Ontdekker van Omicron begrijpt de politiek niet: Variant zorgt voor natuurlijke immuniteit

(Vertaling: E.J. Bron)

Arts: Brengt u de mensen niet in paniek

Al wekenlang wordt de nieuw ontdekte corona-variant Omicron er door de politiek en de mainstream media voor misbruikt om nog meer angst en paniek te verbreiden. De arts die deze variant heeft ontdekt, begrijpt de overreactie in Europa niet en waarschuwt dat deze ertoe zou kunnen leiden dat men de voordelen, die Omicron met zich mee zou brengen, zou kunnen missen. Ze maakt duidelijk dat de ziekte mild verloopt en dat een besmetting van de bevolking met Omicron tot natuurlijke immuniteit in de bevolking zou leiden. Dat zou een voordeel zijn als er weer nieuwe varianten optreden. Lockdowns zouden deze positieve ontwikkeling echter verhinderen.

Ontdekker van Omicron geschokt over alarmisme in Europa

De Zuid-Afrikaanse arts Dr. Angelique Coetzee (foto) meldde het eerste Omicon-geval en behandelde deze ook. In een artikel in het Britse dagblad “Daily Mail” was de arts verbaasd over de overdreven reactie op de variant in Europa. “Laat me duidelijk maken: Niets wat ik aan deze nieuwe variant gezien heb, rechtvaardigt de extreme maatregelen die de Britse regering als reactie daarop heeft genomen”, zegt Coetzee geschokt. (De Britse premier Boris Johnson ha de mensen ertoe opgeroepen om “zorgvuldig na te denken”, voordat ze aan kerstvieringen en maatschappelijke evenementen deelnemen.) “Ik was sprakeloos over de resonantie”, becommentarieert ze de politieke en mediale opgeklopte bezorgdheid en de haastig opgelegde reisverboden uit de zuidelijke landen van Afrika.

Omicron: niemand hoeft naar het ziekenhuis

“Niemand met de Omicron-variant hier in Zuid-Afrika werd voor opname naar het ziekenhuis gebracht, en men neemt aan dat niemand hier ernstig ziek van is geworden”, zegt Coetzee. Ze maakt duidelijk dat Omicron eerder als onschuldig te beschouwen is. “Mijn eerste Omicron-geval was een jonge man die in mijn praktijk kwam en eerst dacht dat hij te lang in de zon geweest zou zijn nadat hij buiten had gewerkt. De patiënten klagen over pijn in de spieren en de ledematen, hoofdpijn en vermoeidheid. En hun symptomen lijken niet erger te worden. Na ongeveer vijf dagen verdwijnen de klachten, en dat was het”, schetst ze het milde verloop van de ziekte.

Vroege behandeling thuis

De meeste patiënten zouden thuis met ontstekingsremmende middelen zoals Ibuprofen of lage doses Cortison behandeld worden. Anders dan het alarmisme in Europa zou in Zuid-Afrika niet worden overwogen om nieuwe restricties of lockdowns op te leggen. Men zou gewend geraakt zijn aan nieuwe varianten, verklaart de arts. “Toen onze wetenschappers de ontdekkingen van nog een variant bevestigden, blies niemand dit op. Veel mensen hebben het niet eens gemerkt.”

Slechts 26% in Zuid-Afrika dubbel gevaccineerd

Ze wijst e rook op dat in Zuid-Afrika maar relatief weinig mensen gentechnisch behandeld werden met de experimentele preparaten. Iets meer dan 31% heeft tot nu toe één vaccinatie gekregen, ongeveer 26% is tweemaal gevaccineerd. Dr. Coetzee verklaart “dat zelfs onbeschermde lichamen deze variant veel gemakkelijk afweren dan de Delta-variant.”

Arts rekent niet op veel doden door Omicron

Boris Johnson probeerde onlangs te betwisten dat Omicron “een mildere versie van het virus” is en verwees er naar dat minstens één persoon bewijsbaar aan Omicron is gestorven. Dr. Coetzee zegt daarover dat weliswaar zelfs één sterfgeval er eentje teveel zou zijn, “maar zullen er nog vele anderen komen? Onze ervaringen in Zuid-Afrika doen dat niet vermoeden.”

Als Omicron daadwerkelijk zo dodelijk zou zijn, zou je verwachten dat de cijfers de hoogte in zouden zijn geschoten, zet ze uiteen, “maar dat is hier gewoon niet het geval”. Ze maakt eveneens duidelijk dat de hysterie in Europa schadelijk zou kunnen zijn voor de verdere ontwikkeling. Een harde lockdown zou namelijk de uitbreiding van Omicron in de bevolking verlangzamen en de mogelijkheid van de mensen afpakken om vitale antilichamen te ontwikkelen, die bij de bevolking tot een “groepsimmuniteit” leiden. Dit zou een voordeel zijn wanneer er nieuwe varianten mochten optreden.

Kans op immuniteit niet verspelen door lockdowns

“Dat kan voor ons allemaal alleen maar nuttig zijn – in tegenstelling tot restrictieve maatregelen, die de economie hard treffen en tot meer nood en armoede zullen leiden […]”. Haar advies aan Boris Johnson geldt ook voor de overige alarmisten-politici in Europa: “Blijft u rustig. Bekijk het van dag tot dag en breng de mensen niet in paniek, want dat zou alleen maar in chaos eindigen. […] In de strijd tegen Covid, zoals in het leven algemeen, is het belangrijk om een bepaalde slag uit te zoeken, en als we overreageren op Omicron, dan lopen we het gevaar om de voordelen van een variant te missen, die eerder een vriend als vijand zou kunnen zijn.”

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Ontdekker van Omicron begrijpt de politiek niet: Variant zorgt voor natuurlijke immuniteit

 1. droevige mof zegt:

  De “top virologen” die ons op TV worden gepresenteerd zijn opeens heel stil geworden als het over Omicron gaat. Zij vermoeden waarschijnlijk dat deze leugen later nauwelijks goed te praten valt. De dag nadert dat het kaartenhuis zal instorten. De incidentiecijfers dalen en de gevallen van plotselinge ernstige ziekten in tijdelik verband met boostervaccinaties nemen toe. Het dilemma is onvermijdelijk. Politici kunnen ontslag nemen en zeggen dat ze verkeerd zijn ingelicht, maar medische deskundigen zijn en blijven aansprakelijk.

  Geliked door 4 people

 2. Bob zegt:

  Het wordt tijd dat professoren politii in de geneeskunde
  en de ratten van het RIVM en OMT door een volks tribunaal
  worden berecht op vrijheid beroving, beroving van de
  lichamelijke intregiteit, beroving van de medische geheim
  houding en voor het in gevaar brengen van de geestelijke
  gezondheid door het zaaien van onnodige angsten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Frauke zegt:

  Luister wat je hier hoort !!

  Geliked door 6 people

 4. Boike zegt:

  Leden van de duisternis zeggen nooit de waarheid. je moet bij hen alles altijd omdraaien, omkeren, omwentelen, linksom, rechtsom, achterstevoren, binnenstebuiten, ondersteboven, om te begrijpen wat ze bedoelen.

  Als je dat doet met “omicron” krijg je “norcimo”.

  Even googelen en wees verbaasd.
  A user from New Jersey, U.S. says the name Norcimo is of Aboriginal origin and means “Destroyer of worlds” (een gebruiker uit New Jersey USA zegt dat de naam Norcimo oorspronkelijk inheems is en “Vernietiger van werelden” betekent).

  Geliked door 3 people

 5. Blaffertje zegt:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederla … oronavirus

  Vrij artikel.

  “Technische briefing in de Tweede Kamer.

  Cijfers die beschikbaar zijn uit Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Er zijn nog veel onzekerheden, maar toch is – voorzichtig – te zien in hoeverre mensen als gevolg van besmetting met de omikronvariant in het ziekenhuis terechtkomen.

  Uit onderzoek van de Deense gezondheidsdienst onder 125.000 mensen die voor de komst van de omikronvariant een corona-infectie doormaakten, kwam 98,4 procent niet in het ziekenhuis. 1,6 procent wel.

  0,6 procent

  Bij de omikronvariant ligt dat percentage tot nu toe lager. Er zijn cijfers van 18.827 mensen die geïnfecteerd zijn geraakt met omikron. 99,4 procent is niet in het ziekenhuis terechtgekomen, 0,6 procent wel”.
  —————

  Dus, houd op met de paniekzaaierij OMT, RIVM Rutte en Hugo.

  Geliked door 1 persoon

 6. Svalbard zegt:

  Het wordt tijd om eens anderen aan het woord te laten bij de NPO.
  Altijd wordt weer die flessenopentrekker Ab Oosterhaus ten tonele gevoerd.
  Deze persoon is bekend door zijn belangenverstrengeling met de farmaceutische industrie, zoals destijds tijdens de Mexicaanse griep.
  Toen het eerste geval in ons land bekend werd trok hij er met zijn kornuiten even fijn een fles open om erop te toosten.
  Vandaar dat ik het programma Op1 tegenwoordig Ab1 noem.

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  Elke fitte bejaarde moet aan de boosterprik, maar in verpleeghuizen pompen ze je vol met 8xdaags een 500mg Paracetamolletje….. maximale dosering is 2 gram (2000 mg) per dag….nu snapt u de hogere oversterftecijfers.

  Geliked door 1 persoon

 8. Yoshidepossi zegt:

  Ik begrijp het wel degelijk. Omicron kan voor kudde-immuniteit zorgen waardoor we vooraltijd en eeuwig van het Coronavirus en die gifspuiten af zijn. Helaas valt het plannetje van de Great Reset dan in duigen en kan Big Pharma geen geld meer verdienen….lockdown zorgt dat die kudde-immuniteit wordt voorkomen…immers de ontvolking moet doorgang blijven vinden volgens dat leugenachtige schoftentuig uit Den Haag

  Geliked door 2 people

 9. BigLJohn zegt:

  Via het Coronavirus dat niet aangetoond kon worden, niet geisoleerd zeg maar, naar de ontdekker van Omicron (Dr. Angelique Coetzee ) wat een variant zou zijn van het niet bestaande Coronavirus. Maar zij heeft wel gelijk dat het bedoelde virus (waarschijnlijk een onschuldig verkoudheidsvirus waar Diederik Gommers al ooit over repte) totaal geen kwaad kan. En natuurlijk bestaat de griep sinds twee jaar niet meer. Een unicum ! Alleen Corona heeft bestaansrecht gekregen. Mensen op de IC’s met onderliggende kwalen sterven niet meer aan hun kwalen, maar worden geclassificeerd als Corona doden. De ziekenhuizen zullen voor deze verklaringen wel een smak geld krijgen uit een of andere duistere bron. Ook de schilder die van 10 meter hoog van zijn ladder dood neervalt en de parachutist die door een weigerende parachute dood neerstort worden als Coronadoden bestempeld.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Dit zegt meer dan 1000 woorden. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/pieter-omtzigt-wil-onderzoek-naar-oversterfte-van-duizend-extra-doden-per-week-ministerie-reageert-niet-op-verzoek/
  Kortom de genocide gaat zonder meer door met een derde booster. https://www.ninefornews.nl/de-jonge-iedereen-moet-booster-halen-om-omikrongolf-te-voorkomen-maar-ik-weet-niet-hoe-ziekmakend-de-mutant-is/ Ongelooflijk dat wederom een massa mensen weer op de verkeerde trein stappen door te blijven geloven in het fascistisch vaccinatie beleid. Helaas zijn vele mensen bezeten van angst, lam geslagen en radeloos door te denken dat zij alleen maar aan corona dood kunnen gaan. Helaas mensen het leven zit elk uur van de dag vol risico’s o.a. door getroffen te worden door een hart infarct, hersen infarct, van de trap vallen tijdens klussen, van de fiets vallen of overreden te worden, door fatale verkeersongelukken, kortom er zijn veel oorzaken op te noemen waar men aan kan overlijden en helaas daar is geen enkel vaccin tegen. Wie niet kan leven met de dood heeft geen leven.

  Geliked door 1 persoon

 11. Riche zegt:

  Voor Omicron kwam volgens Deens onderzoek “slechts” 1,6% in het ziekenhuis terecht. Met Omicron daalt dat naar 0,6%. Van Dissel merkt verder op dat 20ers en 30ers toch al niet in het ziekenhuis komen. So whats the point to vaccinate them anyway? In deze categorie vinden de meeste infecties thans plaats. Conclusie. Je wilt een hele bevolking een vaccin opdringen. Booster hier, boostertje daar, terwijl uit eigen woorden van Van Dissel blijkt dat het eigenlijk totale waanzin is. Ja oudere c.q. kwetsbare mensen kunnen baat hebben bij een vaccin, maar jonge mensen, zelfs kinderen… het slaat echt nergens op. Doel is dus zeker niet de gezondheid. Als opperwappie denk ik al langer dat het doel meer is de bevolking in de slaafmodus dirigeren en dat lukt ze helaas aardig. Hopelijk beseffen thans gevaccineerden steeds meer dat ze eigenlijk keer op keer voorgelogen zijn. Besluit je een booster over te slaan ben je opeens net zoals ik een ongevaccineerde paria die schuld heeft aan alles en nog wat. Eigenlijk wel grappig. Een aantal gevaccineerden om me heen waren erg behoedzaam om niet te dicht in mijn buurt te komen. Dus je bent gevaccineerd en nog bang? Serieus. Gewoon angstig om in de buurt te zijn van iemand die niet gevaccineerd is. Ik zou dan toch banger moeten zijn? Immers het is allemaal zo eng en gevaarlijk en bladiebla. We leven in een angstcultuur en dat moeten we doorbreken.

  Het is geen wappiemening overigens. Bijgaand de link van het eeeh immer objectieve en oprechte RTL. https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5275818/omikron-jaap-van-dissel-briefing-coronavirus

  Geliked door 1 persoon

 12. Rensk. zegt:

  Wat hierboven getikt is zouden heel veel mensen betitelen als wappie. Echter ik weet uit ervaring dat er mensen zijn die idd zo zijn zoals hierboven beschreven. Het zou zomaar kunnen dat ze dit met hun vernietigingsdrang als humor onderling bestempelen(door dat woord om te draaien zodat de normale mensen niet weet waar ze het over hebben) en idd die woorden omgedraaid hebben. Ik zou er niet van opkijken. Veel mensen zijn in slaap gesust met hun comfortabele leventje wat ze geleidt hebben. Maar als je hele vervelende dingen en hele nare mensen in je leven hebt gehad vanaf je geboorte, dan wordt je klaargestoomt om vele malen alerter dan menig mens te worden.Ook al had het zn tijd nodig als je zelf niet zo in elkaar steekt,

  Like

 13. pepo Copyright zegt:

  De derde 💉 veranderd uw in zombies.

  Geliked door 1 persoon

 14. Joepiedepoepie zegt:

  Eindelijk prikspijt?
  Mart de natuur zijn werk doen, dan ben je er zo klaar mee!
  Ophouden mart onzin als vaccinatie en klimaatmaatregelingen!
  Dit is voer voor satanisten!

  Like

 15. Julia zegt:

  Er zitten zoveel hersenloze domme idioten in Den Haag die werkelijk rijp zijn voor een inrichting. Nog zo een stuk onbenullig PvdA kuiken https://www.ninefornews.nl/attje-kuiken-pvda-noemt-huisartsen-die-ivermectine-voorschrijven-als-coronamedicijn-idioten/ Eén of andere trut die denkt medische kennis in pacht te hebben. Zo triest is het gesteld met heel veel van de politieke nietszeggende kwakende onbenullen. Als Attje Kuiken nu eens gewoon een spuitje neemt en voor goed in lock down gaat in de Groningse aardappelvelden scheelt het er weer één onbenul die de Nederlandse samenleving niet meer lastig kan vallen. Dit soort wichten zijn alleen maar extra kosten voor de belastingbetalers maar voegen werkelijk totaal niets toe. Dat mens komt mijn keel uit ze verschijnt tot vervelens toe als gast aan de tafel van de vaccinatie propaganda NPO.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s