“De angstmodellen van het RIVM blijken opnieuw waardeloos”

Jaap van Dissel, de baas van het RIVM.

(Door: “9ForNews”)

RIVM-baas Jaap van Dissel waarschuwde amper twee weken geleden in de Tweede Kamer dat de omikron-variant in potentie tot 600 ziekenhuisopnames en ruim 100 ic-opnames per dag kan leiden.

Dat zou twee keer het niveau zijn waarop de laatste golf piekte. “Het is allemaal niet geruststellend,” aldus Van Dissel. Hij baseerde zijn voorspelling van het aantal ziekenhuisopnames op onderzoek uit Groot-Brittannië.

Vanwege de zorgen rond de omikron-variant besloot het kabinet een harde lockdown in te stellen. Er werd met verbazing gereageerd op dit besluit, ook in het buitenland. Nobelprijswinnaar Michael Levitt zei dat Nederland het record zet voor slechtste corona-aanpak ooit.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “De angstmodellen van het RIVM blijken opnieuw waardeloos”

 1. Rensk. zegt:

  Zoveel laffe mensen er toch bestaan he meneer van Dissel en Kuipers en Gommers en Kabinet en velen in de Tweede Kamer? Dan zie ik toch echt liever Marcel Levi. Ook al is die voor vaccinatie en dat is prima, hij zegt er wel bij dat iedereen zelf moet kunnen beslissen de prik wel of niet te nemen.Plus het volk eerlijk voorlichten. Ook daar is die arts voor. En zo is het. Punt. Ik walg van Kuipers en Gommers en Co. Vreselijke aandachtstrekkers, door steeds in dei BNers progamma´s te gaan zitten ouwehoeren. Bah misselijke lui,

  Geliked door 1 persoon

 2. angst zaaien is bedoeld om de vaccins te kunnen slijten

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Zolang het RIVM en het Kabinet hun herhalingen op tv blijven verkondigen en blijven verschijnen met de gebruikelijke politieke prostituees, dan weet men dat er genaaid word en dat er flink voor betaald moet worden……… en worden wij nochtans aan onze taas getrokken.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Als je leugens lang genoeg blijft herhalen, dan gaan de mensen er vanzelf in geloven.nazi minister van propaganda joseph goebbels.

  Geliked door 2 people

 5. Bob zegt:

  Als je nog steeds niet door hebt
  dat ze uit hun nekharen wouwelen
  dan moet je je hersen laten kontroleren.
  Ze zaaien angst en MSM geeft nep
  nieuws omdat er te weinig vaccinaties
  zijn gezet.
  Met getallen kan je zelfs van een koe
  een olifant maken.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wappieman zegt:

  ROT OP TUINKABOUTER .

  Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  Tja wat wil je. Jaap van Dissel, de grote baas van het RIVM, is een hele grote rekenkunstenaar. Hij werkt met rekenmodellen.
  Inderdaad meten is weten. Maar rekenmodellen liegen en bedriegen. Die zijn net zo betrouwbaar als de aannames, die er aan ten grondslag liggen en de feiten, die ze negeren. Helaas begrijpen de demissionaire pipo’s dat nog niet. Daarom volgen ze als angsthazen de idioterieën van kwibus Japie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s