Hoe het kabinet van Mark Rutte van een succesvolle staat als Nederland een hel heeft gemaakt

(Door: “Balkanske priče”)

De ondergang van Nederland begon toen de trekpoppen van Bilderberg-groep de Europese Unie veranderden in een politieke unie – een facistische dictatuur. De EU is nu al een volstrekt ondemocratisch monster, dat bepaalt waar wij ons geld aan uitgeven, hoeveel migranten we moeten opvangen, of we nog Sinterklaas mogen vieren, of we nog koeien mogen houden, vlees mogen eten en ga zo maar door. Er is geen sprake van één volk, geen sprake van gedeelde waarden en van een gemeenschappelijke manier van leven. Het is een Unie die ons verarmt, die ons mooie sociale verzekeringsstelsel uitwoont, die onze woningvoorraad opvreet, die onze gemeenschappen verziekt door islamisering, criminaliteit, sociale ellende in de straten en de wijken en niet te vergeten door bloedige terreuraanslagen. En wat krijgen wij ervoor terug? Niet eens een resultaatverplichting over toestroom van asielzoekers. De toekomst van de EU wordt namelijk overschaduwd door terreur, geweld, oorlog, verdere sociale ontwrichting en afbrokkeling van het draagvlak door heel Europa…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Hoe het kabinet van Mark Rutte van een succesvolle staat als Nederland een hel heeft gemaakt

 1. Hovawart zegt:

  De bonnen worden al gedrukt, voedselbonnen, kledingbonnen, vandaar dat de middenstand gesloopt moet worden, de consumptiemaatschappij is immers een doorn in het oog van het Schwabisme/communisme=onderdrukking.

  Geliked door 2 people

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Zijn de voedselbonnen en kledingbonnen straks digitaal, gekoppeld aan de QR-code, bepaalt de overheid onze vrijheid en keuze…………….gedrag, en noemt men het leven dan nog bestaan, of is het enkel nog bestaan.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Hovawart op 24-12-2021 om 01.03 u.
   Mocht het inderdaad zo ver komen als u schetst, dus voedsel- en kledingbonnen via een QR-code, dan ligt m’n bivakmutsje klaar, want dan ben ik verplicht om te gaan stelen teneinde in de levensbehoeften van m’n echtgenote en mijzelf te voorzien.
   De “mensen” die mij dít zullen gaan aandoen, hebben alsdan niet veel tijd om ervan te “genieten”.
   Over m’n verdere plannen kan ik u helaas niets mededelen.

   Geliked door 1 persoon

  • R Thomasson zegt:

   @Hovawart. Als wij niet op onze tellen oppassen worden de ongevaccineerden naar Kamp Vught of Kamp Amersfoort gebracht. In Australië zijn concentratiekampen voor ongevaccineerden al realiteit. https://www.youtube.com/watch?v=mGFdWcJU7-0 Alles volgt nu de sporen van een gemoderniseerde Tweede-Wereldoorlog: de QR-code is de nieuwe Ariërverklaring, of de “Gele Ster voor Ongevaccineerde Joden”. De politie is de Grune Polizei en de BOA’s: de Zwarte Politie van Schalkhaar. Beide voeren gezamenlijk razzia’s uit in de horeca. Binnenkort zouden ook digitale voedsel- en kledingbonnen verschijnen. Die zouden de bonnen uit de Tweede-Wereldoorlog vervangen. Dus, ook bezoek aan de voedselbank zal gekoppeld worden aan de QR-code.

   Like

 4. R Thomasson zegt:

  Wij kunnen niemand de schuld geven, behalve aan onszelf. Wij hebben decennialang niet op alarmsignalen gereageerd. De islam is door Nederlanders naar Nederland geïmporteerd. Het begon al in de jaren ’60. Na 1973 werd de economische toestand ronduit slecht, en het aantal werklozen explodeerde. Doch hinderde dat niet, om zwermen van analfabete moslims uit te nodigen. In de jaren ’80 hadden verraderlijke politici van PvdA, CDA, D66 en VVD toegestaan om hele clans uit te nodigen. De politieke junta van PvdA, CDA, D66 en VVD heeft al decennialang de macht in Nederland. De kiezers geven deze corrupte en/of incompetente bestuurders, nog steeds, het volle vertrouwen. Ook als het gaat om de overdracht van Nederlandse onafhankelijkheid en soevereiniteit aan een duistere en twijfelachtige organisatie als de EU. Men accepteert blindelings alle eisen van deze organisatie, ook als ze zijn volstrekt onlogisch en staan lijnrecht tegenover de belangen van het land. Nu accepteert regering Rutte het leiderschap van een misdadige organisatie genaamd WEF, die wordt geleid door een 83-jarigen telg van een nazi-familie die de eerste jaren van zijn leven had doorgebracht in nazi-Duitsland, en groeide op in de nabijheid van het concentratiekamp die zijn ouders beheerden. Wanneer is genoeg, genoeg?

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   R Thomasson.Na de 2e wereldoorlog hebben nederlandse geleerden onderzocht en tot de conclusie gekomen dat nederland leefbaar zou zijn en blijven met max. 10 miljoen inwoners.Nederlanders die het zware en vuile werk deden werden vriendelijk doch dringend verzocht om te emigreren,oftewel op te rotten met oprotpremie.Toen kwam onze “intelligente” regering erachter dat er niet veel nederlanders meer waren die het zware en vuile werk deden want die hadden ze zelf nederland uitgejaagd.Toen begon de regering gastarbeiders binnen te halen uit o.a. griekenland,turkije,italie,spanje,marokko,portugal,etc.De meeste gastarbeiders zijn volgens afspraak teruggekeerd naar hun geboortelanden behalve de turken en marokkanen.Tussen 1973 en 1975 werdt europa gechanteerd door de olierijke islamitische landen,europa mocht allen nog maar olie kopen als wij massaal moslims lieten emigreren naar europa en de islamisering van europa toe zouden staan.Dit heet de resolutie van straatsburg,getekend in 1975 door de raad van europa.Conclusie,niet de nederlanders maar smerige politiek is hiervoor verantwoordelijk.

   Geliked door 2 people

 5. Leeuw7 zegt:

  Pas als de recidiverende pathologische demissionaire Mark R .netjes achter slot en grendel zit ,zal ik rust hebben!! Alles zullen wij moeten doen om deze schaamteloze boef met behulp van onafhankelijke wetenschappers en juristen voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal te brengen!! Shalom van Léon van Duren,Haelen 6081CZ.

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach ja en de Nederlandse opperleugenaar heeft een kerstintervieuw gegeven.
  Let evenop deze: Rutte erkent verder dat hij missers heeft gemaakt, maar Nederland zal straks geen compleet andere premier zien. „Als een soort slang je huid afwerpen, daar geloof ik helemaal niet in.”
  Oftewel de vos verliest wel zijn haar maar niet zijn streken.
  In het gevalvan deze lul, Ik heb altijd al gelogen en zal dat dus blijven doen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1565382302/premier-rutte-in-exclusief-kerstinterview-koning-terug-bij-formatie

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Toepasselijke vergelijking vanmorgen in de Telegraaf .

  Rutte in interview : ” ALS SLANG JE HUID AFWERPEN , GELOOF IK NIET IN ” .

  Nou , wij hadden ook al de overtuiging dat je je leven niet zou beteren , Rutte .
  Je blijft dat zelfde valse serpent , dat je altijd al was !
  En eigenlijk komen we er achter dat je veel rotter bent dan we ooit konden vermoeden , Rutte !

  DE ploeg van Baudet waren wappies , fantasten , complotdenkers , etc .
  Maar wie heeft er nu gelijk ?

  De beuk er in , mensen !
  Laat je NIKS MEER AANPRATEN DOOR DE OVERHEID , GA OP ALLE FRONTEN OVERAL TEGENIN !

  Like

 8. Julia zegt:

  Het volk zijn de grote schuldigen wij hebben het zelf zover laten komen en vertikken nog om eens op te staan tegen de fascisten Rutte, Kaag en de rest van de corrupte gajes. De smeerlappen voeren nu keihard de agenda NWOt zoals besproken met de grootste misdadiger tegen de menselijkheid Klauw Schwab uit. Zij gaan ons dagelijks leven overhoop gooien om de realisatie van de great reset af te ronden. De achterbakse deals zijn geslagen zij hebben het volk afgeleid met valse informaties over de zogenoemde pandemie Corona een influenza virus die al jaren vooral in de winter de kop op steekt. Nog gaan mensen onderdanig prikjes halen en zelfs kinderen hieraan bloot stellen terwijl o.a. hartonstekingen bij jonge kinderen na vaccinatie meer en meer voorkomen. Overigens wat besluit De Jonge https://sleutelstad.nl/2021/12/21/lumc-is-onaangenaam-verrast-door-voorgenomen-sluiting-kinderhartchirurgie/
  Snapt u dit enorme wanbeleid nog? Kortom haast wordt er ook niet gemaakt om de IC capaciteit op te krikken. Allemaal bewust er moeten zoveel mogelijk mensen vervroegd overlijden niet omdat zij de zorg overbelasten maar omdat zij teveel geld kosten.
  Conclusie het onderdanige goedgelovige volk heeft bewust de kop in het zand gestoken en zich zonder enig verzet overgeleverd wat heeft geresulteerd in een ongekende machtswaanzin en een fascistisch beleid zelfs heeft de massa haar lichamelijke integriteit aan de fascisten cadeau gegeven zij beslissen en wij worden geacht in het gareel te lopen of anders flink afgestraft. Maar ja ik ben een wappie maar heb mij al een paar jaar psychisch kunnen voorbereiden door weldenkend te zijn en niet te geloven in een corrupte regering en vooral het via de NPO en RTL dagelijks bewust paniek zaaien naast mij neer te gooien . Deze ellende zag ik al lange tijd aankomen door niet mijn kop in het zand te steken en wel terdege mezelf goed te informeren en vooral de linkse media te negeren.

  Geliked door 1 persoon

 9. Rensk. zegt:

  Pieter Omtigt zei het al eerder: niet alleen de toeslagenaffaire,maar er zijn nog veel meer zaken die niet in orde zijn. (zal ie wel op zn zachts gezegd hebben) Ik denk dat er nog veel meer naar boven gaat komen, maar wanneer dat moment komt is afwachten. Ik denk dat ook met die vaccinaties heel veel niet klopt. Nou ik denk het niet ik weet het wel zeker. Er is zo ontzettend gelogen dat je er zeker van kunt zijn dat er geheel andere belangen gelden dan de volksgezondheid. Rutte is geestelijke absoluut niet in orde. Die andere 3 van het kabinet trouwens ook niet. Kaag veronderschuldigde zich omdat ze gezegd had dat ze niemand vertrouwde en nu weet ze dat dat niet handig was en is het dus sorry, omdat dat haar beter uitkomt. Deze vrouw is net zo achterlijk als Rutte. Mark my words. Ze is een zeer uitgekookte vrouw en is enkel in haar eigen belang bezig. Als iemand zulke gevoelens opwekt bij mij zoals zij dan kun je er zeker van zijn dat ze niet oké is. Weg met die randdebiel Rutte en weg met de andere 3 idioten slang Kaag Hypcriete Seegers en gekke Wobke Ben benieuwd wat er allemaal nog boven gaat drijven aan shit. Je zal toch als ondernemer in handen van de belasting vallen door de toelagen vanwege de Lock Down, die je terug moet betalen. Brrrrrrrrrrrrrrr Denk niet dat ik me lekker zou voelen met deze kafkaregering en aanverwanten.

  Like

 10. Nevile Wilder zegt:

  Er is al langere tijd sprake van een alternatieve autochtone gemeenschap. Wordt hier lid van, draag daaraan bij en eens zal deze de reddeloos verloren en onbestuurbare Nederlandse samenleving weer Nederlandsch maken! En de straten ontdoen van het vuil dat zich hierop de laatste decennia heeft verzameld. Het is immers een kwestie van tijd dat het volk krijgt wat het verdient!

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/geert-wilders-reageert-op-woke-gekkigheid-genderneutrale-paspoort-whats-next-als-je-denkt-een-kameel-te-zijn-een-k-in-je-paspoort/

  Geert Wilders reageert op woke-gekkigheid genderneutrale paspoort: ‘What’s next? Als je denkt een kameel te zijn een ‘K’ in je paspoort?’

  De rechter in Arnhem heeft gisteren een opmerkelijk uitspraak gedaan: non-binaire personen hoeven vanaf heden geen deskundigen meer in te schakelen als zij een X in hun paspoort willen. Volgens PVV-leider Geert Wilders is dit complete waanzin. Hij vraagt zich af wat de volgende stap zal zijn, een ‘K’ in je paspoort als je denkt een kameel te zijn?

  Geliked door 1 persoon

 12. Bas zegt:

  Uitzonderlijk lage gasvoorraden, een overheid die door heffingen volop profiteert van hoge prijzen en u graag van het gas af wil hebben. Het volgende volledig verwijtbare debacle wat u af kan kruisen op de clusterfuck-bingo kaart van Rutte CS. Dit is geen onkunde maar een plan

  https://pbs.twimg.com/media/FHXCPvxXoAQ5-Ii?format=jpg&name=small

  https://pbs.twimg.com/media/FHXCP92X0AUuO2_?format=jpg&name=small

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Er is volop gas, de nordstream gaspijpleiding van rusland naar duitsland,maar omdat rusland zogenaamd de vijand is mag die niet operationeel worden.

   Like

 13. Bas zegt:

  Like

 14. Bas zegt:

  Nog meer belastingen, nu óók nog Europese belastingen er bovenop….

  https://pbs.twimg.com/media/FHOxzTxX0AESZYD?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  Like

 16. Bob zegt:

  De nieuwkomers zijn hier naar toe
  gehaald als 5e colonne huurlingen.
  Voordat WOII begon lag de rotterdamse
  vol met oorlogstuig, met mede weten van
  de toemalige regering, en waren er veel immigranten
  van uit het oosten van Nederland.
  Als je er iets over zei was je racist, pessimist of
  zwart kijker, en probeerde men je op allerlei manieren
  de benen onder je lichaam vandaan te schoppen.
  Bijna de gehele nederlandse bevolking heeft
  hier aan mee gewerkt.

  Like

 17. Horatius zegt:

  Het Nederland van de komende jaren zal verder afglijden naar een multiculturele chaos gedomineerd door de islam die sterk in omvang zal toenemen door het alsmaar opvangen van vluchtelingen vanuit het Midden-Oosten.

  De moslimpopulatie zal uiteindelijk hier de dienst gaan uitmaken, gesteund door de linkse partijen waaronder de VVD. Een partij die ooit voor een rechtse partij doorging maar intussen is veranderd in een groep opportunisten die trouw aan de leiband lopen met Duitsland en Brussel met hun desastreuze vluchtelingenbeleid.

  Duitsland is intussen bezig een luchtbrug te organiseren om vanuit Afghanistan duizenden asielzoekers over te brengen naar hun land om ze daarna te kunnen herverdelen naar o.a. Nederland.
  Allemaal zijn deze vluchtelingen z.g. in dienst geweest als tolk, keukenhulp, onderwijzer en schoonmaker. Uiteraard hebben zij dus recht op Gezinshereniging en de bijbehorende uitkeringen want als getraumatiseerde vluchteling is een plek op de arbeidsmarkt niet haalbaar.

  Daarna een inburgeringscursus, fietscursus, naaicursus en uitgezonderd natuurlijk de tolken een taalcursus. Voorts zorgtoeslag, huurtoeslag, kindertoeslag en ruime appartementen i.v.m. de geplande gezinsuitbreiding.

  In Ter Apel is de nood zeer hoog want de uitgeprocedeerde asielzoekers schijnen zich in ernstige mate te misdragen en de dienstdoende bromsnorren kunnen het niet meer aan en dreigen met stakingen en andere uitingen van onmacht om de orde te handhaven. Personeelstekort en politieke correctheid spelen zeker ook een rol bij dit openlijk vertonen van een zekere onderdanigheid en angst voor deze jonge militante moslims.

  In plaats van deze individuen in preventieve hechtenis te nemen in sobere kampementen in afwachting van repatriëring naar de landen van herkomst krijgen ze ruimschoots zakgeld, brood & bed en de kans om onze bevolking te terroriseren.

  Een dergelijke slappe en laffe houding is koren op de molen van de radicale islam die ongehinderd hun stoottroepen kunnen verzamelen in West-Europa om hier op het juiste moment de macht over te nemen via de stembus of desnoods door het organiseren van een burgeroorlog.

  En onze regering stond er bij en keek ernaar want streng en effectief optreden zou niet in de smaak vallen van Duitsland, de Europese Commissie en het Europese Hof van Justitie in Straatsburg.

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient en dat het radicaal anders kan bewijzen landen als Polen en Hongarije waar de regeringen naadloos de stem van het volk vertegenwoordigen en dus openlijk in conflict komen met de bureaucraten in Brussel.

  2022 wordt het jaar van de waarheid op de gebieden van de coronapandemie, de gasproblematiek, de Oekraïne-crisis of een nieuwe financiële crisis.

  Mark Rutte: U kunt rustig gaan slapen, wij hebben de zaak geheel onder controle en ook ons Koningshuis staat pal voor het behouden van onze normen en waarden!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s