen denken dat deze twee groepen lijnrecht tegenover elkaar staan, maken beiden deel uit van hetzelfde plan en zijn ze feitelijk als de twee zijden van een muntstuk en erg afhankelijk van elkaar (”De Jihad is een plicht voor ELKE MOSLIM!”- Koran/soera 2, vers 216)…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op De PVV en vele Nederlanders maken zich zorgen over de islamisering van de staat en de vijfde colonne in Nederland

 1. Julia zegt:

  Ik maak mij diep zorgen over de komende vier jaar met wederom een links falend kabinet die miljarden gaan verspillen aan bodemloze putten waardoor zelfs werkenden in financiële nood komen door torenhoge belastingen, vaste lasten, dure zorgpremie en dagelijks duur wordende boodschappen. De import migranten zijn al een heel groot probleem maar daar bovenop staan de burgers met een minimum of modaal inkomen, pensioen, en AOW uitkering (dat de meerderheid is) een heel zwart scenario te wachten. Vier jaar lang blauw betalen aan klimaathysterie, inhaalzorg en vooral niet te vergeten miljoenen bijdrage aan te bouwen woningen voor de binnen gekomen profiteurs maar wel jarenlange wachtlijsten voor een woning van eigen burgers en niet te vergeten afgeschaalde zorg. jarenlange onderdrukking en vaccinatieterreur en vooral veel banenverlies door de komende faillissementen. Dit is de deal die Rutte al heeft geslagen met D66 en Groen Links. Kortom met of zonder Islam met dit huidige linkse falende kabinet is dit land toch al naar de klote.

  Geliked door 2 people

  • Rob zegt:

   Wanneer wordt her Nederlandsa volk eens wakker..en..komt in opstand!

   Like

   • Julia zegt:

    Rob Die worden niet wakker die houden het bij voetbal, autoraces, staren zich blind op de meest kinderachtige tv spelletjes op de waardeloze propagandazenders onder genot van bitterballen en heel veel bier wat ze verder overkomt interesseert ze geen zier.

    Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Reeds 40 jaar geleden (1981) maakte ik me al zorgen over de continue invasie van ongeletterde migranten. Dat gaat ons uiteindelijk enorm opbreken, met name financieel. Extreem linkse hufters bleven ons echter continu criminaliseren. Vergaderingen en zelfs installaties van verkozenen werden vrijwel kritiekloos verstoord en nu krijg je ze niet meer weg want ze zijn met veel, zeer vel.

  Geliked door 4 people

  • Rini Stegeman zegt:

   als je toch ziet wat er in de tweede kamer rond huppelt….gisteren zag ik nog Caroline die op de kansel toog en haar voorganger voor zijn maiden speech bedankte………..en dat was een marokkaan voor D666 natuurlijk……………..ik schrok er van.

   Like

   • Julia zegt:

    Rini Stegeman We krijgen een falend kabinet met maar liefst 20 ministers en 10 staatssecretarissen waarvan de helft vrouwen moeten zijn. Dus er komen nog meer vrouwen met hoofddoekjes op de post van minister en staatssecretaris. Hou uw hart maar vast dat wordt wederom een vierjarig drama en een verdere ondergang van onze democratie en economie Er zullen heel veel onbenullige maatregelen komen die de algehele samenleving geen goed zal doen en vooral bakken met geld gaan kosten die zal worden besteed aan nog meer bodemloze putten. Wie weet wat de aanschaf van een volgend schilderijtje moet gaan kosten en welke stinkende rijke familie zij hiervoor gaan spekken. Gratis kinderopvang is ook een onderdeel van het regeerakkoord voor de minima die hoofdzakelijk uit Moslims bestaat dus dat moet dan wel gratis over de ruggen van de belastingbetalers. Rekening rijden komt er ook aan dus Jan met de Pet kan straks vanzelf wel zijn auto die op fossiele brandstof rijdt laten staan, de opzet van het klimaatakkoord om de auto op fossiele brandstof zo snel mogelijk van de weg af te krijgen en auto rijden alleen nog toegankelijk is voor de hoogbetaalden die kunnen makkelijk een rijdende batterij aanschaffen en zo staat er nog heel wat op stapel om het leven van Jan met de Pet zo duur te maken zodat deze vanzelf wel aan huis gekluisterd zullen zijn.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Een gedeelte van de toespraak van Eric Zemmour te Parijs, toen hij zijn kandidaatstelling voor het Presidentschap aankondigde.
   Dit gedeelte gaat over de [ illegale ]-immigratie.

   Wat de immigratie politiek betreft:
   Als eerste, het Onmiddellijk stoppen van deze grote toevloed.
   Vanaf de eerste weken van mijn mandaat zal een duidelijk punt in m’n politiek worden de immigratie naar Nul te brengen.
   voor de volgende zomer wil ik ’t recht tot asiel beperken tot een handvol individuën elk jaar om dit recht weer terug te brengen tot hetgeen waarvoor het was bedoeld.

   Het drastisch tegen gaan van Familie-hereniging het later laten overkomen van familieleden.
   Een betere selectie toepassen van buitenlandse studenten en het principe handhaven dat zij na afloop studie weer zullen vertrekken.
   De organisaties voor illegale immigratie moeten worden ontmanteld.
   Het buiten de wet stellen van organisaties die immigranten naar Europa brengen.
   Ik wil een einde maken aan al die z.g.n. asielzoekers die alleen hierheen komen omdat zij Frankrijk als een Eldoradon voor heel de derde wereld beschouwen.
   Frankrijk moet weer genereus zijn voor eigen volk en stoppen zijn sociale model open te stellen voor alle windstreken.

   Afschaffing van sociale bijstand voor niet-Europese buitenlanders,

   Het intrekken van medische hulp door de staat: waarom moeten wij hier medische hulp verstrekken voor de 3e weredl?
   De voorwaarden voor naturalisatie drastisch aanscherpen

   Over buitenlanders die zich al in Frankrijk hebben gevestigd.
   Systematisch alle illegale immigranten die illegaal in ons land aanwezig zijn het land uit sturen.
   Zet buitenlandse delinquenten onmiddellijk het land zodat ze niet langer het Franse gevangennis wezen belasten.
   Migranten die al de Franse nationaliteit hebben verkregen, deze ontnemen en het land uit bannen
   Steuntrekkers van buitenlandse afkomst die na 6 maanden nog geen werk hebben gevonden moeten het land uit.
   Dit gebeurt in zoveel landen, waarom dan niet bij ons.
   Dit alles wil ik voorleggen aan het Franse volk middels een referendum en zij kunnen kiezen.

   Ons bestaan en als zodanig als een Frans volk is niet onderhandelbaar.
   Ons overleven als Franse Natie moet niet afhankelijk zijn van wat Brussel wil of van het oordeel van de Europese Rechters.
   We zullen onze toekomst weer in eigen handen moeten nemen………

   etc,etc

   Like

 3. Jan zegt:

  Dit lange artikel is terecht een aanklacht tegen de verrotte situatie in de EU door de massale aanwezigheid van moslims en de gelijke rechten én zelfs voorrechten die ze kregen van de laffe linkse politici. Het is inderdaad verschrikkelijk, hopeloos, uitzichtloos, ziekelijk, ziekmakend, ergerlijk, bedroevend, verrot.
  Wie helpt ons? Wie komt ons bevrijden? Wie is onze redder? De politici hebben ons in de steek gelaten of worden buiten spel gezet om te regeren. Op wie kunnen we dan nog rekenen om ons te komen verlossen?
  Massaal luidop Rozenkransen bidden op openbare plaatsen om verlost te worden van de moslims zou kunnen helpen. Waarom niet? Neerknielen bij de kerststal op openbare plaatsen of in kerken en bidden om verlossing van de moslim bezetter zou ook kunnen helpen. Waarom niet?
  Autochtone atheïsten en godslasteraars kunnen ook op hun manier in het openbaar alternatieve vredelievende initiatieven van verzet nemen om te worden verlost van de moslims in de EU.
  Het is duidelijk dat we vreedzaam iets moeten ondernemen, op verschillende manieren, met zoveel mogelijk mensen samen. Niets doen is duidelijk geen optie.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Kom nou toch, Jan. Vreedzaam? Tegenover een bende barbaren? Als er hier iemand vreedzaam laat weten het niet met die moslims eens te zijn, is de respons van die barbaren zijn nek af te snijden. De tijd van vreedzaam verzet is voorbij. Dat helpt niet, integendeel, het werkt op die wilden als een rode lap op een stier. Het enige dat ze begrijpen is een longschot. Het recht van de sterkste.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik begrijp wel wat je hiermee bedoelt met ’t Christelijke Religieuze gedeelte [ en atheïsten die ’t dan op hun manier kunnen doen ],Maar………………
   Ik las hier vanochtend in Fr. nieuws, voorstad Parijs, Nanterre;
   Een processie, de pastoor liep voorop.
   Aangevallen door die BARBAREN= moslims, z.g.n. Fransen met ’t islamitische geloof.
   De deelnemers worden uitgescholden met de grofste woorden, de pastoor wordt met allelei bekogeld , etc, etc,
   “Wallah sur le Coran je vais t’egorger.
   Ici c’est la terre d’Allah, Cassez–vous………..”
   /////////
   “WALLAH bij de koran, ik ga je de keel afsnijden.
   HIER [ bedoelt wordt ’t al geïslamiseerde stads-deel ! ] , dit is ’t grondgebied van ALLAH, ..donder op.

   Like

 4. Jan zegt:

  Linksvolk kan de realiteit niet aan en vliegt in de gordijnen tijdens toespraak van Freek Jansen

  Like

 5. Torsten Himmelstoss zegt:

  D(emagogen)66- mosliminfiltrant F.Sahla gespot op de markt…
  https://pbs.twimg.com/media/FFXf0GRXIAY4rI1?format=jpg&name=small

  Like

 6. Jan zegt:

  Iedereen die in de Kamer zit en zegt dat hij moslims is is een landverrader, zo simpel ligt dat en wie zegt dat hij de westerse waarden in Nederland verdedigt staat op de dodenlijst van moslims die de koran volgen. Het zou dus mooi zijn die gezwachtelden en hypocrieten met citaten uit die jachtakte om de oren te slaan zodat de mummies en hun voetvolk voor gek staan.
  Bergkamp bijv. verdedigt geen westerse waarden maar die van het internationaal socialisme en die mummie van GL verdedigt de umma-‘waarden’.

  Tijdens een toespraak van Freek Jansen een paar dagen terug werd WEER overduidelijk dat linksvolk meent dat iemand uit een ander land een Nederlander is als hij een Nederlands paspoort heeft, normen, waarden, kennis van taal en cultuur, de taal spreken, het is volslagen irrelevant in ogen van links. Wie het hiermee niet eens is, Freek Jansen in dit geval, is een halve of hele fascist.

  Oosterse moslims en westerse moslims (‘onze rooien’) delen geen westerse waarden want zij laten geen moment onbenut om deze met de grond gelijk te maken. Beide groeperingen haten het christendom en Judaïsme en juist hieruit kwam de westerse beschaving die zij zeggen te verdedigen. Komt toch behoorlijk schizofreen over.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Kerstwens voor kaag….

  Like

 8. Bob zegt:

  Delamontagne als de organisatie van de toeloop
  wilt stoppen moeten de meeste regeringen in
  Europa ontbonden worden, het monster dat
  de Europese Unie is totaal afgeschaft worden.
  Als in de geschiedenis kijkt lijkt het veel op het herlevende
  nazisme-communisme.
  Voor WOII was er ook een grote toeloop van mensen.
  Alleen toen werden bepaalde groepen aan de grenzen
  geweerd. Nu wordt er een 5e colonne binnen gehaald.
  De VN, WEF e.a. laten duidelijk zien wat het worden
  moet.
  Net als in 30er jaren loopt de kudde gewillig mee.

  Geliked door 1 persoon

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ik heb het over de islam,die het gif in onze samenleving is…”

  Maar één opmerking, Balkanske. Islam is niet het gif, het is een kanker met heel veel uitzaaiingen. Ik ben bang dat de patiënt al ten dode is opgeschreven.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s