Fuck Covid, fuck Omikron. Op naar de pensioenpot

(Door: Rients Hofstra)

Niet dat ik een ontkenner ben van deze vervelende griep, echt niet, maar waar dé weg is dient Hugo wel de wil te hebben die te betreden.

Ivermectine en toch ook HCQ blijken steeds meer levensreddend te zijn. Door deze bestaande, door en door geteste medicijnen te verbieden, zijn de verbieders gelijk te stellen met criminelen tegen de mensheid. Waarom zouden retorisch gesteld verwijzingen naar een 2e Neurenberg-tribunaal dan zoveel weerstand opwekken, met name vanuit Den Haag? De uitvinder van Ivermectine verdiende er de Nobelprijs mee en de bijwerkingen zijn tot op zeer lange termijn bekend en ruim binnen alle normen.

Het Isala ziekenhuis te Zwolle meldt prima resultaten met de behandeling met HCQ. Tevens werd ontdekt dat een reumamedicijn ook al Covid geneest. John Lennon zong het al: ‘War is over if you want it’. En oorlog is het. De Derde Wereldoorlog om precies te zijn, met de vaxspuit i.p.v. kanonnen. Corona is dus met één pennenstreek op te lossen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Fuck Covid, fuck Omikron. Op naar de pensioenpot

 1. Julia zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1024449257/pas-over-een-halfjaar-aangepast-vaccin-tegen-omicron Ga vooral in de rij voor uw booster dan weet u zeker dat u over een half jaar wederom aan de beurt bent om in de rij te gaan staan. Hoe gelovig en onderdanig kan een massa nog zijn. Maar ja ik kom dagelijks genoeg nederige onderdanige angstige schaapjes tegen. Weer zo een voorbeeld vandaag even snel een visje halen in een viswinkel waar maar 1 klant aanwezig was op zeer grote afstand namelijk een mevrouw zwaar gemaskerd met zwarte mondmuil naar mij keek en met een gebaar wijzend naar haar zwart gemaskerde face dat ik geen niet werkende mondmuil droeg. Ik heb mevrouw kort en bondig van repliek gediend en haar duidelijk gezegd zich vooral niet met mij te bemoeien en haar medegedeeld dat zij helaas niet met een nederig onderdanig schaapje had te maken en wel terdege mijn eigen verantwoordelijkheid ken. Ik hou afstand en ga geen momenteel absoluut geen volle bak in omdat juist de gevaccineerden een lopende besmettingsbron zijn. Deze mevrouw was wel terdege op een leeftijd dat zij zeer zeker onderdanig gebruik heeft gemaakt van haar twee prikjes en dan nog bezeten van angst. Hoe zielig en triest is de samenleving geworden. De covid hysterie rijst de pan uit. Ik heb dan maar één advies als men zo van angst is bezeten blijf thuis, commandeer geen andere mensen maar bestel de boodschappen en laat deze voor de voordeur thuis neerzetten. Dat scheelt een hoop hysterie in openbare gelegenheden en voorkomt onnodige discussies.

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Julia 9 december 2021 om 18:03

   “omdat juist de gevaccineerden een lopende besmettingsbron zijn.”

   Precies! En die komen tijdens een griepseizoen mijn huis niet binnen. Buiten kan ik er niet omheen, maar ik haal het onheil niet in huis.
   Ik bleef en blijf tijdens het jaarlijkse griepseizoen altijd uit de buurt van mensen.
   Als je nu griep krijgt, ben je aan de ‘elitaire duivel’ overgeleverd.

   Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   Ik zou betreffende mevrouw hebben verteld dat : ” Mijn RECHTEN en VRIJHEID , houden NIET op bij UW ANGST , mevrouw. ” Daar kan ze dan van denken wat ze wil.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    oudmarinier Juist helemaal mee eens. Deze hou ik er ook in als een angsthaas of wie dan ook mij tracht te terroriseren. Eén ding ik hou mijn rug recht en ga niet onder fascisme door.

    Like

  • Bert zegt:

   Hoe krijg je het verzonnen om daar iets bij te bedenken.
   Gaat het verder wel goed met je, Frauke?

   Heb je wel eens een print bekeken en de opstelling van onderdelen?
   Waarschijnlijk weet je niet eens wat dat is of hoe het er uit ziet.
   Zo kan je overal wel een vergelijking mee maken.

   Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Als je overal gezichten in denkt te herkennen noemen ze het pareidolie.
   Hoe de aandoening heet wanneer je overal piramides in terug ziet weet ik niet.
   Maar daar zal vast wel een woord voor bedacht zijn.

   Je kan elektronica onderdelen ook zo op een print plaatsen dat er complete sterrenbeeld in terug zijn te zien. Je verbind gewoon wat lijntjes om het kloppend te maken.
   De mensen weten toch niet wat het doel van het printje is.
   Misschien een idee om een nieuwe hype op te zetten op het internet.

   Like

 2. Julia zegt:

  Fuck de NPO. Ik heb een voorstel we verzamelen al het nieuws, informatie over de covid hysterie en gaan we uitzenden op een daarvoor gereserveerde zender NPO 3. Dus voor alle vaccin en covid gelovigen die kunnen dan via NPO 3 de nodige informatie en de dagelijkse angst propaganda naar hartenlust bekijken. Dan zenden we op NPO1 en NPO2 eens de daadwerkelijke nieuws feiten zoals er momenteel wereldwijd gaande is uit. Zo iedereen tevreden en geen dagelijkse angst, paniek en vaccinatie propaganda meer via de overige zenders en vooral die meer via de propaganda covid tafels zoals o.a. Op1 en Jinek. Over naar de orde van de dag dus.

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  ‘Covid’ = griep
  ‘Omicron’ = vaccinatieschade

  Geliked door 4 people

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ivermectine en toch ook HCQ blijken steeds meer levensreddend te zijn.”

  Maar redden niet het leven van Big Pharma. Alleen de levens van ons, de pionnen op het schaakbord. En zoals bekend: pionnen worden geofferd als het nodig is.
  En zonder leider kunnen de pionnen in hun uppie de partij niet winnen. Onze leiders vechten mee met de vijand. We zijn aan de heidenen overgeleverd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 3 people

 5. saddy zegt:

  @Rients:

  De Nederlandsche Bank (DNB) maakt zich al vijftien jaar hard voor twee grote ingrepen bij de pensioenen.

  Eén: Aandelen verkopen. Vanaf de dag dat de juriste Joanna Kellerman overstapte van Nauta Dutilh naar DNB om baas te worden over de pensioenfondsen, heeft DNB voortdurend druk uitgeoefend om aandelen te verkopen en in ruil daarvoor staatsschuld aan te schaffen.

  Twee: Zo min mogelijk beloven. DNB wil dat de pensioenfondsen nooit meer een pensioen toezeggen in de vorm van een percentage van het verdiende inkomen vóór de pensionering maar in plaats daarvan een som geld uitrekenen waarmee elke oudere maar moet zien uit te komen.

  (Komt van Wynia: https://www.wyniasweek.nl/haal-de-pensioenen-weg-bij-de-nederlandsche-bank-en-compenseer-de-pensioenkortingen/ )

  Check je pensioenfonds maar eens. grote kans dat ze hierdoor de aandelenhausse gemist hebben en tevens waardeloze EU bonds aangekocht hebben. Die som geld die genoemd wordt is inmiddels tientallen procenten minder waard geworden door alle gelddrukkerij. De tijdelijke en te behappen inflatie volgens knot is al na 6 weken permanent geworden en de hoogste in 60 jaar.

  Die EU bonds wil niemand tegen nominale waarde hebben dus het vermogen van de pensioenfonfsen is een boekhoudkundige zeepbel geworden. Het is precies hetzelfde probleem als met de hypotheken-crash in amerika: de eerste die moet afboeken op die EU bonds zet een cascade in werking.

  Zoals klaus en het nieuwe kabinet gaan zeggen: je bent getuige geweest van de grootste roof in de geschiedenis and you will be happy.

  Hebben we trouwens nog wel een DNB? Is het niet gewoon een filiaal van de ECB?

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Saddy. Klopt veel DNB medewerkers worden en zijn uitgezonden naar de ECB. DNB is tegenwoordig een bijkantoor van de ECB. Ook de president Klaas Knot voert de orders uit zoals deze hem door de ECB worden opgelegd Klaas Knot is tevens lid van de raad van bestuur van de ECB. vandaar ook zijn voorstel om de eigen woning te verhuizen van box 1 naar box 3 van het fiscale stelsel zou een einde maken aan de hypotheekrenteaftrek, Juist ouderen boven de 65 jaar en jongeren worden hierdoor het hardst getroffen. Het heerschap zelf zal hier weinig van merken met zijn jaarsalaris van maar liefst 434.000 euro per jaar met daar bovenop nog alle declaraties en bijverdienste voor het vervullen van nevenfuncties. Kortom het klootjesvolk wordt wederom hiervan de dupe omdat zij juist de hoogste rekening krijgen gepresenteerd.

   Like

  • rientshofstra zegt:

   Dank voor de kundige aanvulling, die helaas wel eens tot een ramp kan leiden.

   Like

 6. Bob zegt:

  Belooft: waarde vast pensioen.
  Penne streek pensioen beloofte weg
  Willempie protest tegen het toegekende
  som geld, afspraak is afspraak.
  Baudet ziet de vergelijking met de jaren
  40-45 goed.
  Eerst de bezittingen(pensoein gelden)
  confiskeren, daarna de meute uitmoorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s