“We doen het voor een ander” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Vrolijk rechts“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op “We doen het voor een ander” . . .

 1. Bas zegt:

  Ondertussen de grondwetwijziging in Duitsland
  Beperkingen van diverse vrijheden uit de grondwet om “goede redenen

  https://pbs.twimg.com/media/FHMklKYXwAEPZsh?format=jpg&name=900×900

  Reacties:
  Wat ik er in lees zijn zeer grote beperkingen in persoonlijke vrijheden, de persoonlijke levenssfeer en de vrijheid van vergadering. Bovendien wordt het voor de overheid een stuk makkelijker om even je huis binnen te wandelen. Die idioterie kon wel eens Europees worden

  1 mrt gaat er daar nog een wijziging in.
  Bij uitkering moet je vaccinatiestatus gaan opgeven.
  Verplicht beschikbaar zijn voor werk wordt mede beoordeeld op vaccinatiestatus.
  Dat kan leiden tot het oordeel: Wie zich niet inent heeft zichzelf ongeschikt gemaakt voor werk

  Moet van oom Klaus Schwab. Elk land in Europa, paar uitgezonderd, heeft dezelfde “juridisch bindende afspraken” gemaakt met het WEF. Die invoering van tirannie kan alleen onder druk van een gefingeerde crisis worden doorgevoerd.

  https://pbs.twimg.com/media/FHNGnjXX0AsYb24?format=jpg&name=900×900

  Like

 2. Bob zegt:

  De krant vergeet te vertellen dat
  deze meelopers het aan zich zelf te
  danken hebbe.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bob We krijgen te maken met een nieuwe verslaving namelijk vaccinatie verslaving. De vierde prik wordt al ingezet en miljoenen angstige onderdanen staan dan ook weer in rijen. Het gevaar hiervan is dat dit soort mensen verslaafd raken aan vaccinaties omdat zij bij het eerst volgende niesje of hoestje smeken om een vaccin en in de veronderstelling zijn dat zij dan gevrijwaard blijven van virussen. De angst is er bij dit soort mensen al zo ingeslopen dat zij niet meer zonder vaccins kunnen. Een voorbeeld is al dat mensen die nu naar Oostenrijk willen smeken om een booster. Gelukkig maar dat er nog huisartsen zijn die weigeren een booster te geven om reden van vakantie. https://www.ad.nl/binnenland/huisarts-schrikt-nee-wij-zetten-geen-booster-zodat-u-naar-oostenrijk-kunt~a62c10c8/ Zo dat stadium is al bereikt de eerste vorm van vaccinatie verslaving al is het maar om op vakantie te gaan, een etentje buiten de deur, etc. Kortom men gebruikt het gezonde verstand niet meer en hebben geloof dat een prikje alles oplost. Vergelijk het maar met een junk als hij of zij zich niet gelukkig voelt nemen we nog een shot dan ziet er wereld even wat leuker uit.

   Geliked door 1 persoon

   • Nevile Wilder zegt:

    Dan ga je er niet heen. Nu niet en later ook niet meer. Je koopt er zo min mogeijk producten van en stemt bij alles tegen hen. Als iedere rechtgeaarde Nederlander dit nu eens in soortgelijke situaties eens overal in doet voel je jezelf over een jaar een stuk beter en sterker. We laten dan weten dat we dit soort niet nodig hebben.

    Like

 3. de PCR-test is ongeschikt om enig virus aan te tonen

  Geliked door 1 persoon

 4. Puk zegt:

  Quarantäne bij niet geboosterd, met booster een negatieve PCR-test.

  Like

 5. Rini Stegeman zegt:

  als wij het voor een ander doen, doet die ander het voor mij toch ?

  Like

 6. Rini Stegeman zegt:

  Punt uit!

  Like

 7. Andre zegt:

  Gewoon je ski vakantie boeken in Polen. Alles is open zonder QR gezeik want daar is geen NOS. En wil je niet op de latten dan ga je gezellig naar Krakou (mooier dan Parijs, Berlijn en het afvoerputje London bij elkaar). Alles open en geen Hugo, Mark en nazi mannetje van Dissel die angst hitsen. Met de auto naar de Karpaten is uurtje of 4 in de ochtend gaan rijden, door Duitsland heen met gasmasker op en daarna alles weer normaal 14:00 uur in de middag. Morgen maar proberen of we langs de nazi linie Schiphol kunnen passeren naar Moskou. Fuck de nazi’s want die zitten in Den Haag!

  Geliked door 2 people

 8. Julia zegt:

  Tjonge wat een in en in triest zooitje vaccinatiejunks. Wie wil überhaupt gaan wintersporten in een smerige NAZI staat dan ben je werkelijk geen haar beter als die smerige politieke fascisten en ondersteun je dus hiermee het fascisme. https://www.ninefornews.nl/oostenrijk-neemt-mensen-aan-om-vaccinweigeraars-op-te-sporen/ In plaats die lafbekken eens flink verzet tonen in eigen land tegen deze vreselijke vorm van misdaad tegen de menselijkheid zitten ze in zak en as dat ze een keertje wintersport voorbij moeten laten gaan. Nou aan dit soort volk heeft men wel wat. Dat wordt oppassen geblazen er blijken duizenden verraders onder eigen volk te zitten. Zum kotzen.

  Geliked door 3 people

 9. Frauke zegt:

  AANGIFTE !

  Like

 10. Julia zegt:

  Omdat ik het wel voor een ander doe die graag genieten van een oliebol heb ik de vraag gesteld aan de gevulde oliebol Bruls of hij de oliebollenkraam essentieel vindt en deze a.u.b. wil open houden. Uiteindelijk doen we het toch allemaal voor een ander als ik maar op wintersport kan.

  Geliked door 1 persoon

 11. Julia zegt:

  We doen het voor een ander prima dan maar opgelopen ski blessures zelf betalen en absoluut geen IC bedden of ziekenhuis bedden bezetten. Been gebroken o.i.d. geen recht op ziekenhuisopname zonder meer naar een privé kliniek in de NAZI staat Oostenrijk op eigen kosten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  Wat ben ik blij dat wij gewoon lekker thuis blijven! Geen gezeur aan je hoofd en zorgen of je wel of niet ergens naar binnen mag. En wat als je negatief test bij aankomst, maar dat men plotsklaps verplicht dat toeristen uit risicolanden tussentijds ook moeten testen, en je test positief?
  Oost West, thuis best.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Steeds meer restricties en dwangmaatregelen,
  als een politieke dwangbuis, steeds een stapje verder en dan de teugels een beetje laten vieren,
  zo ontneemt men onze vrijheid, onze rechten……verliezen wij ons zelfrespect, onze waarden en normen…..ons leven.

  Geliked door 1 persoon

 14. Rensk. zegt:

  Sowieso vind ik het totaal gestoord dat men het constant heeft over OMG de vakantie valt in duigen. Dat is het aller aller aller aller allerergste van een mens ooit zou kunnen overkomen.
  Zo gestoord zijn de mensen al om in een zogenaamde crisis aan notabene vakantie te denken. Hoezo is het in die zin crisis? Hoezo pandemie? Als ze hun vertier maar hebben. Knotsgek

  Verwende kutapen

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Rensk Velen hebben het er ook voor vakantie over om door de NAZI linie op Schiphol te komen. Te triest voor woorden. Zo zie je maar hoe ja miljoenen mensen makkelijk onder de duim kan krijgen beloof ze een prikje t.b.v. de QR code en ze zijn zo blij als een klein kind dat ze op vakantie mogen terwijl dat een vrijheid zou moeten zijn binnen een democratie. Lijden ze allemaal aan geheugenverlies en zijn ze nu al vergeten dat die vrijheid ruim 75 jaar tot 2020 normaal was. Wat een stel idioten het maakt ze blijkbaar niet uit dat ze van alle kanten worden genaaid en bovendien nog financieel worden leeg gezogen. De vakanties voor velen zal volgend jaar flink in duigen vallen alleen al om het feit dat alles onbetaalbaar wordt en het een kunst wordt om het hoofd boven water te houden. Maar dat is langs die leeghoofden heen gegaan.

   Geliked door 2 people

 15. Bas zegt:

  Gommers is eerlijk
  ‘Het heeft geen zin of je wel of niet gevaccineerd bent…’

  Geliked door 1 persoon

 16. Torsten Himmelstoss zegt:

  Sinds wanneer stopt covid 19(als ’t echt zo is, want ik heb al heel lang zware twijfels..)
  en varianten bij de grens???
  Lees Coetzee nog eens… https://tinyurl.com/sjjcnxaj
  NL-uitleg elders op deze site/Coetzee in zoekveld/linker sidebar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s