Kerstboodschap 2021: Haat je naasten

(Vertaling: E.J. Bron)

Het kan best zijn dat deze ingrijpende anti-corona-maatregelen een paar mensenlevens hebben gered. Wellicht zouden in werkelijkheid enkele 90-jarigen iets langer aan de machines kunnen hangen en volledig geïsoleerd en vereenzaamd in een of ander onderbezet, echter hermetisch afgesloten, bijna luchtledige verzorgingstehuis door mondkapjes ontsierd weg vegeteren. Maar van de anderen, de jongeren, de kleintjes en de gezonden wordt het leven afgepakt, in ieder geval het normale leven in vrijheid en worden ze van de toekomst beroofd.

Met de zegen van de kerk

Nu is al duidelijk dat er in de afgelopen drie jaar minstens één generatie psychisch en lichamelijk verminkten werd gekweekt, die niet meer in staat zullen zijn om een sociaal bewustzijn, sociale verantwoordelijkheid en zoiets als sociale empathie te ontwikkelen.

Bij hen allemaal werd de angstpsychose met geweld van de kant van de staat in het brein gedrukt. Voor eeuwig en altijd. Amen.

Met de zegen van de kerk

De uitweg, de definitieve oplossing, de heilige graal is de vaccinatie-abonnement valstrik, die maakt van de onderdanen drugsverslaafden, de regering verhuurt zichzelf als dealer, de chefs van Big Pharma fungeren als drugsbaron, Colombiaanse kartels worden wit van jaloezie.

Met de zegen van de kerk

De mondkapjes dienen ter voorbereiding van de sharia – de volledige versluiering is het doel, alleen met dit verschil dat in dit geval ook het mannelijke deel achter de muur van anonimiteit moet verdwijnen, burgers veranderen zichzelf in zombies, de kleintjes worden al in de crèche achter Zweedse gezondheidsgordijnen verstopt, wie ze opzij schuift om frisse lucht te scheppen en niet te stikken aan de eigen, slechte adem, komt om.

Met de zegen van de kerk

Spelen, leren, buiten ravotten, sportief bezig zijn, met anderen praten – alles wordt als moorddadig uit de levenskalender geschrapt. De zandbak als verboden zone. Het huwelijksbed besmet. Tederheden en zelfs het uitwisselen van lichaamssappen zijn potentieel dodelijk. Laat ze toch verrotten binnen hun eigen vier muren, het belangrijkste is dat ze niemand aansteken.

Met de zegen van de kerk

Zo verdwijnt alle levensvreugde, wordt het leven, niet alleen wegens de maskerade een psychische luchtledige ruimte. Wanneer men bij elke stap de dood voor ogen heeft, elke snotneus verdenkt als moordenaar, kun je beter tegelijk stoppen met leven. Voor risico´s en bijwerkingen is gewoon niet altijd alleen maar de dokter of de apotheker verantwoordelijk, maar de mens zelf, mits hij in vrijheid wil leven en niet alleen maar graag aan het infuus van de staat wil hangen. Maar dat kan natuurlijk niet. Het immuunsysteem is van de farmaceutische industrie.

Met de zegen van de kerk

Niet de ziekte als zodanig is het probleem – als het immuunsysteem nog functioneert. Nee, het is de angst om zich aan te steken, ziek te worden, die iedereen ziek doet worden, omdat de pandemie zich door alle organen heen vreet, de toestand van de eeuwige psychose psychisch en lichamelijk verzwakt. En in hun van bovenaf geïndoctrineerde geloof in het eeuwige leven, de eeuwige gezondheid, klampen ze zich nu wanhopig vast aan de breekbare strohalmen, die de hebzuchtige farmaceutische bazen hen aanreiken.

Met de zegen van de kerk

De verantwoordelijken, de radicale minderheden in de parlementen proberen met terreur en geweld tegenover de burgers uit de door henzelf opgezette val te ontsnappen, versnipperen met hun ideologisch aangescherpte splijtende teksten de samenleving. Elk verzet is nutteloos. Weg met de critici.

Met de zegen van de kerk

De antichristenen die vanaf de staatskansels prediken en die nu hun schaapjes in goed en kwaad indelen, dus in niet besmettende en besmettende, zitten nu eveneens achter de ongevaccineerden aan, net zoals de duivel de ziel achterna zit. Zij verkondigen deze onmenselijke kerstboodschap en maken van zichzelf de handlangers van de hierboven genoemde drugsbarons.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Kerstboodschap 2021: Haat je naasten

 1. droevige mof zegt:

  Voor morgen zijn drie grote demonstraties aangekondigd, in Hamburg, Hannover en Berlijn.
  De demonstratie in Berlijn is zojuist verboden. Zinloos, de mensen komen toch wel. De demonstratie in Hamburg zal pittig zijn. Hier was de nieuwe Bondskanselier Scholz ooit een zeer onsuccesvolle burgemeester. Ook linkse groeperingen zullen aan deze demonstratie deelnemen, waaruit blijkt dat de kritiek op Corona-maatregelen de partijgrenzen overstijgt. (West-, Oost- en Noord-Friezen hebben weer familie reünies).

  Like

 2. Jan zegt:

  Kan het zwakzinniger

  Onvergeeflijk: Man sterft aan hartstilstand nadat EMS Paramedici het gebouw weigerden binnen te gaan vanwege de Californische “Covid-19 wet”

  ….
  In plaats van hun werk te doen, stonden de verplegers buiten het gebouw te wachten tot de stervende man naar buiten werd gereden toen ze vorige maand op een noodoproep reageerden.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/inexcusable-man-dies-cardiac-arrest-ems-paramedics-refused-enter-building-due-california-covid-19-law/

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Er zijn best wel goede kerkgangers

  Kerkgangers op Urk en in Krimpen vallen verslaggevers aan

  Zowel op Urk als in Krimpen aan den IJssel is vanochtend een verslaggever aangevallen. Een verslaggever van Powned werd aangereden, toen hij verslag deed van de veelbesproken kerkgang op Urk. Hij belandde op de motorkap van de auto en gaat aangifte doen, zo laat hij weten. Ook bij de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel ging het mis. Een verslaggever van RTV Rijnmond kreeg daar een trap en een klap van een kerkganger.
  ….
  https://www.ad.nl/binnenland/kerkgangers-op-urk-en-in-krimpen-vallen-verslaggevers-aan~a722e9cc/

  Linksvolk moet het eerst goed voelen voor zij enigszins tot bezinning komen

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  De Lutherse kerk was al diep gezonken met hun grenzeloze antisemitisme, nu doen zij er een schepje boven op:

  Chicago, Illinois – St. Luke’s Lutheran Church of Logan Square organiseerde afgelopen weekend een “drag queen gebedsuur” voor kinderen.

  Volgens het Facebook bericht van de Lutherse kerk, preekte “Seminarist Aaron Musser” in travestie voor kinderen als onderdeel van “een generale repetitie voor vreugde.”

  Ook wel bekend als grooming.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/chicago-lutheran-church-hosts-drag-queen-prayer-hour-children-video/

  Like

 5. Bob zegt:

  Geloof niet in een hogere macht, maar uit
  ervaring weet dat als je op lijst staat van
  Oom Hein, wordt je meegenomen welke
  voorzorgsmaatregelen je ook neemt.
  Waarom bang zijn voor de dood??

  Like

 6. Bert zegt:

  Ik doe nog steeds heerlijk mijn boodschappen zonder bekluier.
  Vandaag was ik de enige in de winkel, zag ik zo om mij heen.
  Meestal is het ongeveer 10-15% zonder bekluier.
  De angst groeit dus weer bij de mensen.
  En er is geen mens die er wat over zegt tegen mij.
  Ze zoeken het maar lekker uit met hun corona syndroom waar ze alle aan lijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s