Proost!

Op diegenen van ons die het jaar 2021 zullen afsluiten met ons DNA intact.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “SvenDeG6“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Proost!

 1. Edwin Vissers zegt:

  Wereldwijd nemen ziekenhuismedewerkers deel aan de zogenaamde ‘Jerusalema challenge’. Het Zuid-Afrikaanse nummer Jerusalema is uitgegroeid tot een ‘symbool van hoop’ in deze zware periode en wordt nu ook gelinkt aan de coronacrisis. Echter, degenen die hun huiswerk goed hebben gedaan, weten dat het hier gaat om een FAKE pandemie. Een valse vlag operatie zoals er zovelen de revue zijn gepasseerd in de geschiedenis. Weliswaar de grootste en meest omvangrijke misleiding allertijden! Corona betekent kroon. De kroon op het werk van de Satanische elite; een agenda voor een totalitair regime waar ruim twee eeuwen aan is gewerkt en welke zich nu in de eindfase bevindt. Numerologisch herbergt het woord corona het getal van het Beest – 666.

  Deze zwendel is gebaseerd op de zogenaamde ‘Germ Theorie’ van de leugenaar Louis Pasteur. Voor de duidelijkheid; een virus is niet besmettelijk en is ook niet iets om bang voor te zijn. Virussen zijn de schoonmaakmachines van het lichaam en kunnen niet door de lucht, aerosols of aanraking noch op enig andere natuurlijke wijze in je lichaam terechtkomen. Virussen zijn de lichaamseigen opruimers. Als je dus een virus in je lijf hebt, is dat goed en noodzakelijk. Elke andere wijze om een virus op te lopen is: via voorgaande vaccinaties (design virussen gegroeid op foetuscellen) of via bloedtransfusie. Blijkbaar weten veel ziekenhuismedewerkers niet eens wat een virus is. Zijn er nog vragen over de kwaliteit van ons ONDER-wijs systeem?
  Er is ook een groot deel die het wel weet! Alle mensen in bestuurlijke posities werken hier bewust aan mee. In onderstaande video geeft Jaap van Dissel, de baas van het RIVM dan ook volmondig toe dat de gebruikte PCR test geen bewijs is dat iemand besmet is met SARS-CoV-2. Echter, in de praktijk wordt dit wel door iedereen uitgevoerd en als je ‘positief’ test moet je in quarantaine:

  En in de volgende livestreams geven Jaap van Dissel, Hugo de Jonge en Minister van Medische Zorg, ene Tamara van Ark volmondig toe dat mondkapjes geen medische noodzaak dienen maar worden ingezet voor gedragsbeïnvloeding:

  Artsen worden namelijk betaald om patiënten met corona te diagnosticeren. Ziekenhuizen krijgen 13.000 dollar als ze een patiënt het stempel ‘corona’ op weten te plakken en 39.000 dollar als ze deze patiënten vervolgens aan een ventilator leggen, een interventie die fataal kan zijn. En in veel gevallen ook fataal is. Dan moet er toch ergens een belletje gaan rinkelen! Zeker als je weet dat Diederick Gommers, hoofd IC’s patent heeft op ventilatiesystemen (aangevraagd in 2016!) en de Nederlandse overheid in een paar weken tijd 100 miljoen euro heeft uitgegeven aan beademingsapparaten. Want dit is wat er werkelijk gaande is in ziekenhuizen. Mensen worden er het hoekje om geholpen!

  Orgaanhandel is één van de meest lucratieve markten ter wereld. Waarom denk je dat iedereen zo nodig donor moest worden van de overheid? Organen worden er zelfs uit levende mensen geoogst. Abortussen worden in de hand gewerkt om foetussen voor sinistere doeleinden te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor de transgender agenda. Ziekenhuizen met transgenderzorg afdelingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Iedere vorm van een eigen identiteit of zelfbeschikking wordt ons ontnomen. Om onze ziel te breken. Om een slaafs ras van ons te maken. En ziekenhuismedewerkers werken hier massaal aan mee! Het ziekenhuis is een heel erg gevaarlijke plek waar je heel ver uit de buurt moet blijven op dit moment!

  All the World’s a Stage
  De realiteit is in feite precies tegengesteld aan de programmering die we van kinds af aan hebben ondergaan. De aarde is niet rond maar plat, staat en kerk (dus inclusief het rechtssysteem, het leger en de politie zijn corrupt (niet alleen nu maar altijd geweest)), van school wordt je niet slim maar juist dom, de gezondheidszorg en voedingsindustrie zijn er niet om ons gezond te maken maar om ons te vergiftigen, leraren zijn zelf gemindcontrolled en grote ondernemers en wetenschappers spelen het spelletje bewust mee. Mijn oma boog voor priesters en artsen vroeger. Geen haar op haar hoofd die hun intenties in twijfel trok. En nu worden we wakker en beginnen we in te zien dat zo’n beetje 40% van de mensheid bewust aan deze agenda meewerkt! Daarom zie je nauwelijks mensen in opstand komen. Ze weten er allemaal van! Allemaal toneelspelers. Allemaal een dubbele agenda. Daarom is het van essentieel belang om zelf gedegen onderzoek te doen naar alles wat er gebeurt. Mensen blijven maar praten over een niet bestaand virus, zogenaamde maatregelen en laten zich meeslepen in de ene na de andere waanzinnige situatie die vanuit de politiek of de media- en entertainment industrie de wereld in wordt geslingerd. De club die aan de touwtjes trekt lacht zich kapot! 😈

  Wanneer je gedegen onderzoek doet naar de mensen op bestuurlijke posities kom je elke keer tot dezelfde conclusie. Velen zijn Jood, Zionist en/ of Vrijmetselaar. Allemaal Duivelaanbidders. Op 17 juli jl. gaf Willem Alexander in het RTL nieuws nota bene toe dat corona FAKE-news is. Veel mensen zijn dan ook nog eens zo ontzettend naïef om te denken dat hij een ‘grapje’ maakt. De gouden koets is behangen met slavernij afbeeldingen waarover hij aangeeft dat ze de geschiedenis nog NIET willen herschrijven.

  Zijn overheden ooit te vertrouwen gebleken in de geschiedenis? Het woord Government is afgeleid van het Latijnse Guber en Mente, dat Mindcontrol betekent. Presidenten, royals, politici; het zijn meesters in misleiding en ze werken allemaal samen. Ze worden niet gekozen maar geselecteerd. Geen één uitgezonderd. Dus vestig je hoop ook niet op Trump, hij hoort gewoon bij de club. Hij is zelf een Jood/ Zionist. Trump en zijn familie zijn Chabat aanhangers; een Joods-Russische maffia cult die genocide voorstaat.

  Het centrum van de New World Order, die we beter een Jew World Order kunnen noemen, bevindt zich in Israël waar Jerusalem de hoofdstad van is. Israël is een nep staat die is ‘gekocht’ door de Rothchilds met als doel een eigen staat voor de Joden te creëren. Het gestolen land van de Palestijnen. Het land waar de Zionistische ideologie op is gebaseerd en waar alle oorlogen om te doen zijn geweest. Het zogenaamde ‘beloofde land’ waar de Bijbel over schrijft en wat deze idioten dus letterlijk nemen. Volgens deze Duivelaanbidders moet hier de nieuwe Messias op de troon komen. Lucifer in eigen persoon die de NWO met ijzeren vuist zal regeren.

  Wat hebben ze het gehaaid gespeeld door de rol van slachtoffer te spelen. Het plaatsen van een kritische noot bij het Joodse volk is nagenoeg onmogelijk. Je wordt beschuldigd van antisemitisme en zelfs voor het verspreiden van ‘de leugens van degenen die de Holocaust in gang hebben gezet’. Het is echter precies andersom. De geschiedenis die wij hebben geleerd is een leugen. Het zijn juist de Zionisten/ Joden die de Holocaust hebben georganiseerd. En de zieligheidskaart is hun troef!
  Kun je Zionisten en Joden over één kam scheren? Nou, je hoeft geen Jood te zijn om een Zionist te zijn. Maar veel Zionisten zijn wel Joods. Het Jodendom is een satanische religie. Ze aanbidden Lucifer en denken allemaal dat wij, de rest van de bevolking, Goyim (menselijk vee) zijn die hen als slaven moeten dienen. Vandaar het gigantische verschil tussen arm en rijk waar tot op de dag van vandaag nog nooit verandering in is gekomen. Volg de geldstromen en zie waar je uitkomt…

  Mindcontrol van de wieg tot het graf
  Omdat onze wereld en wijzelf het product zijn van evolutionaire krachten, energieën en trillingen, zijn muziek en woorden uiterst krachtige tools om ons te beïnvloeden. Onze geest wordt voortdurend geprogrammeerd. Vaak zonder dat we dit zelf doorhebben. Zelfs de cellen in ons lichaam zijn hier gevoelig voor want die herbergen ook een bewustzijn. Zo kun je mensen de gekste dingen laten doen. Allerlei manipulatietechnieken zoals o.a. politieke correctheid, emotionele chantage, gaslighting, NLP en muziekfrequenties die onze harmonische balans verstoren worden hiervoor ingezet. Je wordt als het ware gehypnotiseerd en op verschillende niveaus geprogrammeerd.

  Zie hier een voorbeeld van predictive programming in een optreden van Madonna op het Eurovisie Songfestival in, waar anders, Israël. Madonna is een bekende hogepriesteres van de Illuminati. De occulte boodschappen vliegen je in dit optreden om de oren. Veel zwart en rood. Duistere, priester-achtige figuren met bezeten uitdrukkingen. Madonna draagt een kroon op haar hoofd, een lapje voor één oog dat verwijst naar het alziende oog en ze heeft een kruis op haar borst dat staat voor de dood. Ze zingt: “Niet iedereen gaat mee naar de toekomst”. Dan komen er zwarte varkens in beeld die de witte varkens anaal verkrachten. Dit is een verwijzing naar de immigratie agenda en naar het in hun ogen verwerpelijke Goyim, zoals zij ons zien. De witten veracht en gesodomiseerd. Naar deze show keken 200 miljoen mensen!!! die avond en slechts een enkeling die zich gewaar was van wat zich hier af speelde. Madonna eindigde met de tekst die ook in beeld werd getoond met dikke letters ‘WAKE UP NOW’.

  Een ander voorbeeld van predictive programming vond plaats in 2012 tijdens de openingsceremonie van de Olympische spelen. Dit was geen feestelijke openingsshow maar een aankondiging van de grootste valse vlag operatie in de historie. De Corona hoax waar we ons nu in bevinden:

  Nog een stap verder is de hedendaagse Jerusalema challenge. Het was echter eerder een challenge voor de elite. Hoe krijgen we miljoenen mensen zo gek om mee te doen? Nou, het is ze gelukt hoor. Het leuke deuntje en de misleidende boodschap van hoop en troost gingen erin als zoete koek! Want dit is dus niet zomaar een dansje. Dit is niet zomaar een muziekje en dit is niet zomaar een tekst. Dit is een occult ritueel. Waarin een Meester wordt aangeroepen. Waarin Jerusalem wordt aangeroepen en waarin om redding wordt gevraagd. Deze woorden en tunes hebben een gigantische kracht die aan de basis liggen van manifestatie. Iedereen die hierin anticipeert, voedt dit plan en onderwerpt zich aan Lucifer. Het deuntje en de tekst blijven zich als een mantra in je systeem herhalen. Zo nestelen valse overtuigingen zich in je systeem. In je onderbewuste geest.

  De gehele zorgsector maar ook dansscholen/ sportscholen en andere clubjes doen mee aan deze challenge. ‘Useful idiots’ worden mensen genoemd die niet volledig begrijpen wat ze doen maar wel meehelpen de doelstellingen van de Satanische elite te realiseren. De krankzinnigheid en debiliteit zijn werkelijk niet te stuiten. Het gros van de mensheid is bezeten!

  Like

 2. Julia zegt:

  Hoe wanhopig en onderdanig moet een horecaondernemer zijn? Het onderstaande bericht heeft de onderdanige ondernemer Thomas naar De Jonge gestuurd.
  https://www.linkedin.com/posts/thomasreekers_beste-hugo-de-jonge-en-collegas-wat-een-activity-6878088988201152512-wbuy Hoe haalt ondernemer Thomas mede eigenaar van House of Watt Amsterdam het in zijn hoofd om zijn personeel in te zetten voor het injecteren van een experimenteel booster. Sorry maar ik zou mij als werknemer hiervoor absoluut niet voor lenen. Maar misschien is het beter als Thomas even bij Hugo thuis aan belt en hem vraagt of het mogelijk is dat Hugo hem te woord staat. Echter is er wel kans dat hij dan wordt opgepakt en een paar uur op het politiebureau moet doorbrengen maar misschien komt hij dan wel tot bezinning. Krankzinniger moet het niet worden. Sorry maar neem mij niet kwalijk nimmer zal ik het ook na de ellende van de lock down in mijn hoofd halen ooit House of Watt te Amsterdam bezoek brengen. Deze man is totaal buiten zijn boekje gegaan en uit hetzelfde hout gesneden als Rutte en De Jonge.

  Like

 3. Edwin Vissers zegt:

  COVID-19 666: COVID VACCINES REMOVE GOD’S NAME FROM DNA

  https://www.bitchute.com/video/8PUoa72QVJAQ/

  laatste kans mensen !

  Like

 4. Bas zegt:

  Paso:
  Willen jullie in de comments wat nieuwe complottheorieën verzinnen? Alle oude complottheorieën (QR-code, vaccinatiedwang, nieuwe covid-varianten, digitale ID, permanente noodsituatie, overheid relatie met WEF) zijn namelijk geen complottheorieën meer, dus we hebben nieuwe nodig.

  Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  Cheers )))) en Den Haag daar zitten ze!

  Like

 6. Jan zegt:

  Bijwerkingen. Bericht uit Canada

  Like

 7. Jan zegt:

  Ook in Spanje is het een sterfhuis

  Het hoge sterftecijfer in Spanje ‘bevreemdt’ deskundigen
  “Als het Coronavirus niet de schuldige is, wat dan wel?” Dat is de vraag van Rafael Cascón Porres, onderzoeker aan de Polytechnische Universiteit van Madrid (UPM).

  De Spaanse krant La Razón berichtte in een artikel van 6 december 2021 over deze verbijstering die verschillende deskundigen heeft getroffen.

  In november waren er 2994 meer sterfgevallen dan in dezelfde periode vorig jaar, hoewel dit aantal nog voorlopig is. Volgens het ministerie van Volksgezondheid werden er in dezelfde maand in 2020 slechts ongeveer 640 sterfgevallen door Covid-19 geregistreerd.

  Met andere woorden, in vergelijking met de twintig sterfgevallen per dag die aan Covid kunnen worden toegeschreven, zijn er bijna 100 meer sterfgevallen per dag (80 als men de sterfgevallen aftrekt die aan Covid kunnen worden toegeschreven) zonder dat de oorzaak bekend is, vertelde Cascón Porres aan de krant.

  Het ergste, zo vervolgt hij, is niet dat er één dag is met meer dan 200 doden te veel (op 9 november waren er 243 meer doden dan het jaar daarvoor), maar dat dit sterfteoverschot al zo lang aanhoudt. In november bijvoorbeeld was er op “20 opeenvolgende dagen” sprake van oversterfte.
  ….
  verder op: https://freewestmedia.com/2021/12/10/the-high-mortality-rate-in-spain-puzzles-experts/

  Like

 8. john van antwerpen zegt:

  Hopelijk heeft hij een goed glas single malt whisky in de hand of goede cognac.
  De allermeeste andere drank is namelijk bocht, behalve goede Belgische bieren,
  mits ze niet zoet zijn maar wel bitter en droog. Als je wil drinken drink dan goed.

  Like

 9. Jan zegt:

  Pocahontas is besmet, had zich echter wel lek laten prikken

  I regularly test for COVID & while I tested negative earlier this week, today I tested positive with a breakthrough case. Thankfully, I am only experiencing mild symptoms & am grateful for the protection provided against serious illness that comes from being vaccinated & boosted.

  Nog zo’n simplist. Je vraagt je af of hij door de farmaceutische industrie wordt betaald:
  Cory Booker
  I learned today that I tested positive for COVID-19 after first feeling symptoms on Saturday. My symptoms are relatively mild. I’m beyond grateful to have received two doses of vaccine and, more recently, a booster – I’m certain that without them I would be doing much worse.

  Misschien wordt het tijd dat dergelijke figuren zich laten inenten tegen hondsdolheid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s