De Covid-19-hoax is de geplande wereldovername; een duivels plan voor een nieuwe nazi-wereldorde

(Door: “Balkanske priče”)

De corona “pandemie” is een gecreëerde aanleiding voor de Great Reset onder de slogan ​‘​Build Back Better​’, die​ ook wordt gebruikt door alle regeringsleiders. En onder het mom van ‘​Build Back Better’ zullen zij een wereldwijde gevangenisstaat creëren. De baten van de ‘​Build Back Better’ maatregelen zijn schrikbarend: werkloosheid, sociaal isolement, eenzaamheid, zelfmoord en mishandeling, heel veel angst,  BOA’s, boetes, mondkapjes, sluitingen van bedrijven, verbod op samenkomsten, sporten, feesten, elkaar aanraken, avondklok, alcoholverboden, verklikkers, gedwongen quarantaines, gedwongen mondkapjes, gedwongen tests, straks gedwongen vaccinaties. Zelfs basisschoolkinderen worden nu al op school geterroriseerd met de anderhalvemetersamenleving, mondkapjesplicht, quarantaine en de door de overheid beoogde testsamenleving. Deze ‘​Build Back Better’ machtsgreep moet de mensheid in een communistische dictatuur volgens Chinees model leiden…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De Covid-19-hoax is de geplande wereldovername; een duivels plan voor een nieuwe nazi-wereldorde

 1. Gerrit zegt:

  In de buurt van Berlijn is een gezin met 3 kinderen dood aangetroffen. Mijn Berlijnse vriendin vertelde gisteren de achtergrond. Het waren “Antivaxers”. En je mag daar niet meer werken zonder de QR code of een ander controle middel. De vader vervaardigde vervalste documenten.En gaf zijn vrouw er een van mee naar haar werk. Dat is daar ontdekt en men zou de Politie inschakelen. Met als gevolg deze wanhoopsdaad.

  Like

 2. Rini Stegeman zegt:

  Hahaa Caroline van de Plas vroeg dat ook aan Minister de Bruin van Handel en Ontwikkelings samenwerking. Hij wist het niet………………hij haalde het gebeuren in Haitie aan……….

  Like

  • Ton Ruygrok zegt:

   Wat een stuntelig incompetente figuur is deze minister .., zijn baas , rutte noemt deze bbb kreet in een toespraak eerder ergens bij het wef , meen ik.., en het vervolgens als complot te bemerken.., had mevr. vd Plas ook wel even op moeten wijzen.
   A.Ruygrok, Monster .

   Like

 3. Rensk. zegt:

  16 procent van de Nederlanders heeft geen vertrouwen meer in de politiek hoor ik op WNL Waar ik me dan zorgen over maak is wie komt er na Hugo de Jonge op die post. En welk deel van de bevolking roept om strengere maatregelen? En welke nieuwe minister van Volksgezondheid zal daar nog even een schepje bovenop doen wat dwang betreft? Want dat hoor ik ook die roep uit de bevolking. Ontzettende bange mensen, die schreeuwen om veiligheid. Zoals hier een domme vrouw die het geweldig vond dat er eindelijk een strenge maatregel was namelijk de QR code. Als je weet hoe de mensheid in elkaar steekt zou je zoiets niet roepen. Hele hordes gebruiken elkaars code en andersom zijn er ondernemers die niet moeilijk doen en mensen doorlaten. Het is dus een achterlijke domme symboolactie van dit kabinet met schijnveiligheid.Vreemd die lui zoals Kaag en Rutte en Co zijn zelf zo achterdochtig als de neten geven ook een zeer slecht voorbeeld af en dan bedenken dat mensen zich braaf aan hun eisen gaan houden? Zijn ze naast die achterdocht ook nog eens oliedom dan? Waarom zou je je aan hun eisen houden met hun achterlijke gedrag (jullie ook in de Tweede Kamer op een paar uitzonderingen na) En dan dat deel van de bevolking die straks weer keurig in de rij staan voor de volgende prikken. Alles voor de ¨veiligheid¨ Ik moet nog maar zien of politici die Omicron niet gevaarlijker gaan maken dan het is. Deze politici zijn star en zijn niet in staat om verder te kijken dan hun eigen enge groepje. Onzin om te blijven denken dat met 100 procent het virus uitgeroeid word. Nog steeds blijven ze eraan vasthouden (ook huisartsen) Het had alleen gewerkt als werkelijk de hele wereld in zeer korte tijd gevaccineerd zou worden en iedereen genegen was die prik te nemen. Van tevoren hadden ze kunnen weten dat dat niet zou gebeuren als je weet hoe mensen over het algemeen in elkaar steken en dat er altijd een deel zal blijven die weigert en dat met een verplichting onrust gaat ontstaan. (is dat wat politici willen?) Virus uitroeien gaat dus met vaccinatie absoluut niet lukken. Maar intussen krijgen oude mensen nog een vreselijke oude dag door opsluiting en eenzaamheid.3 weken op een IC liggen en dan vraag je je af wie wil zoiets nog op zn oude dag? Moet daar niet een omslag in komen dat het normaal is dat als je oud en zwak word je tijd gekomen is? Volgende winter een griepje en je gaat als oudere alsnog.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Alle vaccins zijn feitelijk de gifspuit en zowel farmaceuten, politici en VAERS liegen er op los

  Baby van ‘volledig gevaccineerde’ moeder sterft na geboorte, bloedt uit mond, neus: VAERS rapport
  https://www.lifesitenews.com/news/baby-of-fully-vaccinated-mom-dies-after-being-born-bleeding-from-mouth-nose-vaers-report/

  Geliked door 3 people

 5. Jan zegt:

  BOA’s (buitengewoon opsporingsambtenaar in NL) en verklikkers, beiden zijn verraders van eigen volk. De ene doet het zuiver voor de poen zoals een hoer, de andere doet het gratis om in de gratie te staan zoals valse kinderen doen die anderen gaan verklikken. Vuile verrader Judas deed het voor dertig zilverstukken.

  Indien BOA’s en andere verraders hun middenvinger zouden opsteken, dan zou het ganse verraad niet kunnen doorgaan. Maar omwille van hun valsheid, zwakheid en geldzucht steken ze hun middenvinger NIET op.

  Herinner je de beelden op TV van de lenterevolutie in Egypte in 2010. Politie die vanop hun paarden met stokken hun medeburgers toe takelden tot bloedens toe. De avond voordien zaten ze nog als familieleden en vrienden samen aan tafel. Kort voordien zaten ze nog samen met hun kont omhoog in de moskee de schijnheilige uit te hangen. Daarna trokken ze hun politie-uniform aan en kropen op hun paarden om hun broeders genadeloos uit elkaar te slaan. Die beelden geven precies weer hoe de mens in elkaar zit. Voor geld doet hij alles. Judas was hun voorganger. Het zal nu niet anders zijn wanneer de BOA’s en andere verklikkers straks hun broeders zullen verraden.

  De duistere elite zou NIETS kunnen zonder de medewerking van de vuile verraders onder ons.

  Geliked door 6 people

  • Julia zegt:

   Jan Buitengewone Opsporings Ambtenaar Ja inderdaad buitengewoon iedereen zonder kansen ongeacht afkomst of opleiding kan zich aan melden bij deze club. Ik zou het maar houden Buitensporig Onopgeleide Ambtenaren te vergelijken met Lego politie. Elke gek kun je voor deze functie werven vandaar dat zij geen enkele toegevoegde waarde hebben als er daadwerkelijk opgetreden moet worden. Het ontbreekt aan intelligentie en wetskennis. .

   Like

 6. Bas zegt:

  Hackers hebben het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid platgelegd, waardoor alle vaccinatiegegevens zijn gewist en digitale vaccinatiepaspoorten niet meer toegankelijk zijn.

  abc.net.au
  Brazil’s health ministry website hacked, vaccination information deleted
  Brazil’s health ministry says the national immunisation program and another system used to issue digital vaccination certificates have been hacked, with the data copied and deleted by the hackers. 

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Zuid-Australiërs die nauw contact met een Omicron-geval hebben gehad, zullen te maken krijgen met strenge nieuwe quarantaineregels, ongeacht hun vaccinatiestatus…

  Dus dubbel gevaccineerd én geboosterd en tóch terechtkomen in een Aussie quarantine camp.

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Op naar prik nummer 4….
  CEO van Pfizer zegt dat vierde Covid-vaccindoses mogelijk eerder nodig zijn dan verwacht vanwege ommicron.

  cnbc.com
  Pfizer CEO says fourth Covid vaccine doses may be needed sooner than expected due to omicron
  “When we see real world data will determine if the omicron is well covered by the third dose and for how long,” Pfizer CEO Albert Bourla told CNBC.

  Like

 9. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  ‘Hoe digitale identiteit levens kan verbeteren in een post-COVID-19 wereld’
  – World Economic Forum – 14-1-2021

  https://pbs.twimg.com/media/FGQwKUlWQAgKUO9?format=png&name=900×900

  Like

 11. Bas zegt:

  Ondertussen de censuur

  Paso:
  Twitter heeft nieuwe beleidsregels waarin staat dat ‘desinformatie’ resulteert in straf of opheffing van je account.
  Dit bepalen ze adhv bekende informatie van o.a. pharma-bedrijven.
  Dus: big tech staat alleen nog toe dat je schrijft wat big pharma zegt.
  Klinkt objectief….

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Nieuws:
  Japan plaatst myocarditis waarschuwing op vaccins, een prik vereist nu informed consent en ze gaan vaccinatie niet verplichten. Een draadje

  “Japan etiketteert Covid-vaccins nu om te waarschuwen voor gevaarlijke bijwerkingen zoals myocarditis. Bovendien bevestigt het land dat het zich zal houden aan de meldingsplicht voor bijwerkingen om te zorgen dat deze allemaal worden gedocumenteerd.”

  “Deze inspanningen van de Japanse gezondheidsautoriteit staan in schril contrast met de maatregelen van andere landen, zoals het dwingen van burgers om het vaccin te nemen, het bagatelliseren van bijwerkingen en het ontmoedigen van het melden van ongewenste voorvallen.” (

  “Bovendien legt Japan de nadruk op informed consent en lichamelijke autonomie. Tot de pandemie van het coronavirus werd het begrip “informed consent” in het Westen door gezondheidswerkers als heilig beschouwd.”

  “Japan maakt zich vooral zorgen over de risico’s van myocarditis bij jonge mannen die geïnjecteerd zijn met Pfizer of Moderna. Het land handhaaft een strikte wettelijke meldingsplicht van bijwerkingen die binnen 28 dagen na de injecties moet plaatsvinden.””Japan maakt zich vooral zorgen over de risico’s van myocarditis bij jonge mannen die geïnjecteerd zijn met Pfizer of Moderna. Het land handhaaft een strikte wettelijke meldingsplicht van bijwerkingen die binnen 28 dagen na de injecties moet plaatsvinden.”

  “Op de website van het Japanse Ministerie van Volksgezondheid worden burgers aangemoedigd het “vaccin” te nemen; zij benadrukken echter dat het niet verplicht is”

  Ministerie: “Hoewel wij alle burgers aanmoedigen zich te laten vaccineren tegen COVID-19, is dit niet verplicht of verplicht. Vaccinatie zal alleen worden gegeven met toestemming van de te vaccineren persoon na de verstrekte informatie.”

  Ministerie: “Laat u vaccineren op basis van uw eigen beslissing en met kennis van zowel de effectiviteit bij het voorkomen van besmettelijke ziekten als het risico op bijwerkingen. Zonder toestemming worden geen vaccinaties gegeven.”

  “De regering verwijst zelfs naar een ‘mensenrechtenadvies’, met instructies voor de behandeling van klachten als mensen op het werk worden gediscrimineerd op grond van vaccins.”

  “Artsen over de hele wereld onderkennen de waarschuwingen van Japan over de bijwerkingen, maar het heeft veel artsen in westerse landen hun vergunning gekost. De regeringen hebben deze artsen beschuldigd van het verspreiden van ‘vaccin aarzeling’.”
  (draadje van Paso Dagori)

  rairfoundation.com
  Alert: Japan Places Myocarditis Warning on ‘Vaccines’ – Requires Informed Consent – RAIR
  Japan’s public and private sectors can not discriminate against those who refuse the experimental mRNA gene therapy injections.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jules Vismale zegt:

  Het is de hooghartige machtswellustigen op de hele wereld nog nooit gelukt op de gehele wereldheerschappij te verwerven omdat een wijs persoon al eens verkondigde dat de Aarde niet van de mens is maar de mens van de Aarde! En de talloze natuurrampen van de afgelopen jaren maken weer zeer goed duidelijk dat wij niet alles met de wereld kunnen doen wat we maar willen!

  Geliked door 2 people

 14. Bas zegt:

  Afscheidswoord van Dr. Gert Jan Mulder, wiens account @2dekamerfvd onlangs door Twitter werd opgeschort.

  https://pbs.twimg.com/media/FGaFfuZWUAYyUT_?format=png&name=small

  Like

 15. Ton Ruygrok zegt:

  Wat een stuntelig incompetente figuur is deze minister .., zijn baas , rutte noemt deze bbb kreet in een toespraak eerder ergens bij het wef , meen ik.., en het vervolgens als complot te bemerken.., had mevr. vd Plas ook wel even op moeten wijzen.
  A.Ruygrok, Monster .

  Like

 16. Bob zegt:

  Het nazisme is altijd sluimerend aanwezig
  geweest.
  Net als bij de Wann See conferentie, daar
  zocht men een aanleiding om Joden, Sinti,
  Romana als volkeren te laten verdwijnen
  net als homo’s en lichamelijk- en geestelijke
  gehandicapten.Dat was de generale repetitie
  voor wat nu gaande is.
  Wat de Wann See conferentie toen was is VN(WHO),
  WEF en de G7 nu.
  De aanleiding werd gevonden in Covid-19 de doel groepen
  nu wat ze geen V.I.P. noemen.
  Net als mengele’n toen zijn er nu legers van Mengele’n op
  de been.
  Toen was het verzet minimaal,nu is het verzet
  minimaal.
  Toen was er een enorme meewerking, nu
  is er een enorme meewerking.
  Als mensen niks leren van hun geschiedenis
  gaat dat het einde van de mensheid worden.
  Mijn hoop is dat de mensheid bij bezinning
  komt zodat het kwaad wordt overwonnen.

  Like

 17. WAARMEE ZE ONS VACCINEREN, BEKIJK DEZE SCHOKKENDE VIDEO:https://www.bitchute.com/video/U31atHbZaoiw/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s