Poetin wijst de gender-ideologie af: “Een vrouw is een vrouw, een man is een man”

(Vertaling: E.J. Bron)

Op zijn grote jaarlijkse persconferentie vorige week donderdag heeft de Russische president Poetin zich opnieuw met duidelijke woorden van de zogenaamde “Europese waarden” gedistantieerd, die zich ondertussen hoofdzakelijk als LGBTI-rechten, gender mainstreaming en haat tegen “oude blanke mannen” manifesteren.

Poetin vergeleek de uitbreiding van de westelijke ideologie met de corona-pandemie: ze zou “onophoudleijk” via de moderne communicatiemiddelen en het internet ook Rusland bereiken – zodat Rusland een effectief antigif zou moeten vinden. Poetin zei letterlijk: “Wanneer iemand vindt dat man en vrouw hetzelfde zijn, oké. Er bestaat echter gezond mensenverstand.”

Rusland zou zich met hulp van traditionele waarden tegen het “obscurantisme” van het Westen kunnen weren, verklaarde de chef van het Kremlin. Moralistische lessen en ruzies zouden echter geen middel zijn. Volgens hem zouden alle volkeren van Rusland een “bepaalde interne morele bescherming tegen het obscurantisme” bezitten: “Laat ze doen wat ze willen. We moeten al het progressieve en goede voor onze ontwikkeling overnemen. Ik hoop echter dat onze volkeren een diep intern immuunsysteem tegen een dergelijk obscurantisme hebben.”

Bovendien had Poetin felle kritiek op het toelaten van biologische mannen tot sportwedstrijden van vrouwen. Dit zou de vrouwensport ruïneren, zei de Russische staatschef. “Een vrouw is een vrouw, een man is een man”, resumeerde hij.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Poetin wijst de gender-ideologie af: “Een vrouw is een vrouw, een man is een man”

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Geen geschikte draad, maar wel belangrijk: Hoge Raad torpedeert spaartaks.
  https://www.trouw.nl/economie/een-fiscaal-kerstcadeau-voor-de-spaarder-hoge-raad-maakt-korte-metten-met-eerdere-uitspraak-over-spaartaks~b564b8b9/
  Vraag me nog steeds af hoe het mogelijk was dat tig belastingbetalers in steeds herhaalde
  leugens inzake fictief* rendement zijn getrapt…
  *bestaat niet!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Wanneer Poetin eens een bezoekje zou brengen aan eender welke stad in de Pays-Bah, dan verandert z’n voortschrijdend inzicht net zo plots als een Bukraket in een onbewolkte lucht of een exercitie van een Russische tankbrigade op de Veluwe,…er zijn geen Hollanders meer te vinden.

  Geliked door 2 people

 3. BosscheBol zegt:

  En ook dit gendergezeik (evenals de klimaatwaanzin, de mohammedanenaanbidding en de spuitidioterie etcetera) worden door de eu onder DWANG opgelegd.
  Mensen onder dwang iets laten doen, vinden de eu-bonzen nu eenmaal het fijnste.

  Fascisme: de staat wordt steeds machtiger en het individu krijgt steeds minder te vertellen.
  In eerste instantie gebruikt de staat de machtsmiddelen Propaganda en Censuur (nu al volop aanwezig) om de burger te laten gehoorzamen. Later komen daar straffen bij (begint ook al te komen) en lijfelijk geweld.

  De meeste mensen staan erbij en kijken ernaar.

  Geliked door 5 people

 4. Frits zegt:

  Zo simpel is het👍👍

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob zegt:

  Iede mag zich voelen zoals diegene
  het. Voel je je aapmag maar val anderen
  niet lastig en als je je wilt ombouwen
  dan o eigen kosten.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  Geen discussie over de waarheid. Klaar.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Die Poetin toch. Soms zou je vergeten dat ook hij een dictator is. Maar wel eentje die nog enkele goede bedoelingen met de Russen heeft. Geen poppenkast daar met de islam, wat we hier wel zien, en geen gesodemieter met een E.U. die wel eventjes alles voor je gaat regelen. En nu komt hij er vierkant voor uit hoe belachelijk hij die gender toestand vind.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Het is nu eenmaal een feit. De man heeft volkomen gelijk. De doorgeslagen idioten hebben hier meer druk met genderneutraal en de LBHT dan zich druk te maken over hetgeen wat ons allemaal momenteel wordt aangedaan waar zelfs onze kinderen zwaar de dupe van zijn. Dat ze besodemieterd worden interesseert ze niet, dat de zorg totaal is uitgekleed waardoor duizenden mensen op wachtlijsten staan interesseert ze niet, dat er geen betaalbare woningen voor hun kinderen meer zijn interesseert ze niet, dat ze financieel worden uitgekleed interesseert ze niet, dat ze straks in de kou zitten interesseert ze niet, dat duizenden kinderen onder de armoedegrens leven interesseert ze niet, dat duizenden gezinnen afhankelijk zijn van de voedselbank interesseert ze niet, dat ze onder een fascistisch regime moeten leven interesseert ze niet en vooral dat alle vrijheden zijn afgenomen interesseert ze niet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Blaffertje zegt:

  Prachtig👍🏻
  Man naar mijn hart.
  Er zijn maar twee smaken en daarmee basta.

  Geliked door 2 people

 10. May zegt:

  Juist Putin. Zo is het , zo was het , en zo zal het altijd blijven. Al dat homo , lesbo , gender geauwehoer. Raakt kant nog wal.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s