Het “Nieuwe Normaal” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Generaal Kawasaki”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het “Nieuwe Normaal” . . .

 1. Eppo zegt:

  Het zijn tegenwoordig allemaal Career driven mindset types.
  Die zijn gewoon een hulpprogramma die de organisatie kan gebruiken en weggooien wanneer ze niet langer nodig zijn .
  Alleen maar denkend aan je loopbaangerichte mindset.
  Denk enkel en alleen aan Je zelf ,
  Solidariteit is een sprookje wat ze je vertelde op de Basisschool die tijden zijn allang voorbij .
  No care for Me , No care for You !

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Allemaal “complottheorieën” die dit jaar “complotfeiten” zijn geworden.

  https://pbs.twimg.com/media/FHg8g17VUAE5GxE?format=jpg&name=small

  Geliked door 3 people

 3. saddy zegt:

  Mona Keijzer was eerlijk, dat mag niet, dus rutte werd opeens uit het niets bedreigd door de mocro-maffia. Nooit meer iets van gehoord maar Mona was wel lekker uit het nieuws.

  Er is een oversterfte van 1000 per week? Hugo wil daar natuurlijk geen onderzoek naar doen maar het komt wel steeds meer in het nieuws. En dus staat er opeens een politiehokje bij hugo voor de deur. Wat zou daar nou de reden van zijn?

  Geliked door 5 people

 4. BigLJohn zegt:

  Hoe normaal ogende mensen zich opeens als een gek gaan gedragen. In hun koppen zitten geen hersens, maar zaagmeel houtkrullen of todden. In hun ogen zijn mensen die zich wel normaal gedragen complotdenkers, ook wel door hun wappies genaamd. Natuurlijk, uit de mond van een idioot komt nooit verstandelijke praat. Maar dronken personen en kinderen vertellen u (meestal) wel de waarheid….

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   BigLJohn Ik schrik dagelijks om heen hoeveel zombies er op dit moment rond lopen helemaal de weg kwijt en bezeten van angst.Het verstandelijk vermogen is dermate aangetast dat er ook geen zinnig woord meer mee valt te wisselen. Een hele enge samenleving het begint meer en meer te lijken op een horror film die blijkbaar geen einde meer kent. Nooit kunnen bedenken dat dit in 2021 zover is gekomen. Niets geleerd van de geschiedenis en meegesleurd in een totale hysterie. Ondertussen zijn zij wel met hun eigen vernietiging bezig maar maak ze dat nog maar wijs.

   Like

 5. saddy zegt:

  De witte stippen op het tweede plaatje zie je ook steeds vaker in de lever van mensen met een proefprikje. De lever kan heel veel aan dus als je klachten krijgt is het echt erg. Ga dus maar van een hele grote onderrapportage uit.
  Op de autopsie-beelden die het groepje eerlijke patholoog-anatomen uit duitsland een jaar geleden al liet zien zijn er compleet nieuwe beschadigingen te zien. En zij zijn niet de enige die dit zien.

  https://corona-blog.net/2021/12/26/16-sicherheitsbericht-des-pei-hepatitis-nach-der-impfung-und-dem-schein-vom-sicheren-boostern/

  “”Erstmalig berichtet das PEI über Hepatitiden (Erkrankungen der Leber) im Zusammenhang mit den Corona Impfungen. Insgesamt wurden bisher 67 Fälle berichtet. Das PEI verzichtet auf jede Einschätzung und verbleibt mit den üblichen Floskeln, dass die Thematik untersucht wird.””

  “”Erstmalig””: Als ze dit in duitsland dus voor het eerst moeten toegeven dan duurt het in nederland nog 7 – 10 maanden voordat je hier iets over hoort.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s