Zweden laten bij zichzelf chips met “vaccinatiestatus” implanteren: maar de vrijheid is geen implantaat

(Door: Julian Schernthaner – Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben op zoek naar nieuwe samenzweringstheorieën, want de oude zijn allemaal waar geworden”: sinds corona heb ik mezelf meerdere malen op deze uitspraak betrapt. Bedrog bij officiële cijfers, tweeklassen-maatschappij, vaccinatiedwang met straf – al hetgeen dat als “onmogelijk” gold, is nu de bittere realiteit.

In Zweden gaat men nu een stap verder – en het is daar niet de staat die aan de dystopie bouwt: want die blijft grotendeels inzetten op aanbevelingen. Maar het volk is bang dat het ook daar weldra met de vrijheid voorbij zou kunnen zijn.

In vooruitsnellende gehoorzaamheid laten daar steeds meer burgers een chip bij zichzelf implanteren, die hun vaccinatiestatus opslaat. Het Scandinavische land heeft uitermate veel affiniteit met techniek: dit is al meerdere jaren mogelijk met de bankpas. Het onder de huid plaatsen van een chip en het contactloze betaalplezier in het land, dat vermoedelijk als eerste het contante geld zal afschaffen, kan beginnen.

Verzet als teken van de vrije geest

Zienderogen storten ze zichzelf in die totaal aan elkaar gekoppelde realiteit, waarin de globalisten over enkele jaren graag alle wereldburgers zouden zien: bewaakt en zonder bezit, maar gelukkig, omdat in de hologram-wereld van overmorgen elke consumptie maar een vuist verwijderd is. En zoals Ignazio Silone al waarschuwde, verlangt de volgevreten burger in de welvaartsstaat niet naar de moraal, maar naar de siësta.

Dat men bij ons de zweep laat knallen om het verzet te breken, is dus een teken van onze vrije geest. Laten we deze niet van laten afpakken, laten we de de krachteloze verlokkingen van de wereldbestuurders blijven weigeren.

Bron:
wochenblick.at
Door: Julian Schernthaner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweden laten bij zichzelf chips met “vaccinatiestatus” implanteren: maar de vrijheid is geen implantaat

 1. karton zegt:

  Een mens, in dit geval Zweeds, dat zich een chip laat implanteren ?
  Het “laten implanteren” houdt in dat het vrijwillig gebeurt.
  Ik kán het niet geloven en wacht op de eerste berichten betreffende de problemen die zullen ontstaan tijdens controles op vliegvelden (röntgen-onderzoek) of geneeskundige onderzoeken waarbij röntgenstraling wordt gebruikt.
  Voorlopig geloof ik er geen hout van !

  Geliked door 1 persoon

 2. BosscheBol zegt:

  Oh ja! Een geïmplanteerde chip ! Wat handig! Waar kan ik die krijgen?

  Die QR code is natuurlijk nog maar de eerste stap. Straks zijn we bij de vierde boosterprik en dan moet je weer een uurtje met je digi-d code in de weer om die op je mobieltje te krijgen. En opa en oma lukt het niet meer. Wat een onrecht! Opa en oma mogen geen koffie meer drinken in een restaurant. Dan komt de staat met een genereus aanbod: de staat zal zelf alle boosterprikken op je mobieltje zetten zodat ook de ouderen hun “vrijheid” behouden.

  Dat de staat vanaf dat moment op je mobieltje kan zetten waar ze zin in heeft, ach, dat hindert niemand. Mag je dan niet meer met de trein omdat je door rood gefietst bent? Moet je maar niet door rood fietsen. Mag je dan geen frietje meer eten omdat je al aan de grens van je caloriën zit? Fijn dat de staat je daarbij helpt. Toch?

  En dan dat gedoe met telkens je mobieltje uit je zak halen, aanzetten, de QR code voorzetten, scannen laten: de staat zal het je een stuk makkelijker maken. Ze kunnen je mobieltje best scannen terwijl hij uit staat en in je zak zit. Wat een gemak. Dat de staat je dus doorlopend kan scannen: da’s niet erg. Wij hebben niks te verbergen.

  En dan komen ze met het toppunt van gemak: de geïmplanteerde chip.
  De intensieve menshouderij is technisch al lang mogelijk. Onze overheid zocht alleen nog ,maar een excuus om hem in te voeren. Corona was en is dat excuus.

  Like

 3. Bert zegt:

  Als ik dit toch lees dan zou toch minstens de helft van de bevolking ziek moeten rond lopen.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/center-for-biotech-information-bevestigt-in-studie-verband-tussen-5g-en-covid-19/

  Like

  • R Thomasson zegt:

   Paar dagen geleden zag ik op het kanaal HISTORY HD een interessante film over UFO’s ( degenen die er niet in geloven, mogen hier afhaken). De wetenschappers vroegen zich af hoe dat kwam dat in de periode tussen 1947 – 1953, UFO’s hadden gecrasht in Roswell, Aria 51, en luchtmachtbasis van Kingman Arizona. Uit hun onderzoek bleek dat er in de omgeving was een radarinstallatie actief met zo’n sterke straling, dat vogels vielen dood gewoon tijdens hun vlucht. Hun theorie is dat de straling van deze radarinstallatie had desastreuze invloed op de navigatiesysteem van de UFO’s die opereerden op magnetische kracht (of voor ons onbekende energiebron). Wij spreken hier over een tijdperk van eind jaren ’40, begin jaren ’50. In de tussentijd is techniek met gigantische sprongen vooruit gegaan. Kan iemand voorstellen wat voor invloed kan de straling van 5G of 6G op onze gezondheid hebben? Met wat voor wezens wij te maken hebben? (het zijn wezen zonder druppel menselijkheid in zich).

   Like

 4. Jan zegt:

  Studie laat zien dat er geen verschil is tussen gevaccineerd en niet-gevaccineerd

  Deze studie bewijst wat critici altijd al vermoedden: 98 gevangenen waren besmet met Covid-19 in een gevangenis in Texas. 78 werden gevaccineerd, 17 niet of niet “volledig”. Onderzoekers volgden het hele ziekteverloop van begin tot eind en er werden 978 monsters geanalyseerd. Uiteindelijk was het duidelijk: er zijn geen significante verschillen in de viral load tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen. Conclusie: De discriminatie van niet-gevaccineerde mensen gaat niet alleen in tegen de mensenrechten, het is ook ongrondwettelijk en bovendien ook nog eens zinloos.

  https://report24.news/studie-fegt-narrativ-hinweg-kein-unterschied-zwischen-geimpften-und-ungeimpfen/

  Like

 5. Lucie zegt:

  Dit staat alles al in het laatste bijbelboek de Openbaring.
  Je kan niet meer kopen of verkopen zonder het nummer 666 van het beest.

  Geliked door 2 people

 6. antiislamnu zegt:

  In Zweden zijn ze sowieso zwaar gestoord het land is totaal naar de kloten door de mega import van asielparasieten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Frankrijk ondertussen

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  De Zweden van vandaag zijn het product van een land die sinds 1809 in vrede leeft. De laatste oorlog die Zweden voerde was de Finse Oorlog (1808 – 1809); een conflict tussen Zweden en Rusland over Finland. Wij spreken over meer dan 200 jaar van vrede! Zij hadden geen last van de vuurzee tijdens de Eerste Wereldoorlog, zij waren niet bezet door het monsterlijke regime van nazi-Duitsland. Na de oorlog was Zweden vrijgewaard van welke bezetting dan ook. Ook nu leven de Zweden in een Eldorado van rust. Men kan ze het beste vergelijken met onze verwende, en pico bello verzorgde huiskatten. Onze katten (en andere huisdieren) zijn gewend aan lieve mensen die ze op tijd eten geven, op tijd vlooiendruppels toedienen, voor medicijnen zorgen als ze ziek zijn. Zij liggen gezellige op de warme vensterbank, en zijn lief tegen de kinderen in hun omgeving. ZIJ ZIJN VAN GEEN KWAAD BEWUST. ZIJ KUNNEN NIET VOORSTELLEN HOE DICHT HET MONSTERLIJKE KWAAD ZE NADERT. Net als in de rest van west- en noord Europa wordt de hele bevolking op de meest smerige wijze gemanipuleerd- en verraden door de boven echelon van de politieke leiding, beleidsmakers, media en intellectuelen. Het is droevig hoe de Zweden, die normaliter beschikken over goede intellectuele vaardigheden, laten zich misleiden door PRIMITIEVE, DOORZICHTIGE LEUGENS. Ook zij moeten weten dat de vaccins ons niet beschermen tegen COVID-19; niet van Pfizer, en niet van andere Pharma. Na vaccinatie zijn wij nog steeds besmettelijk, wij worden ziek- en gaan zelfs dood. Nog erger zijn de bijwerkingen, die werken in ons lichaam als vergif in slow-motion. Het gaat bij onze vijanden niet om de vaccin- HET GAAT OM DE QR-CODE die ons moet knechten aan de gevaarlijkste maffia die de wereld ooit heeft gekend. Zij zijn niet van de Gambino’s, de Colombo’s of de Kartel van Medellin (Pablo Escobar). De maffia-families van NWO, WEF en Bilderberg zijn X-keer gevaarlijker omdat zij hebben van al de regeringen in de wereld : A License to Kill.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s