Mohammed is de populairste jongensnaam in Israël: Wordt de joodse staat weldra Arabisch?

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Israël heeft een enorm demografisch probleem en loopt gevaar om al binnen afzienbare tijd geen joodse staat meer te zijn. De plaats van de populairste naam duidt aan welke kant het opgaat.

In 2020 was niet bijvoorbeeld David of Moshe de meest voorkomende naam die aan baby´s in Israël werd gegeven, maar: Mohammed. Dit blijkt uit de gegevens van het Israëlisch Bureau voor de Statistiek.

Bijna 2400 jongens werden vorig jaar naar de oprichter van de islam, de profeet Mohammed, genoemd, deelde het Israëlische Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag mee. De naam is vooral overheersend in de islamitische gemeenschap van het land. Volgens de gegevens van het CBS maakten eind 2020 ongeveer 1,7 miljoen moslims 18% van de Israëlische bevolking uit.

Zoals de vele nieuwgeboren Mohammeds laten zien, ligt hun reproductiecijfer ver boven dat van de joodse bevolking, waarbinnen slechts de orthodoxe joden over voldoende kinderen beschikken.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Mohammed is de populairste jongensnaam in Israël: Wordt de joodse staat weldra Arabisch?

 1. Harry zegt:

  De soepjurken kunnen wel geleidelijkaan heel Israël bevolken , maar als er een nederzetting gebouwd wordt op terrein dat volgens die lorrenkoppen palestijns gebied zou zijn , dan staat de halve wereld steilrecht overeind .
  Jammer dat de Israëli’s het zo ver hebben laten komen dat er arabieren in hun land wonen .
  Politiek-correct oorlogstrauma ?

  Like

 2. Bob zegt:

  Islamieten is net als onkruid snel
  groeiend en niet uit te roeien.
  Net als hier krijgen de Arabieren
  te veel voorrechten.

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Israel gaat dezelfde kant op als europa. Hun liberale wetgeving is niet opgewassen tegen de stormloop van de islam. Alle arabieren in israel met een israelisch paspoort, zijn in de eerste plaats moslim en daarna pas Israelisch staatsburger (vinden ze zelf). Die zullen dus eerst hun koranwetten volgen en daarna pas de seculiere wetten van de staat. Daarom zien we nu dat israeliers aangevallen worden door israelische moslims omdat ook voor deze moordenaars de jihadwet geldt. Om dat tegen te gaan, dienen alle arabische israeliers van hun nationaliteit te worden ontdaan en vervolgens over de grens gezet naar palestijns gebied. In dit conflicht geldt alleen maar het meedogenloze recht van de sterkste, zonder pardon en zonder genade. Sla ze niet alleen neer maar roei ze uit, verdelg de palestijnen als ongedierte. Er zijn geen goede moslims, er zijn alleen maar vijandige en gevaarlijke moslims. dus….. zie hiervoor.

  Like

 4. Met Israël zal hetzelfde overkomen (als ze niet snel handelen met dit probleem) als met Servië in Kosovo, daar waren ooit 80% Serven en nu zijn er 5% en dat is een bekend jihad-tactiek, van binnenuit het land veroveren.

  Like

 5. Johan P zegt:

  Nou ja, de Israeli’s zijn toch al druk bezig zichzelf om zeep te helpen met die prikken. Ironisch genoeg Pfizer, een Duits/islamitisch brouwsel.
  Er zullen daarom in een paar jaar dus niet voldoende gezonde joodse Israeli’s meer zijn om de stormloop te keren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s