Enorme aantallen onnodige slachtoffers

(Door: Maurice de Hond)

Helaas moet ik wederom het onderwerp aerosolen en de verspreiding van het virus door de lucht aansnijden. Want zelfs na bijna 2 jaar in deze corona-crisis wordt door de (gezondheids-)autoriteiten de dominante verspreiding van het virus door de lucht vrijwel genegeerd. Het woord ventilatie/frisse lucht wordt wel gebezigd, maar voor de rest blijkt uit vrijwel niets dat men echt onderkent hoe het virus zich verspreidt en wat er goed tegen gedaan kan worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Enorme aantallen onnodige slachtoffers

 1. Jan zegt:

  Ander slachtoffer

  Vrouw uit Melbourne steekt zichzelf in brand in auto met bordje: “NIEMAND INTERESSEERT HET, MANDATEN DODEN ONS”
  https://milnenews.com/2021/12/07/melbourne-woman-sets-herself-on-fire-inside-car-with-sign-no-one-cares-mandates-are-killing-us/

  Duitse man vermoordt zijn hele familie en pleegt daarna zelfmoord wegens vaccinatiepaspoortstraffen

  Ter plaatse was ook een afscheidsbrief aanwezig, die is achtergelaten door de echtgenoot en vader van het gezin. In het briefje bekende de 40-jarige dat hij zijn vrouw en 3 dochters had vermoord voordat hij zelfmoord pleegde. Het motief dat hij beschreef achter de moord-zelfmoord was zijn angst voor aanstaande straffen nadat was ontdekt dat hij het vaccinatiecertificaat van zijn vrouw had vervalst.
  ….
  https://www.zerohedge.com/news/2021-12-07/german-man-his-kills-entire-family-murder-suicide-motivated-vaccine-passport

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Dat sommige een beetje moedeloos worden kan ik mij voorstellen.
   Maar om jezelf dan maar in de fik te zetten of je hele gezin uit te moorden is wel een beetje erg overdreven reactie.

   Like

  • delamontagne zegt:

   De procureur généraal Gernot Bantleon verklaarde tegenover BILD, dat volgense de zelfmoordbrief die in ’t huis werd gevonden, Debvid een vals certificate voor zijn vrouw had gekregen.
   De werkgever ontdekte dit en zei dat hij de Politie zou verwittigen, het echtpaar in de vrees achterlaten dat ze de gevangennis in zouden moeten en de kinderen zouden worden afgenomen.

   Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Niks aan de hand hoor.
  Heel erg toevallig storten topsporters in elkaar en het schijnt om een of andere reden allemaal toeval te zijn.
  Minstens 69 atleten bezwijken in één maand, veel doden
  De meldingen van atleten die plotseling in elkaar zakken, nemen de laatste tijd merkbaar toe. Hartproblemen zoals hartontsteking zijn vaak de oorzaak – een van de bekende levensbedreigende bijwerkingen van Covid-vaccins, waar zelfs de fabrikanten zelf voor waarschuwen.

  https://freewestmedia.com/2021/11/26/at-least-69-athletes-collapse-in-one-month-many-dead/

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Onze dwalende zwabber Hugo de prikjunk weet er alles van die legt het wel even uit.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Niemand van de verantwoordelijke autoriteiten wil het ongelijk bekennen (de scholen in Staphorst), en volharden in het eigen ‘gelijk’. Stijfkoppigheid en lauwheid voeren de boventoon in Den Haag, al gaat dit niet op voor met een sneltreinvaart beperkende maatregelen aan ons op te leggen.
  Het heeft er alle schijn van dat ze hopen dat dit virus nog lang onder ons blijft, want het is een geweldig wapen in de handen van de overheid. Hou de mensen angstig, dan kunnen we doen wat we willen.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 9 december 2021 om 18:55

   Een griepvirus was er altijd al en zal ook nooit verdwijnen.
   Het verschil met ‘vroeger’ is dat de ‘elitaire leiders’ nu iedereen angst aanjagen voor de jaarlijkse griep, omdat ze die angst nodig hebben voor hun plan: het vestigen van de NWO (het wereldrijk van de antichrist). Daarom gaat deze leugen NOOIT meer voorbij. Daar durf ik absoluut zeker weten mijn leven onder te verwedden.

   Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  In het VK hebben duizenden hartproblemen die volgens een aantal artsen te wijten zijn aan pandemische stress. Ze overwegen blijkbaar niet eens een relatie met het vaccin.

  Tot 300.000 mensen die te maken hebben met hartgerelateerde ziekten als gevolg van een postpandemische stressstoornis, waarschuwen artsen

  Tot 300.000 mensen in het VK worden geconfronteerd met hartgerelateerde ziekten als gevolg van postpandemische stressstoornis (PPSD), hebben twee Londense artsen gewaarschuwd.

  Dit zou kunnen resulteren in een stijging van 4,5 procent van het aantal cardiovasculaire gevallen op nationaal niveau vanwege de effecten van PPSD, waarbij degenen tussen 30 en 45 jaar het meeste risico lopen, zo wordt door hen beweerd.

  Mark Rayner, een voormalig senior psychologisch therapeut van de NHS en oprichter van EASE Wellbeing CIC, zei dat maar liefst drie miljoen mensen in Groot-Brittannië al lijden aan PPSD, dankzij stress en angst veroorzaakt door de effecten van Covid-19.

  Hij vreest dat dit kan leiden tot een dramatische toename van lichamelijke gezondheidsproblemen, zoals hartfalen, als deze gevallen niet vroeg worden ontdekt of behandeld.
  De heer Rayner zei: “PPSD is een zeer reëel probleem op grote schaal. Naast de aandoening zelf met al zijn onmiddellijke problemen, is een van de grootste bijkomende problemen het effect dat het kan hebben op de gezondheid van het hart.

  De heer Rayner waarschuwde dat de NHS, zonder de huidige financiering op zijn minst te verdubbelen, niet in staat zal zijn de “trauma-tijdbom” aan te pakken, die mogelijk fatale gevolgen kan hebben voor mensen die lijden aan langdurige PPSD.

  Ondertussen zei Tahir Hussain, een senior vaatchirurg in het Northwick Park Hospital in Harrow, dat hij een aanzienlijke stijging heeft gezien in het aantal gevallen waarin hij werkt.

  Hij zei: “Ik heb in mijn praktijk een grote toename gezien van trombotische gerelateerde vasculaire aandoeningen. Veel jongere patiënten worden opgenomen en vereisen chirurgische en medische interventie dan vóór de pandemie.

  “Ik geloof dat veel van deze gevallen een direct gevolg zijn van de verhoogde stress- en angstniveaus veroorzaakt door de effecten van PPSD.

  “We hebben ook bewijs dat sommige patiënten thuis zijn overleden aan aandoeningen zoals longembolie en hartinfarct. Ik denk dat dit te maken heeft met het feit dat veel mensen zichzelf thuis isoleren zonder contact met de buitenwereld en sterven zonder de hulp te krijgen die ze nodig hebben.”

  Het eerste antwoord op dit artikel is als volgt:

  Sterftecijfer in gevaccineerde landen met 20-30% gestegen. Bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen over de hele linie, in alle leeftijden. Niets te zien hier bewegen mee.

  Het is gewoon de postpandemische stressstoornis en de wintervagina.

  Zorg ervoor dat je al je jabs blije BBC-kijkers krijgt
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/uk-300000-suddenly-facing-heart-problems-two-doctors-claim-due-pandemic-stress-no-mention-vaccine/

  Like

 6. Bert zegt:

  Eergisteren stond er een bericht in het AD.
  Een jongetje van 14 valt dood neer tijdens een sport wedstrijd.
  Zou een een ontsteking in zijn hartspier gehad hebben door een virus.
  Als we het bericht mogen geloven.

  Ik heb het hier niet geplaatst omdat ik dacht dat andere het ook wel gelezen zouden hebben.
  Anders blijf ik berichten hier plakken.

  Like

 7. saddy zegt:

  Fijnstof of niet. Druppeltjes of niet. Is allemaal niet interessant bij een mild verkoudheidsvirus.

  Als een acute HIV-patient al geen serieuze klachten heeft van het virus dan jij ook niet.

  Het gaat toch om ID2020 en een gehoorzaamheidstraining voor het gepeupel? Het faillietvirus dat de EU, euro, dollar en de banken teistert is de echte haard. Die moet je in quarantaine plaatsen, niet scholen en kinderen.

  In de tussentijd maak ik me meer zorgen over de proefprikken en het feit dat artsen de fatale bijwerkingen niet oppikken. Op de verbijsterende overzichtsplaatjes van de schade die genmutatie aanricht staan op de eerste en tweede plaats: General disorders en Nervous system disorders.
  Dat zijn verlegenheids-diagnoses. Met andere woorden: We zien meerdere afwijkingen op de scan, het hart pompt niet goed maar we kunnen nu niets doen, de patient reageert niet goed op de behandeling, we hebben de medicatie aangepast, vanmiddag komt de neuroloog nog langs, morgen gaat de patient naar een academisch ziekenhuis, enz.

  Geef mij dan maar een druppel aan de neus en een zere keel en een slap gevoel gedurende 2 dagen.

  Het enige middel tegen het virus en de proefprik-doden is een tribunaal.

  Geliked door 2 people

 8. Bob zegt:

  Als je als charlatan in een tunnel zie je zijgangen niet.
  Als afspreekt we gaan de tunnel in en aan einde is
  er licht zie de zijgangen wel maar loop je voorbij.
  Als in een tunnel loopt en je vernielt de zijgangen
  ben opzettelijk bezig recht door te lopen. Dit
  laatste is er met de corona maatregelen gebeurt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s