VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twiter; “Michael“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VVD . . .

 1. saddy zegt:

  Citaat rutte: 300 miljoen is een zeer substantieel bedrag. (naar aanleiding van een vraag van van Haga)

  ls er echter 5 miljard verdwenen is bij de VWS van hugo dan moet je daar niet moeilijk over doen.

  Ik ben benieuwd of de oudjes eens wakker worden nu kaag1 duidelijk heeft gemaakt dat je als blanke maar voor 1 ding goed bent.
  D66 wil de gewone en beter gelegen huizen inpikken voor al die fantastische, mooie, warme, zielige en sociale buitenlanders. Hoe doe je dat? Honger de ouderen uit, dan verhuizen ze wel naar de kleine flatjes in wijken waar ze niet meer over straat durven. Uiteraard krijgen zij geen 10.000 euro om hun huisje in te richten.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De sociëteit of besloten gezelligheidsvereniging van de VVD begint toch aardig wat ongezelligheid uit te stralen,…….

  Like

 3. Cathja zegt:

  Ik kan die kop niet meer zien….! 😦

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  De Leugenaar weet het beter, maar…
  Omicron-variant zo zwak dat Zuid-Afrika stopt met opsporen en in quarantaine plaatsen van besmette personen
  https://medforth.biz/not-making-headlines-omicron-variant-so-weak-that-south-africa-will-stop-tracing-and-quarantining-of-contacts/

  maar de Gek gaat door het de schwabische sloop.

  Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Ik las onlangs het volgende : “Mensen die bedorven eten hebben gegeten, krijgen zodanig last van hun maag, dat zij moeten worden opgenomen in een ziekenhuis alwaar zij regelmatig tot kotsen worden “gebracht” teneinde een algehele vergiftiging te voorkomen. Om die patiënten regelmatig te laten kotsen plaatsen de artsen een foto van Quasimodo Ratte a.h. voeteneinde van het bed v.d. patiënt , zodat deze doorlopend het portret van dit misselijk makend wezen ziet”. Het schijnt een probaat kots-opwekkende-middel te zijn.
  (Of deze bewering juist is, weet ik niet, maar ik geeft ’t maar ff weer om aan te geven dat een foto van dat wezen wél bruikbaar is, bijv. als braakmiddel)

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik zou maar oppassen met dergelijke uitspraken wie het lacht het best. Rutte een achterbakse huichelaar, leugenaar en een gewetenloze fascist. Hij heeft inmiddels al heel wat borreluurtjes met de grootste misdadiger tegen de menselijkheid doorgebracht met zijn geliefde vriend Klaus Schwab https://www.ninefornews.nl/vrijgegeven-documenten-over-relatie-van-onze-regering-met-wef-zijn-erg-onthullend/ Ondernemers moeten alle maatregelen nu negeren en laten zien fuck met jullie leugens en doek dat zooitje van het OMT op wij gaan massaal open. Je kunt niet meer geloven in dergelijke Klaus Schwab aanhangers zij heulen met de grootste vijand en zijn een gevaar voor de algehele samenleving. Ze hebben de ondernemers hier bewust de nek omgedraaid met hun paniek voor niets en dat voor een verkoudheidsvirus. Massa Nederlanders genieten nu van Kerstmarkten en terecht in Duitsland en België alsmede wandelen en winkelen door drukke winkelstraten waar alles open is. Wat flikken die schaamteloze smeerlappen Rutte en De Jonge zij gooien de boel op slot en dat weer voor de Kerstdagen. Puur paniek en geen enkele onderbouwing voor deze desastreuze maatregel en flikker de QR code ook over boord. Gevaccineerd en voorzien van een QR ausweis en nog allemaal een mes in de rug en vrijheidsberoving. Hoe harder men holt voor de Haagse klootzakken hoe harder zij lachen en zich verheugen op nog meer dictatuur. Leef, geniet en negeer alles wat Rutte en De Jonge nog in de planning hebben. Ga er maar vanuit dat onze gezondheidszorg toch al failliet is mensen worden zelfs met infuus vervroegd naar huis gestuurd om plaats te maken. Wie laat zich nog langer belazeren, zich financieel langer uitkleden en van vrijheden beroven en vooral verplicht te worden om aan een experimenteel vaccin mee te werken.
  Nog niets geleerd wie voor tirannie zwicht, zal lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

  Like

 7. Bert zegt:

  De vraag waarom gekozen is om op 20:00 de supermarkt te sluiten.
  Geen idee, de vorige keer was het ook zo.

  https://www.telegraaf.nl/video/796733000/rutte-over-openingstijden-supermarkt-geen-idee

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bert Het antwoord is wel duidelijk bijna alle supermarkten zijn in handen van de multinationals. Het is de bedoeling dat multinationals het algehele monopolie krijgen vandaar het bewust kapot maken van het MKB. De kassa moet rinkelen AH heeft een grote monopolie over het gehele land, Bolcom is van AH en viert nu de winkels op slot zijn feest de omzet stijgt naar record hoogte. Vergeet niet dat het elitaire gajes elkaar verrijkt en dat het klootjesvolk flink wordt gepakt met dagelijkse prijsverhogingen er moet zoveel mogelijk concurrentie de nek worden omgedraaid. Ook zullen straks dit soort supermarkten bepalen wat u of ik nog mogen eten en dat zal hoofdzakelijk vega zijn niet voor niets wordt onze veestapel met meer dan de helft gehalveerd en is de visserij de nek al omgedraaid zodat vis onbetaalbaar is voor het klootjesvolk. Dat is de reden en de keiharde waarheid.

   Like

 8. Boike zegt:

  Jacques Attali, een “insider” van de globalistische hyperklasse, beweert dat eerst de ouderen worden uitgemoord en daarna de zwakkeren en nuttelozen. Lees verder bij Dissident.

  https://dissident.one/2021/12/18/25358/

  Like

 9. Bob zegt:

  Het over grote deel heeft angst om
  zelf te denken.
  Soms horen bij het denken conclusies
  of acties. De mens leert over algemeen
  niets van of zijn geschiedenis.
  Jankend voor de rechter zitten over Sjoa
  terwijl ze die niet bewust hebben mee
  gemaakt en deze Sjoa meteen aangrijpen
  om anderen het aan te doen.
  Stiekum naar de Kerstmarkten in het
  buitenland gaan en de anti vaxxers
  zwart maken.
  Dat is niet durven nadenken.
  Alleen het nieuws op de NPO geloven
  makke schapen spelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s