Nee, het waren geen vluchtelingen die aan de Poolse grens stonden

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; René Kemp)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nee, het waren geen vluchtelingen die aan de Poolse grens stonden

 1. Johan zegt:

  Ter verduidelijking : Dit is Sylvain Ephimenco, columnist van het dagblad ‘Trouw’.
  Overigens is hij de enige kritische journalist van die krant. Van de rest van het journaille aldaar ga je over je nek. Het is één grote, politiekcorrecte, extreemlinks bende in die krant.
  Ephimenco is de grote uitzondering.

  Geliked door 3 people

 2. Baruch zegt:

  Een vluchteling wordt niet de overheid
  of door overheid gesubsidieerden
  instanties opgehaald.
  Een vluchteling keert als het mogelijk is
  naar zijn land van herkomst terug.
  Een vluchteling kan niet op familie bezoek
  of met vakantie naar het land van herkomst.
  Anders zijn het uitvreters.

  Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Een bericht van de media, Trouw, geloof er geen pest van. Want de wit Russen hebben ze opgepakt en terug gestuurd naar het land van herkomst.

  Like

 4. Ravian zegt:

  Het enige dat Loekasjenko doet is de bal terug kaatsen.
  Het is niet meer dan een reactie op de al jaren voortdurende pogingen van de EU om, tegen alle eerder gemaakte afspraken in, en met alle mogelijk middelen (inclusief geweld, leugen, en bedrog), voormalige Sovjet (satelliet) staten bij de EU in te lijven.
  Verder kun je dan zo’n beetje alles wat Loekasjenko hier wordt aangewreven ook om het even welke EU dictator aanwrijven.
  En in het geval van Loekasjenko kunnen dan tenminste nog zo hier en daar vraagtekens bij de aantijgingen worden geplaatst.
  De enige volledig juiste constatering is feitelijk dat het hier (zoals altijd) geen vluchtelingen maar ongewenste immigranten betreft, en dat het dus de betreffende landen hun goed recht is om deze de toegang te weigeren.
  En dat de EU “Groenen” beweren dat het hier deels om (al dan niet bestaande) voor Loekasjenko vluchtende journalisten zou gaan is gewoon lachwekkend, die kunnen zich namelijk gewoon als politiek vluchteling bij de eerste de beste ambassade in Minsk melden.
  Wat hier werkelijk gebeurt is dat de socialistische EU het conservatieve oost Europa de oorlog heeft verklaard, en er al jaren lang “landje pik” aan het spelen is.
  En nu dwingt het in de verdediging gedrongen Wit Rusland, middels dit “ongewenste immigranten” offensief, Letland en Polen dus om (tegen de EU) kleur te bekennen.
  Dit is gewoon een Wit Russische tegenaanval in een koude oorlog waarbinnen de EU de agressor is.
  Je kunt van Loekasjenko vinden wat je wilt, maar de ware schuldigen in deze oorlog resideren in Brussel (en Washington) en niet in Minsk (of Moskou).

  Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Kijk, daar hebben we weer zo’n “useful idiot” die zich voor de EU propaganda kar laat spannen.
    En als je dan niet over steekhoudende argumenten beschikt dan ga je maar domme propaganda plaatjes plakken.
    Best wel zielig eigenlijk, om zo met je eigen domheid te koop te lopen.

    Like

 5. karton zegt:

  Is onze ouwe Knol (Ankie) daarom zo naarstig op zoek naar 2000 EXTRA-plaatsen voor “Vluchtelingen” , zodat bij een volgende run op de EUSSR-grenzen door “vluchtelingen” Nederland meteen kan zeggen : “Kijk vluchtelinge, komt u maar, wij hebben wel plaats !”
  Gemeenten worden momenteel gedwongen om plaatsen te creëren voor dat schorem, dus VERPLICHT !!! En dit klotelandje noemt zich een “democratie” !!!
  Ben wel benieuwd of er één burgemeester zal zijn die de lef heeft om te zeggen : “Luister, ouwe Knol, zet dat schorem in een leegstaand zg. ministerie, of nog beter, laat dat zootje NIET binnen !”
  Is dat ouwe wijf nu helemaal van de ratten besnuffeld !

  Geliked door 2 people

 6. Andre zegt:

  Wat een mongool die dit heeft geschreven. Lekker warm achter zn laptoppie een beetje googlen en voor de rest wereldvreemd. Loekasjenko gaat in Februari nieuwe DEMOCRATISCHE verkiezingen uitschrijven tenminste als de pleuris niet uitbreekt. En als je links kijkt zie je niet wat er rechts gebeurd. Kiev zit vol met vluchtelingetjes geselecteerd door de VN en betaalt door Soros die zo de EU in wandelen. Het is net een film waar we in zitten. Als er 1 vingertje naar een ander wijst wijzen er 3 naar jezelf. Nederland met Rutte 4 man man hou eens op en steek dat torentje eens in de fik.

  Maar als je een nieuwe buurman krijgt uit het linkse programma geef dan niet Loekasjenko de schuld maar kijk eens naar die ander kant. Polen wil trouwens het btw tarief verlagen van 23% hoog op energie naar 8% laag tarief. Denk hier ook eens over na waarom dit niet in Duitsland kan of bijvoorbeeld in Nederland waar we verzuipen in het aardgas. De EU is kapot, heeft geen bestaansrecht meer en Hugo de Jonge mag het licht uitdoen.

  Geliked door 3 people

 7. Andre zegt:

  Oh nog even 1tje vergeten want als je thuis zit achter je schermpje kan je niet op de kerstmarkt lopen natuurlijk als nep en fop journalist. In Belarus is er overal gewoon kerstmarkt laat deze sukkel hier eens iets over schrijven waarom dat in het paradijs der Niederlanden niet mogelijk is.

  Geliked door 2 people

 8. Jules Vismale zegt:

  En de migranten die Nederland wel bereikten zijn er intussen eindelijk ook, tot hun schade en schande, achtergekomen dat hier niet lager een gratis brood, bad en bed op hen wachten! De AZC’s zitten hier overvol zodat zij letterlijk en figuurlijk in de kou staan, geen privacy hebben en ze merken dat steeds meer autochtoonse autochtonen hen verafschuwen!
  Nou moeten ze trouwens ook niet het gore lef hebben om gemeenten te gaan dwingen om die asielzoekers te gaan opnemen (tegen hun wil in) want dan breken er dadelijk hier pas ECHT volksopstanden uit!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s