FOTO . . .

“Waarom wilde je bij de politie?” “Het leek me nuttig om mensen bij een Kerstmarkt weg te houden als ze zich niet willen laten vaccineren.” “Ja, dat is wel belangrijk werk, begrijp ik helemaal.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTO . . .

 1. scherpschutter zegt:

  Dit plaatje ziet er niet uit als oom agent.

  Like

  • karton zegt:

   @ scherpschutter op 11-12-2021 om 15.11 u.
   “Oom agent” bestaat niet meer, al jáááren niet meer ! Het hedendaagse spul, politie genaamd en gekleed in feestelijke pakjes, is geselecteerd op volgzaamheid, bereidheid tot mishandeling van álle personen, zowel kinderen als bejaarden, het zónder enig probleem opmaken van valse processen verbaal en het afleggen van valse verklaringen.
   Sollicitanten die daartoe niet bereid zijn worden afgekeurd, sommigen proberen zelfs dán nog om via een BOA- cq. Handhavings “Opleiding” bij de politie te geraken.
   Domme jongetjes en meisjes, die sollicitanten.

   Geliked door 1 persoon

   • Julia zegt:

    karton Helemaal mee eens iedereen kansloos, slecht opgeleid kan zich aanmelden voor het korps ook de opleiding tot agent is verkort. Kortom er zitten veel nieuw geworven ongeleide projectielen onder de politie dit blijkt wel aan de mentaliteit, het moraal en vooral wat er lekt aan criminele wantoestanden binnen de korpseen. BOA ja dat staat niet voor niets voor Buitengewoon Onopgeleide Ambtenaar ze geven zelfs een persoon een boete die met een hulphond ergens binnen komt waar honden normaal niet zijn toegestaan zijn omdat ze zo stom zijn dat ze geen hulp hond van een gewone hond kunnen onderscheiden.

    Geliked door 1 persoon

 2. mahoog zegt:

  Het treiteren van mensen die zich NIET vol willen laten spuiten met expirimentele troep is in volle gang vooral in Europa.Hier in Brasil merken wij daar nog niets van gelukkig.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Het horen handhavers van de wet te wezen, maar het zijn handhavers van het partij(kartel) programma.
  Net als in de tweede wereldoorlog overigens.
  De pet past elke NSBer…

  Geliked door 2 people

 4. Vrijheid zegt:

  Pas op, mensen die over straat lopen in Vlaardingen. Heel gevaarlijk. Sla ze gauw in elkaar gestapo. Verboden richting je huis te lopen.

  Like

 5. J.C. zegt:

  Gevaarlijk in Vlaardingen hoor:

  Like

  • Ruben zegt:

   Ongevaccineerden mogen dus niet naar de kerstmarkt. Vul nu ipv ongevaccineerden zwarte mensen in bv, het land zou te klein zijn.
   Maar nu vind de grote massa het prima.
   Wat nu als in nabije toekomst de gevaccineerden opgepakt mogen worden en opgesloten in kampen? (Zeer reëel ) ook dan zal de massa instemmend zwijgen.
   In Australië en binnenkort in Oostenrijk werkelijkheid.

   Like

  • Bert zegt:

   Wat een apart filmpje.
   Eerst ook nog een heel doolhof naar een lege kerstmarkt.
   Dat we dit nog kunnen meemaken hier in Nederland.
   Zonder een uitspraak heb je dus een gebiedsverbod gekregen daar.

   Like

  • Julia zegt:

   J.C. Het valt mij op dat al dit soort smeerlappen een bol hoofd hebben, met baardje en grijs zijn. Blijkbaar een selectiecriteria om vooral met een smerige grijns en er plezier in hebben om de NSB-er uit te hangen. Welk mens met verstand laat zich hier voor piepelen dan ben je toch werkelijk een misselijkmakende kwast en geen knip voor je neus waard. Zal hij straks gezellig onder de Kerstboom een bitterbal nuttigen met een pilsje en vrede op aarde zingen. Brrr Het zou je buurman maar zijn.

   Like

 6. koosv8 zegt:

  Ze moeten vooral lekker doorgaan zo, als ik niets meer mag van oom agent, omdat ik vogelvrij verklaart ben. Dan weet ik er al een paar die een énkele agent meteen te grazen nemen, of hij nu vrouw en kinderen heeft of niet.. en we pakken alles af, ook zijn pistooltje. Next. “Wat gij niet wil dat u geschied doe dat dan ook een ander niet” ga echte criminelen vangen, die harde werkers in die goedkope auto’s, ja die, nee daar doen we niets aan. Is rascisme tegenwoordig.
  Vooral niet etnisch profileren. Verzin het maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s