De kiezer heeft schuld en u bent de pineut

(Door: Simon Soesan)

Ophitsing en propaganda leiden ertoe dat een buurmeisje je opeens een mes in de rug steekt, omdat er een Jood moet worden vermoord. Leugens en onjuiste informatie voeden agressieve pro-Palestina protesten in Amsterdam, die geen strobreed in de weg worden gelegd. Opportunistische politici en onwaardige leiders staan dit alles toe en financieren zelfs terreur. Je kan maar één persoon de schuld geven en dat is de kiezer, schrijft Simon Soesan vanuit Israël.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op De kiezer heeft schuld en u bent de pineut

 1. Wappieman zegt:

  Moslimpjes worden van de wieg af geïndoctrineerd ,
  Joden en Christenen zijn ongelovige honden .
  Nederlanders worden van de wieg af geïndoctrineerd,
  Oranje boven , Oranje boven , leve de koningin .
  Gehersenspoeld zijn is toch iets anders dan gewoon
  stompzinnig zijn , en het vergt vaak enorme tijd en
  moeite om hieruit te ontwaken !

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Vijanden van Israël aan de macht in Berlijn en Brussel

  Terwijl een reeks schandalen over antisemitisme de Duitse publieke omroepen in beroering brengt, en een nieuwe regering aan de macht komt met een geschiedenis van oppositie tegen Israël, blijven de EU en Duitsland NGO’s financieren die gerelateerd zijn aan de MB en Hamas
  Joachim Kuhs

  Moeilijke tijden staan voor de deur voor de relatie tussen Jeruzalem en Berlijn en Brussel. Terwijl een reeks schandalen over antisemitisme de Duitse openbare omroepen in beroering brengt en een nieuwe regering aan de macht komt die zich in het verleden tegen Israël heeft gekant, blijven de Europese Unie en Duitsland ngo’s financieren die banden hebben met de Moslimbroederschap en Hamas.

  Met de nieuwe links-Groene regering is in Berlijn een coalitie van partijen aan de macht gekomen met een, om het vriendelijk uit te drukken, geschiedenis van ups en downs wat Israël betreft. De generatie verantwoordelijk voor de oprichting van de Groenen rond voormalig minister van Buitenlandse Zaken Joschka Fischer en radicalen uit de jaren ’60 zoals Dieter Kunzelmann waren aanwezig bij de oprichting van de PLO en de PFLP in 1968/69, en onderhielden banden met Palestijnse terroristen via het offensief van de Red Army Faction in de jaren ’70 tot en met de huidige NGO’s.

  Vandaag financiert de Heinrich Böll Stichting van de Groene Partij een aantal NGO’s die banden hebben met de PFLP, zoals NGO Monitor uitvoerig heeft gedocumenteerd. Jammer genoeg hebben de Groenen geen enkele neiging getoond om hun oude jaren 1960 bondgenoten bij de PFLP te laten vallen. Sterker nog, toen Israël onlangs aankondigde dat het zes aan de PFLP gelieerde NGO’s als terreurgroepen zou aanmerken, waaronder die met banden met de moord op Rina Shnerb op 23 augustus 2019, ondertekenden Groene Europarlementariërs in Brussel deze week een brief aan EU Hoge Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken Josep Borrell “om publiekelijk en expliciet deze aanwijzingen te veroordelen, die het hoogtepunt zijn van jarenlange lastercampagnes en aanvallen van Israël tegen het Palestijnse maatschappelijk middenveld, gericht op het tot zwijgen brengen en ondermijnen van hun kritische werk ter bevordering en waarborging van de eerbiediging van de mensenrechten en het internationaal recht in de bezette Palestijnse gebieden.” Aldus luidt de brief van het Deense groene parlementslid Margrete Auken.

  De Duitse sociaal-democratische partij (SPD) van de kersverse kanselier Olaf Scholz heeft ook een problematische geschiedenis van steun aan linkse anti-Israël NGO’s. Toen toenmalig minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel (SPD) Israël 2017 bezocht, plande hij zijn eerste gesprek met de radicale NGO’s “B’Tselem” en “Breaking the Silence”, waarmee hij premier Benjamin Netanyahu beledigde en hem ertoe bracht hun ontmoeting te annuleren. Gabriel had Israël in 2012 een “Apartheidsstaat” genoemd.

  Net als de Groenen heeft ook de SPD een verontrustende staat van dienst als het gaat om steun aan het regime in Teheran. Op 14 januari 2020 had Niels Annen (SPD), staatssecretaris van Buitenlandse Zaken, een ontmoeting met de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Javid Zarif in New Delhi, minder dan een week na het neerhalen van de Oekraïense vlucht PS752 door de Revolutionaire Garde op 8 januari, waarbij 176 doden vielen.

  Gabriel, Annen en de nieuwe Groene minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock zijn allen lid van de Europese Raad voor Buitenlandse Betrekkingen, die de aanwezigheid van Joden in Judea en Samaria een “bezettingsmacht” en “apartheidsstaat” noemt en de boycot van Joden in Gebied C steunt. ECFR ontvangt EU-financiering (2019: 29.930 Euro) en oefent enorme invloed uit op het Israëlbeleid in Berlijn en Brussel.

  Op 26 oktober nomineerde de SPD de eerste moslim vice-voorzitter van de Duitse Bondsdag in de persoon van voormalig SPD co-voorzitter Aydan Özoguz, wiens broers een islamistische website beheren genaamd Moslim Markt, die de boycot van Israël steunt en sinds 2004 door de Duitse geheime dienst wordt geobserveerd wegens antisemitisme. Özoguz is nauw verbonden met verschillende groepen die banden hebben met de Moslimbroederschap (MB), waaronder de “Centrale Raad van Moslims” en “Islamic Relief”, die in Israël verboden is wegens zijn banden met de MB en Hamas.

  Özoguz steunde ook een aantal jonge moslim-Duitse YouTubers die zijn opgeklommen tot prominente posities bij Duitse publieke omroepen, waaronder Nemi El-Hassan, die onlangs werd ontslagen door de West-Duitse omroep (WDR) toen bleek dat ze de anti-Israël “Al Quds March” 2014 had bijgewoond en deze zomer nog de zes ontsnapte terroristen steunde. Duitse publieke omroepen zijn dit jaar het middelpunt geweest van een reeks schandalen over antisemitisme, waaronder de Arabische dienst van Deutsche Welle, die een aantal anti-Israël journalisten in dienst had.

  Vorig jaar hebben mijn collega’s van de groep “Identiteit & Democratie” in het Europees Parlement en ik onthuld hoe de EU minstens 36,5 miljoen euro aan belastingbetalers heeft doorgesluisd naar NGO’s die banden hebben met de Moslimbroederschap 2014-2019, waaronder NGO’s die in Brussel lobbyen om antiterrorisme-inspanningen “racistisch” te noemen.

  Wij onthulden hoe Berlijn en Brussel “Islamic Relief” financieren, dat zich voordoet als een liefdadigheidsinstelling. Critici beweren dat het een MB dekmantelgroep is die Europese donaties en euro’s van de belastingbetaler voor “Maaltijden voor Weeskinderen” kanaliseert naar de “pay-for-slay” financiering van Hamas. Na onze onthullingen moesten Duitse publieke omroepen en politici zoals Özoguz en president Frank-Walter Steinmeier (SPD) hun publieke steun aan Islamic Relief stopzetten.

  De EU en de Duitse regering blijven “Islamic Relief” echter steunen, zelfs na een reeks antisemitisme-schandalen in 2020, die er uiteindelijk toe leidden dat het volledige bestuur van “Islamic Relief Worldwide” (IR-W) moest aftreden. In dezelfde week waarin de London Times antisemitische berichten aan het licht bracht van het hoofd van IR-W, Heshmat Khalifa, kende de EU in juli 2020 een nieuwe subsidie van 1,25 miljoen euro toe aan IR-W. Volgens het EU-systeem voor financiële transparantie heeft de IR-W sinds 2007 33,77 miljoen Euro van de belastingbetaler ontvangen.

  Terwijl de meeste Duitse politici stilletjes verdwenen van de website van “Islamic Relief Germany” (IR-D), verhoogde de Duitse overheidsmaatschappij voor internationale samenwerking (GIZ) hun financiering tot €120.227. De stad Berlijn gaf IR-D 135.000 euro voor een “Moslim Hulp Hotline”. IR-D noemde 2020 zijn “meest succesvolle jaar ooit”, met donaties die met 5 miljoen euro stijgen van 16,4 miljoen euro in 2019 tot 21,4 miljoen euro in 2020.
  https://www.israelnationalnews.com/news/318655

  Joachim Kuhs is opgeleid als accountant. Hij is lid van het Nationaal Comité van de AfD, hoofd van de “Christenen in de AfD” en lid van de begrotingscommissie in het EU-parlement. Hij woont in Baden-Baden, heeft 10 kinderen en 15 kleinkinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s