“Mensenjagers” moeten in Oostenrijk ongevaccineerden opsporen

(Vertaling: E.J. Bron)

Plezier in het werk met wetgeving en bestuursprocedure”

In Oostenrijk moeten speciale informanten aangesteld worden, die de opdracht hebben om personen op te zoeken en te bestraffen die zich niet tegen Covid-19 willen laten vaccineren. “Plezier in het werk met wetgeving en bestuursprocedures” zijn voorwaarden om aangenomen te worden.

Ook Oostenrijk gaat terug in het verleden, naar de jaren vanaf 1938. Want politici in Oostenrijk hebben onlangs besloten om een landelijke vaccinatieplicht voor alle Oostenrijkers vanaf 14 jaar zonder medische gronden in te voeren. Voor diegenen die weigeren zich te laten vaccineren, worden geldboetes van € 4000,- per jaar verwacht. Diegenen die niet in staat of bereid zijn de boete te betalen, dreigt gevangenisstraf.

In Linz bereidt de stad zich nu op de vaccinatieplicht voor door personen in dienst te nemen die naar vaccinatieweigeraars zoeken, bericht RT. Om de vaccinatieplicht door te drukken en om diegenen te vervolgen die deze schenden, wil de stad in groten getale “menselijke jagers” inzetten, dus verklikkers.

Deze “menselijke jagers” hebben als taak om ervoor te zorgen dat de ongevaccineerden hun pittige geldboetes betalen en andere dwangmaatregelen tegen opstandelingen nemen. In haar sollicitatieadvertentie wijst de stad Linz erop dat de baan vooral geschikt zou zijn voor personen die “plezier in het werk met wetgeving en bestuursprocedures hebben”.

In Oostenrijk worden het verklikken en de blokhoofdenmentaliteit weer bevorderd. Of de jagers ook een premie, een soort kopgeld, voor elke gepakte weigeraar van de gedwongen vaccinatie in eigen zak mogen steken en hoe hoog het kopgeld zal zijn, is op dit moment nog niet bekend. Maar ook destijds verrieden de blokhoofden en verklikkers hun buren voor niets.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Mensenjagers” moeten in Oostenrijk ongevaccineerden opsporen

 1. Frits zegt:

  De Kerstwens van de Overheid. Omdat ze u het allerbeste gunnen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Het fascisme en de censuur zal door het door Schwab vergiftigde kabinet worden overgenomen. Rutte en de rest van de bende zijn overeengekomen het fascistische beleid van Schwab in Nederland zo snel mogelijk in te voeren. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/de-staat-pleegt-een-coup-wappies-hebben-gelijk-samenwerking-met-great-reset-wef-en-permanente-verandering-van-dagelijks-leven/
  https://www.frontnieuws.com/nederlandse-kabinetsleden-sluiten-juridisch-bindende-overeenkomsten-met-wef/
  Rutte, Kaag en de overige fascisten zijn onbetrouwbare volks- en landverraders, De nieuwe zet van onderdrukking wordt besproken de zogenoemde lange termijnvisie om de ongekende dictatuur gewetenloos door te drammen. https://www.telegraaf.nl/financieel/212648624/het-langetermijnplan-van-den-haag-andere-manier-van-leven-nu-corona-veel-langer-blijft Miljoenen mensen zijn er met open ogen in de schandelijke leugens getuind met medewerking van de linkse media en propagandazenders. In ieder geval 2 januari is er al een grote demonstratie gepland in Amsterdam https://www.ninefornews.nl/2-januari-grootste-mars-van-de-menselijke-verbinding-in-amsterdam-het-is-nu-of-nooit/ Laten we hopen dat duizenden mensen hieraan deel nemen wordt er dan niet door dit kabinet geluisterd dan is het helaas tijd om met miljoenen mensen naar Den Haag te trekken om het Schwab fascistisch regime omver te werpen en nieuwe verkiezingen te eisen.
  Pas op de slang Rutte komt even weer mea culpa spelen tijdens zijn kerstinterview. Waarschuwing laten u niet langer om de tuin leiden en u niet langer wurgen door deze giftige slang alles wat hij heeft gezegd zijn leugens het is een huichelaar die allang de agenda met Schwab heeft afgetimmerd t.b.v. de great reset https://www.telegraaf.nl/nieuws/962772398/rutte-na-roerig-jaar-fouten-heb-ik-te-corrigeren Sorry maar fouten in het beleid corona is bekend maar toegeven flinke missers en fouten de afgelopen 10 jaar te hebben gemaakt daar zal hij zich nimmer voor verontschuldigen. Het is en rat en blijft een rat. We kunnen nog maar hopen op een lichtje aan het einde van de tunnel dat zou zijn als dit gewetenloze en schaamteloze kabinet binnen 1 week uit elkaar klapt. Wie spuugt dit misdadig zooitje nog niet uit wat mij betreft is het nu de klap op de vuurpijl en is een revolutie waard. De gewetenloze corrupte bende heeft uiteindelijk het volk de oorlog verklaard. Het gaat van kwaad tot erger.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Vraag me af nu de omicronvariant mee valt of ze nog doorgaan met dit achterlijke beleid. Ik denk wel dat de ogen van meer mensen open zullen gaan. Overigens houdt dit niet op. Veel Obesitas mensen hebben zich opgegeven voor een operatie maagverkleining. Het is ziek hartstikke ziek. Nog is het niet doorgedrongen dat e zelf aan de bak moeten. En de media brengt het alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Dit kabinet wil helemaal geen gezonde bevolking. Kennis/gezondheid/goed onderwijs? Het interesseert ze geen klap. Dat er nog mensen zijn die in deze regering geloven zegt veel over hunzelf. Deze coronatijd heeft mij in ieder geval nog meer dan ik al had laten zien dat het volk hard achteruit is gehold wat gezondheid/kennis/moraal/normen en waarden betreft.Het zijn net kinderen met als voorbeeld dat kabinet en veel nitwits van de Tweede Kamer. En dan achter ongevaccineerden aanhollen,maar het werkelijke probleem niet willen benoemen zoals veel dikke allochtonen om maar een voorbeeld te noemen. En voor die mensen moet ik me constant laten prikken? Diezelfde Overheid haalt al deze mensen binnen (KAAG) Nog meer ramadanklanten met diabetisch hoge bloedruk en ga zo maar door.

  Like

 4. karton zegt:

  Van oudsher heeft Oostenrijk een naam op te houden v.w.b. mensenjagers.

  Geliked door 2 people

 5. Ronald B zegt:

  Dit zijn de echte razzia’s……ze hebben NIETS geleerd!!! Ik kom in ieder geval nooit meer in of door Oostenrijk!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Als dit in Nederland gaat gebeuren kunnen we onze pret op. In de speelfilm Andris Riphagen zegt een Duitse ss officier tegen de Amsterdamse politie “jullie zijn de beste joden jagers van Europa, jullie kunnen trots zijn op je zelf”. En dat met in het achterhoofd met 5000 extra boa’s die ze zullen in zetten. Tja, zegt maar….

  Geliked door 1 persoon

 7. raider zegt:

  De SS is terug in het land waar het thuis hoort punt.

  Like

 8. Frauke zegt:

  OMG…

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Wat ze in Oostenrijk van plan zijn zal zo goed als zeker hier ook gebeuren.
  H. de Jonge(nog steeds demissionair)wil dat ook, met de postcode, zei hij
  eerder in de 1e Kamer. Feit: iedere Nederland staat geregistreerd bij de overheid.
  Donor of niet. De vaccinweigeraars hebben een prik-oproep gekregen.
  Als ze daar niet op reageren nemen ze aan dat je een weigeraar bent.
  Dat wordt nog spannend in 2022… Krijgen we de prik-GESTAPO aan de deur.

  Geliked door 2 people

 10. BosscheBol zegt:

  Walgelijk dat “mensen” zich hiervoor lenen.
  Oostenrijk schaft de grondwet volledig af en is een totalitaire staat geworden.
  Gaat Nederland dezelfde kant op?

  Geliked door 1 persoon

 11. vangie1206j zegt:

  Nog even dan hebben ze een burgeroorlog.

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  Ook wel koppensnellers genoemd

  Like

 13. droevige mof zegt:

  Wat er met een hazenjager kan gebeuren zien we in dit verhaal uit Piet de Smeerpoets (Struwwelpeter) geschreven in het jaar 1845. In Duitsland werden de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid onderdrukt, en drie jaar later was er de revolutie.
  De jager.
  De video zal waarschijnlijk snel van youtube verwijderd worden, omdat het associaties oproept met hedendaagse mensenjagers. (Duits en Engels ondertiteld)

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Het idee alleen al om te gaan wintersporten in zo een vreselijk misdadige fascistische staat. Hoe halen mensen het in hun hoofd om zelfs nog hals over kop naar de wintersport te gaan waar jacht op burgers wordt gemaakt dat gelijk staat aan de misdaden tijdens WOII. Maar ja het is ook Oostenrijk dan hoeven we alleen maar even naar de geschiedenis te kijken.

  Geliked door 1 persoon

 15. oprechtegeus zegt:

  1940-1945. Jodenjagers ontvingen voor het verklikken van joden bij de Sicherheitsdienst een premie van f. 7,50 per verklikte jood. Herfst 1944 stagneerde de deportatie van joden. Het judasloon werd ter extra aanmoediging verhoogd tot f. 40 per verklikte jood. Voor dat laatste bedrag werd zeer waarschijnlijk ook de familie Frank verkocht. In Oostenrijk is het nu weer zo ver: l’ histoire se répète. Daar wordt voor het verklikken van ongevaccineerden al personeel geworven. De hoogte van het judasloon moet nog worden vastgesteld. De nazi’s onder ons kunnen op termijn hier ook aan de bak. Leuke bijverdienste !

  Geliked door 2 people

 16. Bas zegt:

  Ondertussen de grondwetswijziging in Duitsland….rechten worden ‘eingeschränkt’.

  https://pbs.twimg.com/media/FHTvcAGXEAkqrA4?format=jpg&name=medium

  Ist er wieder da…?

  https://pbs.twimg.com/media/FHTvcAMWQAcMkIE?format=jpg&name=small

  Like

 17. Meine zegt:

  Dit heeft niets met gezondheidszorg te maken….

  Like

 18. Bob zegt:

  Het Cidi, CJO en NIW vinden net als 40-45 de Joodse Raad
  dat je naar de heersende regering moet luisteren.
  Wat in de duits sprekende gebieden begon werd
  hier overgenomen. Wat toen daar was werd hier
  overgenomen.
  Door de techniek is onderduiken nu niet meer
  mogelijk.
  Alleen een sterk verzet kan ons nog helpen.

  Like

 19. ronjaspers zegt:

  De nazi,s zijn terug van nooit weggeweest.

  Geliked door 1 persoon

 20. Ruben zegt:

  Helaas. Onze voorouders hadden het tij kunnen keren.
  Wij zijn nu te laat.
  Gevaccineerd of niet, we zijn allemaal de pineut.
  Wat kan een maatschappij snel veranderen in korte tijd.
  Ipv op joden en onderduikers te jagen, nu op ongevaccineerden.
  Het maakt niet uit of je vervolgd word omdat je joods bent, donker, christen of ongevaccineerd.
  Dit is puur fascisme.
  De vergelijking gaat inderdaad niet op met voor en tijdens de WO11.
  Nu is het wereldwijd.
  Het normale leven is toch al voorbij, de ellende moet nog beginnen.
  Alles zal pas goed komen na de wederkomst van Jezus Christus.

  Like

 21. Ravian zegt:

  Ja ja, dat komt er nu van als “extreem rechts” aan de macht komt, daar waarschuwt links niet voor niets al jaren voor.
  Oh, wacht even…
  Wie had dat ook al weer gezegd, dat de antifascisten de nieuwe fascisten zouden worden?
  Was dat Churchill niet?
  Laatste waarschuwing dus voor al die imbecielen die nog altijd weigeren te erkennen dat Hitler links was en alle socialisten nazistische fascisten zijn.
  De volgende “waarschuwing” is een dictatoriale laars in je nek, en een enkeltje goelag of plaats van executie.

  Geliked door 1 persoon

 22. Joepiedepoepie zegt:

  Wanted dead or alive?
  Vogelvrijverklaard?

  Like

 23. bezigebij63 zegt:

  In de oude glorie hersteld. Een knaak per ingeleverde Jood bij de Sicherheitsdienst. Nu voor een ongevaccineerde….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s