Andere reden . . .?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Andere reden . . .?

 1. droevige mof zegt:

  Mijn oma heeft jarenlang een zilvervisjesval in de huiskamer gezet, hoewel er nooit zilvervisjes waren gezien. Maar dat was voor haar het bewijs dat de val werkte.
  Het is jammer dat ze al lang dood is. Ze had de regeringen goed advies kunnen geven over de pandemie.

  Geliked door 4 people

 2. Julia zegt:

  Reden de agenda NWO 2030 waar Rutte keihard aan werkt. Maar hoe moet het nu met de miljoenenjacht booster van Hugo https://www.nu.nl/coronavirus/6174830/veel-vaccinatielocaties-dicht-of-korter-open-tijdens-feestdagen.html. Dus na de feestdagen nog niet genoeg mensen die een booster hebben gekregen kortom de lockdown wordt tot op zijn vroegst tot 1 april verlengd. Het is zo een doorzichtig smerig World Economic Schorem spel. Maar één troost we kunnen met de lange termijnvisie er op rekenen dat Nederland volgend jaar de wintermaanden in winterslaap gaat.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Het ene trieste bericht komt na het andere. De Jonge is weer doorgeslagen https://www.nu.nl/coronavirus/6169882/de-jonge-bestelt-met-spoed-1300-zuurstofapparaten.html M.a.w. het is de bedoeling dat wij überhaupt niet meer in aanmerking komen voor gezondheidszorg. Het wordt hier is uw apparaatje en zoek het maar uit. Tja zo kun je ook de overvolle ziekenhuizen ontlasten. Hoe ver gaan we nog zullen we ook maar allemaal gratis een medische zorg cursus aanvragen bij de doorgeslagen idioten. Wat een enorme geldverspilling. Thuiszorg is niet meer te bieden dan komt nu een gek met zuurstofapparaten hoe ziek is de geest van deze doorgeslagen machtswellusteling.

  Geliked door 3 people

 4. Pingback: Lock down overbodig ? zie de cijfers: | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 5. Cathja zegt:

  Inderdaad, alle regels en alle verboden en geboden hebben niets te maken met een virus, waaraan mensen kunnen overlijden, want er bestaan tal van andere ziektes waaraan mensen óók kunnen overlijden, maar waardoor niet een hele samenleving kapot gemaakt wordt.
  Vandaag las ik in De Telegraaf dat wij ons leven drastisch zullen moeten veranderen, en er wordt van ons min of meer geëist dat wij ons houden aan de opgelegde regels. Er wordt inmiddels een plan opgesteld, blijkbaar door hele creatieve geesten….
  Als ik het goed begrepen heb, zullen we de komende JAREN bijvoorbeeld nooit meer zonder mondkapje ergens naar binnen mogen. Of er nu een virus rond gaat of niet. We worden dus in een dwangbuis gestopt, tegen wil en dank.
  Maar WIE heeft het recht om over mij te heersen? Ik ben GEEN EIGENDOM VAN DE STAAT DER NEDERLANDEN, begrijp dat goed. Ik leef mijn leven op mijn eigen manier, en dat zal gerespecteerd moeten worden. Dit geldt voor iedere burger.

  Ons zullen nog vreemde ‘plannen’ ter ore komen.
  Het beste is om dwang en drang gewoon te negeren.

  Geliked door 5 people

 6. bobzelf zegt:

  waar zijn die andere 150.000 mensen eigenlijk aan doodgegaan ??

  aan de typhus ???

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s