Enorm! Bielefeld staat op: Grote demonstratie tegen vaccinatieplicht en corona-maatregelen

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Dat had zelfs de politie niet verwacht, dat er zo veel mensen de straat op zouden gaan: gisteren namen duizenden mensen deel aan de demonstratie onder het motto “Bielefeld staat op”. Ook daar scandeerden de mensen “Vrede, vrijheid, geen dictatuur” en “Verzet”.

Samen zijn we sterk en we laten ons niet uit elkaar drijven, of we nu gevaccineerd of ongevaccineerd zijn.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Enorm! Bielefeld staat op: Grote demonstratie tegen vaccinatieplicht en corona-maatregelen

 1. Jan zegt:

  We zijn nu drie dagen terug in Moskou en in de Russische winter aangekomen. Je hart gaat sneller kloppen als je deze prachtig versierde stad ziet. Zelfs op het vliegveld Sheremetyevo zie je overal deze versieringen, en alle restaurants zijn open. Het is gemakkelijker de Russische grens over te steken met de auto dan met het vliegtuig, omdat er geen negatieve PCR-test nodig is. Volgens de Russische voorschriften moet elke buitenlander die per vliegtuig aankomt, bij het inchecken een negatieve uitslag laten zien, die vóór het vertrek is afgegeven en 48 uur geldig is. Let wel, deze bepaling geldt alleen voor buitenlanders. Burgers met de Russische nationaliteit – zoals mijn vrouw – zijn vrijgesteld, maar ook zij moeten op hun bestemming binnen drie dagen na binnenkomst een PCR-test ondergaan. Mijn vrouw daarentegen is ook vrijgesteld van deze eis omdat zij is ingeënt met Spoetnik V (net als ik). Voor mij als niet-Rus heeft de vaccinatie echter geen vrijstellende werking.

  Gezien deze termijn van 48 uur is het zeker een risico om de vliegtickets vroeger te boeken; maar er is geen andere manier. Ons vertrek was op dinsdag 14 december, ik had mijn PCR test op 13.12.2021 in de ochtend. Tot nu toe had en heb ik nog steeds geen coronasymptomen, dus ik kon rustig hopen op een negatief testresultaat. Maar het liep anders. In de namiddag kreeg ik de uitslag: positief! Ik stond op het punt een hartaanval te krijgen, mijn bloeddruk was bijna 200. Een telefonische navraag bij het laboratorium leverde alleen het advies op dat een verwisseling onmogelijk was en dat ik blij mocht zijn dat ik geen symptomen had. Bovendien was ik welkom voor een tweede PCR test in een ander laboratorium. Dat was het, einde gesprek. 60 euro betaald – voor niets!

  Angstig wachten na het uitstrijkje
  Ik stond op het punt om de geboekte tickets voor trein en vlucht te annuleren – maar mijn vrouw hield me tegen. En het was zij, met haar Russische mentaliteit en ziel, die mij aanmoedigde om te “vechten” en mij overhaalde om een tweede test te ondergaan. Zij vergezelde mij naar een laboratorium waar het zelfs mogelijk was het resultaat na 30 minuten te krijgen – maar dit kostte ook geld: 120 euro, weer uit mijn eigen zak te betalen. Maar dat kon me niet schelen, want onze reis naar Moskou afzeggen zou veel pijnlijker zijn geweest – niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Na het uitstrijkje wachtten we een half uur in spanning af – en na precies 30 minuten ontvingen we het testresultaat per e-mail: negatief! Vraag me niet hoe ik me voelde. Ik was door de hel en de hemel gegaan op dezelfde dag. Maar onze reis ging door zoals gepland.

  Hoe is zoiets mogelijk? En: kunnen al die deskundige beëdigden zich ook maar voorstellen hoe het is voor iemand die valselijk is getest? Ik heb echter definitief het vertrouwen verloren in de betrouwbaarheid van PCR-testresultaten. Niemand moet verbaasd zijn als sommige mensen depressief of alcoholist worden! In verband met dit hele testcircus verwijs ik graag naar een interessant artikel van “RT Deutschland”.

  Het laboratorium dat mij het eerste positieve resultaat had gegeven, had uiteraard onmiddellijk de bevoegde gezondheidsinstantie op de hoogte gebracht. Het was een goede zaak dat ik hen laat op de avond kon inlichten over de tegenstrijdige aard van de proeven. Het antwoord van de autoriteiten kwam per e-mail op 15 december:

  Ongelooflijk incident
  “Goedendag, Mr. Müller,

  Aangezien negatieve coronaresultaten ons niet automatisch worden toegestuurd, verzoeken wij u ons het negatieve PCR-resultaat van 13.12.2021 toe te sturen. Wij hebben u momenteel een quarantaine opgelegd tot en met 27.12.2021 en de brief naar u opgestuurd. Alleen met het negatieve resultaat als bewijs kunnen we het intrekken.

  Met vriendelijke groeten
  Team Corona”

  Nogmaals, voor iedereen om mee te lezen: “Momenteel hebben wij u een quarantaine opgelegd tot en met 27.12.2012.” Een ongelooflijke procedure! Tot welk niveau is de democratische samenleving gezonken? Mensen worden thuis opgesloten – op basis van willekeurige en duidelijk onnauwkeurige tests. De Stasi in de DDR was een kleuterschool in vergelijking.

  Natuurlijk stuurde ik het negatieve resultaat onmiddellijk nadat we in onze flat in Moskou waren aangekomen. Het antwoord volgde snel (spelling volgens het origineel):

  “Geachte heer of mevrouw,

  Dank u voor uw bericht. Hierbij bevestigen wij de ontvangst van uw e-mail en dat wij deze spoedig zullen behandelen. Als u een positieve testuitslag voor SARS-CoV2 heeft, ga dan onmiddellijk naar de thuisisolatie.
  Zodra wij uw positieve laboratoriumresultaat hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op. Afhankelijk van het aantal binnenkomende rapporten, kan dit enige tijd duren. Als u ernstige symptomen heeft, neem dan contact op met uw huisarts. Als u nog vragen heeft, zijn wij van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur bereikbaar op onze burger-hotline op 03501 515-1166/1177.
  Met vriendelijke groeten
  Uw Corona Team”

  Automatisch antwoord van het “Corona Team”
  Oh ja, “mijn” Corona team! Dus toch een automatisch antwoord. Nu ben ik benieuwd wat de reactie van de gezondheidsdienst zal zijn. Want hoewel ik er in mijn eerste mail uitdrukkelijk op heb gewezen dat ik momenteel geen berichten per post kan ontvangen, maar alleen per e-mail, sturen zij mij toch een brief. En als zij dan ontdekken dat de telefoon ook is uitgeschakeld wegens afwezigheid, zou het dan kunnen gebeuren dat er inspecteurs voor de deur staan?

  Gisteren zijn we gaan winkelen in de stad: de situatie is bijna weer normaal in de Russische winkels. Hoewel steeds weer wordt gezegd dat mensen maskers en handschoenen moeten dragen en afstand moeten houden, dragen veel mensen geen masker, of als ze dat wel doen, dragen ze het onder hun neus. Het aantal ziekten daalt. Op het Rode Plein wordt een kerstmarkt gehouden en er is een schaatsbaan aangelegd, vrolijke mensen overal. De minister-president van Saksen zou dit persoonlijk moeten komen bekijken.

  In ieder geval ben ik pissig en heb ik genoeg van het eeuwige gepreek over vaccinatie, testen, besmettingsgevallen, quarantaine en soortgelijke onzin in Duitsland, de hele dag door. We gaan hier in Moskou vrienden ontmoeten voor Nieuwjaar. Voor het zover is, bezoeken we het stadscentrum en genieten we van de prachtige kerstversieringen overal.

  Overigens heb ik zojuist het nieuws vernomen dat Poetin op de intensive care ligt – vanwege een lachstuip: de Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft hem bedreigd.
  https://ansage.org/mein-pcr-erlebnis-kurz-vor-der-abreise-nach-russland/

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Een goed teken, want Bielefeld is van oudsher links-liberaal en bovendien oersaai.
  Hier is de oude grap: “Bieleld gibt es nicht” “Biefeld bestaat niet” . Ja, dat is duidelijk niet waar. Complimenten en felicitaties.
  Vandaag zijn er nog meer demonstraties in Berlijn, Hamburg en Hannover. De demonstraties in Hamburg zijn in het verleden altijd gewelddadig geweest omdat antifa-activisten onmiddellijk proberen de demonstratie te verhinderen. Helaas is er een gewelddadig toerisme van de Amsterdamse Antifa naar Hamburg.

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Corona gekloot in Hamburg
  Ziekenhuismedewerker die ook nog eens de Hugo-injectie (booster) bij zich had laten inspuiten besmet 8 patiënten
  https://www.wochenblick.at/corona/geboosteter-krankenhausmitarbeiter-steckt-8-patienten-an/

  Like

 4. Jan zegt:

  Dit komt als een volkomen verrassing


  De farmaceutische multinational en Microsoft sponsorden het SPD partijcongres

  DFL Deutsche Fußball Liga?

  Like

 5. Jan zegt:

  Zonder veel ophef heeft de regering de laatste hand gelegd aan het huidige wetsvoorstel voor de handhaving van de geplande prikverplichting. Dit is een overeenkomstige wijziging van de Wet Administratieve Handhaving. De tekst van de wet is reeds door de parlementaire commissie geloodst, is goedgekeurd met de stemmen van het partijblok van ÖVP, SPÖ, Grünen en NEOS, en staat nu open voor commentaar. Alleen de FPÖ stemde tegen. De wet moet onder meer de vorm van preventieve hechtenis regelen. In een video voor zijn grondrechtenblog “audiatur.at” legt advocaat Gottfried Forsthuber uit wat precies wordt bedoeld met preventieve hechtenis en wanneer deze wordt toegepast. Explosief: volgens dit wetsvoorstel zouden hardnekkige ontduikers van het gentech-experiment jarenlang achter de tralies kunnen belanden.

  Wanneer moet preventieve hechtenis worden toegepast?
  In beginsel is preventieve hechtenis bedoeld wanneer boetes van meet af aan “zinloos” zijn om het gewenste gedrag af te dwingen. Het gaat hier om acties die “niet te rechtvaardigen” zijn, wat betekent dat alleen die ene persoon de vereiste actie kan uitvoeren. De betrokkene kan dus niet door iemand anders worden vertegenwoordigd. Voorbeelden hiervan zijn het aanwijzen van een handelsrechtelijk directeur, het verkrijgen van uitreispapieren of zelfs de gentech-steek. Als de betrokkene ondanks boetes de vereiste actie niet uitvoert, kan dwangarrest worden opgelegd en belandt de betrokkene in de gevangenis. In verband met de geplande verplichte prik betekent dit dat men daadwerkelijk in preventieve hechtenis kan worden genomen als men de injectie weigert en de opgelegde boete niet betaalt.

  De regering negeert opnieuw het oordeel van het Constitutionele Hof
  “Reeds in oktober 2020 heeft het Grondwettelijk Hof er uitdrukkelijk op gewezen dat rekening moet worden gehouden met de evenredigheidsbeginselen,” legt advocaat Forsthuber uit. Maar juist deze evenredigheid wordt in het wetsontwerp niet vermeld, zo bekritiseert hij het hardnekkig negeren van het Constitutionele Hof, dat in Turkije blijkbaar het leidende beginsel is geworden. Bijgevolg beschikken de autoriteiten over een “volledig vrije beoordelingsmarge” bij het opleggen van preventieve hechtenis. Vooral wat de duur van de detentie betreft, is dit punt problematisch, zoals de advocaat uitlegt. Hoe lang kan iemand die de experimentele prik weigert, worden opgesloten? Immers, volgens het eerder genoemde arrest van het Constitutionele Hof van oktober moet voor dwangdetentie een tijdslimiet worden vastgesteld, “waarboven deze dwangmaatregel niet langer mag worden uitgevoerd”.

  Jarenlange hechtenis mogelijk
  In het huidige wetsvoorstel is een bovengrens van één jaar (!) opgenomen. Dit geldt per overtreding, vervolgde Forsthuber. Als het om een voortdurende overtreding gaat, kunnen de autoriteiten gewoon naar de volgende beslissing verwijzen en opnieuw dwangdetentie opleggen. Dit kan eeuwig doorgaan, legt de advocaat uit. De betrokkene kan zelfs verschillende jaren in de gevangenis moeten doorbrengen.

  Advocaat Forsthuber heeft op zijn blog een verklaring over dit wetsontwerp geschreven, die hij aan het parlement wil voorleggen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Regering negeert opnieuw Grondwettelijk Hof
  Advocaat verduidelijkt wat dwangdetentie inhoudt: Jarenlange gevangenisstraf mogelijk voor hen die de prik niet willen

  Zonder veel ophef heeft de regering de laatste hand gelegd aan het huidige wetsvoorstel voor de handhaving van de geplande prikverplichting. Dit is een overeenkomstige wijziging van de Wet Administratieve Handhaving. De tekst van de wet is reeds door de parlementaire commissie geloodst, is goedgekeurd met de stemmen van het partijblok van ÖVP, SPÖ, Grünen en NEOS, en staat nu open voor commentaar. Alleen de FPÖ stemde tegen. De wet moet onder meer de vorm van preventieve hechtenis regelen. In een video voor zijn grondrechtenblog “audiatur.at” legt advocaat Gottfried Forsthuber uit wat precies wordt bedoeld met preventieve hechtenis en wanneer deze wordt toegepast. Explosief: volgens dit wetsvoorstel zouden hardnekkige ontduikers van het gentech-experiment jarenlang achter de tralies kunnen belanden.

  Wanneer moet preventieve hechtenis worden toegepast?
  In beginsel is preventieve hechtenis bedoeld wanneer boetes van meet af aan “zinloos” zijn om het gewenste gedrag af te dwingen. Het gaat hier om acties die “niet te rechtvaardigen” zijn, wat betekent dat alleen die ene persoon de vereiste actie kan uitvoeren. De betrokkene kan dus niet door iemand anders worden vertegenwoordigd. Voorbeelden hiervan zijn het aanwijzen van een handelsrechtelijk directeur, het verkrijgen van uitreispapieren of zelfs de gentech-steek. Als de betrokkene ondanks boetes de vereiste actie niet uitvoert, kan dwangarrest worden opgelegd en belandt de betrokkene in de gevangenis. In verband met de geplande verplichte prik betekent dit dat men daadwerkelijk in preventieve hechtenis kan worden genomen als men de injectie weigert en de opgelegde boete niet betaalt.

  De regering negeert opnieuw het oordeel van het Constitutionele Hof
  “Reeds in oktober 2020 heeft het Grondwettelijk Hof er uitdrukkelijk op gewezen dat rekening moet worden gehouden met de evenredigheidsbeginselen,” legt advocaat Forsthuber uit. Maar juist deze evenredigheid wordt in het wetsontwerp niet vermeld, zo bekritiseert hij het hardnekkig negeren van het Constitutionele Hof, dat in Turkije blijkbaar het leidende beginsel is geworden. Bijgevolg beschikken de autoriteiten over een “volledig vrije beoordelingsmarge” bij het opleggen van preventieve hechtenis. Vooral wat de duur van de detentie betreft, is dit punt problematisch, zoals de advocaat uitlegt. Hoe lang kan iemand die de experimentele prik weigert, worden opgesloten? Immers, volgens het eerder genoemde arrest van het Constitutionele Hof van oktober moet voor dwangdetentie een tijdslimiet worden vastgesteld, “waarboven deze dwangmaatregel niet langer mag worden uitgevoerd”.

  Jarenlange hechtenis mogelijk
  In het huidige wetsvoorstel is een bovengrens van één jaar (!) opgenomen. Dit geldt per overtreding, vervolgde Forsthuber. Als het om een voortdurende overtreding gaat, kunnen de autoriteiten gewoon naar de volgende beslissing verwijzen en opnieuw dwangdetentie opleggen. Dit kan eeuwig doorgaan, legt de advocaat uit. De betrokkene kan zelfs verschillende jaren in de gevangenis moeten doorbrengen.

  Advocaat Forsthuber heeft op zijn blog een verklaring over dit wetsontwerp geschreven, die hij aan het parlement wil voorleggen.

  Einde van de lockdown wegens protesten
  Volgens Forsthuber heeft het optreden van de Turks-groene regering niets meer te maken met de rechtsstaat. Hij uitte kritiek op de regering, de oppositie en vooral op de Weense SPÖ, die “weer met beide benen op de grond moet komen te staan”. Er moet een einde komen aan het pesten van de bevolking met maatregelen “die streng zijn en waarvan de doeltreffendheid moeilijk in twijfel kan worden getrokken”, eist de advocaat. Hij ziet het einde van de lockdown duidelijk als een succes van de demonstraties en maakt het duidelijk: “Kom op voor je rechten! Als jij het niet doet, doet niemand het!”
  https://www.wochenblick.at/brisant/anwalt-klaert-ueber-beugehaft-auf-jahrelange-haft-fuer-stich-vermeider-moeglich/

  Like

 7. Julia zegt:

  Prima goed voorbeeld voor Nederland massaal op naar Den Haag.

  Geliked door 1 persoon

 8. Joepiedepoepie zegt:

  Und so gehört es!

  Like

 9. rientshofstra zegt:

  Wat weinigen weten, is dat ongevaxxten na contacten met gevaxxten de spike-eiwitten via de lucht binnen krijgen. En dan start de bloedklontering. Zo is de ganse wereldbevolking door de farma ten dode opgeschreven. De elite (ca. 500.000) hebben een medicijn dat hen vrijwaard.
  Dus ongevaxxten moeten bang zijn voor gevaxxten en niet andersom

  Geliked door 2 people

 10. Jan zegt:

  Wir denken für euch!

  Soldaten bedreigd met arrestatie omdat zij zich niet willen laten prikken

  Het leger is op dit moment in rep en roer. Na onze tekst over de zaak van sergeant Müller, die zeven dagen onder arrest heeft gestaan, ontvingen wij talrijke andere brieven van bedreigde soldaten.
  Hoewel er nog geen sprake lijkt te zijn van een nieuwe arrestatiezaak, wordt er nu al enkele weken gedreigd met arrestatie.
  En dat is nog niet alles: de tuchtmaatregel kan worden herhaald nadat hij is opgelegd, totdat de betrokkene de vaccinatie aanvaardt of wordt ontslagen, volgens een mogelijk scenario.

  Superieuren intimideren soms ook door de betrokken soldaten een strafblad met een gevangenisstraf van enkele weken te geven, zodat het strafblad hen verhindert voet aan de grond te krijgen in het burgerlijke beroepsleven.
  …..
  https://reitschuster.de/post/unmut-beim-bund-offizier-schreibt-offenen-brief-an-general/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s