Geen speld tussen te krijgen . . .

Als het ontmaskeren van een misdaad behandeld wordt als het plegen van een misdaad, dan word je geregeerd door criminelen.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; Hans Dekker)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geen speld tussen te krijgen . . .

 1. bobzelf zegt:

  Het blijft toch zeeeeeeeeeer merkwaardg…
  dat als er dus een protest mag worden gehouden
  b.v. OP DE COOLSINGEL /////
  ER EEN 24 UUR VAN TE VOREN , EEN ENKELE DUIZENDEN STENEN WORDEN AFGELEVERD, ….
  EN ER IS NIKS TE BESTRATEN !!!!!
  alles is net helemaal nieuw !!!
  ZELF OP 22/23 EN 24 OKTOBER ZELF GEZIEN !!!
  EN JE 3 VOLLE BUSJES MET ROMEO’S ?? IS DE NAAM ????
  AANGEVOERD ZIET WORDEN ..
  en
  als deze politie agenten in vermomming ,dan uitgegooid zijn …
  ze achteruit lopend weer in de politiebusjes stappen ….

  daar foto’s van zijn en zelfs bewegende beelden …

  EN DAAR NIEMAND, HEL;EMAAL NIEMAND OP REAGEERT, ???

  OOM , NEE HOOR ,,U WORDT NIET IN DE ZEIK GENOMEN

  OOM COOLSINGEL / MARATHON FAN

  Geliked door 2 people

 2. BosscheBol zegt:

  Iets wat op de huidige politie leek, werd al eind 19de eeuw opgericht. De bedoeling was dat de burgers hun wapens inleverden en dat de staat het machtsmonopolie zou krijgen. De politie zou boeven vangen en die voor een onafhankelijke rechter brengen. Dat was de afspraak.

  De staat heeft echter geen actieve herinnering aan deze afspraak. De politie dient ertoe om het gezag te beschermen en hun eigen geld te verdienen door bonnetjes uit te schrijven. O ja, en af en toe een boef te vangen.

  Veel mensen denken dat de politie het eigenlijk hartstikke goed bedoelt maar door de overheid gedwongen wordt om zo lullig mogwelijk te doen tegen een ieder die het met de overheid oneens is. Ik betwijfel dat. Er zullen vast wel uitzonderingen zijn, maar de meeste politie-ambtenaren gaan maar wat graag mee met het heersende gezag. Al zou het heersende gezag van de planeet Mars komen dan nog zou de politie doen wat ze van hen vragen. Hetgeen helaas ook voor de meeste burgers geldt.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Sinds de politie een gecentraliseerde korpsleiding heeft kun je wel stellen dat diezelfde politie precies dat uitoefenen wat de gangsters in Den Haag voor hebben.
   Ik zou hier een heel artikel aan kunnen weiden maar dat is nutteloos, denk Ik.
   Het enige wat je zou kunnen doen is het volgende artikel lezen en de paralellen trekken, dan is snel duidelijk dat de geschiedenis zich herhaald heeft en de centralisatie van de politie geen toeval is geweest maar pure opzet.

   https://www.blikopdewereld.nl/blog/3716-de-rol-van-de-politie-in-nederland-tijdens-de-tweede-wereldoorlog

   Overigens is maar een klein deel van het politie apparaat indertijd ter verantwoording geroepen

   Geliked door 2 people

   • BosscheBol zegt:

    @ Henk der Niederlánder. Goeie link.
    En zo is het ook gegaan. De joden werden voornamelijk door de Nederlandse politie uit hun huizen gehaald en weggevoerd. Het transport naar de kampen werd braaf en stipt uitgevoerd door de Nederlandse spoorwegen.
    Nu maken de Nederlanders films waarin Duitse soldaten schreeuwend en hakkenklakkend de joden wegvoeren en het verzet allerlei heldhaftige dingen deed.
    Nou, dat verzet was heel erg klein en de collaboratie was heel erg groot.

    Geliked door 1 persoon

   • BosscheBol zegt:

    Er waren maar heel weinig Duitsers betrokken bij de deportaties. Om een voorbeeld te geven: een hoge Duitse officier stuurde een bode naar de Joodse Raad met het bevel een lijst met bijv. 2000 joodse mensen te geven die gedeporteerd zouden worden. De Joodse raad werkte hier aan mee want dan hoefden zij zelf en hun familie en vrienden niet op die lijst. Als die lijst binnen was, stuurde de Duitse officier hem naar de Nederlandse politie die de aangegeven joden uit hun huizen haalde en op Nederlandse treinen met Nederlands personeel zetten.
    Er waren maar heel weinig Duitsers bij betokken.

    Geliked door 1 persoon

 3. leeuw7 zegt:

  De zeer slecht geïnformeerd rechterlijke macht wilde zelfs een Brabantse dominee terechtwijzen omdat hij een zekere Adolf Hitler beledigde voor het begin van de tweede Wereldoorlog!! https://jandirksnel.wordpress.com/2016/04/17/de-dominee-die-hitler-geen-boef-noemde-enkele-overwegingen-bij-een-krantenknipsel/

  De huidige rechterlijke (on)macht moet momenteel koste wat het kost de leugens van de recidiverende demissionaire psychopaten Mark R.,Hugo de J. en hun zeer vele medeplichtige trawanten in stand houden betreffende het COVID-19 stappenplan!! De huidige rechters kunnen beter besluiten de voorgenoemde demissionaire psychopaten per direct (onmiddellijk)preventief te detineren,om het verder destabiliseren van Nederland te voorkomen!!Het heeft veel bloed zweet en tranen gekost om de barbaarse volgelingen van één zekere Adolf Hitler te verdrijven!!Ook in de tweede Wereldoorlog collaboreerde de Nederlandse overheden met de Duitsers!! Momenteel collaboreren de voorgenoemde demissionaire Psychopaten met BIG Pharma en Big TEC en vele andere satanische organisaties …….(geïnstitutionaliseerde ondermijning van de staat der Nederlanden)!Wederom een kabinet onder de geconditioneerde beroepsleugenaar Mark R.als minister-president lijkt mij geen goed idee voor het welzijn van 17 miljoen Nederlanders! Het zou ook goed zijn om met terugwerkende kracht de huidige collaborerende rechters voor het leven te schorsen uit hun ambt!!Waarschijnlijk kunnen veel huidige rechters vanwege hun(vooringenomen partijdigheid) zeer slechte functioneren,hun baantje voor het leven dan voorgoed vaarwel zeggen!! Ook zal de bezem door het huidige slecht functionerende openbare ministerie moeten worden gehaald !!Het huidige collaborerende Ministerie van Justitie en Veiligheid(JenV) is werkelijk een aanfluiting !Voorkomen is beter dan genezen!!!

  Shalom van Léon van Duren
  Haelen 6081 CZ .

  Geliked door 2 people

 4. leeuw7 zegt:

  Het (landsadvocaat) advocatenkantoor Pels Rijcken wordt misbruikt om de geïnstitutionaliseerde maffia ondermijning d.m.v: het COVID- 19 stappenplan van de demissionaire psychopaat Mark R. ,met leugens af te dekken,om zo 17 miljoen Nederlanders te kunnen blijven misleiden (bedriegen) !!
  Het moderne nazisme is wederom volledig terug,met behulp van zeer veel collaborerende hoge ambtenaren!!!Nederland en Europa het is te schandalig voor woorden!! De rechtsstaat wordt dagelijks door deze notoire verraders(ambtenaren) met voeten getreden !!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s