Raad voor de rechtspraak vernietigend over noodzaak uitbreiding coronapas

(Door: Elif Isitman)

DEN HAAG – De Raad voor de rechtspraak is kritisch over de uitbreiding van het coronatoegangsbewijs. In een spoedadvies over de inzet van 2G en 3G op de werkvloer worden vraagtekens gezet bij de noodzaak en proportionaliteit van de maatregelen.

Het advies dateert van 17 november, maar demissionair coronaminister Hugo de Jonge stuurde het vorige week, twee dagen voor Kerstmis, naar de Tweede Kamer.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Raad voor de rechtspraak vernietigend over noodzaak uitbreiding coronapas

 1. Julia zegt:

  Een klein positief punt. Nu die algehele fascistische coronapas verbieden. Het heeft geen enkele toegevoegde waarde en de vaccins die door onze strot worden geduwd voor een stukje vrijheid terug te kopen. https://www.ninefornews.nl/ze-hebben-gelogen-over-het-vaccin-filmpje-van-2-minuten-laat-zien-hoe-je-bij-de-neus-bent-genomen/
  Wederom de kamer te laat geïnformeerd https://www.telegraaf.nl/nieuws/1383689292/raad-voor-de-rechtspraak-vernietigend-over-noodzaak-uitbreiding-coronapas
  Als je ziet wat mensen ervoor over hebben om toch maar op wintersportvakantie te kunnen gaan, dan weet je ook wat er gaat volgen. De grote massa kijkt niet naar de feiten, het enige waar ze hongerig naar uitkijken zijn nieuwe ‘vrijheden’.
  Ze lijken soms wel bezeten zombies, de mensen die o zo graag op wintersportvakantie willen. Alles, maar dan ook alles hebben ze ervoor over om toch maar te kunnen gaan skieën.
  Al moeten ze over de grens naar Duitsland om een booster te halen, ze gaan en al waren er vier boosters nodig geweest, dan zouden ze ook die hebben genomen.
  Als iets duidelijk is geworden de afgelopen weken is dat een heel groot deel van het volk alles zal doen als ze maar weer dingen ‘mogen’. Ze staan verder nergens bij stil, laat staan dat ze ergens over nadenken.
  Ook de overheid ziet dit gedrag en kijkt welwillend toe. Want zij hebben van hun superieuren opdracht gekregen op de druk op de ongevaccineerden nog verder op te voeren. Ze moeten wel, want nog even en dan wordt het verschil tussen beide groepen te duidelijk.
  Wij weten ondertussen wat er onzichtbaar gebeurt in de lichamen van gevaccineerden en dat veel van hen tussen nu en hooguit enkele jaren zullen sterven. Een proces dat steeds sneller zal verlopen omdat er steeds vaker boosterprikken nodig zijn om hen überhaupt in leven te houden.
  In de berichtgeving in de mainstream media worden plotselinge sterfgevallen uiteraard nooit gerelateerd aan het vaccin. Maar toch zie je steeds vaker dat mensen doorkrijgen dat er iets niet in de haak is, Lees het artikel verder in https://niburu.co/binnenland/16988-wij-hebben-de-troefkaarten-in-handen
  Kortom de dag is niet ver meer weg dat zelfs volgzame gevaccineerden veranderen in een woedende menigte vanwege het feit wat de samenleving is aangedaan door gewetenloze politieke misdadigers en haar trawanten tegen de menselijkheid door middel van leugens en bedrog.
  Nimmer normaal maken wat niet normaal is dus alle vrijheden terugpakken en al de misdadigers die hieraan hebben meegewerkt voor een tribunaal dagen.
  Het is abnormaal dat mensen nu uit wanhoop moeten kiezen voor een beetje vrijheid in plaats voor de volksgezondheid. Vrijheid is een democratisch recht. Uitsluiten van mede burgers is oorlogswaardig.

  Geliked door 1 persoon

 2. Meine zegt:

  Hier is slechts 1 woord voor, een RAT ! Deze politieke rat wacht 5 weken, om dan vlak voor het kerstreces deze info naar de 2e Kamer te sturen.

  Waar kenden we hugo ook van ? Oh-ja de doorgestoken lijsttrekkers verkiezing binnen het CDA, ten koste van Pieter Omzigt….

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Had de godvergeten leugenaar het over een nieuwe bestuurscultuur.
  Nou ja dat zien we hier dus terug.
  Met andere woorden, de Nederlandse stemmer heeft zich weer eens flink laten naaien door de leugenachtige woorden vandeze pathetische leugenaar.
  Maar goed als Ikstel dat de Haagse varkensstal uitgemest dient te worden krijg Iknogal wat kritiek.
  Overigens niet op deze site maar op andere sites, wat me uiteraard reden geeft om daar vandaag even wat te posten hehehehe

  Geliked door 1 persoon

 4. leeuw7 zegt:

  Deze fascistische demissionaire psychopaat hoort thuis in de gevangenis i.p.v. 17 miljoen Nederlanders subtiel van hun vrijheid te beroven!! Het is werkelijk een schande dat deze levensgevaarlijke demissionaire psychopaat nog steeds op vrije voeten is !!Het is goed dat hij en zijn gezin nu dag en nacht bewaakt wordt door de politie,want dan kan hij in levende lijven in de nabije toekomst gewoon terecht staan voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal ! Deze misdaden tegen de menselijkheid kunnen niet ongestraft blijven!!Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren .
  Haelen 6081CZ.

  Geliked door 1 persoon

  • Ruben zegt:

   Hoi Leon,
   Fijn om wat van jou te horen. Ik ken je nog van vele jaren geleden. We speelde samen bij SVL.
   Ik denk niet dat er een tribunaal komt.
   Er komen wel oordelen God, maar ik denk pas dat het goed komt met deze wereld na de wederkomst van Jezus Christus.
   Maar het verbaasdmij nog steeds dat de grote massa de leugens blijft geloven.
   Rutte is een bewezen leugenaar.
   De mensen zijn kort van geheugen.
   Ze kunnen gewoon niet voorstellen dat onze overheid, media, zogenaamde wetenschappers, artsen ons zo voor de gek kunnen houden.
   De geschiedenis leert ons dat de machthebbers het zelde goed voor hadden met ons.
   Bill Gates heeft zelf verklaard in videos (voor 2019) dat hij door vaccinaties de wereldbevolking zal doen krimpen.
   Bovendien verklaarde hij in een interview dat hij 10 miljard doneerde in de hoop 200 miljard te verdienen.
   Schijnbaar vond hij zich zelf niet rijk genoeg
   De huidige mensheid is echt niet beter dan bv de duitsers in de jaren 30.
   Doodeng.
   Leon, het ga je goed!!!

   Like

 5. johannes zegt:

  sowieso afschaffen die hele zooi en onze grondrechten terug , op deze manier kan je het hele wetboek wel in de kachel smijten en is iedereen vogelvrij verklaard met dit soort idioten aan het roer, met hun “handige” maar oerstomme redenaties.
  De sukkel die nu nog in de pandemie gelooft met de daarbij verzonnen onzin aan (niet werkende) maatregelen is echt niet goed bij zn hoofd wat mij betreft, en moet snel eens geschiedenisboeken gaan lezen.

  Geliked door 2 people

 6. Ravian zegt:

  “Wanneer is de epidemiologische situatie zodanig dat een dergelijke beperking van grondrechten niet meer proportioneel is?”

  Die “grondrechten” zijn basis mensenrechten, en als zodanig “heilig”.
  Inbreuken daarop zijn enkel toegestaan bij werkelijk enorme levensbedreigende de hele bevolking in gevaar brengende calamiteiten, in situaties waarin ze de lijken in sporthallen beginnen op te stapelen omdat de mortuaria al uitpuilen zal ik maar zeggen.
  In dit soort situaties voorziet de Nederlandse wet dan ook, in dit soort situaties kun je namelijk geheel rechtmatig de noodtoestand afkondigen.
  Probleempje daarbij is echter dat je dit pas kunt doen nadat je hebt aangetoond dat er ook werkelijk zo’n noodtoestand bestaat.
  En daar wringt de schoen, want die werkelijk enorme levensbedreigende de hele bevolking in gevaar brengende calamiteit die was er gewoon niet.
  En dus heeft ons demissionaire kabinet de grondwet maar even aangepast (verneukt) om van een mug een olifant te kunnen maken, en al doende veel geld en macht te kunnen vergaren.
  De gerechtelijke term daarvoor is landverraad, en de straf die daar op staat is de doodstraf.
  En daarbovenop komt dan nog eens de uit dit landverraad voortvloeiende schending van een hele riks mensenrechten.
  En enkel op het schenden van de Neurenberg protocollen staat (ook) al de doodstraf.
  Dit hele zooitje is dus rijper dan rijp voor een tribunaal en een aansluitende executie.
  En gezien dat wijf van de EU inmiddels om het afschaffen van de Neurenberg protocollen gilt is dat besef inmiddels ook onder de elite ingedaald blijkbaar.
  Ze zijn in hun domme arrogantie te ver gegaan, en nu rest hen niets anders dan in het zadel te blijven zitten, want als ze hun macht kwijtraken dan is het, letterlijk, hangen.
  En ondertussen wordt er dan een nieuwe “MH17” voorbereid.
  Heel hard “de Russen hebben het gedaan” roepen werkte tenslotte prima om de aandacht van de werkelijke schuldigen af te leiden, om er voor te zorgen dat al die vervelende vragen die het eigen wanbeleid en het eigen criminele gedrag bloot zouden hebben gelegd nooit gesteld zijn.
  Daarom wordt er nu al op een “de ongevaccineerden zijn het schuld” voorgesorteerd.
  En als het echt helemaal uit de klauwen dreigt te gaan lopen, en de guillotines uit het vet gehaald dreigen te gaan worden, dan val je de Falklandeilanden binnen, om de binnenlandse probleempjes in een oorlog te verzuipen.
  Daarom worden we momenteel ook alvast voor een oorlog tegen Rusland warm gedraaid.
  Maar de domme Klazen, en daar bestaat het merendeel van de kudde uit, gaan das pas begrijpen als de paddenstoelen om heb heen de stratosfeer in rijzen.
  Helaas gaat het dan “game over” wezen, behalve voor diegenen die een dag van te voren de privé jet naar de Seychellen genomen hebben natuurlijk, maar domme Klazen gaan daar dan niet tussen zitten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Fran zegt:

  Weet de Raad van de Rechtspraak na 2 jaar van covid gejankt niet dat het nog nooit met een sanitaire noodzaak of proportionaliteit te maken had in deze ‘pandemische’ Chinese griep.
  Het WEF kabinet voort stapsgewijs de WEF agenda uit van de Davos kliek. Iets waarvoor ze kennelijk contracten hebben afgesloten. Zonder enige democratische legitimatie overigens, maar dat is de laatste 20 jaar al een nieuw ‘normaal’.
  En Alexander? Die slappe zak vindt alles best, zolang hij z’n comfortabele positie maar behoudt.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Jo zegt:
   28 december 2021 om 20:04

   IK MAAK ME STERK DAT ONZE EU TROL MET AAMBEIEN
   ZEER BINNEN KORT

   HET RUSSISCHE NOVACHOC AANBEVEELD !!!

   DAT SCHIJNT BIJZONDER GOED SPUL TE ZIJN …
   HOEFT NIET VIA INJECTIES OOK …..

   KAN GEWOON VIA JE ONDERBROEK …….
   , IN FLESJES WATER ,
   AAN DE DOPPEN VAN WATERFLESJES,
   IN EEN VLIETUIG EN
   TOILET

   OOK AAN DEURKNOPPEN

   U GELOOFT MIJ WEER NIET NATUURLIJK, MAAAAAR ..

   KIJK MAAR EENS HOE NAVALNY , , DHR. SKRIPLA EN ZIJN DOCHTER
   ER GEZOND UITZIEN MET KLEUR OP DE WANGEN
   NA DIT GEWELDIGE SPUL

   DANK OOM VLADIMIR .

   WHAHAHAHAHA, WHAHAHAHAHA , WHAHAHAHAHAHA , WHAHAHAHAHAHAHA
   ZOU KLAAS AL KUNNEN LEZEN
   HET WACHTEN IS OP ENKELE PLAKPLAATJES WHAHAHAHAHAHAH
   WHAHAHAHAHA
   GENIAAL BOBBY

   EFFE 10 KM LOPEN BEN ZO TERUG

   WHAHAHAHAHAHA

   OOM NIKE ZOOM VOMERO

   Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Nou mijn beste Jo, het zijn niet alleen Pierre Capel en Peter Borger die dit beweren, er zijn ook genoeg dit u geliefde specialisten en deskundigen die dit beweren

   Like

 8. R Thomasson zegt:

  Het is tijd dat Schoentjes Hugo zal van baan veranderen. De man heeft verkeerd gegokt. Hij nam een ministerpost die 10 X te groot voor hem is. Zou hij best minister van Onderwijs zijn. Hij is een onderwijzer en was zelfs directeur van een school. Maar wat weet Hugo van virussen en medische wetenschap? Hij is totaal afhankelijk van onbetrouwbare griezels. Adviseurs die NIET DEUGEN. Kijk maar naar de kop van de OMT lid die met zijn ogen knippert iedere keer dat hij aan ons een leugen moet verkopen. Wij hebben nog paar van deze portretten met valse gezichten. Ene Kuipers met zijn gemene glimlach, en dat wijf Aura bij wie men duidelijk kan zien dat zij niet meent wat ze zegt. Dan hebben wij Jaap van dissel de tweeling broer van de Belgisch Van Ranzig. Een gezellige bende die ons entertainment biedt via bangmakerij. https://www.youtube.com/watch?v=5jV-E09efRE

  Like

 9. leeuw7 zegt:

  https://gellerreport.com/2021/12/killing-our-patients-nurse-whistleblower-exposes-hospital-failures-side-effects-of-covid-shot.html/

  Amerika heeft gelukkig nog wel rechters met een rechte rug ,die zich niet door criminelen zoals de demissionaire psychopaten Mark R. en Hugo de J.laten misbruiken!! De strijd is gelukkig nog niet gestreden!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-nw-omicron-will-find-you-fauci-says-to-unvaccinated/?itm_term=home (Anthony F. een levensgevaarlijke Pharma crimineel)

  https://gellerreport.com/2021/12/ny-times-editor-has-died-of-a-heart-attack-at-49-one-day-after-getting-a-covid-booster-shot.html/ (Toeval of toch niet?)

  Stop het Corona apartheidsregime van de demissionaire psychopaat Mark R.en z’n zeer vele medeplichtige trawanten (hoge ambtenaren)!
  Stop de QR-krankzinnigheid voor een prikkie!! Stop de waardeloze geldverslindende PCR testen!!
  Pak de demoraliserende machtsmisbruikende wetsovertreders op !!!

  Het nu ontluikende fascisme moet in de kiem gesmoord worden door authentieke moedige rechters die wel de moed hebben om de facistische demissionaire psychopaat Mark R. een halt toe te roepen!!!

  Geliked door 2 people

 10. Wappieman zegt:

  BOETEN zullen jullie !
  Boeten voor onze vrijheidsberoving .
  Boeten voor al die oudjes die jullie in eenzaamheid
  hebt laten sterven .
  Boeten voor al die kinderen wiens jeugd je hebt
  verpest .
  Boeten voor dit volk , wiens land , cultuur , samenhang jullie hebben verpest .
  De HEL zal nog nooit zoveel brandstof gehad hebben .
  Ik haat jullie , ik VERACHT jullie , ik wens jullie het
  SLECHTSTE .

  Geliked door 2 people

 11. Blaffertje zegt:

  Like

  • Hovawart zegt:

   Tijdens je ingestudeerde en gesouffleerde toneelstukjes je schoenen aan de verkeerde voeten doen om niet uit je rol te vallen, terwijl je tenenkrommende retoriek bezigt,……..

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s