Alleen samen krijgen we de overheid onder controle!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Alleen samen krijgen we de overheid onder controle!

 1. Hovawart zegt:

  Binnen niet al te lange tijd is de maatschappij ontmanteld en ondermijnd, de samenleving verdeelt, waar we gisteren nog enigszins trots mochten zijn op onze sterke economie, staan we volgend jaar met de pet in de hand te bedelen in Brussel………volledig onmondig/afhankelijk gemaakt.
  Nexit Nu!

  Geliked door 1 persoon

 2. Bert zegt:

  Er zijn nog maar weinig winkels die niet online verkopen voor als je het nog niet door had.
  Het is allang niet meer alleen bol.com en de bekende namen.
  Maar ook de schoenmaker bij je om de hoek die zo artikelen verkoopt.
  Ik bestel wel vaker bij hele kleine zaken.
  Ze kunnen de advertenties op bol.com plaatsen voor de reclame.
  Daar vind ik dan wat ik zoek.
  Of je gunt bol.com een kleine winst (soms is de prijs gelijk) en besteld het daar, of je zoekt het bedrijf zelf even op via internet, en besteld het daar.
  Zo ben ik al aan vele bestellingen gekomen. Steun ik toch de middenstander zelf.
  Nu kan ik b.v. iets bestellen bij een winkel aan de andere kant van Nederland, waar ik normaal gesproken niet eens in de buurt van kom.
  Dus hun klandizie is hiermee eigenlijk gegroeid.
  Zo kan je het ook bekijken. Als je die moeite wilt nemen om de het even op te zoeken.
  Boodschappentassen uit Alkmaar. Een pc uit Leeuwarden. enz………….

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Bol.com is ook niet meer wat het geweest is. Wij bestelden een Bosch Tassimo koffiezetmachine van een kleine zelfstandige ondernemer die bij Bol.com actief was. Het pakket kwam thuis aan en wat bleek ? De doos was niet nieuw, er was al een stuk papier van de doos afgescheurd en hij was (duidelijk zichtbaar) voor de 2e keer dichtgeplakt met breed plakband. Eenmaal uitgepakt zat er geen bindertje om het losse netsnoer en in het instructieboekje zat achteraan een flinke scheur. Wij retourneerden het apparaat terug naar Bol.com met een klacht erbij. Nooit meer iets van gehoord. Naderhand kregen wij een E-mail met een klanttevrdenheidsonderzoek waar wij weer de klacht deponeerden, en je raad het al; alweer nooit meer iets van gehoord. Telefonisch werd beloofd de klacht te onderzoeken, maar nu na 3 maanden zal het wel in de doofpot verdwenen zijn. Wel kregen we het aankoopbedrag terug waar ze wel onze eigen verzendkosten eerst aftrokken. Bol.com ? We kopen daar nooit weer !

   Like

   • Bert zegt:

    Vreemd, als er daar iets aan de hand is wordt dat bij mij altijd keurig afgehandeld.
    Als bol de winkel aanschrijft is het altijd snel geregeld.
    Een winkel zelf wil wel eens moeilijk.
    Met bol heb ik als het ware nog een stok achter de deur.
    Want dan kan iets ineens wel, anders zijn ze hun plek daar kwijt.

    Je moet iets retour sturen via bol zelf, niet aan de winkel zelf.
    En laten ze het dan maar onderling uitzoeken.
    Ik stuur regelmatig iets retour omdat er soms iets niet klopt.
    Maar nooit geen probleem gehad.

    Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  En kroegen bezoek ik al niet meer na de invoering van de euro waar ze de boel mee besodemietert hebben en het rook verbod.
  Een glas bier van 20cl kost je daar iets van 3 euro. Daar heb ik 3L. bier voor.
  Dus die verdienen aan mij al jaren geen stuiver.
  En zeker niet meer met het sfeertje wat daar regelmatig hangt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Volgend jaar, de politieke boycot van kerstmis, geen kerstboom, geen geschreeuw bij het ontwarren van de kerstverlichting, geen inkopen doen, geen familiebezoek, geen kerstkaarten adresseren en versturen, geen tijdverspilling, geen stress, geen zorgen, geen gekibbel en irritaties, geen overbodige cadeaus, geen fooien of kerstpakketten, geen inpakpapier, geen verkeersopstoppingen en mensenmenigten, geen kerstmarkten en kerstconcertjes, geen vruchtentaarten en sterkedrank, geen kersthammen, geen oliebollen die niemand lust, geen Rudolph en Frosty, geen vreemden op feestjes op kantoor, al die geweldige dingen die we in de feestdagen investeren, enkel met het gezin onder het warme licht van een energiezuinige Ledlamp die boven de eettafel hangt, samen genieten van een vegetarisch aardappelstoofpotje het Nieuwe Normaal vieren van wat ooit begon als een gezellig Julfest,…..enkel een naargeestige oudejaarsconference van het koddige duo Rutte&deJonge, gevolgd door een nieuwjaarswens van de koning uit Griekenland, Argentinië of Mozambique, een paar berichtjes op de Iphone mogen verzenden en nieuwe oproepen ontvangen voor de familieboostershotjes……..knus hoor.

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Dat kunnen we anders aanpakken kijk naar vanmiddag de Kerstmarkt georganiseerd door een partij namelijk Forum van Democratie die staat voor vrijheid voor iedereen. https://dvhn.nl/drenthe/Nieuwe-ontwikkeling-bij-%E2%80%98kerstmarkt%E2%80%99-in-Wijster.-De Kerstmarkt in Wijster duurt tot 22.00 uur. Geen controle voor QR code. Inmiddels zijn er duizenden bezoekers op af gekomen. Gemeente-grijpt-niet-in-kerstmarkt-is-plots-een-demonstratie-volgens-FVD-27350220.html. Zou ook een goed voorbeeld kunnen zijn voor de rest van alle ondernemers in Nederland. Leve de vrijheid en leve de democratie.

  Like

 6. Ravian zegt:

  Toen dit hele lockdown gezeik begon kon het MKB kiezen tussen de klanten die al hun hele leven lang geld binnen brachten en de overheid die al hun hele leven lang geld kwam halen, en het MKB heeft toen voor de door de overheid voor hun neus gehangen gratis geld wortel gekozen.
  En zelfs nu heeft het MKB, als organisatie, nog de keuze om deze hele onzinnige lockdown gewoon te negeren, omdat zij over de juridische middelen beschikken om zich tegen de gevolgen daarvan te beschermen.
  Het zijn dus gewoon collaborateurs, ze heulen met de vijand van het volk, en als zodanig kunnen zij mij dus inmiddels gestolen worden.
  En als je als “gevaccineerde” zaken doet met deze collaborateurs dan ben je dus zelf geen haar beter.
  Dan behoor je tot de wegkijkers en meelopers, oftewel de groep die in 40-45 de holocaust mogelijk heeft gemaakt.
  Want als de “gevaccineerden” simpelweg weigeren om zaken te doen met MKBers die “ongevaccineerden” weigeren dan is deze hele onzinnige lockdown binnen nu en drie dagen afgelopen.
  Maar dit alles gaat niet gebeuren, omdat zowel de “MKBers” als de “gevaccineerden” allemaal bange egoïstische ruggengraatloze ratten zijn.
  Ik ga er geen traan om laten als straks blijkt dat ze allemaal hun eigen doodvonnis getekend hebben.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s