Shell vertrekt op 29 januari officieel uit Nederland

Shell vertrekt op zaterdag 29 januari officieel uit Nederland en is vanaf dan op papier volledig Brits. Ook verhuist het bedrijf op die dag zijn hoofdkantoor van Den Haag naar Londen. Dat heeft het energieconcern maandag bekendgemaakt.

Vorige maand werd bekend dat het Brits-Nederlandse Shell verder wil als uitsluitend Brits bedrijf. Eerder deze maand ging een ruime meerderheid van de aandeelhouders akkoord met het voorstel van de raad van bestuur.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Shell vertrekt op 29 januari officieel uit Nederland

 1. Andre zegt:

  Daaaaahaag keuninkLIJKe olie Shell ja over lijken olie. Rot maar weer op naar de overkant want we weten het wel waarom. Shell gaat zn eigen produkt omzeep helpen met waterstof, de gender neutrale nieuwe energie van de toekomst die MEER CO2 de lucht in blaast dan fossiel want ze gaan het maken van AARDGAS uit de Noordzee! Nou daar zit dan Shell op hun domme eilandje, oh man vroeger wilde ze er zo graag heen als hoofd sponsor van Adolfje met de nazi vlag voor op hun gevel! BP Shell of Petronas het is allemaal Rothschild khazaar maffia. Oh ja Max met zn getal 33 hahaha verliezen van Mercedes jajaja

  Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  “Wel hangt Shell nog een mogelijke vertrekboete boven het hoofd. GroenLinks heeft plannen voor een naheffing voor bedrijven die uit Nederland vertrekken naar een land zonder dividendbelasting, zoals het VK.”

  Een “vertrekboete”…
  Het lijken de communisten van vroeger wel.
  Oh, wacht even…

  Geliked door 3 people

 3. Klaas zegt:


  ++++++ RUPSJE NOOIT GENOEG ++++++

  Like

 4. Boike zegt:

  De yuppers van Shell hebben het licht van de duisternis gezien. Ze hebben geopteerd voor de energietransitie. Geen benzine meer, maar waterstof. Het lijkt allemaal zo mooi in de directiekamer, maar o-wee, als je daar de verkeerde keuzes maakt. In plaats van tegenwicht te bieden aan de extreem linkse natuur- en klimaatlobby, zijn ze gevallen voor de propaganda van “Weg met Ons”.

  Shell was eens zo groot en machtig, dat het regeringen kon dicteren. Maar nu wordt hare grootheid door de satanische volgelingen van het extreem linkse WEF geofferd aan de afgod BAAL. Was dat wellicht de boodschap die Maxima in Davos ging ophalen ???

  De oude wijze man aan de zijlijn schudt zijn hoofd en denkt: “wat zijn de druiven zuur en de citroenen zoet”. Dit is het begin van het einde. Shell is niet het eerste bedrijf, dat het loodje legt in de zegeningen van de electronische revolutie. Herinnert u zich Kodak nog ??? Dat was ook zo’n grote jongen. Maar helaas, die is niet meer. Ik herinner me nog de tijd dat bijvoorbeeld Philips tot de 10 grootste bedrijven op de wereld behoorde. In dergelijke lijsten komen ze nu al vele jaren niet meer voor. Kennelijk staan de elites, die aan de touwtjes trekken, met hun hoogmoed zover van de werkelijkheid af, dat ze niet eens in smiezen hebben, dat ze de kippen met de gouden eieren slachten. Grote oude bomen kun je in luttele minuten vellen, maar het duurt vele jaren, eer nieuwe bomen groot gegroeid zijn. En als je een grote boom velt, sneuvelen er veelal vele kleintjes in de daad.

  Heeft u nog aandelen in Shell ??? Dan adviseer ik u die maar gauw te verkopen. Eerdaags zijn ze waarschijnlijk geen cent meer waard. Dan kun je ze inlijsten en aan de muur hangen, naast de aandelen in de Russische spoorwegen.

  Shell was eens een van de pijlers van de Nederlandse economie. Binnenkort dus niet meer. De gevolgen voor de nationale economie zullen niet uitblijven en zich weldra laten voelen. Alweer een pluim op het klungelblazoen van de WEFse Mark de leugenaar.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Bilderberger beabitch van amsberg is miljardair geworden met haar aandelen in shell.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s