Islam-propaganda . . .

De islamitische sluier was en is een fundamenteel symbool in de strijd tussen hen die vrijheid willen en hen die islamisering en sharia willen.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Islam-propaganda . . .

 1. Willem zegt:

  Het lijkt wel of de islam De ”religie” van Europa moet worden. Wordt overal gepromoot en gefaciliteerd, moslims worden met busladingen Europa binnen gebracht en krijgen meteen uitkering, huis, geld voor inboedel en gratis zorg etc. Toen je 50 jaar geleden in de zomer door de straat liep, in een grote stad, hoorde je de popmuziek door de open ramen klinken. Nu hoor je islamitisch gezang en allahou akbar naar buiten komen en noemt men dat verrijking en moet je divers en inclusief zijn, net zolang tot dat er alleen maar islam over is.

  Like

 2. saddy zegt:

  Als ik de filmpjes van de godsdienst van de liefde zie dan is het meer:

  YOUR HEAD – MY CHOICE

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. karton zegt:

  ‘t Is toch allemaal niet meer te bevatten. De strijd tegen slavernij kan opnieuw gevoerd gaan worden maar dan onder de noemer : “strijd tegen de onnozelen van geest”.

  Like

 5. Ravian zegt:

  Mijn uniform mijn keuze?
  Middels het dragen van een hoofddoek onderscheiden deze vrouwen zich van de niet islamitische vrouwen, het beschermt hen tegen de seksuele agressie die de Koran jegens niet islamitische vrouwen preekt, het beschermt hen tegen aanranding en verkrachting door islamitische mannen.
  Het doel is uiteraard de niet islamitische vrouwen te dwingen om ook moslim te worden.
  In de middeleeuwen werden mensen voor de keuze gesteld; je wordt christen of je kop gaat er af.
  Dit is exact hetzelfde; je wordt moslim of we verkrachten je.
  De islamitische hoofddoek heeft niets met mode en cultuur te maken, het is gewoon een wapen in de Jihad.
  Het dragen van dit uniform moet dus gewoon verboden worden, en als de overheid dat weigert te doen, als de overheid weigert om de westerse vrouwen tegen aanranding en verkrachting door door diezelfde overheid massaal geïmporteerde moslims te beschermen, dan is de tijd gekomen dat wij dat weer zelf gaan doen.
  Dan wordt het tijd dat wij autochtone Nederlanders optreden, zowel tegen de islamitische mannen die het zwaard in deze strijd vertegenwoordigen, als tegen de islamitische vrouwen die middels het dragen van een islamitische hoofddoek de westerse vrouwen aan dat zwaard blootstellen.
  Zij vormen tezamen de vijand, de vijand van alles waar onze voorouders vele generaties voor gezweet, gehuild, en gebloed hebben.
  Zij bedreigen onze welvaart, onze vrijheid, en onze veiligheid.

  En het is enkel zover kunnen komen omdat een groot deel van de autochtone Nederlandse mannen, geïndoctrineerd door onderwijs en media, volledig verwijfd zijn.
  Het zijn niet de ouderwetse rekken met blaadjes vol “naakte wijven” in de supermarkt die een bedreiging voor de veiligheid van de westerse vrouw zijn (waren), het zijn de nieuwerwetse rekken met “hygiëne producten voor mannen” die de ooit hun vrouwen beschermende kerels in angstig wegkijkende schijtebroeken verandert hebben.
  Het wordt hoog tijd dat al die watjes zich eens bewust worden van het feit dat ze een paar ballen in hun broek hebben, en waar die voor staan.
  De primaire taak van de mannen in een samenleving hoort het beschermen van de vrouwen te wezen en als die mannen daarin falen dan verdwijnt die samenleving.

  De overgeciviliseerde samenleving is altijd gedoemd te verdwijnen, en al helemaal als deze geconfronteerd wordt met iets zo barbaars en achterlijk als de islam.
  Binnen onze overgeciviliseerde samenleving is het electoraat inmiddels geeneens meer in staat onderscheid te maken tussen uit een ongeciviliseerde samenleving afkomstige gewelddadige barbaren en zielige vluchtelingen.
  En als er ergens opgetreden moet worden dan ontbreekt het survival instinct volledig en vind men elke vorm van harde (juridische) actie en/of geweld uit den boze, want dat is zo zielig (voor de daders), wat dan keer op keer opnieuw tot bergen onschuldige slachtoffers leid, die vervolgens dankzij de policor linkse media OF onbenoemd blijven OF de zwarte piet toegeschoven krijgen.
  Het wordt tijd dat onze westerse beschaving het door het linkse onderwijs en de linkse media ingeprente valse humanisme vergif bij het vuilnis zet, waar het thuis hoort, want ander gaat onze hele beschaving daar heen waar de Dodo ons is voorgegaan.
  Het begrip “zielig” is enkel een enorm blok aan het been, een molensteen om de nek, in Darwin’s “survival of the fittest”.

  Laten we beginnen met de hijab (de islamitische hoofddoek), die een cruciaal onderdeel vormt van de tegen ons gevoerde jihad (de heilige strijd tegen de ongelovigen), en een rechtstreekse bedreiging vormt voor de veiligheid van de westerse vrouwen, niet binnen onze samenleving te tolereren…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s