Hoe de Bilderberg-groep, Brussel en hun trekpoppen het succesvolle West-Europa tot een hel hebben gemaakt

(Door: “Balkanske priče”)

De globalistische Bilderberg-groep heeft de EU opgericht om Europa zo gemakkelijk mogelijk in de Nieuwe Wereld Orde te duwen. Het was in 2009 Bilderberg-voorzitter Etienne Davignon die in een interview meedeelde dat de Euro als enige betaalmiddel in Europa feitelijk een ‘aanbeveling’ was geweest van de Bilderberg-groep. Deze Bilderberg-club, net als de Deep State (schaduwregering van de VS) streeft naar een politiestaat, geleid door een wereldregering, bewaakt door een wereldleger, financieel gesteund door een Wereldbank en bewoond door een bevolking die volledig gevolgd kan worden dankzij geїmplanteerde microchips. George Orwell, “1984”, waarschuwde lang geleden ook voor dergelijke gevaren die op de loer liggen in een maatschappij met onder andere vergaande technologische ontwikkelingen, die de individuele burger geheel kan gaan controleren etc. En wat een toeval, Klaus Schwab (wiens familie een nazi-verleden heeft) zegt onlangs trots dat hij iedereen zal chippen, zodat iedereen gecontroleerd kan worden. Met de corona-zwendel wil Schwab de mensheid zeer snel in één wereld-concentratiekamp plaatsen…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Hoe de Bilderberg-groep, Brussel en hun trekpoppen het succesvolle West-Europa tot een hel hebben gemaakt

 1. pepo Copyright zegt:

  Én door wie is deze bilder-berg opgericht?
  En wie heeft een grote vinger in de bilderpap, én zijn vaste bezoekers sinds de oprichting.

  Juist ja, Nederland is véél en véél dieper betrokken in deze onderwereld dan dat ook maar enig mens kunt bedenken.

  En dan op Konings dag staan al die onnozele weer met hun oranje vlaggetjes te zwaaien 😬

  Maar laten we het positief bekijken.
  Al die oranje vlaggen zwaaiers stonden ook vooraan voor de eerste prik.
  Mensen zijn net dieren 😜

  Geliked door 4 people

 2. ronjaspers zegt:

  The Balkans Chronicles.Goed artikel,en blij dat je die nazi bilderberg groep aanhaalt die bestaat uit zeer rijke machtige invloedrijke figuren.Wat ik niet begrijp is dat de machtige nazi bilderberg groep opgericht in nederland in 1954 medeoprichter nazi/sser nepprins bernhard op de achtergrond verdwijnt terwijl het onbekende WEF opgericht in 1971 door nazi/rotschild klaus schwab op de voorgrond verschijnt.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Tja weer zo’n verhaal waarin we slachtoffers zijn… maar een vraag, waarom hebben we niet genoeg ballen om zelf de problemen aan te pakken, waarom pikken we het dat mensen die hier een paar maanden zitten, onze huizen inpikken, waar wij 15 jaar op moeten wachten.
  Er zijn bewijzen, harde bewijzen, dat mensen in een zwerversbestaan terecht komen hierdoor hun baan en alles verliezen niet door drugs maar puur omdat hen niks anders dan de straat rest waardoor je automatisch alles verder ook verliest, zelfs je kinderen je worden afgenomen.

  Heeft de PVV ook maar een rechtszaak hierover geïnstigeerd/opgezet…. sterker nog onze rechtsgang zou overspoelt moeten worden met rechtszaken over deze aperte discriminatie van de autochtone bevolking ….gebeurt dat …..nee…en als we het toch over rechtszaken hebben, waarom pikken we het jarenlang dat het rechtssysteem volledig uitgehold en gecorrumpeerd raakt/ is geworden , zelfde verhaal voor de zorg , de politie , het onderwijs /..veeg de stront maar uit je ogen allemaal.

  We zijn genaaid door politici als Balkenende en Rutte….en voorgangers van grepen in de pensioenkas tot ons de EU in naaien terwijl de ander jaren later t ons de NWO in naait…en wat doen wij …wij houden vrolijke gezellige straatfeestjes en noemen het protesteren …weet je ga maar kijken hoe het echte protesteren vroeger toeging …ja hier in Nederland ..toen de mannen nog ballen hadden en al dat gejengel en gezeik over de PVV… sorry maar die zijn de aerosolen van een voedselvergiftiging nog niet waard.

  Alle gevechten van de PVV vinden plaats in de arena waar nooit bloed vloeit en dat is in de 2e kamer…het bloed bedoel ik figuurlijk…. ik wil zeggen het zet f…g geen zoden aan de dijk . Agema had bewijzn dat onze Zorg- premies voornamelijk onterecht naar opvang van vluchtelingen ging.
  Schitterend om dat dan buitens’kamers uit te vechten, gebeurde dat …neen… het zijn kartonnen tijgers en het geheel doet me denken aan al die fake worstelwedstrijden waar zoveel mensen gek op zijn …allemaal nep..

  2022 Heaven knows wat dat gaat brengen… maar ik weet een ding zeker, Nederlanders zijn experts in het klagen en met onze ballen a la Madurodam, maken we ons alleen maar onsterfelijk belachelijk….Niemand is nog bang voor ons…echt niemand.
  Poogt er iemand uit de krabbenton te klimmen dan roepen we hem 5000 redenen toe waarom vluchten niet zal lukken en als het echt lijkt te lukken…. trekken we hem allemaal collectief naar beneden, terug in de ton want “samen”…. in laffe destructie …ook wel “maten naaien” genoemd… daar blinken we echt in uit

  Geliked door 3 people

 4. Edwin Vissers zegt:

  Omicron Draconian, Fallen Angelic Legions

  https://www.bitchute.com/video/es9ENLoL5X01/ ————————- lookie lookie

  Omicron Draconian, Fallen Angelic Legions: zijn een Seraphei Gold Order Fallen Angelic-rashybride, gemaakt met de insectoïde-reptielachtige-dinosaurussoorten , oorspronkelijk gezaaid op Density-4-planeet Vega (Lyra) 950 miljard jaar geleden, met de genetica van de Black Sun DNA 10-strengen . Het draconische Omicron-ras begon af te dwalen, verhuisde naar het Orion-systeem en zette de verovering van de heerschappij voort in de sterrenstelsels van onze tijdmatrix. Ze werden bekend als de “gevallen serafijnen”, ook wel de ” drakenmot ” genoemd., de voorvaderen van het hedendaagse D10 Orion-Drakonian Fallen Angelic Legion. De Omicron zijn bondgenoten met Zeta-Rigelian, sommige Odedicron-Reptilian en Marduke-Dramin-Anunnaki. De meeste Omicron-draconiërs sloten zich in 2000 na Christus aan bij United Intruder Resistance (UIR); rebellen weigeren UIR voor hun eigen Omicron-Drakonische OWO-agenda.

  De Omicron Draconians Legions of Orion zijn in oorlog met ons mensen en de Christos Guardian Angelic-rassen. Ze zijn tegen de Schepper, ze zijn tegen de Wet van Eén en zijn antichristos, ze zoeken onze dood of volledige heerschappij over ons. De valse geloofsbelijdenis van de Legioenen van gevallen engelen promoot de aanbidding van externe goden, engelen en valse verlossers. Het valse “Tempeliers”-geloof verwerpt de ware leringen van de Innerlijke Christus en menselijke vrijheid, misleidt de mensheid tot machteloosheid, angst en onderdanigheid, en leidt de mensheid af van het omarmen van haar erfgoed als een Engelachtig Ras, waardoor het menselijk lot wordt overgeleverd aan de genade van valse goden. Het is een oude spirituele multidimensionale oorlog en ze vallen ons op alle fronten aan, fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en psychisch. Veel van onze ideeën en waarden over wat we denken dat goed is, zijn eigenlijk geworteld in slechtheid en kwaad, deze wezens zijn satanisch en Luciferiaans. Ze vallen onze genetica aan en manipuleren ze, ze verwijderen of bewerken en veranderen onze religieuze en spirituele heilige teksten en vervormen onze geschiedenis, dus uiteindelijk raakt ons ras verloren en vervormd en gescheiden van de Bron-God. De meeste mensen volgen een van hun vele geloofssystemen die indruisen tegen de Christelijke Wet van Eén.

  planeten:
  • Alnitak (Orion)
  • Alnilam (Orion)
  • Alfa Draak
  •Bellatrix
  Hybride rassen:
  •Dracos
  mens-hybride (hagedis-hominide, sommige “morphen” tot mensachtig) Aarde / Binnenaarde
  •Phalzants
  “Chupacabra” , Omicron-Odedicron-zoogdier-hybride, gecreëerd door de Drakon ongeveer 1 miljoen jaar geleden tijdens de tweede zaaiing van het engelachtige menselijke ras tijdens de Atlantische (Atlantische) periode. De Drakon combineerde bepaalde dierlijke stammen van de Drakon-planeten met verschillende aardse dieren om het Phalzants “Chupacabra” wezen te creëren. De Phalzants en afstammelingen van de Draco’s helpen momenteel Zeta-bezoekers met aardse agenda’s die schadelijk zijn voor de menselijke bevolking.

  •Kurrendara
  Oranje Zeta-hybride (Dracos-Anunnaki-Zeta Rigeliaanse hybride), van Nibiru

  •Azazael
  blauw-mens-reptiel , Omicron-Zephelium hybride, Bellatrix.

  • Marduke-Dramin
  insect-mensachtige , Omicron Draconische + Anunnaki hybride
  • Nephedem-Omicron
  mens-hybriden
  Valse geloofsbelijdenissen | Tekstvervormingen | verenigingen:
  • Ridders van Malta / Katholieke Tempeliers
  • Romeinse “maffia”
  • Schotse “McDonald” raider-lijn
  • Nazi geloofsbelijdenissen
  • Mystieke scholen “Black Sun”
  • Curendara / “Dramin Drakenkoningin”
  • Sjamanisme (Native American, Peru, Afrika)
  •Haitian / African “Voo-Doo”
  • Rooms-katholieke controlebelijdenissen
  • Tolteken-Azteken
  •Inca
  •Islamic
  • WICCAN / Pagan
  • Vervormingen van Reiki-tekst
  • valse claims van Guardian Alliance
  organisaties:
  • Confederatie Drakonian-Orion
  Illuminati Royal Blood Lines
  Atlantisch:
  • Etruaanse koning
  •Etalian King (Atlas-Etruan King hybrid)
  • Roman Remus King (Etalian-Lathin King hybride)
  • Farizeeën-Semetische Drakenkoning (Hibiru)
  • Hallah Koning (Hibiru)
  Hedendaags:
  • Dragon King (Sumerisch, Egyptisch-Tuthmosis-Ramses, Chinees, Japans, Germaans)
  Infiltratie van menselijke stammen:
  Midden-Oosten/Perzisch (Ur, Hibiru, Hebreeuws, Akkadisch), Taliban, Sumeria, Ionisch (Etruskisch en Romeins), Duits/Russisch, Angelsaksisch, Aziatisch/China (Yu), Afrikaans, Azteken, Inca’s, Native American.

  Like

 5. Edwin Vissers zegt:

  UItleg over het Griekse alfabet in de oudheid

  Kennis is macht https://youtu.be/X0YCOD4ip58

  De delta is een Pyramide

  Omicron is een rondje ,maar het symboliseert een oog

  Plaats ze nu in mekaar en je hebt alziend oog

  Het alziende oog en piramide op het dollar-biljet
  Het alziende oog boven de piramide werd in 1782 toegevoegd aan de achterzijde van het Grootzegel van de Verenigde Staten. In 1935 besloot president Roosevelt, een 33e graad Vrijmetselaar, om het symbool van de Grootzegel aan het 1-dollarbiljet toe te voegen. Het oorspronkelijke ontwerp van deze Grootzegel is gemaakt door Pierre Eugène Du Simitière en stamt uit 1776. In hetzelfde jaar werd ook de Beierse Illuminati door Adam Weishaupt opgericht.

  Het is ook het jaar waarin de Verenigde Staten zijn ontstaan. De Verenigde Staten werden op 4 juli 1776 door middel van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring officieel bekrachtigd. Door deze verklaring verklaarden de 13 voormalige Britse koloniën zich soeverein en onafhankelijk van Groot-Brittannië.

  Het oog op het Grootzegel wordt gezien als de aanwezigheid van God, die de voorspoed van de Verenigde Staten gunstig is gezind. Het oog is boven een onafgemaakte piramide geplaatst, hetgeen de toekomstige groei van de Verenigde Staten weergeeft. De 13 treden van de piramide vertegenwoordigen de oorspronkelijke 13 staten, die uit de voormalige Britse koloniën voortkomen. Wellicht symboliseert dit nummer ook de 13 Illuminati bloedlijnen, die al eeuwenlang de macht in handen hebben.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Het geopolitieke drama voltrekt zich voor onze ogen, en we zien het enkel met lede ogen aan……
  We geven alles barmhartig weg, in kerstgedachte,…..” For the Greater Good ” de great reset.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s