World Economic Forum (WEF) in Davos afgezegd. Schwab: “Zal de vooruitgang niet verhinderen”

(Door: Vanessa Renner – Vertaling: E.J. Bron)

Voor Klaus Schwab´s World Economic Forum loopt het niet bijzonder goed: onlangs nog moest men het geplande “Open Forum” in Davos afzeggen, dat in het kader van het World Economic Forum in januari zou moeten plaatsvinden. De reden: hevige moorddreigingen. Nu heeft men de complete bijeenkomst afgeblazen.

Als reden mag de Omicron-variant dienen. In een stellingname is te lezen:

Ondanks de strenge gezondheidsprotocollen van de bijeenkomst hebben de overdraagbaarheid van Omicron en zijn effecten op reizen en mobiliteit een verschuiving noodzakelijk gemaakt.”

In plaats daarvan zou men online-vergaderingen houden, waarin “oplossingen voor de dringendste problemen van de wereld” ontwikkeld moeten worden. Je zou denken dat daarmee alles gezegd zou zijn. Klaus Schwab beschouwde het persoonlijk schijnbaar echter als absoluut noodzakelijk om de mensen nog een regelrechte dreiging te sturen – zo wordt hij afsluitend geciteerd:

De verschuiving van de jaarlijkse bijeenkomst zal de vooruitgang door het continue digitale bijeenroepen van vooraanstaande krachten uit de economie, de regering en de burgersamenleving niet verhinderen.” (The deferral of the Annual Meeting will not prevent progress through continued digital convening of leaders from business, government and civil society.)

Schwab heeft het mooi geformuleerd: ten tijde van de zogenaamd ergste pandemie in de geschiedenis van de mensheid wordt het woordje “prevent” er namelijk bij voorkeur voor gebruikt om de verhindering van ziekte en dood te beschrijven. Klaus Schwab´s ideeën van “vooruitgang” passen vanuit het oogpunt van de gewone burger wel degelijk goed in de categorie van die catastrofes, die maar beter voorkomen zouden moeten worden. Dat zijn natte dromen van de “Great Reset” die bij de bevolking weinig bijval vindt, daarvan zal Schwab zich niet in de laatste plaats door de constante moorddreigingen volledig bewust zijn.

WEF voor vaccinatieplicht, kindervaccinaties en tegen religievrijheid

Het WEF doet dan ook het nodige om de woede van de mensen aan te wakkeren. Alleen al in december ondersteunde men daar de vaccinatieplicht op de werkplek, gaf tips hoe men ouders en kinderen gewillig maakt voor de vaccinatie en vuurde terloops ook nog tegen religieuze uitzonderingsregelingen, waarop zich in de hele wereld talrijke mensen beroepen om de vaccinatieplicht te ontlopen. De teneur van deze artikelen is altijd dezelfde: op pseudo vaderlijke wijze moet het domme burgertje aan het verstand gebracht worden dat papa Schwab en zijn lakeien toch alleen maar het beste voor de wereld en het daarin levende voetvolk willen.

Aldus beweert men op basis van een door het WEF zelf in opdracht gegeven enquête, dat wereldwijd de absolute meerderheid van de werkende bevolking voorstander zou zijn van een vaccinatieplicht op de werkplek, ja regelrecht zou eisen. Het zou toch om “bescherming” gaan! Hiervoor werden ongeveer 14.400 mensen in 33 landen geënquêteerd. Aan wie deze grappige vragenlijst verstuurd werd en uit welke terreinen de geënquêteerden afkomstig waren, publiceerde men liever niet. Veelzeggend zijn deze data sowieso niet.

In het artikel over de kindervaccinaties beweert een Canadese “expert” vrijmoedig dat de covid-vaccins bij kleine kinderen quasi geen bijwerkingen zouden hebben. Gevolgen op de lange termijn, zoals invloed op de vruchtbaarheid, zouden uitgesloten zijn. Ondertussen moesten de Amerikaanse CDC wel degelijk toegeven dat binnen een mum van tijd de eerste gevallen van hartontstekingen bij kinderen vanaf 5 jaar zijn opgetreden – en gevolgen op de lange termijn van de vaccins kan in feite niemand voorspellen. Daarom dient men de kinderen bij de vaccinatie af te leiden met bellenblazen – ook klappen en zingen na de prik zouden geschikt zijn.

De bijdrage met de titel “Welke rol zou religie bij de Covid-19-vaccins moeten spelen?” is uiteindelijk een open aanval op de anders zo ijverig gepredikte religievrijheid: religieuze opvattingen zouden alleen maar als smoesje dienen, weet men zeker – en terechte bedenkingen over de vaccins en hun ontwikkeling, bijvoorbeeld het gebruik van cellen van geaborteerde foetussen, laat men natuurlijk ook niet staan. Men schaamt zich zelfs niet om zich te amuseren over een pastor, die op grond van dit feit afstand zou hebben genomen van de vaccinatie en daarna aan (of met) Covid-19 overleden zou zijn.

Wie manipulatie, druk en onderdrukking als “vooruitgang” beschouwt, zal enkele tranen wegpinken over het niet doorgaan van het WEF in Davos 2022. Veel mensen zullen echter niet verdrietig zijn. Dienovereenkomstig zwaar zullen Schwab en Co. het gelukkig hebben om hun reactionaire hersenspinsels volledig in de daad om te zetten.

Bron:
report24.news
Door: Vanessa Renner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op World Economic Forum (WEF) in Davos afgezegd. Schwab: “Zal de vooruitgang niet verhinderen”

 1. Ivanneau zegt:

  Dat afzeggen zegt niets. Ik ben pas tevreden als de hele club plus aanhang is opgepakt en tot levenslang is veroordeeld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Dr.Evil en z’n consorten gaan in’t geniep verder, beetje online leuteren en plannetjes bedenken.

  Geliked door 4 people

 3. saddy zegt:

  Die enquetes gaan toch via ipsos mori, het eigen wc eend-enquete bureau van klausje?

  Net zo goed en betrouwbaar als het proefprikje.

  Ter vergelijking:
  Noord Hollands dagblad enquete: 89% tegen vaccinatieplicht.

  Like

 4. Fran zegt:

  Dat dit monster nog steeds vrij rondloopt. Wie schopt dit NAZI Schwein terug naar waar die vandaan komt. De HEL.

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  “dat wereldwijd de absolute meerderheid van de werkende bevolking voorstander zou zijn van een vaccinatieplicht op de werkplek,”

  Met andere woorden; als in een groep van 9 kerels en één vrouw die kerels allemaal vinden dat die ene vrouw zich maar door hen allen moet laten kezen dan moet die vrouw maar vrijwillig haar broekje laten zakken, en als ze daar niet toe genegen is dan moet ze maar gedwongen (verkracht) worden.
  Het punt in deze is natuurlijk dat de groep GEEN “democratische rechten” kan laten gelden op het lichaam van het individu, om het even of het over het injecteren van zaad of het injecteren van een experimenteel het DNA wijzigend “vaccin” gaat.
  Helaas is dat de kudde maar lastig aan het verstand te brengen, dat zij geen zeggenschap heeft over het lichaam van het individu, en dat het schenden van de integriteit van andermans lichaam, om het even in welke vorm, gewoon verkrachting is.
  En als het om een groot aantal mensen gaat, zoals hier het geval is, dan is het zelfs een misdaad tegen de menselijkheid.
  Al die lui die vinden dat er maar gedwongen “gevaccineerd” moet worden zijn dus van het niveau Adolf Hitler en Josef Mengele.
  En het meest trieste is nog wel dat ze dat geeneens in de gaten hebben.

  Geliked door 3 people

 6. Andre zegt:

  Tuurlijk liegt die psychopaat weer alles bij elkaar en geeft omicron de schuld. Hij had met zn psychopaat praat ook al in het middenoosten de greendeal van Frans Timmermans willen verkopen waar hij met zn nazi clubje keihard is uitgelachen met zn winsmolentjes zonnepanelen en waterstof uit aardgas. De Energiewende is wereklijkheid geworden voor Duitsland met minder CO2 uitstoot. NS2 heeft Klaus Scwab zn groene gifkikker Annalena Baerbock opgezet en blijft dicht. De Yamal pijplijn is dichtgedraaid door Rusland…………Waar blijft US met hun freedomgas LNG? Ga maar vast hout sprokkelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   “De Energiewende is wereklijkheid geworden voor Duitsland met minder CO2 uitstoot.”

   Fout, de CO2 uitstoot in Duitsland is niet gedaald.
   En dat komt omdat “groene stroom” wiebelstroom is.
   Dat gewiebel verlaagt het rendement van de conventionele elektriciteitsvoorziening, waardoor deze per geleverde kilowatt meer CO2 gaat produceren.
   Zie het maar als een auto, die gebruikt in het stadsverkeer ook meer benzine als op de autoweg.
   En het netto CO2 resultaat van de “energiewende” blijkt dus nul te wezen.
   Maar dat is dan zonder de CO2 mee te rekenen die bij de productie van al die zonnepanelen en windmolens is vrijgekomen.
   Het netto resultaat is dus feitelijk negatief, wat de “energiewende” tot de grootste geld wegsmijterij ooit maakt.
   Dit is inmiddels ook bekend, en de oplossing die links er voor aandraagt is, heel typisch, om nog meer geld aan windmolens en zonnepanelen weg te gaan smijten.
   En dat voor een niet bestaand probleem, want het CO2 niveau op aarde is eerder te laag dan te hoog, en global warming bestaat enkel in de “computer modellen” van de klimaat gelovigen.
   Verder hebben we het dan nog niet over alle compleet overbodige vervuiling gehad die deze hele alternatieve energie industrie produceert, en over het gigantische afvalprobleem waar ze de komende generaties mee opzadelen.
   Maar vervuiling en afval zijn enkel een probleem als het zaken betreft die de socialisten onwelgevallig zijn…

   Like

 7. BosscheBol zegt:

  Gelukkig wordt er in Nederland wél goed nagedacht:
  “Het langetermijnplan van Den Haag: andere manier van leven nu corona veel langer blijft”.
  https://www.telegraaf.nl/financieel/212648624/het-langetermijnplan-van-den-haag-andere-manier-van-leven-nu-corona-veel-langer-blijft

  Den Haag werkt aan een langetermijnplan: hoe gaan we leven met corona? 150 ’creatieve en kritische geesten’ denken mee. Iedereen moet zijn leven aanpassen aan corona. Familiereünies in de zomer, kleine theatervoorstellingen in de winter, thuisonderwijs bij een nieuwe lockdown. „Dit is een opdracht aan iedereen.”

  Zo, en in de winteravond een dikke trui aan, een liedje zingen met een glas warme anijsmelk en vroeg onder de wol. Manmanman: de verkleutering heeft toegeslagen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Meine zegt:

  A complaint has been filed with the Prosecutor of the International Criminal Court on December 6th, They are alleging crimes committed by UK government officials and international world leaders of various violations of the Nuremberg Code, crimes against humanity, war crimes and crimes of aggression perpetrated against the peoples of the UK.

  https://gellerreport.com/2021/12/uk-team-that-includes-former-pfizer-vp-dr-michael-yeadon-file-complaint-of-crimes-against-humanity-against-gates-fauci-etc-the-international-criminal-court.html/

  Geliked door 1 persoon

 9. Svalbard zegt:

  Schwab is de vertegenwoordiger van het Nazisme, overgoten met een nieuw sausje.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Dat World Econoic Schorem en haar aanhangers drammen toch alles door. Met of zonder zogenoemd overleg dat vindt wel plaats in de geheime kerkers van het WES. Alles is al voorbereid en deals zijn geslagen. Weer een nieuwe uit de koker van het WEF dat wordt uitgevoerd door het nu al mislukte zelfgekozen corrupte kabinet. https://www.telegraaf.nl/financieel/212648624/het-langetermijnplan-van-den-haag-andere-manier-van-leven-nu-corona-veel-langer-blijft Dit plan gaat niet om corona maar staat in het plan van de NWO. Stapsgewijs sluipt de dictatuur en overheidsterreur voor altijd onze samenleving binnen zodat de controle staat zeker in 2025 geheel is gerealiseerd. We zijn begonnen met een langzame gewenningsfase en worden op een smerige slinkse wijze ingestonken. Dan nog te bedenken dat er mensen zijn die denken dat alles weer normaal wordt dan ben je volgens mij inmiddels ook van een andere wereld.

  Geliked door 1 persoon

 11. Edwin Vissers zegt:

  Reptielen hybride mensen Sacrifice haatte menselijke soortkinderen in satanistische rituelen. Lesbische verkrachtingen en homoseksuelen sodomiseren gehate menselijke soortkinderen. Kannibaliseer gehate menselijke soortkinderen als voedsel voor mensenvlees. Drink het adrenochrome bloed van de vampierheksen van gehate menselijke soortkinderen. Heers over mensen als koninklijke bloedlijn elite politici, bedrijfsleiders, Vaticaanse leiders, CIA NSA MI6 FBI-leiders, militaire leiders, Hollywood-beroemdheden, modellen, Katy Perry idoolzangers, COVID-19 biochemisch wapen Paraplubedrijf CEO Tom Cruise, pausen, koninklijke families, kerkpredikanten, feministische leiders, de matriarchale verborgen heersers van Atlantis op aarde, televisiepresentatoren van Oprah Winfrey, enz. Verspreid chemtrails en GGO-voedsel en vergiftig kindervaccins en biologische wapenepidemieën om te proberen de menselijke soort van God te ontvolken. Leid de drugshandel en kinderseksslavenhandel en wapenhandel van over de hele wereld. Veroorzaak alle oorlogen in de geschiedenis om soldaten te ontvolken, en bevroren menselijke vleesvoorraden te verzamelen, en het binnenkort komende nucleaire oorlogsplan.

  Like

 12. Erishoop zegt:

  14.400 mensen, (losgekochten van de aarde, Openb. 14), vreemde aantal/aanduiding voor geënquêteerden. En dat nog in 33 landen, (hoogste) graad van de vrijmetselaars? WEF illuminati?
  Religie, een rol bij de covid- 19 vaccins?
  Het is weer overduidelijk!

  Like

 13. Joepiedepoepie zegt:

  Eerst bewijs leveren wat ze op de kerfstok hebben, dan kunnen ze alsnog de portemonnee trekken bij claims?

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Onze levensverwachting wordt steeds hoger, en dat is eerder een zegen dan een last, we worden creatiever, gelukkiger en altruïstischer naarmate we ouder worden…..
  Waar de wereld rustig doordraait en doorgaat met leven, daar vinden we ook, om de paar decennia, een stelletje machtige rasegoïsten, meestal de oudere en welgestelde ” filantropen’ die hun vermogen hebben opgebouwd door welvaart en vooruitgang, maar zich plots beseffen dat onsterfelijkheid niet te koop is……..en hun rancune en telleurstellingen nog willen botvieren op de jongere generaties,…….in plaats van om te rollen en een leuke erfenis achter te laten.

  Like

 15. Bas zegt:

  Toeval bestaat niet…

  Like

 16. Bas zegt:

  https://www.frontnieuws.com/great-reset-klaus-schwabs-wef-geeft-een-gids-uit-over-hoe-het-publiek-te-dwingen-en-te-manipuleren-om-het-covid-19-vaccin-te-nemen/

  Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen

  Het Wereld Economisch Forum (WEF) heeft de afgelopen vijftien maanden een grotere rol gespeeld dan velen van u zich wellicht realiseren, en nu hebben zij een nuttige gids uitgebracht voor regeringen en volksgezondheidsfunctionarissen over de hele wereld over hoe het grote publiek kan worden gedwongen en gemanipuleerd om het Covid-19-vaccin te krijgen, bericht dailyexpose.co.uk.

  Like

 17. Bas zegt:

  Pepijn van Houwelingen

  Klaus Schwab vraagt een lovend citaat voor zijn boek van onze premier, graag opsturen binnen een paar dagen.
  Reactie: “What an honourable request from Mr. Schwab I must say.”.
  Ook zonder Barthes kan iedereen zien dat hier een lakei zijn meester antwoordt

  https://pbs.twimg.com/media/FHSq_9yWYAgHFCH?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FHSq_91XsAIDoO5?format=jpg&name=small

  Geliked door 1 persoon

 18. oprechtegeus zegt:

  Welke jurist heeft de moed deze horrorfiguur een halt toe te roepen middels een aanklacht “misdaden tegen de menselijkheid, in gemeenschap met anderen bij voortduring gepleegd, en de intentie dit te blijven plegen”. Dit monster móet in het belang van de mensheid gestopt worden.

  Like

 19. Jan zegt:

  Dr. Malone over het Wereld Economisch Forum.
  video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s