Bram Moszkowicz vindt Thierry Baudet heel intelligente man

Bram Moszkowicz vindt Thierry Baudet een heel intelligente man. Hij vindt het een gotspe dat de politicus antisemitisme verweten wordt. “Hij is veel te intelligent om een antisemiet te zijn.”

Thierry Baudet, de leider van Forum voor Democratie, wordt door critici beschuldigd van antisemitisme. Bram Moszkowicz, die van Joodse afkomst is, vindt dat onzin. Ze praten er samen over in de nieuwste editie van weekblad Privé. Voor dat blad speelt Bram af en toe journalist, tussen al het geroddel in Shownieuws door.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bram Moszkowicz vindt Thierry Baudet heel intelligente man

 1. Joepiedepoepie zegt:

  De pvda vvd grlinks d666 alle zijn linkse communisten die dit demoniseren net als bij jan maat en pim fortuin?

  Like

 2. Bob zegt:

  Als een paar mensen in Den Haag
  het nivo van Thierie en Bram zouden
  hebben zou er waarschijnlijk een minder
  ja knikkend mensen in zitten.
  Sommige spelen net of ze een eigen
  mening verkondigen, maar die slaan wartaal
  uit. Vooral degene die oppositie attakeren.
  Het valt mij op dat er in de kamer bij de correcte
  partijen een verkapt antisemitisme heerst.
  Mijn voelhorens hebben zich voordat fenomeen
  ontwikkeld.
  De antisemieten verwijten de andere
  antisemiet te zijn.

  Like

 3. karton zegt:

  Zou “Mosje” de politiek in willen ?

  Geliked door 1 persoon

 4. leeuw7 zegt:

  Thierry Baudet en z,n vier medestrijders zijn bijna de enige kamerleden die de strijd aangaan met de ernstigste oorlogsmisdadigers van na de tweede Wereldoorlog!!Mijn familieleden ,opa en oma zijn op 19 november 1943 vermoord te Auschwitz,nadat zij eerst twee jaar werden uitgesloten uit het openbare leven (in combinatie met het dragen van een davidster,verboden voor restaurants,zwembaden,parken ,enz….)met stilzwijgende goedkeuring van zeker 99% van de laffe achterbakse Nederlandse bevolking,alleen vanwege het feit dat zij Joden waren ! Na twee jaar zijn zij met behulp van de achterbakse angstige Joodse raad en Nederlandse politieagenten op transport gezet naar Auschwitz en vermoord!!Want Befehl ist Befehl,net zoals nu 79 jaar later!! (Zelfs de reiskosten naar de dood hebben zij zelf betaald,te zot voor woorden Nederland)Nog nooit heb ik als nabestaande vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog één fatsoenlijke verontschuldiging of enige hulp vernomen van de Nederlandse overheid ,over die nalatige zogenaamde Joodse hulpverleningsinstanties als het geïnstitutionaliseerde CIDI maar te zwijgen!! Mijn vader heeft deze traumatische ervaringen waarschijnlijk nooit overwonnen !!Nu anno 2021 zal ik mij met zekerheid niet laten chanteren voor een prikkie om een zogenaamde QR-code te kunnen krijgen!! Ook de meerderheid van de Nederlanders zijn niet solidair met hun ongevaccineerden lotgenoten,te ziek voor woorden!!!
  Nooit zal ik mijn lichamelijke integriteit opgeven om zogenaamd vrij te kunnen zijn ,ja ik mag als de ongrondwettige lockdown voorbij is niet meer naar restaurants,zwembaden enz….en als de demissionaire psychopaat ,de sloper van Nederland Mark R.,en z’n criminele trawanten het dankzij een totaal gecorrumpeerde achterbakse tweede kamer het voor elkaar krijgen om nog meer vrijheden van de Nederlandse ongevaccineerden en gevaccineerden dreigen af te nemen dan is het echt oorlog tegen deze geïnstitutionaliseerde Pharma vaccinazi’s !!! Het aandringen op verplichte waardeloze experimentele COVID-19 inentingen is een misddaad tegen de menselijkheid!!!De rechter die Thierry Baudet in mijn ogen onrechtmatig veroordeelde is niet authentiek en verschuilt zich ten onrechte achter niet onafhankelijke instituten !! De huidige rechtsstaat doet mij denken aan de erbarmelijke rechtsstaat van voor-en na de tweede Wereldoorlog!!De rechterlijke macht is waarschijnlijk zo geïndoctrineerd of zelfs geïnstrueerd door de leugens van het COVID-19 stappenplan voor waar aan te nemen !!De huidige rechtsstaat is betreffende het Corona apartheidsregime van de demissionaire psychopaat Mark R., Hugo de J, obersturmbannführer Ferdinand G en niet te vergeten de terroristenvereerster Sigrid K.van het totalitaire fascistische D’66 (deze partij zou verboden moeten worden)totaal ondermijnd door de leugens van de vaccinazi’s!! Vermoedelijk zal de toeslagen affaire hierbij 1000 keer in het niets vallen betreffende de blijven schade die de demissionaire psychopaat Mark R.en z’n vele medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren) hebben aangericht met hun flagrante leugens omtrent het met voorbedachten rade bedachte COVID-!9 stappenplan!! Als de waarheid naar buiten komt zal de maatschappelijke ontluistering vanwege de voorgenoemde misdaden enorm zijn ,zeker in overtreffende trap !!”Wir haben es nicht gewusst “ gaat dan zeker niet meer op bij de notabelen van Nederland!!Het zou goed zijn om een groot deel van de niet rechtsprekende rechters voor het leven te schorsen!!!(Bram Moszkowicz heeft hier ervaring mee,vanwege zijn functioneren als advocaat)Misschien kan die niet authentieke bevooroordeelde mevrouw de rechter die Thierry Baudet in mijn ogen ten onrechte veroordeelde mij mijn gemiste familie leven teruggeven !!!Mooie zielige praatjes zonder daden, hebben wij als nabestaanden niets aan!!Deze zorgvuldig geplande moord op mijn familie gaat als een rode draad door mijn leven!!
  De gehele rechterlijk macht verplicht ik bij deze het volgende boek te lezen omtrent de hoge raad in-en na de tweede Wereldoorlog !! https://www.boomgeschiedenis.nl/product/100-2725_De-Hoge-Raad-en-de-Tweede-Wereldoorlog .Praatjes vullen geen gaatjes!!YESHUA (JEZUS) aannemen doe je vrijwillig ,doch het eventuele getal van het beest wordt je toe gedwongen!!! https://www.stopworldcontrol.com/nl/!

  Shalom van Léon van Duren
  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…met stilzwijgende goedkeuring van zeker 99% van de laffe achterbakse Nederlandse bevolking…”

   Dat klopt niet, Leeuw. De Nederlandse bevolking zat in het verzet, alle 11 miljoen. Ook nu nog zijn ze niet laf en achterbaks, alleen blijven ze wel op de VVD en D66 stemmen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Kan ik zonder meer beamen het is zeker een intelligent man die terecht strijdt voor vrijheid en democratie. Ik vraag mij ook af of men de Wet moet gehoorzamen als deze onrechtvaardig is. https://niburu.co/binnenland/16983-moet-je-onrechtvaardige-wetten-gehoorzamen Echter wordt dit met buitengewoon politiegeweld en hoge boetes afgedwongen. Te ziek voor woorden voor de zorg geen vermeerdering van capaciteit maar miljoenen extra voor extra handhavers om eigen burgers aan te pakken die tegen de ziekelijke Schwab agenda zijn en vechten voor hun vrijheid. Miljoenen mensen hebben zij al hysterisch gemaakt en staan zelfs tijdens de Kerstdagen in de rij voor een door de strot gedrongen booster om enigszins wat vrijheid te krijgen. De hysterie gaat verder en verder https://www.ad.nl/utrecht/likje-muurverf-gaat-het-coronavirus-onschadelijk-maken-dit-is-nog-maar-het-begin-van-een-revolutie~a34a44e3/ Ik stel dan maar voor donder het algehele interieur op de straat maar vraag dan wel of Mark de meubelboulevards en de bouwmarkten direct wil open gooien maar dat zal voor velen moeilijk worden want dan moet men toch echt wel een boosterprik hebben gehad en testen voor dat een bezoek aan de bouwmarkt of meubelboulevard kan worden gebracht. Kortom ik hoop dat Forum van Democratie doorgaat op de weg met waar zij mee bezig zijn en dat toch nu wel inmiddels heel veel mensen wakker zijn of worden.

  Geliked door 2 people

 6. Andre zegt:

  Waarom moet ik nu ineens aan Eva Jinek denken? lukte hem ook al niet.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Bravo Bram. Thierry, interview ook maar eens de overlevenden van de holocaust, ook zij zullen aan jouw kant gaan staan, want dit zijn uitgerekend de mensen die weten hoe het toen was en waar het vandaag de dag naartoe kan gaan.

  Geliked door 4 people

 8. leeuw7 zegt:

  Dat heeft u mooi gezegd mijnheer Th Köhler ,dat is helemaal juist!!Het volk krijgt de leiders die het ……..!!!

  Like

 9. Wappieman zegt:

  @Leeuw7
  Ja het zal voor die laffe Nederlanders niet gemakkelijk zijn geweest om zich met blote handen
  tegen zwaar bewapende Duitsers te verdedigen .
  Precies zoals alle Joden die zich als makke lammeren
  – laf ??? – in de trein lieten duwen , door – alweer – zwaar bewapende Duitsers .
  De meeste mensen voelen niet voor zelfmoord , als
  u begrijpt wat ik bedoel .

  Like

 10. leeuw7 zegt:

  Mijnheer wappieman ook u heeft gelijk ,maar ik had niet nu geleefd als er geen moedige Nederlanders waren geweest die met gevaar voor eigen leven mijn vader hielpen onderduiken!!!
  Als wij ons nu niet geweldloos verzetten tegen het zeer goed georganiseerde COVID-19 stappenplan,zijn wij gevaccineerden en of ongevaccineerden wederom onze vrijheid kwijt!!
  Het totalitaire fascisme of communisme loert op de hoek ,om al onze zwaar bevochten vrijheden af te nemen!!! https://www.stopworldcontrol.com/nl/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s