Het WEF maakt meer kapot dan je lief is . . .

Bekijk en beluister HIER de bovengenoemde video!

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het WEF maakt meer kapot dan je lief is . . .

 1. Jan zegt:

  Zuid-Afrikaanse ministers hebben aangekondigd dat het land stopt met het traceren van besmette personen en het in quarantaine plaatsen van mensen die met het Omicron virus in aanraking zijn geweest. Het is simpelweg te zwak om zorgen over te maken
  https://www.news24.com/news24/southafrica/news/covid-19-stop-tracing-and-quarantining-of-contacts-says-ministerial-advisory-committee-20211219

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Jan.
   Mooi stukje.
   ——–
   “het land stopt met het traceren van besmette personen”
   Toch nog ergens verstandige mensen.

   En als wij nu massaal stoppen met naar de testlocaties te gaan, verdwijnt hier het virus ook.
   Stel dat die idioten dit testen bij iedere griep hadden gedaan, dan was iedere milde griep een ramp geweest.
   Dat gejammer over het aantal doden moeten wij ook in perspectief zien.
   Normaal zijn er tijdens een griep seizoen tussen de 6- à 10.000 doden te betreuren, nu zijn sinds de uitbraak van de ‘pandemie’ er zeker 20.000 over 2 twee jaar te betreuren.
   Als je dat realiseert is dit niets schokkends.
   En ik durf te stellen dat als de maatregelen nooit genomen waren dat het sterftecijfer aanmerkelijk lager zou zijn omdat velen niet naar een huisarts zijn gegaan omdat dit werd afgeraden.
   Hoeveel huisartsen hadden geen bandje die afgedraaid werd met het verzoek niet naar de praktijk te komen.
   En hoeveel patiënten werden niet alleen telefonisch ‘behandeld’.

   Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Kun je direct naggan hoe goed de cencuur werkt want Ik neem aan dat de meeste mensen nog nooit iets vernomen hebben vanhetgeen hier in deze video duidelijk gemaakt wordt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Boike zegt:

  Als er wordt beweerd, dat Nederlandse bewindslieden bindende afspraken hebben gemaakt met het WEF, dan is de vraag gerechtvaardigd, of het parlement daarvan wel op de hoogte was en deze heeft geratificeerd. Zo ja, dan heeft het parlement boter op zijn hoofd. Zo nee, dan is er volgens mij sprake van een constitutioneel probleem.

  Hoe bindend kunnen dergelijke afspraken zijn, als het parlement hiervan niet op de hoogte was en deze niet heeft geratificeerd ??? Volgens mij kunnen deze dus NIET bindend zijn. In dat geval zijn de bewindslieden hun boekje te buiten gegaan en dienen daarvoor onmiddellijk ter verantwoording te worden geroepen. Een goede reden om Rutte naar huis te sturen, en Rutte-4 onmogelijk te maken.

  Een hieraan gekoppelde vraag is, of Rutte en/of andere bewindslieden op een of andere wijze bij het WEF op de loonlijst staan. Dan is er, volgens mij, toch wel sprake van ongewenste belangenverstrengeling.

  En wat is de relatie van Maxima en het WEF en de VN ??? Staat zij daar ook op de loonlijst ??? Daar het WEF en de VN de facto politieke organisaties zijn, rijst de vraag of haar bemoeienis aldaar niet in strijd is met de grondwettelijke ministeriële verantwoordelijkheid. Leden van het koningshuis mogen toch immers niet politiek actief zijn. Hoe zit dat ???


  Wat doet Maxima bij het WEF

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  En daar zijn de beroepsverboden weer

  Medische vereniging vervolgt arts: schoolarts ontslagen om mening over verplichte vaccinatie

  De voorzitter van de Medische Vereniging, Thomas Szekeres, hoedt er van zaken op de spits te drijven. Hij heeft onlangs duidelijk gemaakt dat hij de vergunning van “niet-gevaccineerde” artsen wil intrekken en heeft gedreigd met tuchtprocedures tegen degenen die informatie over de bijwerkingen verstrekken. Er was echter verzet tegen deze pogingen tot repressie in de medische wereld. In plaats van gehoorzaam te zijn aan het spreekverbod, hebben 200 artsen hun stem verheven in een open brief. Onder hen waren artsen die bekend stonden als critici van de maatregelen, zoals Dr. Maria Hubmer-Mogg, DDr. Christian Fiala en Prof. Dr. Andreas Sönnichsen. Deze laatste is reeds door MedUni afgewezen. Op de sociale media is nu een video verschenen waarin Dr. Doris Koschier telefonisch te horen krijgt dat zij haar baan als schoolarts zal verliezen. Dit zou op initiatief van de medische vereniging zijn. De reden hiervoor is dat zij de open brief ook had ondertekend.
  ….
  https://www.wochenblick.at/corona/aerztekammer-verfolgt-mediziner-schulaerztin-wegen-meinung-zur-impfpflicht-gekuendigt/

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou dan , Mark Rutte.
  Dan ga je je toch af bragen of hij met allebei zijn armen tot aan zijn oksels in de vette reet van Klaus Schwab zit.
  Daarbij rijst de vraag welke topambtenaren ook met het WEF van doen hebben
  Deze beerput gaat steeds harder stinken.
  Had deze leugenaar het over een meer open bestuurscultuur.

  Vrijgegeven documenten over relatie van onze regering met WEF ‘zijn erg onthullend’

  Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft op social media een document gedeeld dat is vrijgegeven naar aanleiding van Kamervragen over de relatie van de regering met het World Economic Forum (WEF).

  Het gaat om een brief die door premier Rutte is gestuurd aan Klaus Schwab, oprichter en directeur van het WEF. Hij reageert op een uitnodiging van Schwab voor de 48e editie van het WEF in Davos.

  https://www.ninefornews.nl/vrijgegeven-documenten-over-relatie-van-onze-regering-met-wef-zijn-erg-onthullend/

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Julia zegt:

  Stop met prikken, stop met onderdanig zijn maar pak nu nog alles uit het leven zowel financieel als fysiek. De daadwerkelijke reden de oorlog is ons al een paar jaar verklaard en we staan voor een enorme grote financiële crash, voedselschaarste en eigendommen worden ontnomen en worden staats eigendommen.https://www.xandernieuws.net/algemeen/de-echte-reden-van-de-lockdown-ecb-staat-op-instorten-financiele-crash-eu-nabij/ Men kan beter naar de geldautomaat rennen om nog enigszins wat te redden dan naar de vaccinatiestraat waar een experimenteel goedje wordt gevaccineerd dat alleen maar schade voor de gezondheid opbrengt en totaal niet werkt maar puur fascisme is ter voorbereiding op de finale klap. .

  Like

 8. Bas zegt:

  Ze werkt niet voor Nederland, maar voor het tWEF van schwab aan the great reset….

  Pepijn van Houwelingen
  Uit de vrijdag op ons verzoek vrijgegeven WEF-papers. Een brief van deze private organisatie gericht aan minister Sigrid Kaag. Citaat: “The Forum will work with your staff to ensure that your participation becomes a major force in shaping the Great Reset.” #

  https://pbs.twimg.com/media/FHAg65cWUAcGCZh?format=jpg&name=medium

  WEF naar Kaag: “Het Forum zal met uw personeel samenwerken om ervoor te zorgen dat uw deelname een belangrijke factor wordt bij het vormgeven van de Great Reset.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s