Aan Geert Wilders

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Geert,

Er is iets geks gebeurd in Eesterga. Mevrouw Dijkgraaf en ik zijn opeens serieus aan het nadenken over emigratie. Soumaya Sahla was de druppel.

Nederland is een land geworden waar een veroordeelde moslimterrorist carrière kan maken bij de grootste politieke partij. Nederland is een land geworden waar de media dit nieuws doodzwijgen, óf omdat ze “Wilders niet in de kaart willen spelen”, óf omdat de journalisten van die media bevriend zijn met zo’n veroordeelde moslimterrorist.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Aan Geert Wilders

 1. koddebeier zegt:

  “En dat jij ooit, net als mevrouw Dijkgraaf en ik, serieus kan nadenken over emigratie.”
  Beste Jan als je n land gevonden heb waar je in vrijheid en zonder prikgevaar kan leven, laat het even weten.
  Ik denk dat er vele gegadigden zijn die deze rotzooi willen verlaten !!!!

  Geliked door 2 people

 2. Willem zegt:

  Beste Jan, ik heb de podcast beluisterd. Ten eerste mijn complimenten, een geweldig stuk. Helaas is de conclusie, waar ik het volledig mee eens ben, dat Nederland ziek is, en wel terminaal. De infiltratie van de islam gaat ver, veel te ver, je ziet het overal en als een broze man Frits Bolkenstein , die ook mijn voorbeeld was, zo ingepalmd is door een moslima dat hij haar aan baantjes helpt en geld geeft is in en in triest. Gezien de algehele status quo zal de terminale toestand, denk ik, nog een jaar of 30 duren, dan sterft het Nederland waar onze voorouders hard voor gewerkt hebben een pijnlijke dood en waarschijnlijk ook een bloederige. Ik hoop dat ik het mis heb, maar een land is een beetje als een mammoet tanker, wil je 30 km verder een bocht maken, dan moet je nu al beginnen met sturen. Maar zoals het er nu uitziet willen ze die bocht, bewust, niet maken of zien ze niet dat die er aan komt. Het resultaat is het zelfde, het land zal sterven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Republikein zegt:

  Wanneer een paar generaties vol met de zorgeloosheid van “goede tijden” en toenemende hysterie leiden tot een maatschappelijk tekort aan psychologische vaardigheid en morele kritiek, plaveit dit de weg voor pathologische samenzweerders, betoveraars, meer eenvoudige bedriegers en hun georganiseerde systemen van sociale en morele vernietiging om in te werken en op te gaan in de processen van het ontstaan van het kwaad. Zij vormen essentiële factoren in de synthese ervan.

  Hun doelen en ideeën, die voortvloeien uit hun afwijkende manier van beleven, haken gemakkelijk in op geesten waarin het gevoel voor en het begrip van psychologische werkelijkheden al begonnen is te verslechteren.

  De psychologische kenmerken van dergelijke crises dragen ongetwijfeld het stempel van de tijd en van de beschaving in kwestie, maar één gemene deler moet een verergering van de hysterische toestand van de maatschappij zijn geweest. Deze “zeer besmettelijke ziekte” of, beter nog, een vormende tekortkoming van het karakter, is een eeuwigdurende ziekte van samenlevingen, vooral van de bevoorrechte elites.

  Europese grijsaards die vandaagde dag in de V.S. wonen, worden getroffen door de gelijkenis tussen deze verschijnselen en die welke Europa beheersten ten tijde van hun jeugd. Het emotionalisme dat het individuele, collectieve en politieke leven beheerst, evenals de onbewuste selectie en vervanging van gegevens bij het redeneren, bemoeilijken de communicatie.

  Verder lezen, of niet, bekijk het maar.
  https://nl.sott.net/article/5370-Het-Psychorium-Een-noodzakelijk-nieuw-analytisch-hulpmiddel-bij-het-onderzoek-van-pathocratie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s