Erik Boomsma

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik zie de emotionele oproep van Erik Boomsma die allerlei cijfers uit het Europese meldsysteem haalt waar artsen hun ‘bevindingen’ qua overlijden en bijwerkingen ten gevolgen van de gen-therapie-injectie in (zouden) moeten zetten. Hij gebruikt daarvoor de officiële meldingen uit  EudraVigilance van het EMA (Europese Medicijnen Agentschap) van de Europese Unie, het CBS en het RIVM voor zijn uitleg. En DAT zijn alleen nog maar de officiële meldingen, terwijl inmiddels wereldwijd in studies is aangetoond dat er een onderrapportage is van maar liefst 94%. Ofwel 6% wordt in het systeem vastgelegd en de rest wordt niet eens gemeld of onder een ander kopje gemeld.

Zogenaamde ‘fact-checkers’ en de media beweren overigens nog steeds dat het ‘vaccin’ geen gen-therapie is, maar slaat u er dan zelf de aankondiging van 30-03-2020 13:31 uur in de Staatscourant van het Koninkrijk der Nederlanden maar even op na waar zij dringend een aanvraag doen op het gebruik van een – TOEN ‘nog niet ontwikkeld (!)’ – ‘vaccin’ tegen COVID-19…

Erik Boomsma is een man met het hart op de goede plaats. Een hart dat het, doordat hij zich enorm druk maakt over wat men in Den Haag en de rest van de wereld onder de noemer Corona-killervirus-‘vaccinaties’ aanricht, bijna begeven had. Elk GOED mens begrijpt Boomsma helemaal. Toch heb ik een boodschap voor Erik Boomsma:

Beste meneer Boomsma, uw oproep blijft helaas uitsluitend onder de mensen die dit al zien en begrijpen en ik kan u ook vertellen waarom. De rest van de mensen WÌL dit gewoon niet horen! Ik probeer familie, vrienden en kennissen al ruim anderhalf jaar te waarschuwen, maar kreeg overal de grootste ruzie met wat eerst vrienden waren. U probeert hen, net als ik, te waarschuwen, maar zij zijn alleen maar bezig met ‘hun vrijheid’ middels een halfjaarlijks prikje terug te ‘krijgen’. Een prikje tegen een VERKOUDHEIDSVIRUS. Helaas voor u en mij, maar zij WÌLLEN de waarheid gewoonweg niet weten! Zij kijken liever hersenloos naar de NOS en al die ‘zwets’-programma’s op de NPO en RTL en zitten liever als zombies op de bank, chips en bier nuttigend, naar een of ander dom spelprogramma op tv te kijken. Ik kan hen niet bereiken! Ú kunt hen niet bereiken! En ik doe er ook al helemaal geen moeite meer voor. Ik heb het geprobeerd en zij willen het niet weten, dus dan laat ze maar creperen. Ze hebben er tenslotte zelf voor gekozen, dus feitelijk is het dan nog geen genocide ook, maar eerder een soort van massale zelfmoord zoals lemmingen die zichzelf over de rand gooien. P.S.: lemmingen doen dit van nature helemaal niet, maar zijn waarschijnlijk ooit ÓÓK ergens door in het nauw gedreven en over de klif gedwongen, net als de mensen nu. Gaat u alstublieft door met uitzoeken en registreren, maar STOP alstublieft u druk te maken om mensen die te dom en te lui zijn om een paar minuten te besteden aan onderzoek. Het is niet eens erg meer als zij sterven. Waarom niet? Omdat zij ú de dood ook toewensen, omdat u NIET in de vaccinatieval bent getrapt en daarmee zogenaamd ‘hun vrijheid beperkt’… Laat ze los, laat ze in hun obesitas-vet gaarkoken, zij zijn niet meer te redden. Vergeet hen eenvoudig en ga door met uw leven. Zij zijn al uw zorgen, uw naastenliefde en uw prachtige energie helemaal niet waard. Laat ze sterven, zij kiezen er namelijk helemaal ZÈLF voor.

Overigens, als Ursula von der Leyen daadwerkelijk de Neurenberg Code ongedaan gaat maken – zoals zij van plan is – weet u TWEE dingen zeker:

1. zij en haar eurofiele georganiseerde misdaadkartels zijn doodsbang voor vervolging en het aanstaande tribunaal. En terecht!
2. hiermee wordt alles wat Nazi Duitsland onder ene dokter Mengele heeft aangericht met één veeg uit de geschiedenis verwijderd en hebben we hier, KEIHARD BEWEZEN (!), te maken met het VIERDE rijk. Het NIEUWE internationale Nazi-regime. De VERENIGDE NAZI’S! …de Nieuwe Wereldorde.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Erik Boomsma

 1. Bert zegt:

  Daar ben ik ook achter. Ik begin er dan ook niet meer aan.
  Een gesprek aan gaan met iemand die bij voorbaat alles ontkent en als onzin, leugens of wappie gelul afdoet , is totaal zinloos en zonde van je tijd.
  Het maakt helemaal niet uit dan waar je mee aankomt of met welke bewijzen die bewezen zijn.
  Ze zijn er namelijk zeer van overtuigd dat ze de goede beslissing hebben genomen.
  En dat is hun goed recht.
  Maar verspil geen tijd aan dit soort mensen meer. Je gaat het niet winnen.
  Ok, je raakt veel mensen kwijt die je voorheen als iemand anders kende.
  Het is dan maar niet anders. We zullen zien wie er gelijk heeft over een aantal jaar.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Er wordt weer fiks gelogen

  video

  nog zo’n psycho

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Oostenrijk wordt steeds meer een shithole country..
  Vanaf maart tot 3600,-€ boete of gevangenisstraf voor het weigeren van vaccinatie.
  De bevolking reageert: De artsen in de vaccinatiecentra worden beledigd en bedreigd.
  Binnen twee jaar is een idyllisch landje een Orwelliaanse nachtmerrie geworden.
  Binnenkort in ons theater.
  https://www.blick.ch/ausland/erste-details-zur-impfpflicht-in-oesterreich-geleakt-600-euro-busse-alle-drei-monate-oder-knast-id17043698.html
  https://www.krone.at/2576448

  Like

 4. Plebejer zegt:

  Ik deel uw frustratie Drs. E.N. Schilder, wat mij echter meest betreurt zijn de gevolgen voor de kinderen van de personen in uw verhaal. Deze zijn per definitie onschuldig en verdienen meer sympathie.

  Like

 5. Plebejer zegt:

  ,maar STOP alstublieft u druk te maken om mensen die te dom en te lui zijn om een paar minuten te besteden aan onderzoek. Het is niet eens erg meer als zij sterven.

  Deze personen

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  Geef de reeele cijfers van de ongevallen,
  dan zouden er misschien mensen kunnen gaan
  nadenken.
  Eerst wilde de nederlandse regering mij
  vergassen en nu wil de Europese Unie
  mij vergiftigen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s