Dhimmi van het jaar 2021: Henriette Reker

“Wanneer w ein onze stad behalve klokgelui ook de roep van de muezzin horen, dan laat dat zien dat in Keulen grote verscheidenheid gewaardeerd en geleefd wordt.” (Henriette Reker, burgemeester van Keulen)

(Door: M. Sattler – Vertaling: E.J. Bron)

Met Olaf Scholz (SPD) werd een PI-News-dhimmi voor het eerst bondskanselier: Olaf Scholz kreeg deze jaarlijkse onderscheiding in 2012 voor bijzondere gewillige onderwerping tegenover de islamitische landverovering. Dit jaar gaat de “dhimmi van het jaar” naar Henriette Reker, de burgemeester van Keulen en bespoedigster van de islamitische muezzin-roep. Hiermee gaat de PI-News-dhimmi voor de tweede keer naar dezelfde politieke persoon: Henriette Reker werd al onderscheiden met de “dhimmi van het jaar” in 2016, nadat ze na de schandelijke Oudejaarsnacht 2015/2016 de aangerande vrouwen mede de schuld gaf aan hun verkrachting door geïmporteerde Oriëntalen en hen arrogant adviseerde “een armlengte afstand” te houden.

Nauwelijks een andere maatregel in het kader van de islamitische landverovering heeft dit jaar zoveel opzien gebaard als de toestemming van de muezzin-roep in het aartsbisdom Keulen: een meer symbolische plek voor de islamisering van het westen van Duitsland dan deze oude bisschopszetel aan de Rijn met het hoogste christelijke bouwwerk ter wereld bestaat er niet in Duitsland. De muezzin-roep in Keulen is daarom een bijzonder belangrijke historische mijlpaal van de islamiseringspolitiek, een dambreuk, die vele andere steden in het sterk omgevolkte westen van Duitsland na zullen doen: wanneer de muezzin mag roepen in het aartsbisdom Keulen, dan roept hij weldra ook in Mainz, Würzburg en Bamberg.

De roep van de muezzin is niet alleen maar een “gebedsoproep”, hij is tegelijkertijd een belangrijk politiek machtssymbool: “Waar de muezzin roept, daar heerst de islam” is een bekend spreekwoord in alle talen van de Oriënt. Deze gelijkstelling van de muezzin-roep en politiek machtsbereik van de islam is wel degelijk terecht. We zien immers op dit moment in het westen van Duitsland hoe sterk de politieke islam daar al in het dagelijks leven is binnengedrongen: de islamitische hoofddoek behoort tegenwoordig tot het typische straatbeeld van het westen van Duitsland, op de scholen domineren islamitische groepjes de debatten en onderdrukken bij behoefte met geweld elke kritiek op hun religie. West-Duitse vrouwen zoeken hun kleding uit naar islamitische normen en durven het huis niet meer uit met een korte rok aan – al deze gedragspatronen kennen we ook uit Iran. West-Duitsland is al lang een deel van de islamitische wereld, in zoverre is de muezzin-roep alleen maar een symbool van al jaren bestaande religiepolitieke realiteiten.

Maar dat dit belangrijke politieke machtssymbool nu daadwerkelijk ook officieel in handen werd gegeven aan de islamitische landveroveraars, komt vooral voor de politieke rekening van een vrouw, die zich als burgemeester van Keulen altijd al fel voor de muezzin-roep in deze symbolische, bijzonder sterk met het Europese christendom verbonden stad heeft sterk gemaakt: Henriete Reker.

Sinds de Oudejaarsnacht in Keulen heeft Reker zich steeds als bijzonder radicale ondersteuner van een meedogenloze omvolkings- en islamiseringspolitiek in Duitsland onderscheiden. Haar betrokkenheid voor de muezzin-roep in het aartsbisdom Keulen vormt in zoverre alleen maar nog een hoofdstuk van haar zeer veel omvattender optreden voor een radicale etnisch-politieke verbouwing van Duitsland en de daarmee gepaard gaande toenemende islamitische machtsinvloed hier in het land, zoals zij dit in Keulen voordoet.

Geen andere politicus in Duitsland heeft de islamisering van Duitsland in het jaar op zo´n symbolische manier bespoedigd als Henriette Reker met haar muezzin-roep in het aartsbisdom Keulen. Geen andere politicus heeft zichzelf in dit jaar zo indrukwekkend als voorbeeld van de islamiserings- en omvolkingspolitiek in de schijnwerpers van de belangstelling geplaatst als Henriette Reker. Daarom krijgt een politiek persoon in Duitsland voor de tweede keer de onderscheiding “dhimmi van het jaar” van PI-News voor bijzondere slaafse onderwerping tegenover de islamitische landverovering:

Henriette Reker – Dhimmi van het jaar 2016 en nu ook Dhimmi van het jaar 2021!

Bron:
pi-news.net
Door: M. Sattler

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Dhimmi van het jaar 2021: Henriette Reker

 1. Jackblack zegt:

  Keulen gaat zowiezo in richting Ravijn !

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  ach ja, ze schijnt partijloos te zijn maar ze doet denken aan niet de eerste de beste linkse rat als Jan Paternotte.
  Trouwens Ik neem aan dat ze geen moskeet in de buurt van haar eigen woonst heeft staan.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Je hebt het goed geraden. Ze woont met haar Australische man,.een golf professional,
   in de chique wijk Lindenthal. Maar de nieuwe centrale moskee, waar ze trots op is, ligt slechts .drie kilometer verderop, ver genoeg om de muezin niet te horen.

   Like

 3. Peter zegt:

  Beter de hele bevolking van Keulen deze geven ,omdat daar een gekozen burgemeester mag zitten .

  Like

 4. droevige mof zegt:

  De overgrote meerderheid van de Keulenaren kan de dhimmi’s delen met Frau Reker, zij hebben haar gekozen en herkozen, zelfs na oudejaarsnacht 2015/16.
  En het aartsbisdom Keulen krijgt nog een speciale prijs voor de geslaagde zelfvernietiging van het christendom, dat nu nog slechts bestaat uit een culturele façade. En als we de Corona-barometer gebruiken, is de repressie van niet-gevaccineerden nergens in Duitsland zo rigoureus als in Keulen. Ik weet waar ik het over heb, ik woon hier
  Frau Reker past bij Keulen als een kont naar een emmer.

  Geliked door 5 people

 5. delamontagne zegt:

  Die Mevri Rekels is net zo’n Landvernietiger/verrader als die van Paris.
  Anne Hidalgo, ook zo’n bevoorderaar van de islamisering. EN…….. socialiste.
  Je zult dit toch moeten aanhoren als je in de flats daaronder woont.
  VERSCHRIKKELUK, dat de mensen [ Duitsers] dit pikken….

  het allahal medodietje mag voor ’t eerst op Kerstdag worden geschre../gezongen.
  https://medforth.biz/cologne-public-call-of-the-muezzin-for-the-first-time-on-christmas-eve/

  LE FIGARO
  https://www.lefigaro.fr/international/a-cologne-le-chant-du-muezzin-seme-le-trouble-20211021

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik las hier ook nog ergens dat van heur ambtenaren 10% moslims zijn en dat ze dat percentage wil verhogen.
   Die Mevr. moeten ze eens een cadeau-reisje richting Emiraten geven en dan overstappen/verblijf in Riyjadh, Saouidie Barbarije.
   Klein duidelijk zichtbaar bijbeltje in heur handbagage meenemen………..

   Like

 6. Sinyo zegt:


  Opfrisser. Het diepje buigje van Ootje B.A. Mah

  Like

 7. karton zegt:

  Die Reker heeft vast en zeker een klap van een “Merkel” gehad !
  Nét zo gek !

  Like

 8. Ravian zegt:

  “De roep van de muezzin is niet alleen maar een “gebedsoproep”, hij is tegelijkertijd een belangrijk politiek machtssymbool: “Waar de muezzin roept, daar heerst de islam” is een bekend spreekwoord in alle talen van de Oriënt.”

  Dat “gebedsoproep” kun je weglaten voor islamieten die over een horloge of een of ander ander de tijd aanduidend apparaat beschikken.
  In het westen zijn dat alle islamieten, wat de “muezzin” in het westen dus vervolgens tot enkel een politiek machtssymbool reduceert.
  Buiten dat het zuiver een propaganda middel is voor een kwaadaardige ideologie die niet met de westerse cultuur en wet verenigbaar is komt dan nog eens het cultuur vervuilende aspect.
  Net zoals de boerka in het straatbeeld en de horizon vervuilende minaret vervuilt de “muezzin” het lokale cultuur beeld.
  Diversiteit is geen mengsel; het vermengen van de 1001 culturen die de aarde RIJK is tot één smakeloze mono cultuur is geen verrijking.
  Net zoals de vermenging van 1001 hondenrassen tot één vuilnisbakkenras ook geen verrijking is.
  En als je dat voortreffelijke 12 gangen menu op je bord tot één brij vermengt dan wordt de smaak (en het uiterlijk) er ook niet beter op.
  Als je een dozijn mooie kleuren verf in een pot tot één kleur vermengt, en daarna de muren gaat schilderen, dan verschijnen er geen fraaie regenbogen, wat er verschijnt is een smakeloze grijze muur.
  De “multiculturele samenleving” is enkel een verrijking in de door het Marx virus aangevreten breinen van globalistische socialisten.
  Het is de mode van Mao; allemaal in hetzelfde smakeloze grijze uniseks pakje.
  Zoals met ALLES wat links roept moet je ook hier de zaak weer 180 graden omdraaien om tot de werkelijke betekenis te komen: culturele verrijking = culturele verarming.
  De westerse cultuur is een van de mooiste en rijkste die de aarde ooit gekend heeft, laat u vooral niets anders wijsmaken.
  Het is de westerse cultuur geweest die voor 99% de huidige wereld geschapen heeft.
  En er is nog nooit eerder zo weinig armoede en ellende op de wereld geweest als nu.
  Saillant detail is vervolgens dat de armoede en ellende die er nog is zich voornamelijk tot de islamitische en socialistische wereld beperkt.
  Dat houd dus in dat we zo snel mogelijk van zowel de socialisten als van de islamieten af moeten, en om te beginnen uit de Haagse regeringsbankjes, het onderwijs, en de media.
  Als ervaringen opgedaan in het verleden een voorspelling voor de toekomst inhouden dan gaan linkse partijen zoals CDA, CU, D66, GroenLinks, PSP, PvdA, en VVD, u enkel armoede en ellende brengen…

  Geliked door 3 people

 9. Harry zegt:

  Vroeger vielen dergelijke lui in de categorie dorpsgekken .
  Tegenwoordig hebben ze de leiding over ons !
  Hoeveel gekker gaat het nog worden ?

  Like

 10. Rensk. zegt:

  Er zijn toch griezelig veel mensen, die totaal niet sporen. De mensen, die wel sporen zijn zwaar in de minderheid begin ik te beseffen.

  Like

 11. john van antwerpen zegt:

  Een vijandige cultuur als de islam die tegen alles is wat westers is, krijgt bijval
  van net zulke grote vijanden en wegkruipers als deze trien Reker.
  Een deel van deze ellende hebben aan onze eigen medebugers te danken,
  omdat ze laf zijn, blind voor de feiten en niets van de geschiedenis willen weten.

  Geliked door 3 people

 12. Ravian zegt:

  “omdat ze laf zijn, blind voor de feiten en niets van de geschiedenis willen weten.”

  Ze zijn gewoon zo dom als het achtereind van het varken.
  En dat is dan geen compliment voor het varken.

  Like

 13. Willem zegt:

  Lees het verdrag van Strassburg en lees het moslimbroederschap ”Project” en alles wordt duidelijk. Hoogste tijd om dat verdrag op te zeggen en dat ”Project” te stoppen!!!

  Like

 14. Torsten Himmelstoss zegt:

  Reker is totaal van de pot gerukt.
  Kan helaas niks anders bedenken.

  Like

 15. Bas zegt:

  Prikpropaganda

  Like

 16. Jan zegt:

  Henriette Reker wil graag nog een keer het mes in haar lijf voelen

  Neergestoken kandidaat Reker gekozen tot burgemeester Keulen
  https://duitslandinstituut.nl/artikel/13578/neergestoken-kandidaat-reker-gekozen-tot-burgemeester-keulen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s