“BUILD BACK BETTER”?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “BUILD BACK BETTER”?

 1. Bert zegt:

  L’Oreal Paris anti rimpel crème, voor een jongere look. L’Oreal Paris anti rimpel crème voor intense hydratatie. L’Oreal Paris anti rimpel crème revitaliseert de huid! Reclame werkt. Repetitie in statements van drie korte regels is een krachtig hypnotische NLP techniek. Het is niet verboden en gebeurt dagelijks. Miljarden omzet worden ermee gerealiseerd en de Photoshop beelden van een vrouw die er na het opsmeren van de crème verjongd uitziet, is niets meer dan beeldtrucage, maar toch kopen miljoenen vrouwen die enorm dure crème.

  Mensen zijn in fabeltjes gaan geloven en diezelfde fabeltjes en diezelfde marketing technieken zien we nu toegepast worden in het aan de man brengen van de vaccins: Haal je booster nu, want daarmee ben je extra beschermd tegen omicron. Haal je booster nu, want daarmee wordt je minder ernstig ziek. Haal je booster nu en voorkom een toename in ziekenhuisopnames straks. Haal je booster nu!

  Als iemand nog het geduld op kan brengen om naar de reclamespot van Mark Rutte en Hugo de Jonge te kijken (u weet wel die reclamespot die men persconferentie noemt), dan moet duidelijk zijn dat daar exact dezelfde technieken worden toegepast. Eerder liet ik al, in een uitgebreid artikel, zien hoe hypnose technieken worden toegepast. Vandaag zoom ik in op dat ene element van herhaling, dat onderdeel uitmaakt van dat NLP arsenaal.
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/lockdown-en-haal-je-booster-vanwege-omicron-de-propaganda-uitgelegd/

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De analen ingaan als ‘meest invloedrijke politici’ omdat men een volk jarenlang gegijzeld kan houden, zelfs vergiftigen, de maatschappij afbreken om aan de eisen van een absurdistisch klimaatakkoord te voldoen, de zakken gevuld door farmaceuten ……..en er trots op zijn.

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  Die zijn van hun eerste leugen niet gebarsten !!!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Wetenschap en politiek, men snijd een kerngezonde Hollandse koe in plakjes, om uit te vogelen of er wat verandert kan worden, en komt tenslotte tot de conclusie dat de boer niet meer leeft…….

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Eerst landen en de inwoners slopen en dan opnieuw opbouwen.Build back better en the great reset uit de NWO agenda.

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  In 1969 waren ze er al achter wat onze toekomst is https://www.youtube.com/watch?v=zKQfxi8V5FA Dit is nu wat de smerige elitaire machtswellustelingen in werking hebben gezet en Rutte hieraan vol aan mee werkt onder de valse leugen van een pandemie een virus nota bene dat nimmer is bewezen en geïsoleerd is geweest. https://www.youtube.com/watch?v=IiOvWYRKsFo.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s