De leugen ontmaskerd: data uit Canada laten NEGATIEF effect van de vaccinatie zien

(Vertaling: E.J. Bron)

Er worden steeds meer leugens van het corona-regime ontmaskerd. Zo laten data uit Canada de ineffectiviteit respectievelijk de negatieve bijwerkingen van vaccinatie met betrekking tot corona-infecties zien.

De ineffectiviteit van de vaccinatie met betrekking tot infecties (en ook ziektes/ziekenhuisopnames) is meer en meer te zien aan steeds grotere basistotalen. Hieronder de actuele infectieontwikkeling in de staat Ontario (Canada) met 15 miljoen inwoners:

In november en december (de periode van de grafiek) is niet alleen de absolute ineffectiviteit van de vaccinaties te zien, maar zelfs het voordeel van het NIET vaccineren m.b.t. Infecties: Ontario is, net zoals heel Canada, voor bijna 80% volledig gevaccineerd. Natuurlijk tweemaal of driemaal.

Elk aandeel van de gevaccineerden aan de besmette personen, die niet VER (!) onder de 80% ligt (eigenlijk in de buurt van de 0% wanneer je de beloftes uit 2020 gelooft), toont een enorm totaal falen van de vaccinaties aan. De hierboven getoonde waarde ligt inmiddels bij meer dan 90% besmette GEVACCINEERDEN. De werking van de gentherapie ontbreekt dus niet alleen volledig, maar is zelfs NEGATIEF.

De gevaccineerden zijn in Ontario de belangrijkste infectiegroep! Een verklaring voor dit negatieve effect is er nog niet. Is de vaccinatie uiteindelijk ziekte VERSTERKEND? Pas wanneer de diep slapende en/of compleet leugenachtige massamedia eindelijk wakker worden en naar de waarheid gaan vragen, zal ook de massa begrijpen dat deze gentherapie NIET de oplossing, maar een deel van het probleem is. We hebben hier te maken met iets COMPLEET anders dan bij zinvolle inentingen tegen tetanus, polio of pokken. De massa´s zouden eindelijk moeten begrijpen, ook al is dit moeilijk na twee jaar vaccinatiepropaganda, voor zichzelf aan de waarheid toe te geven: de corona-gentherapie is sinds 2020 opgebouwd op massale leugens, misleidingen, niet vervulde beloftes, versluieren, foute definities, foute causale beweringen, dreigingen en omkopingen.

Uiteraard helemaal afgezien van vrijheidsvragen. De mensen die zelf nadenken in Duitdland gaan op dit moment terecht elke dag en massaal de straat op.

De leugen is niet te handhaven. Zelfs Australië krabbelt op dit moment enorm terug.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op De leugen ontmaskerd: data uit Canada laten NEGATIEF effect van de vaccinatie zien

 1. ronjaspers zegt:

  Vooruit dan voor de zoveelste keer,neem de corona vaccinazi slowmotion killshot niet ze zijn dodelijk.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Het is simpel; de “vaccinatie” werkt niet tegen het inmiddels al tig keer gemuteerde virus, de “vaccinatie” verneukt het natuurlijke immuunsysteem, en het gevolg is een verminderde bescherming en dus meer kans om aan corona (en om het even welk ander virus) de pijp uit te gaan.
  Daar bovenop komt dan nog eens het nog veel grotere aantal door de bijwerkingen veroorzaakte slachtoffers.
  En dit alles is dan vervolgens exact wat de “complot gekkies” voorspeld hadden nog voordat het spuitfeest begon.

  Op zich is dit al genoeg om eenieder die aan het onder valse voorwendselen verspreiden van dit “vaccin” heeft meegewerkt op te hangen.
  Maar nu komt daar dan ook nog eens het de bevolking dwingen aan een medisch experiment deel te nemen bij; wat op zichzelf al genoeg is om ophanging te rechtvaardigen.
  En zelfs dat is het einde van het verhaal nog niet.
  Degenen die hier achter steken zijn ook nog eens bekend met het feit dat dit “vaccin” niet werkt, dat het de gezondheid van de “gevaccineerden”schaad, en dat de bijwerkingen een slachting onder de bevolking gaan aanrichten.
  Maar dat maakt hen niet uit, omdat er teveel geld en macht aan te verdienen valt.
  Waarna je dan enkel nog maar vast kunt stellen dat ophangen te goed is voor deze criminele beesten, en dat je voor een beter passende bestraffing de hulpmiddelen van de inquisitie maar eens uit het museum moet gaan halen.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Ravian.Ik ben een christen (geen goede christen) ik mag dit eigenlijk niet zeggen (gij zult niet doden) Maar ik weet een passende doodstraf voor al die ratten die achter deze wereldwijde genocide zitten met die dodelijke corona vaccinazi,s.Death by a thousand cuts oftewel lingchi.

   Like

   • Ravian zegt:

    “gij zult niet doden”

    Kijk, dit is nu de kern van het probleem dat “over civilisatie” heet, en het grote probleem waar de westerse (christelijke) samenlevingen aan lijden.
    Als een gemeenschap zich door dit soort “beschaafde” hoffelijkheden de handen laat binden dan gaat de eerste de beste visiterende barbarenclub die gemeenschap aanranden, verkrachten, vermoorden, en uiteindelijk uitroeien.
    Als we niet bereid zijn om onze vijanden met gelijke munt terug te betalen dan hebben we al bij voorbaat verloren, dan beslist “Darwin” in ons nadeel en dan gaan we de Dodo achterna…
    Het wordt hoog tijd dat de christenen inzien dat in een wereld vol met (islamitische) barbaren een beetje minder christelijkheid een voorwaarde tot overleven is.
    En hetzelfde geld voor lieden die zich tegenover de christenen als beesten gedragen hebben, zoals het crapuul dat momenteel de corona hoax misbruikt om genocide op de eigen bevolking te plegen.
    Dat soort tuig heeft het recht op een menselijke behandeling verspeelt, en er dient mee afgerekend te worden gelijk de beesten die zij zijn, omdat dit het enige is dat herhaling kan voorkomen.

    Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Ja maar….. er zijn veel schapies die dit als complot theorie zien. En geloven de corona hoge priesters markie en hugodje. De corona religie heeft fanatieke aanhangers. De coronaliban. En paus swab is hun leider.

  Geliked door 2 people

 4. saddy zegt:

  Weet iemand of de proefprikken en boosters regelmatig getest worden op inhoud? Zit er nog wel iets in?

  Waarom deze vraag? Met kerst vier sheeple gesproken die alle 4 alleen wat voelden op het moment van de naald zelf tot vlak daarna. De kans dat alle 4 geen andere bijwerkingen hadden is erg onwaarschijnlijk.

  Vanuit het oogpunt van hugo, pfizer en de rest van de macro-mafia heeft het alleen maar voordelen om de ampullen nu met alleen maar injectie-water te vullen:
  -Er is geen werking aan te tonen en 0micron maakt de grafieken toch alleen maar absurder
  -Heel belangrijk argument: Er is geen oversterfte als je alleen injectie-water inspuit. En een onderzoekscommissie zal dan kunnen zeggen dat er geen oversterfte is als ze vanaf nu gaan meten.
  -Pfizer en co verdienen er alleen maar meer door en de royalties voor rutte, kaag enz zullen er dus niet onder lijden.
  -De sheeple hebben nu geen bijwerkingen na de prik en zullen dus eerder geneigd zijn om in te stemmen met een 3-maandelijks abonnement. En vervolgens kun je er weer instoppen wat je wilt.

  Daartegenover is er, tot er een vaccinatieplicht is, geen enkel argument over om de ampullen met het zgn “”vaccin”” te blijven vullen.

  Like

 5. Jan zegt:

  Pfizer, Moderna Vaccines ‘Dramatically Increase’ Heart Attack Risk, Renowned Cardiologist Warns
  https://childrenshealthdefense.org/defender/sharyl-attkisson-steven-gundry-pfizer-moderna-vaccines-heart-attack-risk/

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Wedden dat dit ook in Nederland het geval is, positief getest, geen verschijnselen, maar stormloop op ic

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Het nieuwe normaal

  Video

  Like

 8. Jan zegt:

  Het is veilig, echt waar
  NY Times Editor Carlos Tejada, 49, Dies of Heart Attack a Day After Getting His Covid Booster Shot
  https://uncanceled.news/ny-times-editor-carlos-tejada-49-dies-of-heart-attack-as-corporate-media-ignores-what-he-was-injected-with-the-day-before/

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  En in NZ is het lucratief ‘coronapatienten’ uit de weg te ruimen
  “Doctors receive a government fee of $1,000 plus expenses for every euthanasia death they perform,” 

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/12/new-zealand-government-approves-euthanasia-covid-patients/

  En hiermee is nazi-Duitsland 2.0 een feit

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Video
  Professor epedemioloog-viroloog Dr.Streeck was 22 December jl te gast bij N-TV “De discussie rond de #vaccinatieplicht is op z’n zachts gezegd,verrassend. Deze #Vaccins geven je naar nu blijkt ,geen immuniteit !” #GeenQR https://n-tv.de/mediathek/vide

  Like

 12. Asymptomatische Covidpatiënten, zijn dat niet gewoon gezonde om een of andere reden ziek verklaarde mensen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s