Crisismoeheid

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Onder de noemer “woord van het jaar” wil ik bij deze ook een bijdrage doen. Crisismoeheid: een vermoeidheid die optreed als frauduleus ‘gekozen’, vermeende ‘volksvertegenwoordigers’ en het zogenaamde ‘echte nieuws’ crisis na crisis blijven verzinnen om de massale volksangst en verdeeldheid in stand te houden. Een klimaatcrisis, een stikstofcrisis, een Corona-crisis, crisis-dit, crisistijd-dat, crisis-zus, crisis-zo en nu ook al een notencrisis bij een chocoladepasta fabrikant… Het blijkt een gemakkelijk bruikbaar toverwoorden geworden te zijn… c r i s i s…, maar hoeveel waarden hechten we er zo onderhand nog aan…?

En dàt, terwijl de over-evidente (!) corrupte-‘politici,-crisis, de corrupte-rechtstaat-crisis, een gewelddadige-politie-crisis, de globalistische-VN/WHO/EU/WEF-crisis (van zichzelf benoemde ‘overheden’/‘wereldleiders’), DÉ ‘vluchtelingen’-crisis (die alsmaar, uitsluitend JONGE, MANNELIJKE met islam-gehersenspoelde moslims BLIJFT aanvoeren) en de keiharde, en derhalve zeer pijnlijk confronterende vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog echter niet benoemd mogen worden… Dat de media zèlf onderdeel van, en daarmee een crisis op zichzelf zijn, mag eveneens niet benoemd worden. Dan insinueren zij, net als de steeds weer ‘geschokt’ spelende ‘politici’, HOOGST verontwaardigd te zijn.

Ik zeg niet dat er geen virus is, maar Corona gaat NIET over gezondheid, want dan zou men WÈL oprecht bezorgd zijn over de levens beschadigende en letterlijk VELE (!) levensgevaarlijke bijwerkingen van deze GEDWONGEN (!) experimentele gen-injecties. Dan zouden de (mainstream) media deze misstanden, de zeer ernstig blijvende gewonden en vele prik-doden door deze injecties NIET blijvend negeren en afdekken, maar JUIST in ‘het nieuws’ brengen. Een ÈCHTE minister van ‘Gezondheid’ ‘Welzijn’ en Sport zou namelijk WÈL rekening houden met groepen patiënten voor wie injecties wegens medische redenen (Diabetes mellitus onder andere) sowieso uitermate gevaarlijk kunnen zijn. Dan zou een ‘minister’ van ‘gezondheid’ en ‘welzijn’ WÈL rekening houden met gezondheid en welzijn van het volk en WÈL erkennen dat het virus UITSLUITEND (!) gevaarlijk KÀN zijn voor ouderen en kwetsbaren met onderliggende ziektes. Dan zou men de zorg met de grootst mogelijke haast OPSCHALEN (!) in plaats van afschalen (!) en (kabinet-Rutte-4-gepland) NIET nòg verder uitkleden en derhalve weg bezuinigen.

Dit gaat NIET om uw gezondheid! Dit gaat om totale controle over ú door het globalistische, wereldwijd-Verenigde-Nazi (VN/WHO/EU/WEF) regime (the NWO) middels; op een vermeende ‘pandemie ontwikkelde’, NIET WERKENDE (!) injectie MÈT controle-app ÈN extra opgeleide NSB-‘handhaving’ gebaseerde op een door HÈN voor u ontnomen vrijheid… Dit gaat niet over gezondheid, dit gaat over macht en voor ‘god’ spelen. Uw gezondheid interesseert ze geen bal!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Crisismoeheid

 1. Hovawart zegt:

  Voor een Europese Unie ijvert men toch aardig om verdeeldheid te zaaien……..verdeel en heers?

  Like

 2. antiislamnu zegt:

  Ze zijn nu bezig om ons elektriciteit netwerk om te zetten naar Surinaams niveau tevens nieuwe prijsstijgingen in aantocht.

  Like

 3. saddy zegt:

  Mooie aanvulling op E.N, ook doordacht en met breed perspectief:

  En ietsje vlotter om de waanzin in beeld te brengen:

  Like

 4. Bas zegt:

  Column
  Kabinet wil dat Nederlanders zich blijvend aanpassen…

  Dagelijks leven moet anders…aanpassen aan corona

  https://pbs.twimg.com/media/FHRe2VKX0AUydmV?format=jpg&name=900×900

  Like

 5. Jan zegt:

  De turboboost komt er aan

  Like

 6. Bob zegt:

  Als een groep leeuwen gaat jagen
  werken ze samen. Als ze buffels
  aanvallen vecht er maar een terug,
  de rest gaat op de vlucht.
  Als de gehele zaken wereld zou
  samen werken dan zouden ze de leeuwen
  kunnen verslaan.
  De MKBers lopen liever weg dan dat ze
  willen vechten voor hun leven.
  Samen sterk nooit van gehoord.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s