Een uitgestoken hand. Gaat het NHG haar ivermictine-richtlijn versneld aanpassen of wacht men de beslissing van de rechter af?

Mede op verzoek van de rechter gaat het NHG nu in gesprek met vertegenwoordigers van het zelfzorgcovid19-team.

Dit team, bestaande uit bijna 20 artsen en apothekers, heeft in de afgelopen maanden meer dan 2500 hulpvragen van zijn websitebezoekers behandeld, soms met adviezen over supplementen, maar ook heel vaak d.m.v. het uitschrijven van off-label-recepten met o.a. ivermectine en soms hydroxychloroquine. Dit heeft het gedaan ondanks de boetedreiging die het IGJ naar aanleiding van het negatieve advies van het NHG heeft doen uitgaan. Het belang van de patiënt prevaleert simpelweg boven de dreiging van een boete en met een ongekend resultaat: met uitzondering van één patiënt met zwaar onderliggend lijden is er niemand in de thuissituatie overleden. De herstelperiode bedroeg gemiddeld 3 dagen voor 60% van de reeds onderzochte populatie en tussen 7 en 14 dagen voor 30% van de patiënten; van de overige patiënten had 5% meer dan 14 dagen nodig om op te knappen en kreeg 5% een diagnose longCovid waar nu ook een andere behandeling voor beschikbaar is.

Lees verder>>>
(h/t Johan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een uitgestoken hand. Gaat het NHG haar ivermictine-richtlijn versneld aanpassen of wacht men de beslissing van de rechter af?

 1. Lammie Zwiep-Kikkert zegt:

  Super!!!
  Daar had veel eerder naar geluisterd moeten worden.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik erger me dood aan al degenen die deze geweldig goed werkende medicijnen wegzetten als ‘kwakzalverij’. De eerste arts die met hydroxychloroquine en enkele andere medicijnen mensen heeft geholpen om weer te genezen was dokter Elens. Wat heeft hij allemaal over zich heen gekregen aan vuilspuiterij en dreigementen, niet normaal, terwijl die man wat mij betreft een lintje verdient!
  Het zal eens tijd worden om het roer om te gooien en de ECHTE artsen niet langer in de weg te staan bij het behandelen van hun patiënten, maar ze hun gewetensvolle taak te laten verrichten.
  Deze oude en beproefde middelen zijn nooit de oorzaak van sterfte geweest, maar die rot-injecties van de farmaceuten wel.
  Maar iedereen snapt het wel: het gaat om ongelofelijk veel geld, en aan bovengenoemde medicijnen van vrijwel niets te verdienen.

  Alles voor de gezondheid van de mensen moet nu gedaan kunnen worden, zonder de dreigementen van degenen die het kennelijk geen moer kan schelen dat er zovelen het met de dood hebben moeten bekopen, nadat ze zo’n gifprik hebben gekregen.

  Tijd om te redden wat er nog te redden is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Ivermectine toestaan betekend een tsunamie van rechtzaken wegens dood door de schuld begaan door de Rutte-maffia. Er zal een tsunami van schadeclaims komen die de maffia niet zal en kan betalen, maar misschien is dat de bedoeling om sneller failliet te gaan zodat het land terug kan naar Stunde Null en vervolgens de totale Überwachungsstaat in werking kan treden

  Like

 4. wappieman zegt:

  HET probleem is dat alle ” rechters ” in dit land ook TROUW hebben gezworen aan
  W.A. von Bilderberg…………………….vriend van Claus en Bill………………..
  Het zal mij benieuwen .

  Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  Bijzonder dit want als de rechter het negatieve advies niet opheft (of vooruit schuiven) op 20 december dan is daarmee het laatste station van de rechtstaat opgeblazen en krijgen de bruinhemden van Hugo de Jonge het IGJ vrij spel om de laars in de nek te zetten van artsen en apothekers die mensen vanuit hun professie en beroep vooruit hebben geholpen.

  Vraag ik me toch echt af hoe onafhankelijk het NHG is. Daarnaast zijn er dus 2500 mensen met problemen die geen vertrouwen hebben gehad in het reguliere huidige gezondheidssysteem van Herr Hugo of eigenlijk gewoon in de kou zijn gezet. Wat er ook uit gaat komen het is weer een eye opener!

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Als er een accoord komt zal er wel zeker weer een wetswijziging komen in opdracht van de farmaindustrie.

  Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  En dan volgende nepperij.
  Hoe krijg en hou je ziekenhuisbedden bezet.

  Zorgmedewerkster Sandra doet boekje open over corona-herstelafdelingen: ‘Ze hebben ons hier zo lopen naaien’

  Zorgmedewerkster Sandra werkte op twee zogeheten corona-herstelafdelingen. Dat zijn afdelingen voor mensen die te goed zijn om naar het ziekenhuis te gaan, maar te slecht om thuis te blijven of mensen die uit het ziekenhuis komen, maar nog niet naar huis kunnen.

  Ze werden onder meer ingericht in het ziekenhuis in Lelystad en in Emmeloord, maar ook in revalidatiecentra. “Er kwam dan een verzoek vanuit de regering om een herstelafdeling voor corona te maken,” aldus Sandra, die al 20 jaar in de zorg werkt.

  In gesprek met Dennis Spaanstra van Police for Freedom Nederland zegt ze dat mensen die eigenlijk naar huis konden niet weg mochten.

  https://www.ninefornews.nl/zorgmedewerkster-sandra-doet-boekje-open-over-corona-herstelafdelingen-ze-hebben-ons-hier-zo-lopen-naaien/

  Like

 8. saddy zegt:

  Nog beter dan ivermectine en dit zouden meer mensen moeten doen:

  Governor Jared Polis, erkent: The Pandemic is over.!
  Geen mondkapjes meer en er is genoeg tijd geweest om je proefprikken te halen als je je daar beter bij voelt.

  Democraat, Colorado. Hij zit blijkbaar niet in de zakken van big pharma. Eens kijken hoe ze dit gaan aanpakken.

  Mooie slagzin die je ook op het werk kunt inbrengen. Vraag je bedrijfsarts maar eens wat hij/zij meer ziet: griep of cojona?

  Like

 9. Bob zegt:

  Onze rechters behoren tot de corona kliek,
  uitspraak bekend.
  Het volk is te dom om zelfstandig te poepen.
  Als ze als een groep achter de echte artsen zouden
  gaan staan, dan kan het de stem van het volk noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s