VIDEO: Luister eens goed wat de GGD te zeggen heeft

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Luister eens goed wat de GGD te zeggen heeft

  1. Blaffertje zegt:

    Ik heb het net gekeken.
    De medewerker van de GGD geeft openlijk toe op het eind dat het te doen is om mensen alleen maar bang te maken om die boosterprik te nemen.
    Dat is mij van begin af aan al duidelijk.
    Maar wat de medewerker ook zegt is dat ze helemaal niet kijken naar welke variant je hebt.
    Dus, dat gelul dat Omicron de dominante variant op dit moment is, weten ze helemaal niet.

    Geliked door 5 people

  2. Edwin Lauxen zegt:

    Aangifte doen tegen hugo de jong? Dat kan online via https://www.aangiftehugodejonge.nl/

    Like

  3. leeuw7 zegt:

    Het hele kabinet van de zeer zware demissionaire recidiverende psychopatische oorlogsmisdadiger Mark R. zou door moedige justitieambtenaren per direct moeten worden gearresteerd wegens moord met voorbedachte rade(zijn ministeriële immuniteit moet per direct worden opgeheven) !!Uiteindelijk zal een onafhankelijk rechterlijk tribunaal uitsluitsel moeten geven over de zeer zware oorlogsmisdadigers van het kabinet van de demissionaire pathologische recidiverende leugenaar Mark R. Deze GGD medewerker was in ieder geval een echte man naar GODS hart !!Op deze manier gaat de psychopaat Mark R . de eveneens tot het einde van zijn leven collaborerende Anton
    Mussert nog inhalen !! 7 mei 1946 werd de oorlogsmisdadiger Anton Mussert wegens zijn hulp aan de vijand geëxecuteerd op de Waalsdorpervlakte ,ook deze geïnstitutionaliseerde boef had (waarschijnlijk)tot voor zijn executie geen greintje spijt van zijn verschrikkelijke misdaden!!L’histoire cest répète??

    Schijnbaar is er anno december 2021 niets nieuws onder de zon ,de huidige misdaden tegen de menselijkheid zijn zeer subtiel en manipulatief uitgerold over 17 miljoen Nederlanders!!

    Stop het misdadige Corona apartheidsregime van de demissionaire psychopaat Mark R.en z’n medeplichtige criminele trawanten!!


    Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!
    Shalom van Léon van Duren.

    Geliked door 2 people

  4. MarkusRotterdam zegt:

    Is dit echt? Ik geloof niet dat een GGD medewerker zo open kan en MAG zijn tegenover een volslagen vreemde. Het gedeelte over dat niet weten of het de delta of die andere variant is geloof ik wel, maar de loop van het gesprek gaat net een beetje te ver. Een GGD medewerker die toegeeft dat ze ons alleen maar bang willen maken? Ja dat wisten we al daar hoeven we jou niet voor te hebben. Maar of deze gast is een held, of hij staat morgen bij het UWV.

    Geliked door 1 persoon

    • Max_Q zegt:

      Wat uw laatste zin betreft; dat zou deze man zijn lot best wel eens kunnen zijn. De schapen van god Hugo dienen onvoorwaardelijk het gebed tot hem en zijn discipelen te richten; zo niet…………. U schrijft ook dat het gesprek net te ver gaat. Dat ben ik niet met u eens. NU hoor je eens een eerlijk gemeend verhaal waarbij naar mijn idee geen woord gelogen is. Deze medewerker is mogelijk ongewild een klokkenluider geworden. Alle respect voor deze man.

      Geliked door 1 persoon

    • Meine zegt:

      Zeker zal de GGD gaan uitzoeken wie dat is.. Maar ik heb een soortgelijke ervaring, beetje doorvragen en de GGD-er breekt open over de onzin. Maarja, wiens brood men eet….

      Like

  5. Leo 1 zegt:

    De lockdown is niets anders dan een ONDERDRUKKINGS MAATREGEL die ons door angst op de knieen moet dwingen
    en de economie moet destabiliseren c.q. kapot maken.
    Het midden- en kleinbedrijf is de motor van de economie, die moet KAPOT.
    Zodat alleen bij de multinationals en de grootbedrijven en bij on-line winkels kan worden gekocht.
    Al die aankopen worden elektronisch betaald en zijn dus controleerbaar, contant geld kan dan worden afgeschaft.

    KlauSSchwab befehlt , Mark en Hugo folgen !! ( zij zijn het virus ! )

    W.E.S, World Economisch Schorem.

    Merry Lockdown and a Happy Booster.

    Geliked door 2 people

  6. Julia zegt:

    Massaal aangifte doen tegen de misdadigers tegen de menselijkheid o.a. Rutte, De Jonge, Van Dissel, Kuipers, Osterhaus, Kluytmans, Koopmans en overige meewerkenden. De Jonge is inmiddels al op zijn tenen getrapt vanwege gekozen woord prikspijt. Zijn reactie „Als je op de ic ligt omdat je géén prik hebt genomen. Dan heb je pas prikspijt.” Ik vrees dat De Jonge over niet al te lange tijd geen prikspijt heeft maar enorm veel spijt als hij keihard wordt afgerekend vanwege zijn misdaad op de menselijkheid en de vele slachtoffers en doden die hij inmiddels al op zijn naam heeft staan. Hopen dat hij de komende tijd geen oog dicht meer kan doen en snel uit het openbaar verdwijnt. Deze fascist is niet meer te vergeven wat hij de samenleving samen met zijn trawanten heeft aangedaan.

    Geliked door 1 persoon

  7. Bas zegt:

    De onderzoeken naar welke vorm van corona worden steekproefsgewijs gedaan, dat doen ze niet bij iedere test.

    Like

  8. Bob zegt:

    Als dit een reeel gesprek was heb ik
    naar het blijstuk De GGD Adviseert gekeken.
    Anders is het om duidelijk te maken dat
    bij het OMT en RIVM harlatans zitten
    die lucht verkopen voor de angst.

    Like

  9. Erik zegt:

    Het telefoonnummer is niet van de GGD voor zover ik kan beoordelen. Het zo erg kwalijk zijn als dit in scene is gezet?!

    Like

  10. Republikein zegt:

    Vroeger was alles beter!

    Like

  11. leeuw7 zegt:

    Welke hufter haalt het in z’n botte domme kop om uitspraken betreffende de waarheid weg te halen ,80 jaar geleden zouden de nationaalsocialistische boeven van één zekere Adolf Hitler erg tevreden zijn met deze schandelijke overheidscensuur!!!

    https://www.frontnieuws.com/schokkende-video-dr-zelenko-waarschuwt-dat-als-hij-sterft-het-een-moordaanslag-op-de-waarheid-is/

    De schandalige misdaden met behulp van het COVID-19 stappenplan zullen met zekerheid ontmaskerd worden!! Shalom van Léon van Duren.

    Like

Plaats een reactie