De voormalige WHO-medewerkster Astrid Stuckelberger: “De pandemie is zo ontworpen dat de hele wereldbevolking gevaccineerd moet worden”

(Door: “uncut-news.ch”)

Dr. Astrid Stuckelberger (foto) is een ervaren onderzoekster, die van 2009 tot 2013 bij de WHO werkte en zich in pandemieën specialiseerde. Zij denkt dat de pandemie in scene gezet wordt om de weg te effenen voor de vaccinatie van de hele wereldbevolking.

Stuckelberger wordt in de Noorse taal geïnterviewd en delen van het interview zijn in het tijdschrift “Hemali” gepubliceerd. De moeder van de onderzoekster is afkomstig uit Ålesund.

Stuckelberger is van mening dat de WHO sinds 2016 veranderd is, toen Bill Gates en zijn organisatie GAVI, Global Alliances for Vaccines, via een fonds toetraden tot de organisatie. GAVI kreeg steeds mee rinvloed en weldra volledige immuniteit, meer dan de diplomaten vij de VN. En dat, hoewel Bill Gates, een van de oprichters van Microsoft, geen medische opleiding heeft.

Met de komst van Bill Gates werd de WHO veranderd. Ze werd meer en meer een onderneming met de verschillende lidstaten als “sub-ondernemers” van de WHO.

Stuckelberger zegt dat GAVI, de Wereldbank en de WHO een verdrag gesloten hebben. GAVI legde een globaal actieplan voor vaccinaties in de jaren 2012-2020 voor, maar de door Bill Gates voor deze jaren gestelde vaccinatiedoelen werden niet behaald, wat volgens Stuckelberger tot een pandemie leidde. Zij beweert dus dat de pandemie gepland was, en beroept zich daarbij op alle documenten, die iedereen kan lezen en analyseren.

Ook Stuckelberger waarschuwt voor de vaccins en is van mening dat deze op grond van hun inhoud direct vernietigd zouden moeten worden:

Na 30 jaar onderzoek weet ik dat men niet meer hoeft te doen wanneer men een, twee of drie causaliteitsstudies (causaliteit = oorzaak en gevolg) uitgevoerd en onder de microscoop bekeken heeft om zijn concept te bewijzen. Wat u onder de microscoop ziet, is bewijs genoeg. Wanneer tot tien deskundigen in de hele wereld hetzelfde onder de miscroscoop zien, is dat genoeg. In de vaccins ziet u grafen, parasieten en metalen.

Bron:
uncutnews.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De voormalige WHO-medewerkster Astrid Stuckelberger: “De pandemie is zo ontworpen dat de hele wereldbevolking gevaccineerd moet worden”

 1. antiislamnu zegt:

  Ik was vandaag in gesprek geraakt met iemand die tegenover een vaccinatie lokatie woont Verteld die gene dat bij opening van de locatie de ambulances af en aan reden.
  Na een paar dagen hadden ze er tenten voor gezet en de ambulances komen aanrijden zonder sirene wat the fuck niet normaal dit

  Geliked door 5 people

 2. ronjaspers zegt:

  En 90% van de wereldbevolking moet dood door die dodelijke corona vaccinazi,s,en de overige 10% dient als slaven in de NWO.

  Geliked door 1 persoon

 3. Met greafen zal Grafeen bedoeld zijn…

  Like

 4. mahoog zegt:

  Helemaal mee eens….en óók hier helpt waarschuwen niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s