VIDEO: Ondernemers kapot – hebben 10% van hun normale kerstomzet

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Ondernemers kapot – hebben 10% van hun normale kerstomzet

 1. Peter. zegt:

  Juist de ondernemers hebben dit beleid in het zadel geholpen .Gooit iedereen de winkel open hebben ze in Den Haag een probleem,hoe moeilijk kan je het maken .

  Geliked door 3 people

 2. Gerrit zegt:

  Er mag wel geschaatst worden op de grote overdekte ijsbaan in Hoorn. Vaccinatiebewijs is niet nodig. Zal weer beredruk worden. Allemaal naast elkaar zittende schaatsen aantrekken. Wat een willekeur. !!!

  Like

 3. Harry zegt:

  En zo gaat het hele land naar de verdommenis !
  Als we niet MASSAAL KEIHARD DWARS GAAN LIGGEN , komen we in een reddeloze spiraal terecht . Vertikaal , naar benéden !

  Geliked door 2 people

 4. Julia zegt:

  Tja ondernemers helaas de Nederlanders gaan wel lekker winkelen over de grens en laten u allemaal lekker stikken. Dat is nu eenmaal de lafheid van de Nederlanders druk met wintersport en er alles voor over hebben om toch te kunnen gaan. Sorry als ondernemer blijft u nergens ook als u burger ongehoorzaamheid toont omdat het grote deel van de laffe onderdanige onderkruipers hun heil uit egoïsme elders zoeken en het geen bal interesseert als ons hele land naar de klote gaat. Als zij maar kunnen winkelen en op vakantie kunnen waarmee ze dus ondernemers in het buitenland steunen maar er wel voor zorgen dat de Nederlandse ondernemer failliet gaat. Het is werkelijk ongelooflijk dat men niet eens op het eigen volk kan rekenen. Een aantal smeerlappen is zelfs zo spijker hard dat ze ondernemers nog verraden als die een klein beetje buiten het boekje gaan en medewerkers geen mondmuil dragen. Wat dat aan gaat is er sinds WOII niets veranderd uiteindelijk was 1 op de 3 Nederlanders in de oorlog fout dus deze genen blijkt er bij velen er nog in te zitten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Als er één groep in Nederland is die zich effectief tegen dit al anderhalf jaar voortdurende “corona” wanbeleid had kunnen verzetten dan zijn dat wel de ondernemers.
  Deze ondernemers hebben dus, door niets te ondernemen, hun eigen ruiten ingegooid…

  Geliked door 4 people

 6. BigLJohn zegt:

  Als al die ondernemers braaf in de pas blijven lopen en burgers alles maar voor zoete koek blijven slikken, dan is in 2025 The Great Reset een feit. Via Build Back Better zal het hele midden en klein bedrijf naar de knoppen gaan, en burgers een speciaal paspoort (of chip in hand of hoofd) rondlopen waar heel hun doopceel in staat. Dit paspoort zal gecombineerd worden met digitaal geld, want contant geld zal niet meer bestaan. Iedereen zal een basisinkomen krijgen. Zonder een paspoort zal geen leven meer mogelijk zijn en kan de overheid automatisch zware boetes van je digitale geld innen. De Bijbel zegt dit; allen die een merkteken (666) van het beest op hun hand (chip in hand) of voorhoofd (chip in hoofd) hebben zullen niet meer kunnen kopen of verkopen. Dus willen we met zijn allen geen slaaf worden van de overheid, dan moeten de ondernemers en wijzelf een groot NEE zeggen tegen de overheid. Maar wel snel, onze tijd is bijna op !

  Geliked door 1 persoon

 7. Fred F zegt:

  Tja, die ondernemers stonden in hun handen te wrijven toen de Euro werd ingevoerd. Alles werd buitensporig duurder gemaakt terwijl je inkomen hetzelfde bleef in feite was dat al een inflatie die niemand doorhad behalve ik. En als je daar een ondernemer op aansprak wezen ze maar op het besluit van de regering, dus als de staat jou een vrijbrief geeft om de prijzen flink te verhogen dan heb je geen eer en geweten en ga je het maximale toepassen? Ik heb er geen gezien die eerlijke omrekenkoersen hanteerde. En tegenwoordig mag iedereen zich ondernemer noemen, zelfs al ben je dropshipper en zit je via je telefoon balpennen doorteverkopen via china zonder eigen voorraad (dropshipping), de tijd dat je nog een vakdiploma nodig had om je ondernemer te mogen noemen was al afgeschaft toen ik nog op school zat, ergens in de late jaren negentig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s