VIDEO Geert Vanden Bossche: “Boosters verergeren de zaak”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Geert Vanden Bossche: “Boosters verergeren de zaak”

 1. Arjan zegt:

  Geweldig om de heer vanden Bossche’s uitleg te horen. Ik werd wel ietwat afgeleid door dat irritante muziekje op de achtergrond en vraag me af wat dat voor toevoeging is aan een interessant interview !???

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Las dat de vaccinatiegraad veel lager ligt dan gezegd werd. Dat idee had ik al veel langer, want ik ben nogal een flapuit en roep hardop: ben niet gevaccineerd en jij dan? De een na de ander bleek niet gevaccineerd. Ik denk ook dat er enorm gesjoemeld is met die QR bewijzen. (niet erg, maar ben er zelf niet handig genoeg in en wilde dat ding ook sowieso niet gebruiken)

  Ze hebben het hoger laten lijken om de graad hoger te krijgen,.Van kijk bijna iedereen doet het dus jij bent een van de weinigen in de hoop dat iemand zich uitgesloten gaat voelen en alsnog die prik gaat halen Wat een etterbuilen zijn het toch ook, Kakkerlakken. Als deze toestand over is zijn we nog niet af van deze parasieten. Kaag met haar ambities. Let maar op. Komt niks van terecht. Het enige wat ze kunnen is met de ellebogen werken, met geld strooien (in de put dus) en de gedachte dat alles en iedereen om te kopen is. Het is een uitgekookte trut en de mensen die op haar stemmen zien dat als slim. Ze heeft geen greintje wijsheid in zich Dat mens breekt enkel af inplaats van opbouwen.

  Ja jongere mensen mogen ook wel opletten want de AOW is losgekoppeld van het minimumloon. (komt van Kaag, die wilde de belasting verhogen naar 30 procent en nu heeft ze hier genoegen mee genomen althans voorlopig) Hoe zit dat met de premies van de werkenden de premies voor de AOW als het over een pakweg 20 jaar met de inflatie veel minder is. Dan zouden die premies ook flink omlaag moeten. Ze gaan alles afbreken. Ook de zorg. Ze moeten weg die vier. Zeer onbetrouwbaar volk.

  Geliked door 3 people

 3. saddy zegt:

  Valt wel mee als ik trekpop van dissel hoor: pfizer werkt voor 20 tot 30 % tegen omicron. !?!

  Een echt schandaal in 6 bedrijven is het volgende als je de plaatjes bekijkt in dit filmpje:

  Ik ken geen medicijn dat een algehele goedkeuring heeft gekregen bij 20 -30% werking (het doet helemaal niks maar we spelen de volksverlakkerij even mee). Ivermectine heeft veel en veel hogere percentages. Grof schandaal dit.

  Een tweede schandaal is dan daarbij de hoge onzekerheidsmarge die heel toevallig steeds net boven de 50% gehouden wordt (Registratie-eis).
  De werking van het “”vaccin”” neemt ook opeens weer wat toe.

  Derde schandaal is rechterplaatje waar de nul-lijn heel hoog geplaatst is. (dat is de groene stippellijn). Normaal staat de nul-lijn helemaal beneden en laat je alles weg onder die lijn. Want alles onder de min(imum)-lijn is onzin. Dit optisch bedrog doe je als je een extreem korte werkingstijd wilt verdoezelen.

  Vierde schandaal is dat omdat er in de booster hetzelfde zit als in die eerste 2 de afname in het eerste en tweede deel van het rechterplaatje even snel moet gaan. Het rechter gedeelte is echter enorm opgerekt, dus de tijdlijn is veranderd en daardoor moet het lijken alsof de een langer werkt dan de ander.

  Vijfde schandaal is dat er in het rechterplaatje gesproken wordt van afname IMMUNITEIT tegen delta en afname AFWEER tegen 0micron. Maar er is helemaal geen onderzoek geweest naar de mate van AFWEER. Bovendien: wat is AFWEER? Als dat al een medische term is (ik kan hem online niet vinden) dan is het iets met “”afweer tegen aanvallen”” . Vertaald: Minder snel te besmetten dus. Maar het woord afweer zegt niets over infectie, niets over ziekteverloop, niets over minder snel naar het ziekenhuis, niets over hoe snel je een virus door kunt geven.
  Simpel gezegd: er is geen enkel bewijs dat die booster iets positiefs doet tegen 0micron als ziekte.

  Rechtsbovenin staat “mismatch””. Dat is niet een beetje mismatch zoals van dissel met zijn “”ander jasje, ander petje enz je op de mouw probeert te spellen. Het is een totale mismatch. Iets past of iets past niet, heel simpel. In 0micron zit een stukje van de gewone corona-virussen, wat heel goed nieuws is, maar passen doet niets meer.

  Zesde schandaal. de “”vaccins”” en de pcr-test zijn heel specifiek op sars-cov-2 gemaakt toch? Gouden standaard en zo. Nu is er een mismatch tussen “”vaccin”” en 0micron. Maar de pcr-test werkt nog prima? Terwijl het virus er nu heel anders uitziet?

  Like

  • HenryN zegt:

   Ja Saddy dat was bij mij ook opgevallen 20-30% bescherming!!!!. Op een andere website heb ik al eens gevraagd: Hoe weet hij dat zo snel? Hoe is dat getest? Is dit al op mensen getest? Maar wel in de persconferentie zeggen : we weten nog niets of nauwelijks iets over omiCON! Ben het met alles wat U zegt eens .Ook P.Capel heeft al gezegd dat geen enkel vaccin zal helpen om het simpele feit dat we altijd achter de fanfare aanlopen,
   Het is allemaal bedrog dat RIVM en politiek over ons uitstorten.

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Lees maar evenmee dan zie je dus dat over de hele Europese lijn hetzelfde geldt.

  Gegevens over Omicron-varianten uit Denemarken suggereren dat mensen niets te vrezen hebben

  Gegevens over de uitbraak van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) uit sterk gevaccineerd Denemarken suggereren dat de post-vaccin omicron-variant slechts wordt gebruikt als dekmantel voor het falen van de vaccins .

  De Deense regering publiceert dagelijks zeer gedetailleerde gegevens over COVID-19-infecties en ziekenhuisopnames in het land. Dit omvat informatie die de gevallen identificeert als veroorzaakt door de oorspronkelijke stam of door varianten na het vaccin, zoals delta en omicron.

  Volgens de gegevens komen de meeste nieuwe gevallen van COVID-19 in Denemarken voor bij mensen die zijn gevaccineerd of boosterdoses hebben gekregen. Dit geldt voor gevallen veroorzaakt door de post-vaccin omicron-variant en door de andere varianten.

  De Denen hebben de afgelopen 24 uur 38558 nieuwe covidinfecties geregistreerd, Uhuhuhuh met een totaal onbetrouwbare PCR test maar dat wordt er niet bij verteld in Denemarken.

  Deense regering gebruikt ommicron om aan te dringen op meer beperkingen
  Ondanks de gegevens die aantonen dat de Denen niet bang hoeven te zijn voor ommicron, heeft dit de regering er niet van weerhouden de plotselinge toestroom van gevallen te gebruiken om de lockdown-maatregelen opnieuw in te voeren .
  Juist jah.

  https://outbreak.news/2021-12-22-omicron-data-suggests-people-nothing-to-fear.html

  Like

 5. boorzalf zegt:

  En nog zijn er schapen die kunnen niet wachten op de booster.

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Op beforeitsnews.com wordt deze clip al twee dagen aangeboden. Het waarschuwt voor aluminium nanodeeltjes in de vaccins die door de bloed-hersenbarrière breken en op lange termijn hersenziekten veroorzaken.
  Het is jammer dat deze video geen referenties heeft. Daarom is het interessant, maar heeft het voorlopig geen bewijskracht.

  https://tapnewswire.com/2021/12/bombshell-blocked-on-all-social-media-sites/

  Like

 7. Bas zegt:

  ‘We krijgen ieder half jaar een coronavaccinatie’ volgens ggd directeur

  https://pbs.twimg.com/media/FHWvGCEX0AINxSZ?format=jpg&name=large

  Like

 8. Bas zegt:

  Iets anders

  Like

 9. Meine zegt:

  Geert Van den Bossche is inmiddels van Linkedin verwijderd…
  linkedin is eigendom van Bill Gates

  Like

 10. Bob zegt:

  Zo als overal in de ambtenarij(de bureaucratie)
  wil men de de weg waarop men zit niet verlaten.
  Deze pandemie bureaucratie lijkt daarom in
  stand te worden gehouden of
  door de farma of door de politiek
  angst kultuur of deze twee samen.
  In alle gevalleen is de bevolking de klos.

  Like

 11. HenryN zegt:

  Precies wat ik al tijden probeer te duiden: Waarom is er geen immunoloog bij het OMT ???
  Antwoord: dan is er direct ruzie in dat OMT en stort het kaartenhuis onmiddellijk ineen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s