Samenvatting gelul persconferentie . . .

“Onze vaccins hebben niet kunnen voorkomen dat Omicron ontstaat en zich verspreidt. Onze vaccins werken dus duidelijk NIET tegen Omicron. Daarom adviseren wij om onze niet werkende vaccins toch maar te nemen tegen Omicron.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Samenvatting gelul persconferentie . . .

 1. Julia zegt:

  De misselijkmakende psychopaten staan paraat want zij voelen dat het een groot deel van de bevolking absoluut niet eens is met de lock down. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/overheid-wil-dat-iedereen-braaf-thuis-blijft-zitten-noodbevel-van-kracht-in-den-haag/ Ook in Leeuwarden staan vandaag de gestapo troepen paraat.https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/overheid-wil-dat-iedereen-braaf-thuis-blijft-zitten-noodbevel-van-kracht-in-den-haag/ Hoe lang laten Nederlanders zich nog langer onderdrukken door een stel psychopaten die als doel de hebben de great reset te realiseren.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/lockdown-fanaat-rutte-liegt-dat-hij-barst-ik-sta-hier-met-een-somber-gemoed/ Dat een psychopaat Rutte zich MP mag noemen is al een schande op zich.
  In België staan 14 IC bedden klaar op de 100.000 inwoners in Nederland het schandelijke minimum namelijk 7 IC bedden op de 100.000 en dan durft de klootzak Rutte nog de komende jaren meer te bezuinigen. Ik stel nu toch maar voor dat als we met miljoenen op de bank thuis zitten sta op en trek massaal naar Den Haag hou demonstraties met duizenden mensen zodat de Gestapo eenheden zich wel moeten terug trekken omdat een dergelijke massa niet meer is tegen te houden
  Neem een voorbeeld van de landen om ons heen, sta op kom in beweging https://www.ninefornews.nl/beelden-massale-protesten-in-europa-tegen-coronaregels-en-vaccinatieplicht/.
  Dit hoeft niet met geweld maar er moet nu een enorme druk op de psychopaten in Den Haag worden gelegd om alle maatregelen in de prullenbak te flikkeren en de algehele boel open te gooien. Het moet nu afgelopen zijn met enorme paniek zaaien en dan vervolgens het gehele volk binnen te zetten met allerlei belachelijke niet werkende maatregelen. Degenen die angst hebben besmet te raken raad ik aan blijf thuis, laat boodschappen thuis bezorgen maar val met ongegronde angst niet de verdere samenleving lastig. Leer leven met het feit dat in het winterseizoen verkoudheden en griepvirussen jaarlijks een gegeven zijn en vooral is het nu eenmaal een feit dat oude mensen boven de 70 met onderliggende klachten helaas kunnen overlijden. De dood hoort bij het leven en leven is van alle vrijheden kunnen genieten en niet zo goed als begraven te zijn tussen vier muren omdat de Haagse psychopaten dit opleggen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Joepiedepoepie zegt:

  Het wordt dat dat het ‘busje’ van ggz zo komt, ze zijn helemaal de weg kwijt?

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Wat mij betreft hoeven Rutte en trawanten één vaccin te laten injecteren een weldenkend mens weet wat ik hiermee wil zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Ondertussen…
  Disclose.tv
  @disclosetv

  Pfizer test drie doses van zijn vaccin bij kinderen onder de vijf jaar nadat uit onderzoek is gebleken dat twee injecties niet sterk genoeg leken voor sommige kinderen.

  https://skynews.com.au/australia-news/coronavirus/pfizer-tests-third-vaccine-dose-in-children-under-five-says-two-doses-are-not-strong-enough/news- verhaal/20dfe62aaad7507badcb75b526ab02fa

  Like

 5. Julia zegt:

  Op Schiphol mogen cafés en restaurants achter de beveiligingscontrole open blijven. Op Schiphol Plaza, het publiek toegankelijk gebied van de luchthaven, moeten horeca en niet-essentiële winkels net als in de rest van Nederland tot 14 januari dichtblijven. De inreisregels voor passagiers buiten de EU worden aangescherpt. Kun je nagaan wat een flut maatregel wederom om de rest van de horeca te sluiten. Dus het virus stopt achter de douane. Nou horeca ondernemers waar blijven jullie nu? Jullie zijn wederom flink in de rug gestoken door een flut maatregel die geen enkele onderbouwing heeft.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Na Omicron komt volgend jaar Pi en die strekt zich tot in het oneindige.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Ehhh…wie is hier nou gek?

  Geliked door 1 persoon

 8. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 9. ronjaspers zegt:

  De dodelijke vaccinazi,s helpen wel om mensen te vermoorden,het zijn slowmotion kill shots.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s