Migratie is een BELASTING en GEEN verrijking!

Het aantal ontvangers van een Hartz-IV-uitkering uit de acht belangrijkste herkomstlanden van asiel steeg van 2013 tot 2019 van 163.223 naar 950.172. Dat komt overeen met een toename van 241,4% respectievelijk het 5,8-voudige.
De politiek van de open grenzen is in het Hartz-IV-systeem duidelijk zichtbaar. Inmiddels leven er bijna een miljoen mensen uit de acht belangrijkste herkomstlanden van asiel Afghanistan, Eritrea, Irak, Iran, Nigeria, Pakistan, Somalië en Syrië als uitkeringsgerechtigden in Duitsland. Dat zijn er bijna zes keer zoveel als in 2013.

(Opm.: Dat is exclusief diegenen, die ondertussen de Duitse nationaliteit hebben gekregen…..die je tegenwoordig bijna net zo makkelijk krijgt als een pakje boter kopen in de supermarkt.)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; EWagensveld)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Migratie is een BELASTING en GEEN verrijking!

 1. saddy zegt:

  Maar wij hebben het CBS dat dezelfde cijfers veel beter manipuleert. Dus hier gaat het echt stukken beter hoor.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Yep, het kost bakken met geld, ENORME bakken met geld, en het enige dat je er voor terug krijgt zijn bakken met criminaliteit, en een immense cultuur vervuiling.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Gelukkig zijn heel wat van die migranten in Nederland er al achtergekomen dat niet alles meer gaat zoals in het bekende sprookje ‘Tafeltje Dekje, Ezeltje Strekje en Knuppel uit de zak’!
   Zij hadden blijkbaar verwacht dat de autochtone Nederlanders rijkelijke gevulde tafels voor hen zouden gaan neerzetten, dezen hierna zich als een stel (geld)ezels gingen gedragen die constant met geld zouden rondstrooien en thans hebben de migranten in ijskoude en overvolle azc’s figuurlijk een knuppel uit de zak gekregen en allemaal dankij dat linkse tuig dat hen constant verkoos boven hun eigen soort!

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik zie wel een aantal overeenkomsten in Duitsland na WO1. Hoe gezagsgetrouw de Duitsers ook zijn, de ontevredenheid neemt alleen maar toe. Hitler werd toen ook gekozen omdat het volk ontevreden was. Als op het juiste moment de juiste man of vrouw opstaat die een terugkeer van Duitsland belooft zoals het ooit was, dan is het met die vreemde smetten zo gepiept. Oppakken en wegwezen dus. Concentratiekampen waar ze tijdelijk voor hun uitzetting onderdak krijgen zullen in ere hersteld worden. Wijzer geworden van WO2 zullen ze zeker niet uitgeroeid worden, maar geweld zal zeker niet geschuwd worden als ze op tegenstand stuiten.

  Like

 4. Sinyo zegt:

  Wat hier al meerdere malen is geventileerd.
  1. De brave burgers financieren via de staat waarin ze verkeren (ongewild) hun eigen ondergang.
  2. Had het hier ook al eens gemeld. Enkele jaren geleden verscheen een filmpje op PINEWS.net. Daar werden door een Beambte “Die neuen deutschen Pässe” uitgereikt. Toen dat was afgerond begon deze ambtenaar het Duitse volkslied te zingen. Er was één persoon uit zwart Afrika, die dan niet perfect, probeerde mee te zingen. De rest zweeg. Na afloop vroeg de reporter aan een Turkse waarom zij niet meegezongen had. Haar antwoord “het is niet mijn volkslied, maar dit – ze wees op het paspoort – dat komt mij goed van pas. . . . en weg was zij.
  Nou dit zegt toch al genoeg . . . . . . onverdroten gaat gans Europa naar de KL******

  Die arme mossels, die zich hier hebben gevestigd, goed Nederlands spreken, goed werk verrichten
  en in eigen kring delen van hun cultuur handhaven [zoals ik], zitten gevangen in hun geloof. Kwaadwillige mossels kunnen in naam van “hoe heet tie ook weer” beslissen je een kopje kleiner te maken, omdat zij “gerechtigd” zijn te kunnen bepalen dat je een verrader bent.
  Hoe dat met die beslissing is gesteld
  Staat “kromzwaard-scherp” in hun boek vermeld.

  Like

  • Ravian zegt:

   “[zoals ik]”

   Ik ben bang van niet beste Indo…
   Echt integreren EN “mossel” zijn past niet door één deur helaas.
   Islamieten, om het even waar ze vandaan komen, zullen voor Nederland nooit de verrijking zijn die Indo’s wel zijn.

   Like

 5. Bas zegt:

  https://www.bndestem.nl/breda/bewoners-krabbebossen-moeten-wijken-voor-statushouders-en-wij-dan-wij-hebben-ook-geen-huis~ad5d3390/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  Bewoners Krabbebossen moeten wijken voor statushouders: ‘En wij dan? Wij hebben ook geen huis’

  ZUNDERT – Enid Gommers (49) is behoorlijk overstuur. Vorige week kreeg ze, voor haar totaal onverwacht, te horen dat ze haar woning kwijtraakt. Er komen tijdelijk statushouders in. ,,En ik dan? Waar moet ik heen?”

  “Ik las dat in Krabbebossen tijdelijk 130 statushouders worden gehuisvest. De grond zakte onder me vandaan. In het artikel stond dat wij op de hoogte waren gebracht. Maar ik wist van niks.”

  Like

 6. Alfred+Mol zegt:

  Die immigratie kost de mensen veel geld. Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat dit wordt getolereerd. Mss is dit goed voor Big Business maar niet voor de gemiuddelde NL-er.
  Het wordt tijd, dat de mensen Rutte & Kaag duidelijk maken, dat dit geen verstandige aanpak is.
  Mss goed voor Big Business, maar daar kopen wij niets voor.
  STOP die migratie en stuur die mensen TERUG..

  Like

 7. Knalkopje1 zegt:

  Terroristische aanslag met explosieve chemicaliën in Duitsland verijdeld. Het was een vrome dienaar van Allah en Mohammed die deze aanslag wilde plegen. Cultuurverrijking in optima forma! Zie:
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/terroristische-aanslag-met-explosieve-chemicali%C3%ABn-verijdeld-in-duitsland/ar-AARGC2g?ocid=msedgntp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s