Het Blanke Ras – slachtoffer van zijn eigen fatsoen

(Tijdelijk?) weer te koop!

Dit boek is bedoeld als reactie op de aanhoudende pogingen van de zwarten, de moslims, maar ook de linkse terroristen om het blanke ras te demoniseren en het zich schuldig te laten voelen over allerlei ongeldige en irrelevante kwesties. Het roept het blanke ras op om trots te zijn op zichzelf en op alles wat het als een prachtig volk bereikt heeft.

Pagina 1:

In plaats van dat het blanke ras trots is op zijn geweldige prestaties en de prachtige wereld die het van grond af heeft gebouwd, voelt het zich schuldig over zijn verleden en zelfs zijn bestaan. De linkse moraliteitsterroristen, de tsunami van nep vluchtelingen, en de al gevestigde allochtonen spelen voortdurend trucjes met zijn over-ontwikkelde geweten om het zo op zijn knieën te krijgen. Wordt het blanke ras niet op tijd wakker en laat het de verwoesting van zijn cultuur zo doorgaan, dan zullen de demografische veranderingen ertoe leiden dat het eerst op zijn eigen grondgebied een onderdrukte minderheid zal worden, om tevens vervolgd en compleet uitgeroeid te worden. Daarmee zullen ook de goeie normen en waarden, die ze zo per se door willen zetten, geheel verloren zijn gegaan.

Samenvatting:

De hoofdstukken gaan o.a. over slavernij, Tweede Wereldoorlog, evolutie, psychopathie, vluchtelingen, Black Lives Matter, Antifa, Mocro Maffia, vernietiging van de Nederlands cultuur, voorspellingen over hoe Nederland in de toekomst eruit zal zien en de mogelijk oplossingen.

Bestel HIER het boek!

Auteur: Forest Dankworth
Taal: Nederlands
Bindingsvorm: Paperback
Prijs: € 12,95

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het Blanke Ras – slachtoffer van zijn eigen fatsoen

 1. Bob zegt:

  Ook het blanke ras heeft geen fatsoen, geen rugge graad
  en hoewel veel ontwikkeld is heeft maar een beperkt
  deel echte intelligentie.
  Het deel dat hieronder valt versterkt het kwaad.

  Like

 2. Stefan zegt:

  Dank voor de tip.
  Heb hem meteen besteld.

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  Ben er nog steeds trots op tot het blanke ras te behoren, en dat mijn voorouders aantoonbaar al Nederlandse burgers waren rond 1640.
  Heb daarom grote lak aan black lives matter, het proberen om de blanken een minderwaardigheids complex aan te praten zoals sylvana dat dagelijks probeert. Heb nooit slaven gehad, ook mijn voorouders niet die hardwerkende boeren waren..
  Heb daarom een uitgesproken mening over zogenaamde vluchtelingen, zoals die Armeense alleenstaande moeder met 5 kinderen, die toch maar mooi een nieuw huisje met inhoud kreeg, terwijl mijn eigen kleinkinderen resp. al 8 en 10 jaar op een betaalbaar huis wachten.
  Ben blij dat ik niet meer zal meemaken hoe Nederland er over 20 jaar zal uitzien.

  Geliked door 5 people

 4. Mario Schettini zegt:

  wederom is het onmogelijk om dit boek te bestellen. voordat dit bericht verschijnt zou het wenselijk zijn als er overeenstemming is tussen – in dit geval – de site ejbron en de uitgever, opdat er geen valse verwachtingen worden gewekt.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  “Dit boek is bedoeld als reactie op de aanhoudende pogingen van de zwarten, de moslims, maar ook de linkse terroristen om het blanke ras te demoniseren en het zich schuldig te laten voelen over allerlei ongeldige en irrelevante kwesties”. Dit stuk is niet helemaal correct. Het moet zijn: “Dit boek is bedoeld als reactie op de aanhoudende pogingen van elitaire haaien, die een duistere, kwaadwillende agenda op na houden. De gehersenspoelde meelopende linkse terroristen, zijn hun loopjongens. Zij nemen actieve deel aan de actie het blanke ras (en hun eigen volk) te demoniseren en schuldig laten voelen over allerlei ongeldige en irrelevante kwesties”. Dankzij de duistere agenda van de WEF, NWO, EU, en VN; monster-haaien, die zich “links” noemen, zien de zwarten en moslims hun kans schoon bij te dragen aan het demoniseren van blanken. De vraag is of zij hebben het door, dat deze gevaarlijke elitaire monsters geen enkel respect hebben voor hen. Goed voorbeeld zijn de opzichtige reclames op de TV, waarin een zwarte man of moslim op grove wijze als fokstieren worden afgebeeld. Zij zijn de Alfa-kerels die blanke vrouwen of meisjes kiezen voor hun nageslacht. Tijdens de feestdagen of verjaardagen moeten zij zich hokken tussen blanken. Wie zegt dat deze mannen willen graag feest vieren met blanken? Wie zegt dat een moslim wil kerst vieren met kuffars? Deze reclames waar zwarten en moslims, als noodzakelijk kwaad, moeten verschijnen spreken boekdelen.

  Geliked door 2 people

 6. Blaffertje zegt:

  Dit was de riante woning van mijn man zijn overgrootouders.

  Dus laten ze mij niet meer aankomen meer white supremacy, BLM o.i.d, dan sla ik ze de tanden uit de bek.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 18-12-2021 om 22.03 u. Maak uw handen niet vuil aan dat zwarte gespuis van BLM , KOZP enz. mevr.Woef. Dat zootje is dat niet waard, bovendien weten zij niet waarover zij praten. Als ik nu bijv. de zg slaven-verblijven op de oude plantages zie en die vergelijk met de “huizen” van blanke mensen in de zg Veenkoloniën , te bezichtigen in het museum “Brammert & Ellert” , dan hebben de toenmalige slaven het nog redelijk goed getroffen.

   Geliked door 1 persoon

 7. kruisridder zegt:

  Ik ben trots op mijn blanke huidskleur en afkomst. Ikzelf, mijn familie en voorouders waren hardwerkende mensen die het land hebben opgebouwd waarvan de bomen tot de hemel groeiden maar door de links-liberale kabinetten en de gelukzoekers compleet wordt leeggezogen.

  Geliked door 3 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Ik heb het boek inmiddels gelezen en kom tot de conclusie dat voor mensen die regelmatig bij E.J. Bron lezen en schrijven, er niets nieuws in staat.
  Leuk om cadeau te doen aan een linksmensch, maar zeker niet meer dan dat.

  Like

 9. Jan zegt:

  OMG!

  Hilarisch commentaar

  Like

 10. Pingback: Blanken betekent racisten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s