Het OMT . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het OMT . . .

 1. boorzalf zegt:

  Willy houd weer een kerst toespraak, paar woorden naar geluisterd en gelijk weg gezapt dat gelul over klimaat verandering komt me strot uit. En weer zonder kerstboom.

  Geliked door 6 people

  • Julia zegt:

   boorzalf Wat denkt u dat het kost een kerstboom. Verder die zogenoemde Kersttoespraak niet bepaald verrassend. Ook nog eens van te voren opgenomen want Willem en aanhang zij zullen tijdens de feestdagen wel elders vertoeven. Toch triest dat we zelfs op 1e Kerstdag dat klimaat gezanik aan moeten horen en vooral de jaarlijkse herhaling over verbinding. Dan ook nog continu elk uur via de radio propaganda over de boosters dat komt nu ook wel ieders strot uit. Vervolgens doet de de NOS er ook nog een schepje bovenop https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/totale-gekte-advies-nos-zet-ramen-open-tijdens-kerstdiner-en-draag-maar-een-warme-kersttrui/ Nee we zullen de ramen wijd open gooien en de verwarming hoog zetten wat moeten Willem en de rest van de klimaat hysterische aanhangers hiervan weer denken. Kortom ik heb de radio maar uitgezet en draai mijn eigen muziek, tv laat ik op zwart en geniet van mijn dagen. Wat is het toch een verademing om geen gezanik over boosters en omikron aan te hoeven horen.

   Like

 2. hannah zegt:

  het niet aan de coronaregels houden heeft hij maar niet aangesproken, alsmede de jacht …. vergeten ….

  Like

 3. Jean zegt:

  Is dat de nieuwjaarsbrief van het OMT?

  Like

 4. leeuw7 zegt:

  Het OMT is een vervloekte club semi-wetenschappelijke zwets-majoors in dienst van de vaccinazi’s,het nieuwe toekomstige fascisme !! Deze mensen zullen met zekerheid zich mogen verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Deze arrogante boeven zullen zich hoe dan ook moeten verantwoorden voor hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!! Ook dat stuk vreten die zich nu nog koning mag noemen mag zich samen met zijn schaamteloze vrouw verantwoorden voor hun medewerking aan de huidige vaccinazi’s!! Uiteindelijk zal dit stuk vreten zich moeten verantwoorden voor voor DE KONING der koningen!!Deze KONING heeft uiteindelijk gelukkig het laatste woord over al deze geïnstitutionaliseerde boevenbende’s met hun nietszeggende waardeloze adviezen,ook de huidige totaal gecorrumpeerde rechterlijke macht zal het loodje leggen!! Dat is nog eens een boodschap voor diegenen die werkelijk deze KONING der koningen tot hun HEER hebben aangenomen !!Het is zelfs voor de voorgenoemde geïnstitutionaliseerde boeven nog genadetijd,dus de keuze is aan dit afgrijselijke tuig zelf!!!

  De dood of het LEVEN!! YESHUA (JEZUS) of de dood!!Ja slechts ÉÉN WEG leidt naar het leven,deze WEG is ook bestemd voor al die misleide moslims!!

  Shalom van Léon van Duren

  Geliked door 2 people

 5. Hovawart zegt:

  Allen hebben zij gestudeerd aan hetzelfde instituut om hun Brevet van Onvermogen te halen…

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Hovawart. U vergeet één belangrijk aspect van hun studie : zij slaagden állen Cum Laude !! Zélfs voor hun examen “schoen-strikken” slaagden zij Cum Laude !! Ongelooflijk toch ?!

   Like

 6. Jan zegt:

  Wat zeker is en dat is niet te best

  DR SUCHARIT BHAKDI: ORGANS OF DEAD VACCINATED PROVES AUTO IMMUNE ATTACK – 22/12/2021

  Video
  https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Die griezels zitten alleen nog maar naar een opening te zoeken om in januari nog zwaardere maatregelen te kunnen opleggen. Ongekozenen regeren hier in Nederland, Brussel voorop, maar ook het OMT, Ernst Kuipers, Diederik Gommers, en niet te vergeten Klaus Swab en Bill Gates. En niet te vergeten hun handlangers Rutte en de Jonge c.s. En wat te doen nu we voortaan geconfronteerd worden met gestolen verkiezingen ? We kunnen niets meer. Het werd alweer een voortzetting van dat oude horror-kabinet, uitgebreid met Kaag en mogelijk ook Ernst Kuipers !

  Geliked door 3 people

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Trekpop willie heeft gedaan wat de touwtjetrekkers van hem wilden. Koning zijn is om gek van te worden. Als je zou willen zeggen “nederlanders en verwant tuig, krijg de klere” moet je dat euphemistisch verpakken als “beste landgenoten, u kunt allemaal ernstig ziek worden door ziekten die vanaf de middeleeuwen ons volk decimeerden. Dat u speciaal de vliegende tering moge treffen want van deze ziekte staat vast dat geen genezing mogelijk is. Dat is mijn kerstwens aan de nederlandse bevolking en aan allen die binnen de nl,landsgrenzen verblijven al dan niet op onze kosten. Allen die dit leze, gegroet. Bij de gratie gods (niet van Allah), koning willem de verschrikkelijke.

  Geliked door 3 people

  • oudmarinier zegt:

   Zijne Bolle Bierzuipende Overbodigheid , kan zelf de “vliegende tering” krijgen wat mij betreft …en hopelijk de rest van ’t gezin en familie ook.

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   scherpschutter1943 Willem en zijn voorgangers allemaal betrokken bij de Bilderberg clan. Zij zijn degenen die mee heulen met de grootste misdadiger Schwab en de rest van het elitaire machtszieke tuig. Ze houden er een zeer luxe leventje op na op kosten van het klootjesvolk. Strijkt onrechtmatige subsidies op. Miljoenen kost die nietszeggende poppenkast per jaar. Het zijn grote egoïsten en uitnemers. Niets in het belang van het volk zichzelf op de borst slaan van kijk mij ik heb met de toeslagen ouders een gesprek gehad nou daar schieten die mensen wat mee op en nog is het wachten op geld, hetzelfde voor de Groningers al die jaren vechten voor schadevergoeding en ga zo maar door. Wat een toespraak was het weer zonder een kerstboom of zelfs kerststukje op de achtergrond. Nee natuurlijk niet dat is weer om de multi culti vergaarbak Nederland niet voor de kop te stoten. Kijk naar Spanje, België en Engeland keurig zoals het hoort een toespraak in een voor de Kerst toepasselijk decor. Maar ja Nederland een doorgeslagen land met een goedgelovig onderdanig volkje dat ondertussen wel voor haar totale ondergang tekent. Wat mij betreft kunnen die Oranjes morgen nog hun biezen pakken en vertrekken naar Duitsland die duitsers zijn toch gek op de Oranjes. Paleizen genoeg in Duitsland maar wel dan ook de miljoenen uitkering voor rekening nemen.

   Geliked door 1 persoon

 9. Frits zegt:

  Wetenschappelijk zeer sterk onderbouwd. Geen speld tussen te krijgen. Bewijzen te over. De wereld loopt op zijn eind. Edoch redding nabij. Pleeg zelfmoord door vaccin en booster. Help de mensheid. U doet het tenslotte voor de ander. Big Tech en Farma en Schwab en Gates enzo.

  Like

 10. LUCIA zegt:

  We Worden OMT-regelt en OMT-volkt… wij de prik des doods… en een vervelende langzame dood …ooit gehoord van vluchtelingen die gevaccineerd worden ????…schijnt een akkoord over gesloten te zijn aan de onderhandel tafels..internationaal.

  Like

 11. saddy zegt:

  Ik mis “”potentieel””. Het mode-woordje van rutte de afgelopen 2 weken.

  Potentieel kan de zon ook elk moment ontploffen dus waarom zou je ooit nog naar je werk gaan?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s