De “Grote Reset” is een neonazi samenzwering

(Door: “Balkanske priče”)

De wens van de superrijke elite die al jaren de wereld regeert, is om het nazi-systeem in de nieuwe wereldorde te introduceren. De oprichting van die nazi-wereldorde mislukte in de jaren veertig, de duivelse elite doet nu een nieuwe poging om dat helse systeem op aarde te vestigen. Klaus Schwab is geen vriendelijke oude oom die goed wil doen voor de mensheid, omdat zijn basismotieven winst en macht zijn, net zoals ze dat waren bij zijn vader. Als we kijken naar Schwab´s geschiedenis en die van zijn vaders connecties met de nazi’s, voor wie hij belangrijke oorlogswapens produceerde (hielp ook bij het verkrijgen van de eerste atoombom) en die ook nog een klein speciaal kamp voor dwangarbeiders had, dan zullen mensen goede redenen hebben om de onderliggende motieven van zijn overdreven, ondemocratische geweldige reset-agenda in te zien. Klaus Schwab behoort tot een sekte die bekend staat als Transhumanisme en maakte ooit deel uit van de stuurgroep van de beruchte Bilderberg-groep. Transhumanisten geloven dat ‘uitverkorenen’ met behulp van technologie en genetische manipulatie naar een nieuwe hogere vorm van leven kunnen en moeten evolueren. De elites zoals Schwab geloven dat ze een soort cyborg-onsterfelijke goden zullen worden in deze nieuwe techno-hellewereld…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op De “Grote Reset” is een neonazi samenzwering

 1. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Het blijft wonderlijk hoe stok oude, rijke mensen (qua leeftijd val ik daar ook onder, qua denkwijze en kapitaal duidelijk niet) voor navolgende, jongere generaties middels valse voorwendselen, leugens en (zogenaamd ‘groene’/‘duurzame’) manipulatie, de toekomst denken te kunnen (blijven) bepalen. Ik vind het vooral wonderlijk dat maffia structuren, die direct geraakt worden door deze maatregelen (aan en uit te zetten digitaal geld, gechipt en derhalve overal te volgen. Etc. Etc) geen aanslagen (laten) plegen op dergelijke mensen en instellingen. Zij hebben er tenslotte de middelen en de capaciteit voor. Maar mogelijk komt dat zeer spoedig nog. Bedreigingen werken niet. Helaas moet dit middels bloed en geweld worden opgelost, net als de bezetting door de Nazi’s in de tweede wereldoorlog. We leven wederom in door Nazi’s bezet gebied en herbeordre tijd voor keiharde tegenacties van de ondergrondse, het verzet, de partizanen.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   Men moet de geld haaien van de WEF en (politieke) elite als vijanden aanstippen. Dat zij niet als SS- of Wehrmacht eenheden in onze straten marcheren (nog niet!), betekent niet dat wij geen vijanden hebben. Dat wij niet bezet zijn. De vijand is onzichtbaar, en schuilt achter de ruggen van plaatselijke Musserts, Rost van Toningens en kleine verradertjes (meestal vrouwen) die de politie bellen zodra ze zien dat buren hebben bezoek. Dat zijn altijd dezelfde soort mensen. Verzet kan beginnen vooral door HET JEUGD. Het hoeft niet gewelddadig te zijn. Jeugd en jongvolwassenen hebben een sterke immuun systeem van zichzelf. Zij hebben de gentherapie van Pfizer en Moderna niet nodig. Integendeel de vaccins jagen ze de dood in. Kijk maar naar alle jongeren van begin ’20 en zelfs tieners die zo maar doodgaan aan hartinfarct. Door niet te laten vaccineren, kopen ze a) lagere leven en b) hun vrijheid. Geen viezerik krijgt ze in zijn tengels voor onderhuidse QR chip waar zij 24/7 voor de rest van hun leven zouden worden gemonitord- of geëlimineerd. Zonder QR code BLIJVEN ZIJ VRIJ! C) Niet onnodig naar de GGD rennen voor een PCR-test. Zonder gegevens heeft deze bende geen cijfermateriaal, en zij vallen als baksteen. Het zal voor ze moeilijk te vertellen over de honderdduizenden besmettingen op dag X. In Amerika laten de Amish zich vaccineren en niet testen. Als zij ziek zijn worden zij thuis verzorgd, als zij heel ziek zijn, gaan ze naar het ziekenhuis. De cijfers blijven bij ze laag.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Help het fascisme de wereld uit !!!

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het blijft bijzonder dat The Balkans zoveel mensen mee kan krijgen in zijn obsessie tegen het WEF en Klaus Schwab in het bijzonder door er allerhande superlatieven tegenaan te gooien en alle redelijkheid overboord te gooien.
  Van nazi’s tot een superrijke satanische elite (liefst ook nog pedofiele).
  Men ziet gemakshalve over het hoofd dat deze toch niet geringe beschuldigingen nergens worden onderbouwd, het is alsof je Chriet Titulaer beschuldigt van het uitvinden van al de in zijn programma “De wondere Wereld” onthulde uitvindingen.
  Met het grootste gemak gaat hij heen om het feit heen dat het WEF geen enkele macht heeft, het kapitalisme loopt tegen zijn eigen grenzen en men zou juist content moeten zijn dat de knappe koppen op de wereld van gedachten wisselen hoe men dit zou kunnen oplossen.
  Maar nee, als het WEF vaststelt dat door steeds verdergaande automatisering er steeds minder mensen nodig zullen zijn om de productie op gang te houden gaat zijn fantasie ermee op de loop door te stellen dat de “overtollige” mensen geruimd zullen gaan worden.
  Als men stelt dat door de explosieve groei van de wereldbevolking de kans op een pandemie exponentieel toeneemt dan volgt al snel de beschuldiging dat ze een virus ontwikkelen.
  Hetzelfde lot ondergaat de Bilderberg conferentie, nota bene mede opgericht door de toch niet bepaald als intellectueel bekend staande Prins Bernhard.
  Alleen toegankelijk voor genodigden en er komt nooit iets naar buiten over wat er besproken wordt, ja dan moet het wel heel ernstig zijn.
  Terwijl als je dan kijkt naar wie er zoal uitgenodigd zijn geweest je zou denken dat het allemaal niet veel om het lijf heeft. Nee Pechtold, Kaag, Balkenende hebben daar zitten fantaseren over een grootscheepse genocide waarbij de holocaust in het niet valt nou goed?!!

  Geliked door 2 people

  • Ik heb niks meer te zeggen over jou onzin…

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Nou, nou dat is een hele, erge eerlijke “bespiegeling” over de opvattingen van Balkansky betreffende de WEF.
   Maar hoe vind je dan hetgeen hij [meestal] schrijft over de verderfelijke islam.
   Dat is het onderwerp waar ik mij dan dikwijls in kan vinden.
   Maar hoe ouder je wordt, des te krankzinniger je de wereld gaat vinden.
   Hoe oud ik ben ?, ben op weg naar 90 en kan ’t zelf eigenlijk niet geloven en denk soms:”Voor mij hoeft ’t allemaal niet meer…..”

   Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Tijl Uylenspiegel. De Balkan heeft zijn naam niet zomaar gekozen. Hij komt kennelijk uit de regio. Als zodanig is hij heel goed geoefend in het herkennen van het kwaad. Verder: “Van nazi’s tot een superrijke satanische elite (liefst ook nog pedofielen)”. Klaus Schwab groeide op in een nazi huishouding, en werd tot 7-jarige leeftijd in nazischolen opgevoed. Het bedrijf van zijn ouders werd door de Führer onderscheiden als voorbeeldbedrijf. Zij hielden naast hun fabriek een concentratiekamp waar dwangarbeiders (pardon slaven) werkten. Over superrijke Satanisten https://historianet.nl/maatschappij/complottheorie-geheime-genootschappen-regeren-de-wereld en voorbeelden voor pedofilie onder deze superrijken hebben wij van Jeffrey Epstein affaire gekregen. Dus, zo vreemd is dat niet. https://growrag.wordpress.com/2020/07/31/epstein-maxwell-and-the-elitist-satanic-child-sex-cults-biblical-backdrop/ De vergelijking met Chriet Titulaer is onzinnig. Chriet Titulaer was een echte wetenschapper die 100% achter de mensheid stond. Hij was geen psychopaat, en had niet dezelfde vunzige ziekelijke ideeën als monsters zoals Klaus Schwab, Bill Gates, Soros, Elon Musk enz. De WEF heeft meer macht dan dat u denkt. Zij zijn tegenwoordig oppermachtig. De EU en Nederlandse regering schijten kleuren van angst van hen gezag. WEF betekent voor Rutte en zijn onderdanige stinkers een vervolg carrière en voor het vullis van RIVM en OMT geld. Mensen zoals Chriet Titulaer en andere wetenschappers werken op projecten t.b.v. de menheid. Viezeriken in dienst van Elon Musk (de Albert Speer van de monsters), Microsoft, Google en omgekochte professoren en wetenschappers in VS en China werken op projecten om de mensheid zo veel mogelijk schade te brengen. Hun Nano technologie is bedoeld om mensen te vermoorden of te knechten. Dat is het verschil.

   Geliked door 4 people

  • boorzalf zegt:

   Tyl is de kikker die in de pan blijft zitten.🤣

   Like

   • BosscheBol zegt:

    @boorzalf. Tijl is het altijd met het gezag eens. Zij zijn de “knappe koppen” die zich altijd voor het volk inzetten maar soms misschien een steekje laten vallen. Wij zijn de dommen die het niet begrijpen en dan achter de fake news-verschaffers aanhuppelen. Tijl is een missionaris van D66.

    Geliked door 1 persoon

 4. R Thomasson zegt:

  Geweldig en leerzaam artikel. De wens van de superrijke elite die al jaren de wereld regeert, vindt zijn oorsprong nog voor het nazisme. Europa heeft last van ze al sinds het Verdrag van Versailles in 1919. Door immense arrogantie, totale gebrek aan Europese geschiedeniskennis, en vooral aan common sense, werden alle mogelijk fouten gemaakt; vooral m.b.t. Duitsland na De Eerste Wereldoorlog en later de Weimar Republiek. Zij hebben de kiem gezaaid voor WO2. In de jaren ’20 en ’30 was de superrijke elite de voornamelijk sponsor van de NSDAP. Zonder hun financiële steun, zou de NSDAP nooit aan de macht komen. Zie https://www.metmuseum.org/art/collection/search/265672 Zij begonnen hun fout in te zien, toen het te laat was. Toen het monster werd tot een bedreiging. Mensenleven WAS NOOIT THEMA VOOR DE SUPERRIJKEN. Zij zien de rest van de mensheid ALS GENETISCH DREK DAT TOEVALLIG DE WERELD MET ZE DEELT, en dezelfde lucht ademt. naziconcentratiekampen en T4 Totungsanstalten waren een kant aan hun broek. Geld Piranha’s zijn niet geïnteresseerd in mensen- enkel in creditcardhouders en consumenten. Hun houding is in al de jaren niet veranderd. Het is dezelfde houding die ze nu hebben tegenover de Chinese concentratie en vernietigingskampen. Het gaat om GELD- EN NIET OM MENSEN LEVEN. Als zij een nieuwe hart of nieuwe lever nodig hebben, vinden ze hun weg naar plaatsen waar zij ze makkelijk kunnen vinden…Voor een vuist vol dollars.
  TWEEDE DEEL

  Geliked door 4 people

 5. R Thomasson zegt:

  TWEEDE DEEL
  Klaus Schwab is nog steeds een nazi, maar een nazi van de 21ste eeuw. Hij begrijpt dat het nazisme van zijn ouders is mislukt. Dus, hij verkoopt nu een andere vorm van nazisme die niet is gebaseerd op rassenleer. Hij verruilde Het Thule-Gesellschaft (Adolf Hitler was een aanhanger van) in een andere duivelse Gesellschaften: die van de Bilderbergers en NWO. Echter het blijft bij hetzelfde. Hij heeft zijn eigen duivelse Gesellschaft in Davos opgericht. Maar de doelen zijn dezelfde: de totale knechting van de mensheid. Wij en onze kinderen zouden slaven worden- maar wij zouden heel gelukkig zijn hoor!!! Als wij, onze kinderen- of kleinkinderen in de toekomst niet gelukkig zouden worden? Dan gaan ze naar een concentratiekamp voor therapie en heropvoeding waar zij heel gelukkig zullen worden- of dood! Maar zoals altijd het geval is, maken ze NU AL fouten. Hun immense arrogantie belet ze de werkelijkheid te zien. Klaus Schwab schrijft op pagina 121 van “The Great Reset” het volgende: “Chinese view of the world and its place in it, is influence by the humiliation suffered during the First Opium War of 1840, and the subsequent invasion in 1900, when the 8 Nations alliance looted Beijing and other Chinese cities ..etc”. Dat betekent dat: China is buiten bereik voor De Geld-Piranha’s. En niet enkel China, maar niet blanke landen die ooit kolonies waren. Het vertrouwen in blanken is niet aanwezig! De Geld haaien van NWO, WEF en NWO zijn bij deze volkeren geen vertrouwenswaardig. Dan hebben wij de moslimgemeenschappen en zwarten, wereldwijd, die de drek van Kuffars als Bill Gates, George Soros, en Klaus Schwab, afwijzen. Het is niet makkelijk ze te verleiden om gebruik te maken van de blanke vaccinspul van Pfizer Moderna enz. In Israël zijn de meeste ongevaccineerden moslim Arabieren en Ultra Orthodoxe Joden. M.a.w. de meeste (toekomstige) slachtoffers van Schwab, Gates, Soros, Musk en andere leden van de WEF- T4 Gezelschaft zouden blanke Amerikanen, Canadezen, Australiërs, New Zeelanders en blanke Europeanen zijn. Wij zijn degenen voor wie de WEF, BILDERBERG EN NWO GEZELLSCHAFTEN DE ENDELOSUNG VOORBEREIDEN. Als wij niet op tijd wakker worden, zal het gebeuren.

  Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Dictatuur klopt weer aan”, zegt schrijfster, die 30 jaar geleden Iran ontvluchtte.

  Beschrijving

  “Dictatuur klopt weer aan”, zegt schrijfster, die 30 jaar geleden Iran ontvluchtte.

  3,7K

  Likes

  61.850

  Weergaven

  8 mrt.

  2021

  Hoe was het mogelijk dat een vrij en modern land (Iran) zich in een jaar tijd liet transformeren tot een dictatuur? Die vraag beantwoord schrijfster Shohreh Feshtali feilloos met anekdotes en goede analyses over hoe het mechanisme werkt. En dat vermogen is meteen de reden voor haar grote zorg, want ze ziet exact hetzelfde zich weer voltrekken maar nu met als overtreffende trap, dat er ook inbreuk op onze lichamelijke integriteit wordt gepleegd middels een vaccin dat mondiaal (in)direct verplicht wordt. Shohreh Feshtali vluchtte ca. 30 jaar geleden naar Nederland vanwege doodsbedreigingen aan het adres van haar man. Hij was in het bezit van het omstreden boek “De Duivelsverzen” van Salman Rushdie en daarop stond een Fatwa, oftewel de doodstraf. Na 11 jaar bij de belastingdienst gewerkt te hebben en een perfecte integratie voelde zij zich thuis in Nederland als nooit te voren. Maar sinds maart 2020 zag ze het land transformeren in een land van onderdrukking met steeds minder vrijheden. “De parallellen met Iran uit de jaren 70 zijn ongekend”, vertelt Feshtali in een uitgebreid interview dat daags na deze video op dit kanaal getoond zal worden.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/hugo-de-jonge-hint-naar-buitensluiten-ongevaccineerden-2g-moet-je-toevoegen-aan-je-gereedschapskist-anders-zit-je-langer-in-de-lockdown/
  Het WEF leidt de wereld en de smeerlappen van politici voeren de orders uit. Wat te denken van De Jonge hij dramt het fascistisch 2G beleid door anders gaat deze misdadiger niet over tot versoepelingen. Ga er maar vanuit dat de meerderheid van de Kamer hiermee instemt. We zijn aan de duivels overgeleverd en de opdracht vanuit het WEF is om zoveel mogelijk dwang uit te oefenen voor massa vaccinatie dat staat nu eenmaal gepland in de WEF agenda de wereldbevolking moet worden verminderd en ouderen en zwakkeren zullen als eerste moeten sterven want die zijn een last aan het been van de zorg en kosten teveel geld. https://www.ninefornews.nl/onthutsend-onderzoek-massale-coronavaccinatie-leidt-tot-massamoord/
  We zitten in een vreselijke psychologische oorlog die gelijk staat aan de oorlog WOII ook honger en kou lijden komt zeer nabij voor het klootjesvolk dat nu zoetjes massaal prikjes haalt omdat ze de kop in het zand blijven steken en nog durven geloven in gewetenloze fascisten zoals De Jonge, Rutte en het OMT. Ik zou zeggen geniet nog even van uw gekochte vrijheid voor het genieten van vakantie en bezoeken van een restaurant o.i.d. omdat voor de meeste het vanaf volgend jaar financieel niet meer haalbaar is https://www.bndestem.nl/geld/op-de-kleintjes-letten-dit-wordt-in-2022-allemaal-duurder-br~a3a7ab2f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F
  Maar ik vrees dat velen het met dit misdadig beleid volkomen eens zijn als ik de lange rijen bij de vaccinatiestraten in ogenschouw neem. Waren er maar zoveel mensen die dagelijks in Den Haag stonden of voor de deur van De Jonge. Die kerel leidt aan een enorme ziekelijke machtswaanzin tijd om die gereedschapskist de in een open vuur te smijten. Kijk waar massa moedige Nederlanders nu uithangen hutje en mutje op stations in Antwerpen en in de file voor te winkelen in eens schijnt de angst voor besmettingen als sneeuw voor de zon verdwenen maar als ze weer terug zijn dragen dit soort idioten zelfs nog mondkapjes op het parkeerterrein van een buurt winkelcentrum. Tja aan zo een volkje heb je nog eens wat ze hebben de weldenkende mensen mee de afgrond ingesleurd en vinden het prima dat meer dan een miljoen medeburgers worden uitgesloten. Zooitje hypocrieten. https://www.telegraaf.nl/video/1042244378/bizarre-beelden-giga-drukte-op-station-antwerpen. Nederland is een land om niet bepaald meer trots op te zijn en volgepropt zit met hypocrieten die uitsluitend aan hun eigen IK denken en de massa zelfs inmiddels al 3 gifprikken voor over. Kortom een verloren land door corrupte politici. een failliete rechtstaat en en verloren volk door lafheid.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Julia Het gaat voor Schoentjes Hugo niet zo gemakkelijk. Hij en zijn gezin worden bedreigt. Hij kan misschien wat meer moed putten door ietsje meer cocaïne te gebruiken, maar dat verandert de realiteit voor hem niet. Er zijn al ettelijke ministers en staatssecretarissen die afzien van vervolgcarrière Bij regering Rutte en co.. Zij zien de bui al hangen en geven voorkeur iets anders te gaan doen. Dat stuk tyfus uit Amsterdam heeft al gewaarschuwd dat zij niet genoeg ME’ers, politieagenten en BOA’s heeft om de orde te handhaven tijdens de demonstratie van 2 januari 2022. Met andere woorden: ZIJ HEBBEN EEN GROTE BEK, MAAR ZIJ ZIJN LAF. De Oberkomandantur van de WEF, en de Seyss Inquarts van de EU kunnen zo veel willen, maar de Nederlandse regering houdt van polderen en lopen door de druppels heen. De zak met leugens is leeg.

   Like

 8. Julia zegt:

  Wat ik mij toch echt wel afvraag waarom massa mensen zich laten vaccineren door een vaccin waarvan de ingrediënten niet vrij worden gegeven, de overheid en pharma geen enkele verantwoordelijkheid voor nemen en een fascistische dwang gebruiken om iedereen een experimenteel vaccin door de strot te duwen. Leven dit soort vragen bij miljoenen mensen niet.
  Dan begrijp ik niet dat die miljoenen mensen die zo angstig zijn om besmet te worden maar dat zij zich dan niet jaarlijks onderwerpen aan een totale body check. Het lijkt nu wel of de vreselijke desastreuze ziekte zoals o.a. kanker en hartfalen voor dit soort mensen niet meer bestaat. Een ieder kan een sluipende onderliggende ziekte bij zich hebben die zelfs tot overlijden kan leiden. Nee men hoort alleen nog vaccinatie en covid maar als ik de dagelijkse sterftecijfers bekijk waaraan mensen overlijden aan o.a. kanker en overige desastreuze aandoeningen dan schrik ik pas omdat dit de keiharde realiteit en een bewezen feit is. Het meest trieste is dat mensen die daadwerkelijk zwaar ziek zijn bestralingen of operaties met spoed nodig hebben nu onderaan de wachtlijsten staan en onnodig moeten lijden. Wordt wakker wat is het aantal mensen dat overlijdt aan covid hiermee vergeleken en wat is het aantal mensen dat nu op de IC liggen door covid op een miljoenenbevolking zeer nihil dus. Conclusie miljoenen mensen werken bewust aan het Nazisme mee en zijn door angst hier onderdanig aan maar hebben inmiddels wel alle realiteitszin verloren.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. Die große Menschenmasse ist von betonartiger Dummheit.
   Die Menschen werden jede Lüge glauben, vorausgesetzt sie ist groß genug.”
   “Die breite Masse ist blind und dumm und weiß nicht, was sie tut.”

   De grote mensenmassa is van beton-achtige domheid. De mensen zouden iedere leugen geloven, mits het is groot genoeg. De brede massa is blind en dom en weet niet wat het doet.
   Deze citaten zijn van Adolf Hitler. Hij wist precies met wie hij te maken had.

   Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Ondertussen vind de prikpooier dat er niet genoeg gespoten is dus volgend jaar 3 stuks nodig zegt deze virusspecialist

  De Jonge: drie extra boosterrondes volgend jaar mogelijk

  DEN HAAG – Het kabinet gaat ervan uit de er volgend jaar drie extra boosterrondes voor coronvaccins kunnen komen en ten minste één boosterronde in 2023. Dat schrijft demissionair gezondheidsminister Hugo de Jonge woensdag in een brief aan de Tweede Kamer.

  Het kabinet en het RIVM proberen zo goed mogelijk in kaart brengen hoeveel boosters er nodig zijn volgend jaar. Maar dat is „niet eenvoudig aangezien we hierbij met een groot aantal, deels nog onbekende, variabelen rekening moeten houden. Het kabinet kiest daarom zoveel mogelijk voor zekerheid”, schrijft De Jonge.

  Wat mij betreft denk Ik dat de farmaindustrie de regering meer bij hun kloten heeft dan wie dan ook maar kan bedenken.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1462290738/de-jonge-drie-extra-boosterrondes-volgend-jaar-mogelijk

  Geliked door 2 people

  • pepo Copyright zegt:

   14 prikken zullen er bij iedereen in totaal gezet gaan worden in 7 jaar tijd.

   Mensen die zich op dit moment nóg druk maken om geld toekomst vacantie etc zijn volledig de weg kwijt.

   Zie deze heldere tot in details uitgelegde video.
   Hij vertelt al 15 jaar de waarheid.
   Kijk én huiver 😱🤯😱🤯

   https://www.bitchute.com/video/eqHqp6t1n7ob/

   Like

   • R Thomasson zegt:

    @Peppo Copyright. Vanochtend keek ik naar buiten, en ik voelde weer het verdriet en vooral woede. Een buurvrouw van ons had drie weken geleden op maandag een booster en op donderdag was ze dood. De booster heeft ervoor gezorgd dat zij nu in het graf ligt i.p.v oudejaarsavond vieren met haar familie. Veel van de mensen die nu nog druk maken om toekomstige vakantie en geld, zouden haar volgen. De monstersclub van Bill Gates, Schwab, Soros, vrienden van Ruttet’je, de Kaagedis en Schoentjes Hugo zouden ervoor zorgen. Zij hebben voor Nederland een selectieplan. Vroeger stuurde ze mensen op transport tegenwoordig bid Magere Hein zijn service aan huis.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s