Het kabinet van Mark Rutte verraadt Nederland voor Klaus Schwab (WEF)

(Door: “Balkanske priče”)

Pathologische leugenaars Mark Rutte (VVD) en Sigrid Kaag (D66) spoelen in opdracht van het World Economic Forum onze beschaving door het toilet. Zij zijn vastbesloten Nederland het Nederlandse volk uit te leveren aan de zieke superrijke satanistische elite, die het nazi-systeem aan de hele wereld wil opleggen. Mark Rutte heeft het zelf gezegd in zijn toespraak voor de VN: “Corona biedt een unieke kans om een nieuwe, betere, eerlijker en schonere wereld te creëren.” En we weten uit het verleden waar dit soort nazistische en commnustische ideeën steevast toe leiden! Trekpoppetjes van Klaus Schwab voerden onnodige maatregelen in Nederland in onder mom van het voorkomen van het zeer gevaarlijke corona-virus, dat liet zien dat het niet gevaarlijker is dan de griep. Dit staat gelijk aan misdaden tegen de mensheid en ook landverraad. Wie gaf het mandaat aan Klaus Schwab om het land te regeren? Niemand van de burgers koos die duivelse elite om de staat te regeren. We hebben niemand nodig om ons te vertellen hoe we moeten leven. Zonder de steun van de criminele linkse massamedia zou de liegende criminele overheid nergens zijn met haar verraderlijke plannen en zou de psychopatische Schwab nu niet Nederland kunnen bezetten…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het kabinet van Mark Rutte verraadt Nederland voor Klaus Schwab (WEF)

 1. Henk zegt:

  Volgens de grondwet zijn het landverraders

  Geliked door 4 people

  • Jules Vismale zegt:

   Daarom mot Mark Rutte het lef niet hebben om de lockdown weer maanden te gaan verlengen want dan breekt er pas echt een volksopstand uit!

   Like

   • Corrie Bruin zegt:

    Ik denk dat het zal meevallen daar de meeste mensen zich zelf geestelijk als schaap
    geformatteerd hebben die laten alles toe wat deze zieke regering voor ons in petto heeft.

    Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Daar heb je weinig aan nu de grondwet in feite buiten werking is gestelt.
   Het enige wat een oplossing kan bieden is een totale opstand vande bevolking, maar die hebben het te druk met de Meilandjes en andere onzin

   Geliked door 2 people

 2. Leon Theunisz zegt:

  Kan iemand mij wat wil is Schwab voor figuur

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Leon Theunisz; Claus Swab is een communist en een globalist. Hij wil het communisme naar Chinees model over de hele wereld uitrollen. Enige personen die bij zijn World Economic Forum een opleiding genoten zijn; Sigrid Kaag, Macron en Boris Johnson. Kaag zit nog steeds in het WEF evenals de zoon van Grapperhaus. Onder de vaste bezoekers van het WEF zijn onder meer Kaag, Rutte en Maxima.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Het eerdere betoog van de virologen over de zogenaamde Groepsimmuniteit, kudde-immuniteit of collectieve immuniteit als een vorm van indirecte bescherming, gold kennelijk enkel als een bescherming tegen rechtsvervolging……….hebben de medisch specialisten een wettelijk niet overdraagbare verantwoordelijkheid jegens de bevolking.

  Like

 4. Julia zegt:

  Vlak ook het clubje OMT niet uit met o.a. belangenverstrengeling zij adviseren gewetenloos de algehele samenleving te onderdrukken uit oogpunt van eigen verdienmodel. Binnen het OMT, dat onder VWS valt, gaat veel mis. Tot ver in 2020 werden Covid-testen exclusief binnen het clubje van kleine medische laboratoria dat geleid wordt door Ann Vossen. Marktpartijen moesten zelfs de overheid voor de rechter slepen om toegang te krijgen tot deze markt. Mevrouw Vossen is ook OMT-lid en vergat deze samenloop van belangen (verplicht) te melden toen ze toetrad tot dit beleids-/adviesorgaan. Ondertussen is zelfs gebleken dat de omzet van coronatesten in de persoonlijke portemonnee van OMT-leden Jan Kluytmans en Marc Bonten terecht is gekomen. Of dit ook geldt voor Ann Vossen en Marion Koopmans (ook allebei hoofden van laboratoria waar testen draaien) is nog niet duidelijk.
  Verwonderlijk was ook dat het FieldLab programma, waarbij de overheid concerten en andere evenementen financierde, als hoofdadviseur een OMT-lid had. Deze Andreas Voss beweert niet betaald te zijn geweest voor dat werk, wat eerst geruststelt en dan juist niet. Want waarom zou een OMT-lid en wetenschapper als Voss zonder vergoeding zo’n prominente rol willen hebben in een wereldwijd uniek project dat niet aan de meest basale regels van wetenschappelijk onderzoek kan en wil voldoen?
  In bredere zin is natuurlijk de vraag in welke mate het wenselijk is dat eigenlijk het hele OMT bestaat uit mensen van wie de baan belangrijker wordt, de afdelingen groter, en de werkgever (of zijzelf) rijker. De meeste mensen hebben last van het verspreidingsbeleid van het virus; waarom zitten er geen economen, ondernemers of onderwijsdirecteuren in het OMT?
  Uiteraard was Marc Bonte vanochtend te gast bij WNL en voert flinke propaganda voor de nog komende vaccins die in ontwikkeling zijn dus Nederland blijft nog maanden op slot. https://www.telegraaf.nl/video/1920642217/omt-lid-marc-bonten-over-komende-maanden-borst-nat-maken. Rutte de schamteloze WEF onderkruiper staat volkomen achter dit smerig spel en is de uitvoerder van de grootste misdaad tegen de menselijkheid sinds WOII. Wie vertrouwt deze smerige fascisten nog? Ziekenhuisopnames nemen af het virus omikron is gewoon een verkoudheidsvirus dat elke winter voor komt. De enige die ons kunnen bevrijden van deze fascisten is het volk zelf.

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  Uitgelekt: Fauci, NIH hoofd plande ‘vernietigende uitschakeling’ van niet-conforme artsen

  Machtige bureaucraten probeerden diegenen de kop in te drukken die alternatieven voorstonden voor de tirannieke strategie van de overheid om het coronavirus uit te schakelen.

  De vertrekkende directeur van het National Institutes of Health, Francis Collins, betreurde het dat de Great Barrington verklaring “veel aandacht” kreeg. “Er moet een snelle en verwoestende vernietiging komen van de vooronderstellingen”, zei de NIH-leider tegen zijn collega’s Lawrence Tabak, Cliff Lane en Anthony Fauci in een e-mail van oktober, 2020.

  Voor diegenen die het niet kennen, de Great Barrington Declaration streefde naar het beëindigen van coronavirus lockdowns, door te kiezen voor een aanpak die zij “Gerichte Bescherming” noemden, die zou streven naar het bereiken van “kudde-immuniteit” terwijl de meest kwetsbaren worden beschermd. In tegenstelling tot de verklaring van Rome erkende de verklaring van GB dat voor de bestrijding van het coronavirus een strategie nodig was die niet meer kwaad dan goed deed.

  Maar Francis Collins trok zich niets aan van de aanpak van de “gerichte bescherming”. Hij wilde alleen afwijkende meningen de kop indrukken. Zoals Senior Writer bij Real Clear Investigations Mark Hemingway opmerkte in het licht van het email lek:

  Ze waren meer bezorgd over het tegenhouden van afwijkende meningen dan over het virus.

  De e-mails werden ontdekt door Phillip W. Magness, PhD, de Interim Directeur van Onderzoek & Onderwijs van het Amerikaanse Instituut voor Economisch Onderzoek (AIER). Magness is onder meer bekend van zijn boek The 1619 Project: A Critique.
  zie: https://threadreaderapp.com/thread/1472240299325988865.html

  De drie “marginale epidemiologen” die door Collins in diskrediet werden gebracht zijn:

  * Dr. Martin Kulldorff, hoogleraar geneeskunde aan de Harvard Universiteit, een biostatisticus en epidemioloog met expertise in het opsporen en volgen van uitbraken van besmettelijke ziekten en het evalueren van de veiligheid van vaccins.
  * Dr. Sunetra Gupta, hoogleraar aan de Universiteit van Oxford, epidemioloog met deskundigheid op het gebied van immunologie, de ontwikkeling van vaccins en wiskundige modellering van infectieziekten.
  * Dr. Jay Bhattacharya, hoogleraar aan de Stanford University Medical School, arts, epidemioloog, gezondheidseconoom en deskundige op het gebied van het volksgezondheidsbeleid, gericht op infectieziekten en kwetsbare bevolkingsgroepen.
  Fauci antwoordde Collins plichtsgetrouw met een Wired stuk van de gerenommeerde wetenschapper (of niet) en klimaatontkenner Matt Reynolds waarvan Fauci beweerde dat hij de Great Barrington Declaration “ontkrachtte”, en verder met een artikel waarvan hij beweerde dat het de “kudde-immuniteit benadering” weerlegde.

  Dagen na de e-mailwisseling werd Francis Collins geciteerd in de Washington Post, waarin hij de Great Barrington Declaration afwees:

  Waar ik me zorgen over maak is dat het wordt voorgesteld alsof het een belangrijk alternatief standpunt is dat wordt verdedigd door een groot aantal deskundigen in de wetenschappelijke gemeenschap. Dat is niet waar,’ zei Collins, directeur van het NIH, in een interview.

  Dit is een marginaal onderdeel van de epidemiologie. Dit is geen mainstream wetenschap. Het is gevaarlijk. Het past in de politieke opvattingen van bepaalde delen van ons verwarde politieke establishment,’ zei hij. Ik ben er zeker van dat het een idee zal zijn waar iemand zich in kan hullen als een rechtvaardiging om het dragen van maskers of sociale distantie over te slaan en gewoon te doen wat hij verdomme wil.

  “Critici van Gerichte Bescherming zeggen dat het idee onpraktisch, onethisch en potentieel dodelijk is,’ waarschuwde de Washington Post onheilspellend.

  “Dus nu weet ik hoe het voelt om het onderwerp te zijn van een propaganda-aanval door mijn eigen regering. Discussie en betrokkenheid zouden een betere weg zijn geweest,” zei Dr. Jay Bhattacharya, auteur van de Great Barrington Declaration, na het zien van de uitgelekte e-mail.

  Francis Collins en Anthony Fauci kregen landelijke aandacht voor hun rol in het doorsturen van het Gain of Function onderzoek. Het door de belastingbetaler gefinancierde onderzoek heeft waarschijnlijk direct tot de pandemie geleid.

  Bekijk een segment van een eerbetoon aan Francis Collins, waar Tony Fauci de vertrekkende directeur prijst. In de clip zegt Fauci onder meer dat Francis Collins “een werkelijk historische verhoging van het NIH-budget” heeft weten te bewerkstelligen en jubelt dat Collins blijk geeft van “een diep engagement voor raciale, etnische en gendergelijkheid”. Verder zei Fauci dat Collins hem verdedigde tegen “gemene aanvallen” van “radicale elementen in de samenleving”.
  (zie webpagina)

  Tot op heden is de Great Barrington Declaration ondertekend door meer dan 830 duizend mensen, waaronder tienduizenden gezondheidswerkers.
  https://rairfoundation.com/leaked-fauci-nih-head-planned-devastating-takedown-of-non-compliant-physicians/

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Volgens de Neurenberg codes verdienen Rutte en consorten de doodstraf, daarover kan geen discussie bestaan. Maar ik vrees dat zij allen een natuurlijke dood zullen sterven. Niemand heeft het lef om deze notoire schoften om te leggen, of het zouden hun opdrachtgevers moeten zijn. Maar in de tussentijd glijden wij af naar een totalitaire Staat….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s