Martin Bosma (PVV) pakt actieve PvdA’er én vicevoorzitter FNV aan: “Haar partijtje heeft nog maar 8 zetels. Zielig.”

(Door: Bart Reijmerink)

De o zo inclusieve FNV besloot een kerstoffensief te starten tegen de PVV en FVD. Dit had de vakbond beter niet kunnen doen, want geschoffeerde FNV-leden hebben massaal hun lidmaatschap opgezegd. PVV-Kamerlid Martin Bosma vindt het nogal ironisch dat de vicevoorzitter van de FNV, tevens een actief PvdA-lid, de mond vol heeft over inclusiviteit. Maar vervolgens PVV’ers keer op keer wegzet als fascisten. 

De FNV dacht slim te zijn en wat extra deugpunten te scoren vlak voor de Kerst door een aanval op PVV’ers en FVD’ers te openen. Het resultaat? Het lidmaatschap van de vakbond wordt nu massaal opgezegd en de FNV voert het lijstje aan van meest opgezegde lidmaatschappen. Een puike prestatie wel, is dit nu wat men bedoelt met ‘Get woke, go broke‘?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Martin Bosma (PVV) pakt actieve PvdA’er én vicevoorzitter FNV aan: “Haar partijtje heeft nog maar 8 zetels. Zielig.”

 1. Ravian zegt:

  “Het enige belang wat ze dienen zijn de mooie salarissen van de topmannen en -vrouwen. Leden worden al jaren om de tuin geleid zodat de zakken van het bestuur goed gevuld raken.”

  Een doorsnee linkse organisatie dus…
  En zó PvdA…

  Geliked door 4 people

 2. Wappieman zegt:

  De FNV is inclusief , behalve voor Joden .
  Zie hun PALESTINAWERKGROEPJE .

  Geliked door 2 people

 3. Joepiedepoepie zegt:

  En die zetels zijn op slinkse wijze bemachtigd?

  Like

 4. karton zegt:

  Vakbonds-“leiders” doen hun “werk” alléén met de bedoeling om “politicus” te worden ; kijk naar Wim Kok, samen met z’n maatje Ruud Lubbers de grootste landverraders en de “intellectuele moordenaars” van dhr. Pim Fortuyn, of kijk naar het volgevreten varken Agnes Jongerius , ex-FNV-varken , thans EUSSR-“coryfee “. Laat u niet beetnemen , zij zitten er niet voor ú maar voor zichzelf ! Nietsnutten zijn het.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s