Mooie nieuwe vaccinatiewereld: Vaccinatierobot identificeert gevaccineerde en dient automatisch naaldloze vaccinatie toe

(Vertaling: E.J. Bron)

Canada – Wetenschappers hebben een volautomatische vaccinatierobot ontwikkeld. Hij heet “Cobi” en kan zelfstandig injecties uitvoeren zonder naald. Volgens de ontwikkelaars verliepen de tests succesvol. Achter de ontwikkeling zit de start-up “Cobinix”, die aan de universiteit “Waterloo” in Ontario werd opgericht. “Cobi” gebruikt een hoge druk straal die niet dikker is dan een menselijke haar. Zo injecteert hij de vloeistof in de arm. Hij herkent de juiste plek met behulp van sensoren.

Dankzij de robot kunnen de gezondheidskosten verminderd worden, delen de ontwikkelaars mee. De robot moet niet alleen spuiten zetten, maar ook de identificatie van de te vaccineren persoon overnemen. Wanneer hij voor het eerst gebruikt gaat worden, is nog niet bekend, aldus de producenten.

Mooie nieuwe vaccinatiewereld

Elke drie maanden volautomatisch “boosteren” zou zo snel en goedkoop ingevoerd kunnen worden. Controles zoals nu in het kader van de verordeningen zouden dan waarschijnlijk overbodig zijn. Aangezien de robot ook de gevaccineerde herkent, zouden de data direct centraal op te roepen zijn – uiteraard met de desbetreffende gevolgen. Omdat er weldra geen contant geld meer zal zijn, zouden bijvoorbeeld de bankrekeningen van een “vaccinatieweigeraar” geblokkeerd kunnen worden. Eveneens volautomatisch. (zie video in de link hieronder naar het oorspronkelijke arikel!)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Mooie nieuwe vaccinatiewereld: Vaccinatierobot identificeert gevaccineerde en dient automatisch naaldloze vaccinatie toe

 1. Jan zegt:

  Veel zaken waren vroeger aanzienlijk beter geregeld

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Dit is wat Bill Gates heeft gedoneerd aan Waterloo……………even naar beneden scrollen en de miljoenen vliegen je om de oren.

  https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants?q=waterloo#jump-nav-anchor0

  Dit is de basis waaruit start ups zoals Cobinix ontstaan en voorzien worden van miljoenen om een evil dingetje te ontwikkelen dat weer bij Bill Gates de kassa doet rinkelen. Hugo de Jonge zal er vast al een paar besteld hebben als prikpooier van Klaus Schwab en dan gaat alle data over het nieuwe datacenter in Zeewolde van Suikerberg. Wat leven we toch in een prachtig land.

  Geliked door 1 persoon

 3. BosscheBol zegt:

  Het komt er allemaal aan. Het gaat misschien wat langer duren dan gedacht. Technisch zouden ze er morgen mee kunnen beginnen maar als ze het te snel invoeren gaat het vollk misschien dwars liggen. Daarom doen ze het stapje voor stapje. Daarom is corona zo’n zegen voor het gezag: dan kunnen ze net doen alsof het voor onze “bestwil” is …

  Geliked door 2 people

 4. Bob zegt:

  De aanzet tot de totale biorobot
  met inbegrip van het stelen van
  het lichaam als individu.
  Totale vrijheids beroving.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Ik vind er niet veel moois aan. Dit apparaat zou nog wel eens in staat kunnen zijn om ‘onopgemerkt’ mensen een injectie te geven. Als onze overheid dit soort machines gaat bestellen, dan weten we hoe laat het is. Opnieuw een stap richting totale overheersing van ons, ooit vrije burgers.
  Wie denken ‘ze’ wel dat ze zijn, om ons zo te (kunnen en mogen) behandelen?

  Geliked door 4 people

 6. Joost Visser zegt:

  Eng.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ravian zegt:

  Yeah, het belangrijkste wordt vergeten; zo’n injectie zie en voel je niet, waardoor je mensen bij elk toegangspoortje ongevraagd vol met troep kunt gaan spuiten.

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Ik moet die spuit niet, in wat voor vorm ook. Stel je eens voor dat dit stomme apparaat een softwarefout heeft, dan injekteert hij de persoon mogelijk wel 10 keer achter elkaar. Ergens hoop ik dat er dan een figuur als Rutte of de Jonge daar staat.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Dat interesseert mij eigenlijk eerlijk gezegd geen hol, of zo’n “vaccinatie” liefhebber misschien per ongeluk een tiendubbele dosis ingespoten krijgt…
    Wat mij interesseert is dat je deze technologie kunt misbruiken om “ongevaccineerden” op te sporen, en deze vervolgens tegen hun wil ongezien kunt “vaccineren”.
    Dan hoeven ze namelijk geen deuren in te komen trappen om mensen met geweld een “vaccinatie” toe te dienen, wat waarschijnlijk tot gewelddadig verzet zou leiden.
    Dan installeren ze gewoon wat van die sluipmoordenaars op plaatsen waar mensen niet omheen kunnen, zoals winkels, en dan is het daarna enkel een kwestie van tijd voordat ze de hele bevolking te grazen genomen hebben.

    Geliked door 4 people

 8. apollonia652014 zegt:

  “Aangezien de robot ook de gevaccineerde herkent, zouden de data direct centraal op te roepen zijn” De gevaxte zijn dus toch voorzien van een chip 🤔 Hoe zouden ze anders te herkennen zijn.

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   @Apollonia652014. Gezichtsherkenning bijv. Is een stukje software wat je aan de software van eencamera kunt koppelen. Veel mobieltjes hebben het al als beveiliging: hij gaat pas aan als hij jouw gezicht herkent.

   Like

 9. BosscheBol zegt:

  @Apollonia652014. Gezichtsherkenning bijv. Is een stukje software wat je aan de software van eencamera kunt koppelen. Veel mobieltjes hebben het al als beveiliging: hij gaat pas aan als hij jouw gezicht herkent.

  Geliked door 1 persoon

  • pepo Copyright zegt:

   Wat velen niet weten is dat de thermische temperatuur screens die bij Airports winkelcentra etc staat opgesteld ook direct een gezicht herkennings screen is ingebouwd.

   Like

   • BosscheBol zegt:

    pepo Copyright. Ik denk dat gezichts- en nummerbordherkenning ook al lang zit in de camera’s boven de snelwegen en in de steden. Maar zolang het officieel niet mag, wordt het ontkend. Ons maken ze wijs dat het alleen tegen criminelen wordt gebruikt. Wij blij, want wij doen niets verkeerd.
    Volgens mij zijn ze zelfs al bezig om emoties af te lezen uit het gedrag van geobserveerde mensen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s